SARBATORI FERICITE!

f_5450

Sarbatorile Pascale sa aduca tuturor lumina in suflet, fericire si bucurii.

10 Responses to “SARBATORI FERICITE!”

 1. Georgette Schwarz (@avrenim50) Says:

  Hristos a inviat! Multa sanatate,domnule Presedinte Ion Iliescu!

 2. dtucra Says:

  Pasti fericit si dumneavoastra si sotiei!

 3. Ioan Joldes Says:

  Cristos a înviat!

 4. Sibilla Says:

  Sărbători Binecuvântate de Dumnezeu, Luminate !!
  ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ ! – ВАИСТИНУ ВОСКРЕСЕ !!
  HRISTOS A ÎNVIAT ! – ADEVĂRAT A ÎNVIAT !!

 5. emigrantul Says:

  Negocierile cu Bechtel nu s-au incheiat pe 30 Aprilie 2013, cum era prevazut. Ponta si Sova au facut promisiuni fara acoperire.

  Guvernul ar trebui sa lanseze un sit de internet unde sa afiseze lunar obiectivele pe care si le-a propus in ultimele 30 zile, cu termene concrete si de asemene lucrurile realizate in aceeasi perioada. Cetatenii trebuie sa vada bilantul guvernarii, ce planifica acesti oameni si ce infaptuiesc.

  In acord cu declaratiile lui Dan Sova, citat de Agerpres in 14 Martie 2013, negocierile cu Bechtel pentru incetarea contractului de construire a Autostrazii Transilvania aveau ca termen pentru finalizare ziua de 30 Aprilie 2013.

  Pe 3 Mai 2013, primul ministru Victor Ponta anunta ca tratativele cu firma americana nu sunt incheiate.

  Suntem in fata unui exemplu evident de termen nerespect din partea guvernului tarii. Exista situatii cind premierul, singur sau impreuna cu un aliat al sau, a sugerat o intentie de viitor fara a furniza insa termene concrete, lucru ce da oricind libertate guvernului sa o intoarca. Totusi, in cazul de fata ne aflam in fata unui obiectiv bine definit ca scop si data limita dar evident nerealizat.

  (1) Citat (Agerpres, Joi, 14 Martie 2013 11:39)
  Negocierile cu firma americană Bechtel pentru încetarea contractului de construire a Autostrăzii Transilvania au ca termen de finalizare data de 30 aprilie, alţi investitori fiind interesaţi să preia proiectul, a declarat joi, pentru AGERPRES, Dan Şova, ministru delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional şi Investiţii Străine.

  “Vom termina acest contract, vom negocia şi finalmente se va lua o decizie. Vă daţi seama că eu nu voi acţiona de capul meu. Am termen cu ei. Până pe 30 aprilie trebuie încheiate negocierile, după care concluziile fiecărei părţi vor fi prezentate Guvernului şi Guvernul va decide cum procedăm”, a spus ministrul.

  (2) Citat (Agerpres, Vineri, 03 Mai 2013, 17:31)
  “Rezilierea contractului se va încheia imediat ce avem finalizată negocierea, vă vom anunţa. Important este că pe noi ne interesează nu doar să încheiem practic ce a mai rămas din contractul cu Bechtel şi cel mai important este să găsim un contractor pentru finalizarea lucrărilor începute. Pentru că e păcat să laşi şantierul aşa. …” a afirmat primul-ministru, într-o conferinţă de presă.

 6. emigrantul Says:

  Bazele de date ale evidentei populatiei arata ca numarul de alegatori, cetateni romani, a crescut in timp, stabilizindu-se in ultimii 8 ani (a se vedea tabelul de mai jos)

  Cei aproximativ 18.3 milioane alegatori din vara lui 2012, inscrisi pe liste, erau persoane in viata cu documente de identitate romanesti valide si drept de vot.

  Nu au cum sa fie doar 15 milioane persoane, avind virsta peste 18 ani, cu cetatenie romana deoarece asta ar insemna ca in bazele de date ale evidentei populatiei sunt 3.3 milioane morti!! trecuti ca oameni in viata, lucru care nu s-a dovedit in nici un fel pina azi.

  An — Numar de alegatori inscrisi pe liste
  ==============================
  1992 — 16,38 mil.
  1996 — 17,21 mil.
  2000 — 17,69 mil.
  2004 — 18,45 mil.
  2008 — 18,46 mil.
  2012 — 18,31 mil.
  ==============================

  Speculatiile ce se fac pe baza ultimului recensamint sunt eronate atita vreme cit cifrele calculate (ex. avem doar15 milioane alegatori) nu coincid cu numarul de majori din bazele de date ale evidentei cetatenilor romani (care in limitele a +/- citeva zeci de mii de oameni este o cifra precisa).

  Citat Ion Iliescu (Mediafax, 9 Mai 2013)
  “cifra de 18,5 milioane de votanţi la nivelul anului 2012 este o aberaţie”. “Noi n-am avut această cifră nici măcar în 1990, când populaţia ţării era de 23 de milioane şi când prezenţa la vot a fost masivă. (…) La nivelul de 19 milioane de locuitori, cei cu drept de vot se aproprie de 15 milioane, nu mai mult. Deci, din acest punct de vedere, referendumul de demitere era valabil dacă s-ar fi lucrat cu cifrele reale ale situaţiei populaţiei şi cei 8,5 milioane de votanţi erau peste jumătate din cei cu drept de vot”, a mai afirmat Iliescu, susţinând că acest lucru a deformat “realitatea populară”.

 7. emigrantul Says:

  Daca intr-o perioada de 18 ani mor mai multe persoane decit se nasc, numarul de alegatori creste

  Ideea de baza este ca cei nascuti in ultimii 18 ani sunt singurii care nu au drept de vot. Daca se nasc putini, un numar redus de cetateni din totalul populatiei are sub 18 ani si drept urmare cifra alegatorilor creste desi populatia scade.

  Pentru simplificare, facem urmatoarea presupunere rotunjind datele reale:

  1990 – > 23 mil. total cetateni – > 17 mil. cu drept de vot.
  2008 – > sub 23 mil. total cetateni – > 18 mil. cu drept de vot.

  Cum se poate asa ceva?

  Demonstratie:

  Apelez la un caz extrem, (1), pentru a arata ca este absolut logica sporirea numarului de alegatori odata cu diminuarea populatiei.

  (1) Situatie ipotetica:
  Daca in 18 ani, masurati de la 20 Mai 1990, din 23 mil. cetateni ar fi murit 5. mil., fara sa se mai nasca nimeni, atunci pe 20 Mai 2008 Romania ar fi avut o populatie de 18 mil. oameni, toti alegatori, deoarece si ultimul nascut in 1990 ar fi primit drept de vot.

  (2) Caz apropiat de realitate si foarte important
  Daca in 18 ani, masurati incepind cu 20 Mai 1990, din 23 mil. cetateni ar fi murit 5. mil., nascindu-se doar 3 milioane, atunci in 20 Mai 2008 Romania ar fi avut o populatie de 21 mil. din care 18 mil. alegatori intrucit cei 3 mil. nascuti pe intervalul de 18 ani 1990-2008 nu au inca drept la vot.

  Concluzie:
  Nu doar ca era posibil sa existe peste 18.3 mil. alegatori la referendumul din 2012 dar era si de asteptat stiut fiind faptul ca in Romania s-au nascut mai putini oameni decit au murit.

 8. emigrantul Says:

  Victor Ponta are discurs de Rica Venturiano

  Dau urmatorul exemplu ilustrativ de vorbarie lipsita de continut, cuvinte mari zise doar pentru ca suna frumos cind in realitate nu spun aproape nimic si in mare parte mai si contrazic realitatea istorica. Asta este Ponta, un demagog.

  Exemplu (ziarul Gandul, 10.05.2013):
  “Deşi sunt republican convins, nu pot să nu apreciez rolul pe care monarhia l-a avut în istoria noastră şi în construirea României moderne. 10 mai, Ziua Regalităţii, marchează un moment important din trecutul naţiunii române, care ne arată că demnitatea, dragostea de ţară şi onoarea sunt trăsături pe care liderii politici adevăraţi le transmit poporului, facându-l astfel mai puternic şi mai rezistent în faţa provocărilor istoriei”, afirmă premierul.

 9. website Says:

  website

  SARBATORI FERICITE! | ECHILIBRU

 10. Alton Says:

  Alton

  SARBATORI FERICITE! | ECHILIBRU

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: