8 MARTIE

f_5325

Cu ocazia zilei de 8 martie urez tuturor reprezentantelor “florilor primaverii” zile senine, alaturi de un sincer “La multi ani”!  

Multumesc tuturor celor care mi-au transmis pe acest blog felicitari la aniversarea zilei mele de nastere.

PS

Contul de Facebook cu numele si fotografia mea NU ÎMI APARȚIN. 

Nu am conturi pe alte retele de socializare.

Advertisement

16 Responses to “8 MARTIE”

 1. Georgette Schwarz (@avrenim50) Says:

  Va doresc multa sanatate si va multumesc pentru urare!

 2. costica gherghinoiu Says:

  D-le Presedinte,

  Va dorim multa sanatate cu ocazia zilei dumneavoastra de nastere

  si va multumim pentru tot ceea ce ati

  facut si faceti pentru romani si pentru Romania.

   Folosim acest prilej sa uram si Doamnei Nina Iliescu toate cele bune de Ziua Internationala a Femeii.

  Cu cele mai bune ganduri, Constantin Gherghinoiu si familia.

  ________________________________

 3. emigrantul Says:

  Victor Ponta prim ministru = o grava eroare

  Victor Ponta este intr-o continua aparitie televizata, aproape in fiecare zi putind fi vazut la o emisiune TV declarind vrute si nevrute (a se vedea exemplul de mai jos), vorbind doar pentru ca ii place sa fie mereu in centrul atentiei. Este evident ca nu mai are timp sa se ocupe in mod serios si de altceva. Nu stiu cine conduce tara insa Ponta nu are vreme de asa ceva si in plus nu se pricepe, nestiind ce sa le ceara ministrilor si neavind nici o autoritate asupra a jumatate dintre ei. Nu exista presedinte sau prim ministru roman care sa fi inregistrat, din 1989 incoace, asa densitate de aparitii televizate ca actualul premier, in fapt, un smecher politic cu CV dubios (doctorat copiat, master pretins absolvit la Universitatea din Catania, absentare o jumatate de an scolar, la liceu in 1990-1991, ca sa doarma prin gara in Franta si sa vinda cartofi prajiti).

  Exemplu:
  “Premierul Victor Ponta a declarat vineri seara, la Romania TV, ca asa de tare l-a “uneltit” Crin Antonescu ca a ajuns prim-ministru, iar el la randul lui o sa-l “unelteasca” asa de tare pe liderul liberalilor incat o sa ajunga presedintele Romaniei.”Vineri, 8 martie 2013

 4. emigrantul Says:

  Steagul secuiesc este un prim pas spre o autonomie de tip Quebec

  Arborarea steagului secuiesc cu permisiunea autoritatilor romane este un prim pas spre acceptarea de catre guvernul din Bucuresti a autonomiei Tinutului Secuiesc. Dupa drapel vor urma si alte cerinte: parlament local, politie paralela nesubordonata ministrului de interne, invatamint preuniversitar obligatoriu in limba maghiara pentru oricine care nu este etnic roman, etc..

  Eu am vazut in Quebec unde se poate ajunge cu autonomia plecind de la un simplu steag. Provincia este condusa de francezi fiind aproape rupta de restul Canadei. Daca nu ar fi Statele Unite si-ar declara independenta, desi peste 50% din polulatie (formata din englezi si emigranti recenti care nu sunt de origine franceza) se opune separarii teritoriului de Canada.

  Nu steagul ii intereseaza pe maghiarii din Transilvania ci formarea unui teritoriu independent care sa se ataseze, in final, Ungariei.

  Citate:
  (1) “Iliescu: Arborarea steagului secuiesc să nu ne provoace emoţii. Şi-au făcut steag, să fie sănătoşi” (Mediafax, 26 feb 2013)
  (2) “Ponta: Pe instituţii trebuie arborat steagul României, dar nu văd o problemă şi pentru un însemn local” (Mediafax, 10 mar 2013)

 5. Theodora Says:

  Nu asta asteapta cei care au votat USL la alegerile locale si parlamentare de la domniile voastre, domnilor lideri USL. Sunteti obligati, condamnati as putea spune sa salvati Romania.

  http://theodora0303.wordpress.com/2013/03/11/nu-toti-cei-care-au-votat-usl-sunt-membrii-psd-pnl-sau-pc-adevarul-este-ca-unii-oameni-incep-sa-fie-nemultumiti-si-urmeaza-alegerile-europarlamentare/

 6. Sibilla Says:

  AVEM NEVOIE DE ADRIAN NĂSTASE !!!
  ” Am crezut și cred, în continuare, în nevoia de loialitate în politică, în respectul pentru ceilalți și în respectul pentru cuvântul dat. Să nu mă întrebați, însă, ce cred despre trădare în politică…. ” – ADRIAN NĂSTASE
  La fel și noi spunem că E nevoie de loialitate în politică ! Și nu, AN, n-o să vă-ntrebăm vreodată ce credeți despre trădare în politică… pentru că și noi credem la fel ca domnia dumneavoastră !!!
  Ce să spun Adrian Năstase, prietenul meu de suflet…. să spun trădătorilor și unui mârlan ca bă-SECU că :
  ” Trebuie să ai totuşi ceva inteligenţă, ca să te doară că nu ai destulă. ”… iar de unde NU-i, nici Doamne, Doamne….
  http://sfinx777.wordpress.com/2013/03/18/ajunge/

 7. Theodora Says:

  De ce a confiscat basescu orientarea proocidentala a poporului roman?
  Lupta pentru interesele româneşti în Uniunea Europeană nu înseamnă poziţie „antieuropeană”. Pot fi învinuite Franţa, Germania, Polonia, atunci când îşi apără interesele, de atitudine antieuropeană?
  De ce sa nu avem niste relatii politice si economice normale si corecte cu Rusia?
  De ce Romania trebuie sa cumpere gaze din Rusia la cel mai scump pret?
  De ce sa nu ne uitam si spre China, India, Japonia, America de sud, Orientul Mijlociu?
  Dupa 1989 Romania a pierdut piete economice importante. De ce sa nu incercam sa le recucerim?
  http://theodora0303.wordpress.com/2013/03/18/de-ce-sa-nu-ne-uitam-si-spre-est-de-ce-a-confiscat-basescu-orientarea-proocidentala-a-poporului-roman/

 8. Radu Fatulescu Says:

  Bună dimineața, domnule Iliescu.

  Din rațiuni de web marketing mi-am călcat pe suflet și am adăugat la Blogroll-ul blogului meu http://www.gicacontra.eu, pe un vechi dușman, încă din 1990, adică pe dumneavoastră.
  Presupun că nu veți face același lucru, dar încercarea moarte n-are. :)

  Vă doresc o zi bună!

 9. emigrantul Says:

  Victor Ponta este folosit de posturile de televiziune pentru cresterea audientei

  La rindul sau, primul ministru utilizeaza canalele TV pentru a-si face campanie electorala continua. Sper ca, din timp in timp, apeleaza si la niste firme serioase de sondaje pentru a vedea daca intr-adevar nu a depasit pragul de saturatie dincolo de care cu cit apari mai des cu atit iti scade numarul de simpatizanti.

  Exemplu:
  “Serviciul Român de Comedie” – lider de audienţă, miercuri seară, cu premierul Victor Ponta invitat

  Sezonul al VIII-lea al show-ului “Serviciul Român de Comedie” a debutat cu dreptul, miercuri seară, la Pro TV, emisiunea care l-a avut ca invitat pe premierul României, Victor Ponta, fiind lider de audienţă, informează un comunicat al televiziunii. …

  … telespectatorii au demonstrat că apreciază umorul de calitate şi au urmărit cu interes dezvăluirile premierului şi felul în care a “driblat” cu întrebările celor de la SRC. La final, ca amintire pentru momentele petrecute în sânul agenţilor responsabili cu buna dispoziţie de la Pro TV, premierul a primit de la Traian Băsescu (Valentin Darie) o maşină de jucărie.
  Mediafax, 7 mar 2013

 10. emigrantul Says:

  Seriozitate de prim ministru

  Victor Ponta nu este multumit de activitatea sefului Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare, Mihai Ţurcanu, care este criticat de reprezentanti ai agricultorilor si industriei alimentare pentru lipsa de profesionalism. O zi mai tirziu acesta isi da demisia iar dupa nici o saptamina primul ministru spune ca il ia pe Ţurcanu consilierul său la Palatul Victoria “pentru toate domeniile unde se pricepe”. Suna a bataie de joc. Asemena declaratii contradictorii din partea lui Ponta sunt la ordinea de zi. Actualul premier vorbeste asa mult incit nu mai are cum sa-si coordoneze declaratiile incit acestea sa para unitare.

  Stiri Mediafax:
  – “Ponta: Nu sunt mulţumit de prestaţia preşedintelui ANSVSA, dar nu pot lua măsuri direct” ( 12 mar 2013 )

  – “Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară (ANSVSA) va avea o altă conducere, a anunţat premierul Victor Ponta. Instituţia este condusă în prezent de Mihai Ţurcanu …
  Reprezentanţi ai agricultorilor şi industriei alimentare l-au criticat pe şeful ANSVSA pentru “lipsă de profesionalism”, după scandalul laptelui infestat.” ( 13 mar 2013 )

  “Mihai Ţurcanu a demisionat de la conducerea Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Animalelor (ANSVSA)” ( 13 mar 2013 )

  “Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că fostul şef al ANSVSA Mihai Ţurcanu va deveni consilierul său la Palatul Victoria pe domeniul pe care acesta este specializat.” ( 19 mar 2013 )

  Stire botosaneanul.ro
  “Întrebat dacă fostul şef ANSVSA îl va consilia în domeniul alimentaţiei publice, Ponta a răspuns “în toate domeniile în care se pricepe”.” ( 19 mar 2013 )

 11. Theodora Says:

  Cred ca ar trebui sa aflam si noi daca Romania este membra UE cu drepturi depline sau doar o colonie saraca care trebuie sa accepte un guvernator impus. Nu de alta dar sa nu ne mai facem iluzii.

  Sunt romani care cred ca UE este mai rea decat fosta URSS. Exista riscul ca romanii sa devina anti-europeni. Romanii au vrut si vor sa fie membri ai UE dar vor drepturi egale. Nu au vrut sa intre in genunchi. Nu au vrut ca Romania sa aiba statutul de colonie saraca.

  http://theodora0303.wordpress.com/2013/03/20/cred-ca-ar-trebui-sa-aflam-si-noi-daca-romania-este-membra-ue-cu-drepturi-depline-sau-doar-o-colonie-saraca-care-trebuie-sa-accepte-un-guvernator-impus-nu-de-alta-dar-ca-sa-nu-ne-mai-facem-iluzii/

 12. Theodora Says:

  @Radu Fatulescu
  Ma mira foarte mult cererea ta.
  Sa iti aduc aminte ca pe mine m-ai sters din lista de prieteni pe motiv ca sunt SOCIALISTA DE SORGINTE COMUNISTA?

  Sa iti aduc aminte ce postezi tu si ce posteaza prietenii tai pe facebook despre domnul presedinte Ion Iliescu?

  Eu una nu am indraznit sa ii cer domnului presedinte sa adauge blogul meu in blogrollul dansului desi in comparatie cu tine eu sunt un roman care il respecta pe domnul presedinte.

  Acesta nu este blogul unui politician oarecare domnule Fatulescu.
  Este blogul OMULUI DE STAT ION ILIESCCU, FOSTUL PRESEDINTE AL ROMANIEI.

  Ar trebui sa cauti in DEX defintia cuvantului “respect”

 13. Theodora Says:

  “Procurorii sunt incarcati din partea membrilor Executivului cu multe sesizari care nu au relevanta penala” a declarat “mai mult ca perfectul” Daniel Morar, “cel mai bun procuror” din Romania, singurul care merita sa fie numit procuror general, preferatul lui basescu traian
  http://theodora0303.wordpress.com/2013/03/21/de-ce-ignora-procurorii-dna-sesizarile-facute-de-corpul-de-control-al-primului-ministru/

 14. Radu Zugravu Says:

  Stimate domnule preşedinte Iliescu,

  Iaşi, oraşul in care ati ramas in memoria oamenilor ca un bun edil, e de anul trecut victima unei campanii de defrişări abuzive desfăşurate sub tutela primăriei. Cel mai recent au fost scoşi din rădăcini teii istorici de pe Ştefan cel Mare, în total 142 de arbori. Aceeaşi ofensivă are loc în Copou şi multe zone rezidenţiale din oraş.

  Chipul oraşului nostru va fi schimbat pentru cel puţin 30-40 de ani, dacă nu pentru totdeauna. Defrişările urbane masive, ca cea care se petrece acum in Iaşi, au dus întotdeauna la degradarea oraşelor şi chiar la abandonarea a întregi cartiere (în oraşele din Vest), căzute pradă ghettoizării. Garda de Mediu din Iaşi a declarat dezrădăcinarea teilor de pe Ştefan cel Mare ilegală. Instituţii locale, intelectualii locali, cetăţenii protestează, dar fără rezultat. Informaţii despre aceste abuzuri se găsesc pe următoarele pagini: https://www.causes.com/causes/970701-opriti-distrugerea-arborilor-din-iasi?query=opriti+distrugerea+arborilor+din+iasi&rank=0&utm_campaign=search,
  http://impotriva.blogspot.ca/, http://www.telem.ro/telem/local/58067-video-teii-din-copou-taiati-rand-pe-rand.html.

  Vă rugăm să ne ajutaţi, să sprijiniţi cu influenţa si poziţia dumneavoastră de personalitate naţională şi internaţională cauza oraşului nostru. S-a distrus deja atât de mult! Copacii reprezintă o parte încă vie a existenţei noastre. Si PDSR va avea de pierdut capital electoral din cauza acestor defrisari.

  Cu respect,
  Radu Zugravu
  cetăţean al Iaşului

 15. raduprajan Says:

  Sunt sau nu profet? Cititi update-ul: http://ascutirealupteideclasa.wordpress.com/2013/03/25/chiorul-curva-si-buldogul/.

 16. Adela Cristina Says:

  Stimate Domnule Presedinte,
  Cu ocazia zilei Dvs. de nastere, permiteti-ne sa va uram multa sanatate, viata lunga, putere de munca si traditionalul LA MULTI ANI!
  Avem mare nevoie de DVS. !!!

  Adela, Carmen, Stefania si Ioana din Tirgu-Mures

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: