COMENTARII

1.-  O veritabila „blasfemie” a constituit-o subminarea Adunarii omagiale a Parlamentului prin invitarea la luarea de cuvant a lui Teodor Maries – un impostor, care nu se stie prin ce imprejurari a ajuns in functia de presedinte al „Asociatiei 21 Decembrie”.

Asociatia a fost fondata de aceia care s-au aflat in noaptea de 21 decembrie 1989 la Baricada de la Intercontinental. Teodor Maries nu a fost la Baricada ! Nu prea se stie unde se afla, in general, in acel timp. Originar din Caransebes, unde era portar, dupa informatia data de el, la o obscura echipa de fotbal, nu se stie prin ce imprejurari a ajuns la Bucuresti. Nu se stie daca are vreo calificare si…unde a lucrat. Prima sa aparitie „remarcata” a fost in grupul de huligani, care au devastat cladirea Guvernului in ziua de 18 februarie 1990. Apoi a aparut in grupul provocatorilor la violentele din Piata Universitatii.

Cu ce autoritate poate vorbi acest individ in numele revolutionarilor ?

Prezenta sa este compromitatoare intotdeauna.

Conducerea Parlamentului se face vinovata de invitarea sa la Adunarea Omagiala consacrata Revolutiei Romane din Decembrie 1989.

2.-  mariusmioc  Comandamentul Militar Unic este mentionat in „Comunicatul catre Tara” al CFSN din noaptea de 22 decembrie 1989, si care era reprezentat de membri militari ai CFSN-ului – generalii Stanculescu, Guse si Voinea (comandantul garnizoanei Bucuresti||), iar in mod efectiv,  Marele Stat Major  indeplinea aceasta functie.

17 Responses to “COMENTARII”

 1. deceneu28 Says:

  Iata ce scrie Marius Mioc pe forumul Softpedia:

  “Pai la mine aste e pohta ce-am pohtit de prin anii 90 pana in prezent.
  Sa fie distrusa gasca lui Iliescu si urmasii urmasilor lor, inclusiv cu prietenii lor politici.

  Eu nu am asteptari economice ori sociale de la vreun partid. Mi se brehane de astfel de promisiuni.
  Contractul meu electoral suna asa. “Ma angajez sa ii fac rau partidului lui Iliescu, sa le dau peste bot ori de cate ori pot, sa ii tin pe regim de post, atat cat se poate si sa le fac viata nasoala cat cuprinde”.

  Cand votai D.A., am crezut ca PNL va face chestia asta, dar uita ca nu fu sa fie.
  Cand Basescu vru alegeri anticiapate ca sa le-o traga pesedeilor la patrat, peneleii se opusera, apoi s-au caricit cu aia pe care eu leam dat misiunea de a-i casapi. Pentru mine, asta se numeste tradare, de trei ori tradare.

  So, tinand cont ca Base le-a tras-o socialistilor peste bot cat putu de mult, pentru mine e un fapt pozitiv, in acord cu votul meu. In fata mea, Basescu si-a respectat aproape toate promisiunile, asa ca nu pot decat sa il apreciez.

  Daca mai ai si alte intrebari, sunt gata sa iti raspund.”

  Mesaj scris de Marius Mioc sub pseudonimul “tomaso” in 28th November 2011, 12:45, pe forumul Softpedia, unde activeaza ca moderator.
  http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=822870&view=findpost&p=10742566

 2. mariusmioc Says:

  Mulţumesc pentru răspuns.

 3. Ion Iliescu explică componenţa nominală a Comandamentului Militar Unic al FSN « Blogul lui Marius Mioc Says:

  […] domnul Iliescu mi-a dat următorul răspuns, pe blogul dînsului (linc): mariusmioc  – Comandamentul Militar Unic este menţionat în „Comunicatul către Ţară” al […]

 4. justias Says:

  este intr-adevar interesant de stiut traiectoria lui Maries. Curios este si faptul ca Maries in persoana sau asociatia 21 decembrie (nu pot preciza exact) a primit asa numitele “dosare ale revolutiei” la care zice-se a lucrat domnul general Voinea.
  1. este acest lucru legal ? cum sa dai tu institutie a statului dosare, documente originale unui oarecare. cine a dat aceste dosare si de ce? eu cred, fara a fi jurist, ca acest lucru este o fapta penala si cineva mai devreme sau mai tarziu va trebui sa raspunda. documente originale care ar putea stabili adevarul despre revolutie sunt date unei persoane sau asociatii oricare ar fi ea. nici macar unei institutii serioase care sa faca cercetare istorica! sunt sigur ca acest transfer de dosare a avut loc cu aprobare de cel mai inalt nivel politic si demontreaza o anume intentie politica ca si o anume directie de “stabilire a adevarului”
  2. sa nu uitam ca din partea acestei filiere maries a aparut cu ceva timp in urma un document unde s-a falsificat semnatura dumneavoastra si care a fost demonstrat ca fiind o facatura. cine a realizat acea facatura? cu ce interes? s-au sesizat institutiile statului? astfel de fapte trebuiesc pedepsite. inca un fapt grav care demonstreaza intentia ascunsa a acestui individ
  3. din cate se vede Maries se afla astazi, s-a aflat si ieri, sub protectia politica, informativa, financiara a cuiva.

 5. Theodora Says:

  Ar fi interesant sa aflam cum a ajuns Teodor Maries presedinte al „Asociatiei 21 Decembrie”.
  Daca nu a fost printre cei care au format Baricada de la Intercontinental cum de l-au votat membrii asociatiei in acesta functie?
  Cine l-a “promovat” in acesta functie?
  Pentru ca motivul se poate observa cu usurinta.
  Conducerea Parlamentului a stiut foarte bine ce face atunci cand l-a invitat pe Teodor Maries la Adunarea Omagiala consacrata Revolutiei Romane din Decembrie 1989.
  Cu deosebit respect
  Theodora Marinescu

 6. dlnimeni Says:

  Domnule Iliescu, va multumesc pentru articolele scrise pe blog in 2011 si pentru faptul ca mi-ati publicat comentariile. Va doresc Craciun Fericit si La Multi Ani, multa sanatate.

 7. mariusmioc Says:

  Pseudonimul “tomaso” de pe forumul softpedia nu îmi aparţine. Este una din multele calomnii care s-au răspîndit despre mine.

 8. maharajahuldekapurthala Says:

  http://luptadeclasa.wordpress.com/2011/12/22/cum-am-convins-o-pe-curvistina-udrea-sa-nu-mi-mai-ureze-sarbatori-fericite/

 9. deceneu28 Says:

  Un alt mesaj de pe Softpedia scris de Marius Mioc

  “Surioară, nu suntem egali, nu avem aceleași interese și niciodată nu am fost uniți. …. mereu am urât orânduirea socialistă. Noi, urmașii burgheziei, ai clasei conducătare antebelice, mereu v-am disprețuit pe toți cei care ne-ați uzurpat drepturile și averile.
  Bunicii voștri au venit ca niște paraziți cu șleahta de progenituri spurcate și zdrențăroase și s-au cuibărit în averile strânse de strămoșii noștri, timp de generații.

  V-ați împăunat susținând că regimul v-a făcut egalii noștri, dar tot neam de traistă ați rămas. Majoritatea inaintașilor voștri ați rămas aceeași stirpe de lichele puturoase. Ați împuțit casele unde v-a băgat partidul. Ați distrus și ați furat tort ce s-a putut, iar urmașii lor sunt pensionari acum. Vrei să îmi spui că ar trebui să îmi fie milă de ei ? De ce ? De ce să-mi fie milă ? Pentru că ați fost ajutați de partidul comunist să vă lăfăiți în averea înaintașilor noștri ?
  Tot nu înțelegeți că nu avem cum să fim uniți cu voi ?
  Nu numai că nu vrem să fim uniți, dar ne repugnă ideea de a fi considerați în același rând cu voi.

  Da, mă bucur când văd pensionari iliescieni rupți în …. Te oftici ?
  Asta este, învață să conviețuiești alături de noi și uită ideea de ”solidaritate”, pentru că eu, ori alții ca mine, nu vom fi solidari cu ai voștri în vecii vecilor amin.

  Vom sta la cotitură pregătiți să vă facem rău. Apoi ne vom bucura maxim, pentru că răzbunarea este dulce ca mierea și ne place ideea de a vă chinui cât mai mult posibil, așa cum ai voștri ne-au chinuit strămoșii și ne-au deposedat de averi. Crezi că dacă nu ai fost dumneata cel în cauză, ești iertat(ă) ? Nici copiii copiilor tăi nu vor fi iertați pentru ce au făcut bunicii voștri, așa să știi”

  Text scris pe Softpedia de Marius Mioc sub pseudonimul “tomaso”
  http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=818907&view=findpost&p=10753035

  Marius Mioc si-a facut o intreaga menajerie de pseudonime pe forumul Softpedia cu ajutorul carora isi imprastie veninul asupra tot ceea ce tine de romani si Romania. Marius Mioc este un inamic declarat al Poporului Roman.
  .

 10. maharajahuldekapurthala Says:

  “Pseudonimul ‘tomaso’ de pe forumul softpedia nu îmi aparţine. Este una din multele calomnii care s-au răspîndit despre mine.”

  Lasa ca si tu raspandesti despre altii (vezi aluziile la implicarea lui Ion Iliescu in fenomenul “terorist”).

 11. Bibliotecaru Says:

  Când s-a pus problema că Regele Mihai ar trebui să vorbească în Parlament, anumiţi oameni au argumentat că Regele Mihai nu are calitatea necesară pentru a fi invitat în Parlament. În ce calitate domnul Doru Mărieş a putut totuşi vorbi de la tribuna Parlamentului? Eu aş putea fi invitat să vorbesc Parlamentului… că am şi eu câteva lucruri de spus?

 12. www.10stiri.ro Says:

  […] lui Teodor Maries la Adunarea Omagiala consacrata Revolutiei Romane din Decembrie 1989", scrie pe blogul sau fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu. Acesta sustine ca Maries este "un impostor, care […]

 13. acuvio Says:

  Crăciun fericit alături de toţi cei dragi!
  (click to see greeting cards)

 14. Theodora Says:

  Craciun fericit alaturi de cei dragi domnule presedinte Ion Iliescu!

 15. Primiți cu colinda? | Blogu' care va să zică… Says:

  […] mai am în timpul Sărbătorilor de iarnă este colindatul. Am umblat cu colinda de mic copil și o mai fac și acum ca adult, poate pentru că acest frumos obicei mă face să îmi aduc aminte de […]

 16. Cios Adina Emilia Says:

  Sfanta Sarbatoare a Nasterii Domnului, sa va aduca sanatate, fericire si caldura in suflet. CRACIUN FERICIT, alaturi de cei dragi!

 17. Maria Popa Says:

  Craciun fericit si binecuvantat,domnule Iliescu!Sa aveti parte de tot ce e mai bun si mai frumos!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: