CRACIUN FERICIT !

Sarbatorile de iarna sa-si reverse harul asupra voastra si a celor dragi voua, sa va aduca linistea sufletului si a mintii si sa sporeasca sanatatea si belsugul, sa implineasca gandurile si sperantele de mai bine.

LA MULTI ANI!

20 Responses to “CRACIUN FERICIT !”

 1. fragmentariumpolitic Says:

  Domnule presedinte Ion Iliescu, va doresc multa sanatate, viata lunga si putere pentru a va impartasi cat mai mult harul binefacator si a tine dreapta balanta in viata cetatii. Sarbatori fericite!

 2. Bibliotecaru Says:

  Crăciun Fericit!

 3. justias Says:

  Craciun fericit si multa sanatate!

 4. paul555gerhard Says:

  Un craciun fericit si La Multi Ani !

 5. mgabim2009 Says:

  Craciun fericit dumneavoastra si familiei!

 6. Mihnea Georgescu Says:

  Sărbători Fericite alături de cei dragi!

 7. Cios Adina Emilia Says:

  Domnule Presedinte, va multumesc mult pentru minunatul cadou , din seara de Ajun. Prezenta dumneavoastra, in emisiunea doamnei Stoicescu, este un cadou de suflet, nepretuit. Sarbatori Fericite!

 8. Sibilla Says:

  Să ningă peste Oameni cu binecuvântări, sănătate şi Iubire ! !Şi… RENUNŢAŢI LA A TACE, RENUNŢAŢI LA… RENUNŢARE !!! Căci ne dorim Crăciunul CRĂCIUN pentru TOŢI Oamenii BUNI de pretutindeni… poate că…. într-o zi…

  … câinii răi se potolesc… facem oameni din ninsori….

  http://sfinx777.wordpress.com/2011/12/25/facem-oameni-din-ninsori/

  Sărbători cu bucurii, tuturor !!

 9. Gabriela Pavel Says:

  Sarbatori Fericite si La Multi Ani!

 10. Crisanta Ilie Says:

  Vă doresc sărbători frumoase în familie, sănătate, viață lungă, seninătate, calm, umor și echilibru.
  În privința atacurilor și calomniilor, nu mor caii când vor câinii.

 11. Theodora Says:

  http://theodora0303.wordpress.com/2011/12/26/de-unde-stie-ontanu-numerele-de-telefon-mobil-ale-locuitorilor-din-sectorul-2-cumva-de-la-recensamant/

 12. Maria Barbu Says:

  Va urez Craciun fericit si un An Nou cu sanatate, bucurie si putere!

  Fie ca in 2012 sa reusiti sa sustineti victoria USL si sa salvati Romania de aceasta ciuma politica, ce intuneca destinul national si pune in pericol securitatea, integritatea si unitatea tarii si chiar insasi fiinta nationala!

  LA MULTI ANI, domnule Presedinte!

 13. Gabriela Savitsky Says:

  Domnule Preşedinte,
  Sigurul Preşedinte al multora dintre noi,

  Ne dorim să ne însoţiţi mai departe în drumul nostru. Ne dorim să fiţi la fel de lucid, de echilibrat şi de înţelept. Ne dorim să vă auzim mai des şi să vă vedem, pentru că apariţiile dumneavoastră publice ne dau speranţă, încredere, siguranţă. Sunteţi unul dintre înţelepţii datorită căruia Cetatea ar putea fi salvată.
  Vă dorim să aveţi bucurii, să fiţi înconjurat de prieteni şi să fiţi ascultat fără ipocrizie.

 14. Theodora Says:

  http://theodora0303.wordpress.com/2011/12/27/ministerul-finantelor-propune-ridicarea-de-la-20-la-50-a-limitei-pana-la-care-pot-fi-majorate-impozitele-si-taxele-locale-sau-eliminarea-pragului-maxim-actual-de-20-cu-posibilitatea-ca-taxele-sa-poa/
  Ministerul Finantelor Publice propune ridicarea de la 20% la 50% a limitei pana la care pot fi majorate impozitele si taxele locale sau eliminarea pragului maxim actual, de 20%, cu posibilitatea ca taxele să poata fi crescute în raport cu puterea financiara a locuitorilor.
  Ce putere financiara are un somer caruia i-a expirat ajutorul de somaj?

 15. maharajahuldekapurthala Says:

  http://luptadeclasa.wordpress.com/2011/12/28/domnule-sau-doamna-neculai-constantin-munteanu-fiti-obiectiv-a-bagati-va-si-pe-dumneavoastra-si-pe-traian-basescu-topul-cu-securisti-si-turnatori/

 16. Dan Baltatu Says:

  Cred in Mangementul Cultural … comunismul, ca si miscare sociala si culturala a fost omorat de cifre … capitalismul este in esenta o serie de cifre, care pana la urma si-au pierdut moralitatea in lipsa alternativei, asa ca am ramas, ca noi oamenii sa decidem ce inseamna trecut, prezentul si viitorul pe baza unor valori fie ele culturale, sociale sau politice, fie o sinteza a lor, adica management cultural.

  La Multi Ani !

 17. acuvio Says:

  M-am grăbit un pic cu urările de Crăciun şi le-am făcut în postul anterior.
  Acum să sperăm şi să urăm domnului 2012: La mulţi ani! :)

 18. fragmentariumpolitic Says:

  Manipularea prin sondaje: Sunt romanii un popor de masochisti?
  Probabil ca nu intamplator, in randuiala lucrurilor ultima luna din an este si una a cadourilor. Sarbatorile de iarna, care marcheaza despartirea de vechiul an si intampinarea unuia nou sunt si un timp de bilant, de proiecte si, nu in ultimul rand, de rasplata, motiv deopotriva religios si laic care se revendica de la credinta ca cine daruieste, primeste. Poate ca din aceasta lege a compensatiei izvora si o regula a antichitatii, care permitea sclavilor romani, in timpul sarbatorii Saturnaliilor, din luna decembrie, libertatea de a-si critica stapanii si chiar de a fi serviti de catre acestia – Age, libertate Decembri utere / Haide, foloseste-te de libertatea din Decembrie – de care romanii si-au amintit in Decembrie 1989, spulberand miturile propagandistice despre cel mai „iubit” si mamaliga care nu „explodeaza”.

  Bine, bine, ma veti interpela, dar ce legatura exista intre manipulare si masochism?! Ei bine, exista, si inca una foarte subtila, pe care va voi lasa sa o descoperiti singuri, din ceea ce urmeaza. Imaginati-va, in primul rand, un Zeus furios si disperat la gandul ca muritorii nu-i vor mai vota, la alegerile pentru dregatoriile pamantesti, pe semizeii care-i indeplinesc poruncile, amenintandu-l cu alungarea din Olimp. Observati, apoi, cum chipul Maritului se insenineaza, la auzul cuvantului „sondaj”, pe care i-l sopteste, viclean, unul dintre sfetnicii insarcinati cu cunoasterea sufletului omenesc. In continuare, va rog sa priviti cu atentie scena celei de-a treia zile de Craciun, cand aburii smereniei, ai oalelor cu sarmale si ai carafelor cu vin ii fac pe romani amnezici, iertatori si dispusi sa accepte orice, facandu-i, pe moment, sa uite si sa nu simta grijile si frigurile care vin dinspre muntele de gheata al facturilor de plata… In sfarsit, ascultati vocea crainicului Imparatiei, a carei holograma ne patrunde in case prin teleportare si care ne da de veste ca iubirea fata de stapanire este in crestere in sectorul suflete, ca si cand, nu-i asa, biciuirile taierilor si inghetarilor de salarii, pensii, ajutoare, subventii etc. le-ar produce placere si fericire…

  Daca vom parasi povestea si ne vom apropia de viata reala, vom constata ca exact aceleasi lucruri se intampla, cu personaje in carne si oase, cu nume si pronume ca Traian Basescu, Elena Udrea, Roberta Anastase, Vasile Blaga si altii din acelasi clan portocaliu al PDL, unit de aceeasi nesabuita vointa de putere si manipulare, impotriva oricui, chiar si a propriului popor, si cu orice cost, chiar si al impingerii Romaniei in prapastia crizei economice si a datoriilor suverane. Revenind la tema cadoului, zilele acestea a facut si IMAS-ul unul, un sondaj de opinie efectuat in perioada 9-17 decembrie, din care ar rezulta ca USL ar fi scazut sub 50% in intentiile de vot (49,2%), in timp ce PDL ar fi in crestere (21,5%), luand ca termen de comparatie scorurile din octombrie, cand prima formatiune avea 52%, iar cea de-a doua, 18%.

  De ce sunt sceptic si rezervat fata de credibilitatea acestor procente? Din cel putin doua motive. Primul, pentru ca ele nu se intemeiaza pe schimbari in bine ale realitatii din campul social, asa cum incearca sa sugereze, austeritatea sociala amenintand sa se mentina sau chiar adanceasca si in 2012, ci incearca sa impinga sange in vene si sa insufleteasca o imagine moarta, sustinuta mediatic de catre Guvern, ori abaterea atentiei si judecatilor de la realitatile din teren catre un plan virtual, construit imagologic, este o tehnica de manipulare clasica.

  Al doilea, in acelasi registru, pentru ca rastoarna sau omit semnificatii politice majore, cu impact electoral. In fapt, punerea presupusei scaderi in sondaje a PSD pe seama episodului Mircea Geoana este o speculatie, pentru ca in urma demiterii acestuia din partid si de la sefia senatului social-democratii au iesit intariti, obtinand un dublu castig politic, de neutralizare a unor surse de subversiune si colaborationism, care pe termen lung se va transforma in puncte electorale. Cat priveste nemasurarea sociologica a infrangerilor umilitoare ale lui Traian Basescu in fata independentei justitiei si a achitarii lui Adrian Nastase, sunt omisiuni atat de flagrante incat orice comentariu ar fi de prisos.

  Deocamdata, nu am observat comentarii semnificative pe rezultatele sondajului, cel mai probabil rolul lor nu este de a produce valuri acum, ci de a constitui pozitia de plecare la atac la inceputul anului, dar se poate estima ca intinzand pelteaua manipularii, cel mai „iubit” sau cei mai „iubiti” vor continua sa „creasca” in sondaje. Pana cand?! Pana la „explozia” electorala a mamaligii, din noiembrie 2012…

 19. acuvio Says:

  La mulţi ani!

 20. Popateapa Says:

  La multi ani domnule Iliescu!v Sanatate si putere de munca!
  La mulţi ani! http://popateapa.wordpress.com/2011/12/31/la-multi-ani-prieteni-2012-un-an-mai-bun-cu-oameni-noi/

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: