BROSURA – DEZVOLTARE DURABILA – ROMANIA ORIZONT 2025

ROMANIA – ORIZONT 2025

3 Responses to “BROSURA – DEZVOLTARE DURABILA – ROMANIA ORIZONT 2025”

 1. DESPRE DEZVOLTAREA DURABILA « ECHILIBRU Says:

  […] potentialul demografic, folosirea  si adaptare fortei de munca,etc. Am publicat in Pagini  BROSURA – DEZVOLTARE DURABILA – ROMANIA ORIZONT 2025, din 4 noiembrie 2004. Este un material valabil, in liniile sale generale, ca fir calauzitor pentru […]

 2. reformacj Says:

  Se poate face dezvoltare durabila si la Cj dar fara Uninominal si aceasta echipa autointitulata “Grupul de la Cj’ care face favoruri PLD-ului si defavoruri PSD-ului. Va rog sa luati atitudine cu maxima responsabilitate, d-le iliescu, ca sa nu se repete tetrul de operatiuni din Kosovo si la noi in tara, Ardeal. Doar stiti traseul lui Dancu inainte de a intra in PDSR-ul pe care il blama la aceea vreme cu vehementa si hotarare mult mai mare ca si acum can cica face strategii benefice PSD si tarii. Tradator redutabil asta impreuna cu UCU Rus ce trebuie sa dispara din tabloul politic National si local.Cu stima si consideratie un PSD-ist clujean ffffffff suparat de nivelul de performare politica la nivelul genunchiului broastei, aici la Cluj.Dar se vede de ce este acest rezultat! Base STIE!

 3. gmihaela Says:

  Buna ziua. Domnule presedinte, am onoarea sa va invit, chiar daca e in ultimul moment, la sustinerea in public a Tezei de doctorat cu titlul “Schimbare economica si sociala in contextul dezvoltarii durabile. Studiu de caz – judetul Timis” care va avea loc maine, 17 decembrie 2008, la ora 10:00 la sediul Facultatii de Sociologie si asistenta sociala din cadrul Universitatii Bucuresti.
  Mi-am permis sa va invit deoarece cunosc interesul pe care il manifestati fata de acest subiect , si anume dezvoltarea durabila, iar doctorandul mi-a marturisit ca ar fi onorat sa participati si dumneavoastra la aceasta sustinere publica a tezei sale in contextul in care ati fost printre primele persoane din Romania care au sustinut conceptul de dezvoltare durabila. In speranta ca veti da curs invitatiei mele, va multumesc. Cu stima, Mihaela G.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: