MADE IN ROMANIA – Realitatea TV

Advertisements

19 Responses to “MADE IN ROMANIA – Realitatea TV”

 1. Amalgam « Motanul Incaltat Says:

  […] Se arata ca: “Mii de oameni au protestat sâmbătă la Budapesta împotriva premierului Viktor Orban şi a guvernării de centru-dreapta, scrie Reuters. Protestatarii se plâng că măsurile Guvernului au pus în pericol valorile democraţiei şi economia. […]

 2. fragmentariumpolitic Says:

  UDMR si cursul scurt de economie de piata

  Urmarind agitatia preelectorala a UDMR, imbibata de santaj si supralicitare, in problema unei ipotetice facultati maghiare la UMF Targu Mures, ai fi inclinat sa crezi ca formatiunea si-a schimbat incarcatura semantica a literei “D” din acronim, alegand sa dea democratia pe dictat, desolidarizare sau discriminare, prin care sa tinteasca propriul Guvern, propria Coalitie si propriul Electorat. N-ar fi ceva nou in peisajul politic al ultimilor ani, cand chiar principalul partid al coalitiei de guvernare, PDL, a ales sa faca acelasi lucru.

  Totusi, electoralismul, ca exces de zel, de care da dovada in aceste zile UDMR, se anunta a fi de rau augur nu numai pentru democratie, ci si pentru economia de piata.

  Pe orice piata a muncii, nu criteriul limbii materne este determinant, ci cel al cotelor de circulatie ale limbilor vorbite pe piata respectiva. Tocmai acest criteriu al circulatiei lingvistice obliga piata educatiei sa se adapteze la piata muncii. In economia de piata, absorbtia fortei de munca nu poate fi conceputa in afara cotei de circulatie lingvistica, limba vorbita devenind un criteriu de piata, de acces sau de obstaculare.

  Pe o piata a muncii in care cota de circulatie a limbii romane este covarsitor majoritara, pregatirea specialistilor exclusiv in oricare din limbile minoritare va fi profund discriminatorie privind egalitatea de sanse pe piata respectiva.

  Cele mai dureroase, inumane chiar, si discriminatorii efecte vor fi pe termen lung: pregatind, in Romania si pentru piata medicala romaneasca, viitorii medici in limba maghiara, acestia vor fi nevoiti sa incalce juramantul lui Hipocrate, dupa absolvire, deoarece vor trata boli si vor salva vieti pe criterii etnice, pe cele ale pacientilor maghiari, da, pe cele ale celor romani, ba!

 3. Theodora Says:

  http://theodora0303.wordpress.com/2012/03/20/dosarul-zambaccian-banii-de-mita-tipariti-dupa-darea-de-mita-peste-25-000-de-dolari-din-banii-retinuti-ca-proba-de-procurori-erau-antedatati/
  Banii de mita tipariti dupa darea de mita?!
  Peste 25.000 de dolari din banii reţinuţi ca probă de procurori erau antedataţi
  “225 dintre bancnotele de 100 de dolari au fost identificate ca avand data tiparirii efective in anii 2005 si 2006, ulterior lunii februarie 2004, cand se sustine ca acesti bani au intrat in posesia dlui Paun”
  “O suma de bani despre care afirmi ca este trimisa in China, in 2004, este compusa, in mare parte, din bancnote puse in circulatie evident dupa aceasta data“

 4. Ovidiu Says:

  EXCLUSIV – Mihail Boldea 2002: “Îmi place Băsescu, e un tip tare! Îmi place şi ca om şi ca politician! A reuşit să fie tătic în faţa tuturor, Mi-a plăcut de când era ministru. Am ales PD pentru că mi-a plăcut articolul 5. Când nu ai de la cine, furi de peste tot”

 5. Ovidiu Says:

  EXCLUSIV FOTO: Traian Băsescu împreună cu infractorul Mihail Boldea!!!!!!

 6. Sibilla Says:

  ” BUN ” VENIT ÎN USL , Sorin-LACHE Frunzăverde :
  Viaţa şi opera lui Frunzăverde. Ce a făcut “baronul” de Caraş-Severin în ultimele zile. De ce a fugit din PDL !!!!
  http://www.jurnalul.ro/politica/viata-si-opera-lui-frunzaverde-ce-a-facut-baronul-de-caras-severin-in-ultimele-zile-de-ce-a-fugit-din-pdl-608336.htm

 7. Sibilla Says:

  Domnul Frunzăverde nu are culoare politică! Domnia sa e de culoare frunzăverde, ceea ce înseamnă că e de ce culoare binevoiește. Asemenea Uniunii Sovietice, care se învecina cu cine dorea, domnul Frunzăverde se colorează la fel. Spre deosebire de domnul Sorin, județul Caraș-Severin e doar frunzăverde, indiferent de anotimp, istorie, cataclisme, alianțe. Carașul-Severin nu și-ar mai găsi nici locul pe hartă dacă nu ar exista degetul dlui SV. Domnia sa este, în județ, cele două limbi (de aur!) ale ceasului ce arată ora exactă în pământ, ape și aer. În acest sens, Frunzăverde a hotărât și cine conduce PSD-ul în Caraș, în ciuda unei vizite a Doamnei Andronescu acolo. Ca să nu spunem cum se face frunzăverde și galbenul de la PNL-ul cel județean! Or, dacă toate acestea sunt mai limpezi decât Bârzava locală, vom putea conchide, în deplină logică a faptelor, că Dl Frunzăverde va controla și noul PDL județean! Cu o singură excepție: dacă noua organizație PDL Caraș-Severin va fi alcătuită din pedeliști din alte județe strămutați, cu microbuze școlare, tocmai în acest sens. Așadar, Sorin Frunzăverde nu a plecat din PDL-ul din Caraș, nu poate pleca, în ciuda declarațiilor sale. Necazul, pentru PDL, în momentul de față, însă nu vine de la Sorinul fugar. Nu! Toate acestea se petrec în timp ce dl Boc, de pildă, nu este, în județul său, nici măcar șef de catedră.
  http://marceltolcea.blogspot.com/2012/03/frunzaverde-nu-poate-parasi-pdl-ul-din.html

 8. maharajahuldekapurthala Says:

  http://luptadeclasa.wordpress.com/2012/03/28/cretinisme-marca-tru/

 9. acuvio Says:

  De văzut: Crine, ia-le tu pe toate, sunt imaculate! :)

 10. Marcus Says:

  Unde Esti, Tu, Mona Musca ?

  Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand imi aduc aminte de anii 90, ani in care baietii ajunsi la Putere, indiferent de ce parte a baricadei se aflau, se inghesuiau efectiv calcandu-se in picioare care sa “privatizeze” mai mult si mai cu spor zestrea inestimabila realizata de romani sub biciul comunismului, ma apuca pur si simplu amocu’. Flota, industria grea, industria usoara, industria prelucratoare, sistemul de irigatie in agriucultura, parcurile auto din agricultura practic tot ce se putea pradui fara a se da vreo socoteala. s-a praduit intr-o veselie, ciocoii de azi care joaca table pe Coasta de Azur nefiind altceva decat un produs vespsasianic al acestei nebunii autodistructive nationale. Ne putem da seama cat de mare si valoroasa a fost aceasta zestre, daca acestor derbedei le-au trebuit 20 de ani sa ditruga doar pentru a-si insusi ei o parte care nu justifica nici pe departe jaful national practicat, ceea ce romanii realizasera in 50 de ani de comunism. Anii respectivi au permis acest dezastru datorita vidului de legislatie ce exista la momentul trecerii de la sistemul socialist la cel asa-zis capitalist, a lipsei unor institutii de control si verificare specializate in astfel de operatii, fostele organe si institutii ca Militia, Procuratura erau deja compromise in ochii cetatenilor, deci in niciun caz nu puteau sa-si indeplineasca atributiunile legale in conditii normale etc.
  In acest paradis anarhic din punct de vedere legislativ baietii destepti fluturand stindardul stigmatizatrii pe viata si catalogarii lor drept comunisti a celor care mai indrazneau timid sa strige “nu ne vindem tara”, au purces la un jaf sistematic si total al avutiei nationale a tarii. Ca un mic exemplu, nu au avut osmanlaii atata prosperitate economica ca in perioada respectiva, cand prelucrau fierul “vechi” provenit din Romania, parte din el si de la nou infiintatul combinat de prelucrare a sa de la Calarasi, de pe vremnea cand Tarile Romane, intrate sub regim fanariot, erau obligate sa aprovizioneze Inalta Poarta incepand cu virgina destinata Haremului si terminand cu muntii de monede de aur ca plata a tributului, haraciului etc.
  In conditiile astea era normal ca avutia mostenita sa se topeasca in cele patru zari, usoare urme din ea regasindu-se in conturile doldora si in “afacerile” de succes ale baietilor destepti.
  Se pare insa ca la momentul actual a a mai scapat ceva nedevalizat: marea finanta si instrumentele oculte ale globalizarii cu anasana au mai gasit in Romania cateceva de furat si smenuit si nu ceva de valoarea unei fabricute de chilotei de dama, ci nici mai mult, nici mai putin decat bogatiile subsolului acestei tari si productia ei energetica.
  A venit randul ca dupa petrol, sa plece si orice forma de gaz natural, zacamant aurifer, argintifer sau cuprifer pe drumul burdusirii conturilor unor straini si ale unor romani tradatori de tara si neam. Plecare de doliu pentru marea majoritate a romanilor, avand in vedere conditiile mai mult decat ridicole de instrainare a lor pe preturi de doi bani, prezentata insa drept realizari epocale de catre cel mai mare lobist pentru strainatate in viata, chiombu’ impartat si noua sa mana dreapta agentu’ 07, seful guvernului roman.
  Am vorbit la inceput despre anii nouazeci pentru ca totusi fata de acea perioada, cand romanu’ putea fi dus cu acadeaua in sensul ca jaful respectiv era musai a fi facut drept conditie impusa pentru intrarea Romaniei in UE si in NATO, acum dupa douazeci de ani de capitalism de talharie, ne-am desteptat si nu mai punem botu la goangele lu’ chiombila sau la discursul tipic comunist a lui 07.
  Nu, golanilor si borfasilor, nu aveti niciun drept, dar absolut niciun drept sa faceti ceea ce v-ati apucat deja sa comiteti, zacamintele naturale ale acestei tari nu au fost, nu sunt si nu vor fi la discretia voastra in neamul vostru de Paturici nenorociti pusi pe capatuiala fara rusine din buzunarele si bogatiile romanilor.
  Desi ma consider ceva mai destept in aceasta privinta un lucru nu inteleg totusi: de ce Opozitia nu bombardeaza Parchetul General cu plangeri penale in care sa se arate negru pe alb situatia pe care o vede toata tara cum cei doi derbedei cu putere autoasumata discretionara de decizie in aceasta tara, Basescu si sluga sa Ungureanu, s-au apucat in dispretul total al legislatiei in vigoare, sa instraineze bogatiile naturale si productia energetica a tarii?
  Daca un fost Prim Ministru al Romaniei a putut fi tarat in mocirla unor procese fabricate ca urmare a unei plangeri penale facuta de o anumita Musca suparata pe termopanele acestuia, oare instrainarea prin furt a miliarde de Euro, proveniti din exploatari miniere date pe 200 de milioane de Euro, nu poate face obiectul unei astfel de plangeri, urmata de o cercetare amanuntita a furtului respectiv? Chiar nu se mai gaseste nimeni in tara asta, o Mona Musca sau macar un Trantor din Parlamentul Romaniei, care sa sesizeze Parchetul?
  Sincer sa fiu, ma indoiesc, eu zic ca sunt destui, si bine calificati care o pot face, atunci de ce nu o fac?

 11. Sibilla Says:

  Frunzăverde: Momentul în care m-am hotărât să plec din PDL a fost când mi-am dat seama că nu mai are nici o şansă
  MENŢIN CEEA CE AM SPUS TOT TIMPUL : IPOCRITUL CHIAR ŞI-A GĂSIT FRAIERII !!!!
  NU îmbâcsirea USL-ului cu jigodiile pedelichele e soluţia !!! Ori altă soluţie, USL nici n-a căutat, nici n-a găsit. D-acilea se vede ” calitatea ” prea multor PĂCĂLICI încă toleraţi prin peisaj !
  O PARTE din români poate că n-au ieşit în stradă dat fiind cât sunt de previzibili şi prea-vizibile : mârşavii şi mârşăveniile !!
  Şi mai scutiţi-mă cu Frunzăverde al vostru, că-i ocupat tare. Să v-o tragă !!
  p.s. staţi liniştiţi , s-au asigurat şi Victor Ponta şi Crin Antonescu să NU ajungă la danga-langa Congres voci incomode, bloggeri consideraţi ostili, culmea ACUM şi de către onor O-poziţia carele face opoziţie doar mârlanului alcoolicbă-SECU de la Anvers, ca şi când la doar eliminarea marinarului se reduce Schimbarea mult trâmbiţată !
  Şi-apoi :
  ” primăvara ies regii la război ” nicidecum PĂCĂLICII, că acu chiar m-apucă aşe o pornire de-mi vine s-apuc pe păduri doinind a…., grupare paramilitară, că dacă e rezbel, apăi să fie, mămicuţa ei de agonie-n care ne tăăăt tăvălesc horror prea mulţi PĂCĂLICI de pe miriştea mioritică!!
  Să ne ţinem pliscul mic pe motiv că e Frunzesky FOLOSITOR, gândesc ” analiştii ”. ÎNSEAMNĂ CĂ NU-L CUNOAŞTEŢI PE DIABOLICUL Frunzăverde !
  NOI…. NOI NU CONTĂM….. :(

 12. Sibilla Says:

  ” Nu suntem PLĂTIŢI să fim morali ”….
  Cică suntem în plin rezbel !
  Cică în rezbel DOAR cu bă-SECU şi câţiva, NU cu tăţi…
  iar despre VICTIMELE COLATERALE nimeni nu vorbeşte, că nu-s din rândurile baştanilor de colo ori de … dincolo, victimele, sacrificaţii, rămân tăt păcăliţii ( prostimea !! )…
  PĂCĂLICII strivesc scârbiţi şi plictisiţi, gândacii, viermii, ciumpalacii… iar ” scuza ” lor, ” explicaţia ” lor e cică rezbelul. Care rezbel şi cu cine, pentru ce anume mai exact…
  VICTIMELE COLATERALE, noi, neica-nimeni, cei mulţi, sunt din start condamnate şi fără de vreo şansă, botniţă şi punctum. Dacă scapă bine, dacă nu, nu. Aşa e în rezbel… Dar în rezbel cu mafioţii suntem noi, cei care SUNTEM ÎN RĂZBOI, nu cei care doar ziceau că… nu-i doare gura !!!
  În război cu clanurile şi căpuşele lui Frunzăverde care face legea, aia a bunului plac pe FEUDĂ şi dă tonul fărădelegilor , suntem noi, vocile incomode care ” graţie ” Crinnului ajunsărăm scuipaţi de ne şi mirăm din care direcţie nu, dar NI S-AU IMPUS camarazi ( !!!!! )
  CE GARANŢII ŞI CINE NE OFERĂ GARANŢII CĂ E DE BINE … ??? ŞI DACĂ NU E ??? RĂMÂNEM CU STATUTUL DE ….. VICTIME COLATERALE, CĂ DEH, AŞA E ÎN RĂZBOI… :( Dar tot noi, tot noi…. şi numai noi c-avem parte de prea mulţi BOI pe metru pătrat care fie S-AU ALES precum bă-SECU, fie sunt PĂCĂLICII jenialsky c-au lovele, unic criteriu de-a ajunge BOU şi-a menţine feudele feude.
  Fără noi, NU-l dau jos pe bă-SECU&co nici o sută de Crini cu GEABA charismă şi cam atât! Pierderile EXISTĂ şi-s ale noastre şi NU vreau PSD-ul minge, şi nici experimente pe pielea noastră pt turtă unora nu doresc.
  NU admit că n-ar exista ŞI OAMENI şi VERITABILI prin peisaj, nu doar ” negociatori ” masoni ori ofiţeri sub acoperire care sanchi au făcut achizitie tun, pe Frunză .Cu dosare cu tot ! Cu nelegiuirile tinichea , talangă , cu tot ! Un ipocrit penal acest frunzesky.
  Daciana Sârbu militează online pentru libertate de exprimare, Anti ACTA, soţul, preşedintele nostru, ne dă EJECT la comentarii în ” căsuţa-i ” virtuală pentru că cerem nişte lămuriri ÎNDREPTĂŢITE şi da, NU suntem adepţii spiritului de turmă, avem opinii, chiar dacă uneori discutabile… Noi gândeam că, totuşi, constructive. Ehhh… una se flutură, trâmbiţează, alta e socoata unora, altora… Noi, NU contăm în ecuaţii, strategii, planuri, fente, chestii …
  Şi iarăşi spun : VICTIMELE COLATERALE sunt din start condamnate şi fără de vreo şansă, botniţă şi punctum. Dacă scapă bine, dacă nu, nu. Aşa e în rezbel… Sublim, mirific, ce să mai : )
  ” Ayatollahul ” recunoaşte senin sub privirea plină de admiraţie a Antenelor: ”Momentul în care m-am hotărât să plec din PDL a fost când mi-am dat seama că nu mai are nici o şansă ”. Deci, a devenit ” liberal ”…. ca să mai aibe şanse .
  MENŢIN CEEA CE AM SPUS TOT TIMPUL : IPOCRITUL CHIAR ŞI-A GĂSIT FRAIERII !!!!
  NU îmbâcsirea USL-ului cu jigodiile pedelichele e soluţia !!! Ori altă soluţie, USL nici n-a căutat, nici n-a găsit. D-acilea se vede ” calitatea ” prea multor PĂCĂLICI încă toleraţi prin peisaj !
  O PARTE din români poate că n-au ieşit în stradă dat fiind cât sunt de previzibili şi prea-vizibile : mârşavii şi mârşăveniile !!
  Şi mai scutiţi-mă cu Frunzăverde al vostru, că-i ocupat tare. Să v-o tragă !!
  p.s. staţi liniştiţi , s-au asigurat şi Victor Ponta şi Crin Antonescu să NU ajungă la danga-langa Congres voci incomode, bloggeri consideraţi ostili, culmea ACUM şi de către onor O-poziţia carele face opoziţie doar mârlanului alcoolicbă-SECU de la Anvers, ca şi când la doar eliminarea marinarului se reduce Schimbarea mult trâmbiţată !
  Şi-apoi :
  ” primăvara ies regii la război ” nicidecum PĂCĂLICII, că acu chiar m-apucă aşe o pornire de-mi vine s-apuc pe păduri doinind a…., grupare paramilitară, că dacă e rezbel, apăi să fie, mămicuţa ei de agonie-n care ne tăăăt tăvălesc horror prea mulţi PĂCĂLICI de pe miriştea mioritică!!
  Să ne ţinem pliscul mic pe motiv că e Frunzesky FOLOSITOR, gândesc ” analiştii ”. ÎNSEAMNĂ CĂ NU-L CUNOAŞTEŢI PE DIABOLICUL Frunzăverde !
  NOI…. prostimea, neica-nimeni, noi, NOI NU CONTĂM….. :(

 13. Theodora Says:

  http://theodora0303.wordpress.com/2012/04/06/stiri-despre-usl-voluntari/
  Presedinte de onoare al PSD, domnul Ion Iliescu s-a intalnit ieri cu simpatizantii din orasul Voluntari, ocazie cu care si-a prezentat volumul “Fragmente de viata si istorie traita“.
  Domnul Ion Iliescu a raspuns invitatiei domnului Barbu Mihai, presedintele PSD Voluntari, vicepresedintele PSD Ilfov si candidat candidat USL la functia de Primar al Orasului Voluntari, la alegerile locale din 10 iunie 2012.

 14. fanu Says:

  Domnule Iliescu Ion cum puteti sustine la Hateg, jud. Hunedoara un individ pentru primar care are grave probleme cu legea?

  http://gazetadedimineata.ro/actualitate/social-democratii-hunedoreni-au-probleme-legale-primarul-orasului-hateg-nicolae-timis-a-fost-trimis-in-judecata-pentru-abuz-in-serviciu/

  deja exista plangeri penale impotriva lui si la dna

  —– Forwarded Message —–
  From: Alin Andrioni

  Sent: Thursday, March 15, 2012 4:31 PM
  Subject: Demontarea minciunilor PRIMARULUI NICOLAE TIMIS

  Buna ziua,

  Avand in vedere articolele de presa aparute in legatura cu scandalul provocat la Hateg de catre primarul Nicolae Timis, precum si explicatiile mincinoase date de acesta, va prezentam mai jos punctul nostru de vedere, avizat si argumentat(drept la replica):

  contractul de comodat pe 5 ani –in atasament. Faptul ca Primaria din Hateg nu are cunostinta sau nu vrea sa stie de acest contract, este un caz grav de incompetenta sau lucru pe langa lege.
  vizavi de “ distrugerile” pe care le-am facut de cand am preluat baza sportiva, va atasam poze cu starea acestei baze la momentul preluarii, iar cum arata ea in momentul de fata se poate vedea la fata locului. Bineinteles ca toate aceste lucruri au fost realizate din fonduri private(aproximativ 50000 ron), singura investitie a primariei Hateg in 6 luni de zile fiind o factura de 1200 lei, factura pe care au achitat-o din contul echipei de fotbal a orasului CSO Retezatul Hateg, lucruri care se pot verifica la AJF Hunedoara.
  despre bugetul pe care il aloca Primaria HATEG pentru returul de campionat: daca ar fi asigurat acest buget, adica aproximativ 150000 ron pentru intreg campionatul , noi puteam oferi toate garantiile ca echipa va promova intr-o liga superioara. Nicio echipa din liga a 4-a nu beneficiaza de un astfel de buget, mai ales in conditiile in care nu are stabilita promovarea ca obiectiv, insa e foarte bine ca se intampla asa, dar pana acum de ce nu a aparut un astfel de buget, in conditiile in care existau chiar niste bani in contul clubului dintr-o sponsorizare de la Heineken, bani de care nu stie nimeni ce s-a intamplat cu ei, decat primarul? Sustinem in continuare ca acesti bani, fara o supervizare, vor ajunge in bugetul pomenilor electorale, asa cum oamenii din Hateg vorbesc ca s-a intamplat si altadata, nu in cel al sportului. Mai mult decat atat, cum este posibil ca in aceste vremuri economice, sa refuzi sa colaborezi cu oameni care doresc sa investeasca in fotbal, sa realizeze un cadru performant de pregatire, in conditiile in care exista atatea exemple de falimente in acest domeniu, lucru care nu putea decat sa ajute Primaria sa foloseasca surplusul de fonduri pentru a majora obiectivele din sport sau sa le foloseasca in alte investitii necesare cetatenilor.
  4. Singura explicatie pe care o putem avea la aceasta reactie, este faptul ca noi am solicitat in cateva randuri primariei sa puna in funtiune acea cladire “ monument”, care a costat “ 5 miliarde”, dupa spusele edilului, lucru care nu s-a intamplat, insa care a deranjat deoarece ar fi trebuit sa oblige constructorul sa realizeze lucrarile de reparatii din fonduri proprii, lucrarea fiind in garantie(sigur ca la momentul la care noi am facut adresa era in garantie, in acest moment nu mai e pt ca au tergiversate acest lucru spunem noi intentionat) sportivii fiind nevoiti sa plece de la antrenamentele efectuate in iarna, transpirati prin zapada si frig, direct acasa. Realitatea este ca acea cladire este total nefunctionala, nereceptionata dar platita integral, asa cum sunt si alte “ investitii” in acest oras.

  In atare conditii, ne intrebam ca niste cetateni simplii: cine ar mai dori sa vina in aceasta regiune sa investeasca, sa creeze locuri de munca, atat timp cat autoritatile locale se comporta astfel???

  Mai jos aveti link-ul cu articolul aparut in presa in care Nicolae Timis “explica” ilegalitatea facuta:

  Edilul Nicolae Timiş a pus gând rău echipei de fotbal

  http://www.facebook.com/#%21/photo.php?v=331942713509101 – linkul cu explicatiile d-lui viceprimar Dabelea.

  http://www.fcvictoriahateg.com

  VICTORIA SPORT MANAGEMENT
  Romania, Hateg, HD, 335500
  Str. Progresului nr. 1 – sediu social

  Nr. 42/02.04.2012

  CATRE
  CURTEA DE CONTURI

  Prin depunerea proiectului sportiv “Dezvoltarea Sustenabila a Tarii Hategului prin sport”, Ascociatia Club Sportiv Victoria Sport Management a obtinut in vara anului trecut acordul Consiliului Local Hateg pentru inchirierea bazei sportive in vederea derularii unor diverse activitati sportive. In momentul preluarii pe proces verbal a bazei sportive, se executau mai multe reparatii la una din cladiri (doua nivele), afland de la reprezentatii primariei ca totusi acea cladire fiind una noua, neutilizabila inca, a fost construita cu aproximativ doi ani in urma de catre firma Romadria Construct Hateg (nu stim exact denumire firmei – manager Hofner Romica)
  Observand existenta acestor probleme ce tineau de functionarea in conditii de siguranta a cladirii, am comunicat in mai multe randuri si Primariei Hateg si firmei constructoare, sa vina la fata locului sa verifice anumite defecte ce tineau de instalatiile termice, electrice, sanitare asociatia noastra neputandu-si desfasura activitatea.
  Asadar, am solicitat constructorului , prin adresa nr. 1044/22.12.2011 urmatoarele documente :

  • Garantii echipamente incalzire / accesorii incalzire
  • Documentatii tehnice traduse / documente proveniente echipamente instalatii si materiale constructii
  • Proiecte avizate de proiectanti autorizati pt. constructie, instalatii, rezistenta
  • Autorizatia de constructie si procesele vorbale de verificare pe parcursului lucrarii semnate si avizate de Inspectoratul in Constructii si dirigintele de santier
  • Documentele de receptie a lucrarii elaborate de comisia din interiorul primariei
  • Proiect tehnic avizat MLPAT si ISCIR conform colectie PT-C9 – instalatii
  • Certificate metrologice pentru supape de siguranta si termomanometre
  • Proces –verbal de punere in functiune cazan combustibil solid
  • Formular tip Anexa T – ISCIR de autorizare a functionarii
  • Proces – verbal de instruire fochist
  • Proiect cos de fum + verificare cos de fum
  • Nume/Prenume inspector ISCIR care a participat la avizarea functionarii
  • Autorizatii ISCIR de montare – instalare pentru cazane combustibil solid

  Totadata , am invocat catre constructor si anumite neconformitati in ceea ce priveste partea de executie a cladirii :

  • Lipsa totala a robinetiilor de izolare circuite /golire instalatie.
  • Realizarea montajului fara autorizatii de montare de la ISCIR
  • Lipsa elementelor de siguranta pentru boilerul apa clada menajera (vas expansiune , termomanometre).
  • Instalatia sanitara / incalzire nu prezinta pante pentru realizarea golirii.
  • Spatiul tehnic nu prezinta priza de aer neopturabila / priza evacuare gaze
  • Cazanul este montat fara protectie la supratemperatura (supapa descarcare termica, respectiv sursa UPS avarie tensiune)
  • Cazanul nu prezinta protectie la soc termic respectiv condens (lipsa bypass intre tur si retur).
  • Caditele de dus nu sunt fixate in pardosea.
  • Instalatia – canalizare interioara etaj nefinalizata (aerisirea este in interiorul incaperii – miros abundent de fecale la nivelul palierului)
  • Abateri in ceea ce priveste relizarea peretiilor , tavanelor, montajul parchetului laminat, si a finisajelor interioara, acoperis, finisaje exterioare (realizate din parchet laminat si plinta)

  De la firma constructoare nu am primit nici un raspuns, in schimb Primaria Hateg a considerat ca raspunsul ce mai corect, din punctual lor de vedere, este montarea abuziva a lacatelor pe baza sportive si blocarea activitatii noastre

  Asadar, avand in vedere costul extrem de ridicat al investitiei (denumita de noi generic : cladirea noua baza sportiva Stadion Hateg – culoare albastra) , deoarece nu stim denumirea oficiala a investitiei, considerand calitatea precara a executiei cladirii, dorim verificarea Primariei Hateg si a firmei constructoare, prin verificare tuturor documentelor financiar-contabile / deconturi , plati, preturi materiale, furnizori, licitatii, receptii, garantii, procese verbale de verificare a constructiei de catre Inspectoratul in constructii, ISCIR Romania, procese verbale punere in functiune cladire etc.

  Asteptam cu interes raspunsul d-voastra !

  Cu profunda consideratie,

  Ing. Alin Andrioni
  Ing. Vasile Leoredean
  Membrii fondatori

  info@fcvictoriahateg.com
  mobile: 0724.241.041

  urmariti va rog comentariile si veti afla ca domnul Ponta a gresit in alegerea PSD pentru Hateg

  http://gazetadedimineata.ro/sport/fotbal-special-lovitura-de-stat-la-hateg/

  http://www.mesagerulhunedorean.ro/policlinica-din-hateg-a-intrat-in-reabilitare

 15. Theodora Says:

  http://theodora0303.wordpress.com/2012/04/08/congresul-pnl-si-congresul-usl-din-7-aprilie-2012/

 16. Theodora Says:

  http://theodora0303.wordpress.com/2012/04/09/basescule-nici-nu-stii-cat-de-penibil-ai-ajuns-sa-fii-jos-basescu-si-demisia-nu-inseamna-modificarea-constitutiei-si-desfiintarea-senatului/
  Basescule, nici nu stii cat de penibil ai ajuns sa fii!

 17. fragmentariumpolitic Says:

  Lupta pentru dezvoltare si al patrulea aliat

  Nota de extraordinar a Congresului PSD de sambata, ca si a celorlalte partide aliate in USL, a fost data de orientarea sa spre viitor si de refacerea legaturii paradigmatice a acestuia cu dezvoltarea. Dupa mai bine de douazeci de ani in care regresul si stagnarea par sa ni se fi impus in mod programatic, prin dezindustrializarea fortata si dezmembrarea complexului economic national, astazi stim mai bine ca oricand ca nu exista viitor fara dezvoltare. Ceea ce nu s-a vazut in marele pavilion expozitional, ocupat pana la refuz de delegatii celor trei partide aliate, PSD, PNL si PC, a fost un al patrulea aliat, populatia.

  Tezele economiei politice a Capitalismului Neoliberal, care ani in sir ne-au fost psalmodiate cu aceeasi religiozitate ca si cele din Manifestul Comunist, dar in care, de aceasta data, ceasul a fost pus sa sune pentru proprietatea publica iar expropriatii au devenit chiar statele, au cazut una cate una, la fel ca si cele ale economiei centralizate, de comanda. Efectele neoliberalismului, ale domniei discretionare a pietei libere, in fapt a „libertatii” de a se afunda nestingherit in buzunarul cetateanului ori in avutia natiunilor a unei altfel de „Maini Invizibile” decat cea a lui Adam Smith, cea a agentilor economici privat-clientelari ai regimului ori a agentilor suprastatali ai politicilor globaliste sunt, oriunde te-ai uita, catastrofale (un reputat istoric, Dinu C. Giurescu le compara cu cele ale unui bombardament atomic).

  Una dintre ideile promovate in premiera de Adrian Nastase, care se muleaza perfect pe cea a legaturii dintre dezvoltare si viitor, se refera la patriotismul economic. Nu cred ca ar putea stramba din nas (cel putin nu la vedere) vreun partid romanesc, cu atat mai mult cu cat vedem ca asasinii economici pot distruge o tara mai bine decat o poate face un razboi, in acceptiunea militara. Nu poate fi vorba nici de pace sociala si nici de o tara libera sau de democratie atunci cand ramanem martori tacuti si fara replica la drama paradoxala a masei mari a romanilor saraci care traiesc intr-o tara bogata.

  Nu putem ramane inactivi la vanzarea una cate una a ultimelor mari intreprinderi de stat, restrangand in loc sa crestem numarul locurilor de munca, de unde ne extragem cele necesare vietii, pentru noi si familiile noastre. Nu putem inchide ochii la jefuirea barbara a resurselor, care intretin focul oricarei dezvoltari, cu atat mai mult cu cat toate problemele noastre umanitare, precum frigul, foamea, lipsa unui acoperis deasupra capului, precaritatea educatiei si sanatatii, bolile si intreg cortegiul de necazuri sociale cu care ne confruntam si care se adancesc pe zi ce trece isi au originea in deficitul cronic al resurselor de toate felurile, care ne „hraneste” subdezvoltarea.

 18. fanu Says:

  inca o daovada ca domnul Ponta a gresit alegand pe nicolae timis candidat din partea PSD la primaria din Hateg jud. Hunedoara. Daca vreti sa faceti un bine partidului si orasului Hateg poate il sfatuiti sa se dezica de acest candidat

  —- Forwarded Message —–
  From: Alin Andrioni

  Sent: Wednesday, April 11, 2012 1:28 AM
  Subject: material

  Buna ziua stimati hategani
  Astazi am avut a doua infatisare a procesului pe care l-am demarat impotriva Primariei Hateg si implicit a tovarasului primar Timis Nicolae. Pronuntarea definitiva va avea loc in data de 24 aprilie, data in care speram sa avem castig de cauza. Dovezile depuse de noi la dosar sunt zdrobitoare, iar sansele noastre sunt foarte mari. Asadar, in data de 24 a lunii aprilie cu …putin noroc vom prelua din nou baza sportiva, iar proiectul Academiei noastre de Fotbal va intra pe un fagas normal. Peste aproximativ 51 de zile , cand Timis nu va mai fi primarul orasului Hateg, dorim ca intr-un parteneriat real cu noua conducere a Primariei Hateg, sa punem in practica acest proiect sportiv care va cuprinde inclusiv modernizarea bazei sportive:
  – punere in functiune cladire noua (care este nefunctionala in acest moment din cauza executiei execrabile a firmei d-nului Hofner)
  – realizare imprejmuire baza sportiva
  – reabilitare tribuna (montare scaune plastic, vopsire structura metalica)
  – recompartimentare interioara
  – realizare teren sintetic cu noctura
  – realizare teren de volei/beach volei
  – realizare teren de tenis
  – amenajare cladire veche si transformarea acesteia in cantina, care va deservi sportivii si antrenorii
  – refacerea suprafetei de joc si realizarea unui sistem de irigare
  – refacerea pistei de alergare
  – achizitionare echipamente sala de forta , sauna etc
  – infiintarea unui internat pentru copiii-sportivi din afara orasului Hateg, care vor fi legitimati la Academia de Fotbal Victoria Hateg.

  Asadar, va rugam sa ne sustineti in cauza noastra in numar cat mai mare ! ……uniti suntem mai puternici !

  Club Sportiv Victoria Sport Management
  membrii fondatori : Alin Andrioni / Vasile Leordean
  info@fcvictoriahateg.com
  info@fcmuresuldeva.com
  http://www.fcvictoriahateg.com
  http://www.fcmuresuldeva.com

 19. fragmentariumpolitic Says:

  Strategii electorale in miscare: Alege Tu Guvernul!

  Dupa alegeri nu va mai fi niciun MRU. Si nici nu cred ca (im)punitatea va trebui sa fie o miza pentru Opozitie, din a carei prezenta sau absenta sa faca sau nu o arma pentru vanatoarea de vrajitoare, dupa ce va ajunge la guvernare. Pur si simplu alegerile vor spulbera baza de putere a regimului, cu Ungureanu si Basescu cu tot.

  Alegatorii nu vor mai putea fi pacaliti sa ia perceptiile, pervertite prin declaratii si sondaje, drept realitate. Ca perceptia nu-i realitatea a ajuns sa o stie si nea Gheorghe de la tara. Si nici relatia liniara dintre mita electorala si vot nu va mai putea fi luata de buna. In folclor deja circula sloganul alegatorului: Ia-le banii ca-s ai tai si voteaza cu cine vrei!

  Primul soc va fi la locale, cand arendasii din teritoriu ai regimului portocaliu vor afla cum e sa musti pamantul. Va fi o victorie a umilintei. Al doilea fenomen va fi in toamna, cand oamenii isi vor alege Guvernul. Da, ati citit bine! Toti stim ca Parlamentul este ales si ca Guvernul este numit, dar uitam ca ultimul poate fi predeterminat de majoritatea absoluta a voturilor, obtinuta de un partid sau o alianta. O schimbare de planuri, in care cel prim si cel secund sa-si schimbe locurile, ar lumina mai bine resorturi care in mod traditional au ramas in umbra urnei de vot pentru alegator.

  Poate pentru prima data, electoratul a constientizat ca alegerile parlamentare sunt mai importante decat cele prezidentiale, pentru ca majoritatea votantilor vor decide nu numai structura viitorului Parlament, ci si culoarea politica a viitorului Guvern. Acesta ar trebui sa fie sloganul electoral al parlamentarelor, care va scoate oamenii la vot si-i va indemna sa se constituie intr-o majoritate electorala, determinanta pentru noul Executiv: Vino la vot si alege Guvernul!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: