DIN PRESA ZILEI …. continuare

 

3 Responses to “DIN PRESA ZILEI …. continuare”

 1. Theodora Says:

  Cum arata protestatarul Crisan, 71 de ani, revolutionar din Arad dupa intalnirea cu jandarmii
  http://theodora0303.wordpress.com/2012/03/07/voi-vedeti-vreo-diferenta-cum-arata-protestatarul-crisan-71-de-ani-revolutionar-din-arad-dupa-intalnirea-cu-jandarmii/

 2. Marcus Says:

  Dom’le Ponta, Trezeste-te, Omule, Ce Dracu Faci?

  Ma numar printre putinii care m-am ferit de dragul USL-ului sa-l injur pe d-l Ponta pentru discursul din Parlamentul Romaniei, in care-i oferea ajutor lui 07 ca Prim Ministru. Apoi iarasi am tacut chit ca d-l Ponta continua (pe modelul Geoana in 2008, ale carui actiuni, pe langa fatul ca au adus prejudicii grave de imagine PSD-ului prin inhaitarea la guvernare cu derbedeii basescului, au condus in final si la pierderea prezidentialelor) sa-l considere pe 07 o victima supusa la fel si fel de presiuni si umilinte din partea golanilor numiti de chiombila in actualul simulacru de guvern. Am pus totul pe o perceptie oarecum deformata a d-lui Ponta asupra prezentei lui 07 la carma tarii, mai pe romaneste drept o ratacire de moment. Iata insa ca d-l Ponta recidiveaza ori de cate ori are prilejul si a ajuns sa-l caineze pur si simplu pe numitul 07 pentru zilele fripte pe care i le fac portocaliii din guvern. Zile fripte, pe dracu’! Totul nu-i decat un joc de imagine menit sa puna oarece distanta intre 07 si deja maculatii pana in varful unghiilor de la picioare membri pedeleu. Motiv pentru care, ca simpatizant si votant constant PSD, voi incerca cu umilele mele puteri sa-i explic in poropozitii simple, pe intelesul tuturor, gen “Ana are mere”, d-lui Ponta, cine este si ce vrea 07 de la poporu’ roman:
  1. 07 este un carierist si un arivist notoriu care fara momentul decembrie 89, astazi ar fi fost un membru marcant al CEPEX-ului comunist.
  2. 07 este omul basescului, nicidecum victima acestuia si este mai periculos decat boc deoarece simuleaza o oarecare independenta fata de decizia ferma de la Cotroceni.
  3. 07 a fost numit de chiombila pentru ca fraudarea viitoarelor alegeri sa nu fie atat de sonora in plan internatioonal ca in cazul in care l-ar fi folosit pe boc la jaful respectiv.
  4. 07 este pregatit de chiomb pentru o eventuala castigare a prezidentialelor, moment in care chiombu’ i-ar deveni Premier
  5. 07 va fi numit Prim Ministru chiar si in situatia in care USL-ul va castiga alegerile parlamentare.
  6. 07 este nociv pentru USL chiar si numai pentru faptul ca nu-i altceva decat o alta marioneta a chiombalaului.
  7. 07 nu are nevoie de d-l Ponta pe post de agent electoral, el are platiti din ban public numerosi pupinbasisti pentru aceasta activitate, motiv pentru care d-l Ponta ar fi cazul sa-si cate de treaba pentru care a foost investit in functia de lider de partid de opozitie.
  8. 07 are la indemana demisia ca forma de protest in situatia in care se simte santajat sau umilit de membrii actualului cabinet sau de oricine aiurea, propaganda facuta de d-l Ponta pe aceasta tema fiind total neavenita.
  9. 07 nu are niciun gand sa se foloseasca de acest apanaj (demisia) deci lui 07 practic i se rupe-n pai’spe de cainarile d-lui Ponta, actuala situatie pliindu-se ca o manusa sau o pufoaica portocalie inscriptionata PEDELEU.
  Eu atat am avut de zis!

 3. Ghita Bizonu' Says:

  Domnule Iliescu

  poate dvoastra o sa reusiti sa treziti cat de cat somnul dulce al popozitiei care spera sa castige la loto fara sa cumpere bilet.
  Ca eu am impresia ca se se urmeaza metoda pica para malaiata in gura USeLeata.
  Ca para poa pica peste un ochi. Sau intra cam adanc in gat provocand sufocare.
  Sau trece Dan Diaconescu pe acolo si zice vai ce para coapta si o culege …
  Sau il duce Jiji pe Vadim in hagialac la Sf Mormant si se mai produce o minune : Tribunatecu’ Reloaded …

  Bibliografie :
  – broasca testoasa care e mai iute ca Ahile – Zenon
  – iepurele si broasca testoasa- la Fantana
  – alegerile din 2009
  – alegerile din 2004

  Cu respect
  Bizonu’

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: