LANSARE DE CARTE

 Miercuri, 5 septembrie, la ora 19.00, voi participa la libraria Bastilia din Piata Romana, la lansarea cartii de eseuri sportive a lui Ionut Vulpescu.

Advertisement

9 Responses to “LANSARE DE CARTE”

 1. Theodora Says:

  Va multumim pentru informatie!
  Este bine ca lansarea este la ora 19.00.
  O sa fiu prezenta.

 2. Theodora Says:

  Deci Basescu este statul de drept si Curtea Constitutionala, DNA, Parchetul General si structurile de securitate nationale i-au ramas fidele si l-au slujit?

  Atentie mare la urmatoarea declaratie !!!! – “restabilirea statului de drept in Romania, atat cat s-a produs pana acum, dar se va produce integral” Pai ce i-a mai ramas? Guvernul si Parlamentul trebuie sa le mai recupereze.

  http://theodora0303.wordpress.com/2012/09/04/naivilor-care-au-crezut-ca-basescu-traian-se-va-schimba-le-recomand-sa-asculte-cu-atentie-discursul-pe-care-presedintele-invalidat-l-a-avut-astazi-la-reuniunea-anuala-a-diplomatiei-romane-deci-bas/

 3. emigrantul Says:

  Victor Ponta pare a se compara singur cu Gadafi

  Citat Mediafax: “Ponta: România a semănat cu Libia în ultima perioadă. Opoziţia cerea ca ţara să fie bombardată”

  Daca opozitia PDL cerea ca Romania sa fie atacata din exterior si tara a semanat cu Libia, pe durata cit Traian Basescu a fost suspendat, inseamna evident ca el, Victor Ponta, omul aflat la putere si impotriva caruia erau dirijate criticile occidentale, nu poate fi decit echivalentul eroului libian Gadafi.
  Ce sens o fi avut afirmatia de mai sus a primului ministru, numai el stie.

  Nu opozitia din Libia cerea bombardamentele ci Francezii, Americanii si Englezii pretindeau acest lucru pentru a putea ataca tara si a-l indeparta pe Gadafi de la putere. Opozitia din Libia nu a existat decit in massmedia. Comunicatele si cererile sale erau mesaje elaborate chiar de catre cei care bombardau.

 4. Sibilla Says:

  Felicitări autorului Ionuţ Vulpescu !!!
  E îmbucurător să promovaţi tineri care promit iar I Vulpescu zic că are multe de spus… Intuiţia îmi spune că e un coleg de nădejde!

 5. Gabriela Savitsky Says:

  Domnule Preşedinte,

  Poate că nu vă mai interesează atât de mult politica, poate că uneori vă încearcă dezgustul, alteori dezamăgirea şi cel mai adesea vă întristaţi privind la “noua generaţie de viermi de mătase” (metafora îmi aparţine) dar sunt destui cei care vă consideră sigura voce avizată şi înţeleaptă şi, chiar dacă stafful partidului nu se arată interesat de logica dumneavoastră, noi suntem interesaţi în primul rând. Cred că orice militant lucid al Stângii este îngrijorat de soarta partidului, cred că orice om înzestrat cu un minim instinct civic se întreabă încotro se mişcă social-democraţia românească, mai ales după ultima sforţare inutilă – sau utilă domnului Băsescu, sufându-i vânt în pânze.
  Am citit ieri în presă o declaraţie a lui Octav Cozmâncă, extrem de lucidă care pune degetul pe rănile noului PSD, “reinventat” sub preşedinţia lui Mircea Geoană.
  PSD-ul se hrăneşte, încă, din capitalul său istoric, nu a reuşit să adauge, nu a reuşit să seducă, să convingă alţi cetăţeni. Vieţuieşte politic în virtutea valului de negare şi iritare socială împotriva politicilor de dreapta duse la extrem în România de regimul Băsescu – poate cu rolul de experiment socio-politic.
  La începultul mandatului său de prim -ministru, Victor Ponta a declarat că nu va schimba din funcţii “eşaloanele” inferioare ale administraţiei – o declaraţie pripită şi o decizie, cumva, autoblocantă pentru că nu poţi funcţiona eficient cu o structură care nu-ţi e fidelă şi pe care nu poţi conta, temătoare şi aflată-n două luntrii. Aşa că sentimentul general e unul de bălteală, de inerţie, de lipsă de viziune. N-am înţeles subtilitatea prin care mandatul unui minister social-democrat prin vocaţie (al Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei) a revenit liberalilor. N-am nicio obiecţie referitor la d-na Mariana Câmpeanu, doar că mi se pare straniu. Micile “reparaţii” nu înseamnă nici pe departe reorientarea unui sistem şi aşezarea lui “pe şine”.
  Din punct de vedere al prestaţiei în media, PSD-ul a rămas la nivelul reactiv. Într-adevăr, sarabanda declaraţiilor băsiste trebuie ignorate, dar nu trebuie tăcute sub tăcere şi uriaşele hoţii care s-au petrecut în timpul guvernărilor portocalii. PSD-ul pare mereu în situaţia “elevului scos la tablă”. Noroc cu cei câţiva militanţi din online…

 6. Despre problemele curente… « Motanul Incaltat Says:

  […] de stresanta. Or, totul e in favoarea ingreunarii cetateanului, care plateste! Ar trebui facut ceva ca aceste proceduri sa fie corecte, dar mai simple si informatiile furnizate de aceste servicii, […]

 7. Gabriela Savitsky Says:

  *Aveţi dreptate. În fond, e nevoie de soluţii, nu de critici. Vă sunt recunoscătoare pentru înţelepciune.

 8. constantin dan (@Constantin98Dan) Says:

  Cartu si Lacatus ! Unul , un imens talent , nu a prins deloc Nationala , altul m-a agasat prin atitudinea lui provocatoare tot timpul anilor 1980 dar astazi pare un profesor de liceu din perioada interbelica pe langa imaturii primitivi si needucati care formeaza Nationala Romaniei a anilor 2000 !
  Nationala Romaniei de astazi , ca intreaga tara , seamana cu Basescu – instabila , imprevizibila , agitata , incompetenta , nemultumita si incapabila sa multumeasca pe cineva decat pe pseudo-jurnalistii paparazzi de la televiziunile particulare romanesti …
  Daca nu am reusit macar dupa demiterea din 5 iulie nu sa refuzam pragul , dar sa-l refuzam pe cel de 9,1 milioane dictat de Basescu , insusi … Caci vin procurorii basisti la atac , si -i hartuiesc pe ” tradatori ” , in maniera ( scuzati comparatia ) anchetatorilor dejisti din anii 1950 …

 9. SorinPLATON Says:

  felicitari Ionut!…

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: