RASPUNS LA COMENTARIU

In legatura cu vizita la Oltenita.

 Popateapa Imi pare rau, insa spusele dumneavoastra nu par a fi intrutotul obiective :

1.- In primul rand, domnul Tone nu a fost prezent. Mi s-a spus ca lipsea din tara de mai multe zile. Deci, nu el s-a ocupat de invitarea celor prezenti.

2.- In al doilea rand – nu am vazut, la sosirea la Primarie, nici in strada, nici la sala, vreun dispozitiv de paza, care sa fi impiedicat pe cineva sa intre sau sa ma contacteze cand am sosit. (am stat mai multe minute in strada, la sosire, de vorba cu cei ce se aflau in fata Primariei). Nici la plecare. Apoi, am facut o vizita la Dunare, la fostul santier naval si in port; am fost in zona garii, unde m-am intretinut cu cetatenii din cartier. Am luat masa la restaurant in centru, m-am salutat cu mai multi cetateni.

3.- Desigur, eu nu am posibilitatea sa cunosc diverse aspecte cu care se confrunta oamenii. Am vazut ca orasul este in mare suferinta, dupa disparitia unitatilor economice unde lucrau multe mii de oameni, ceea ce se poate vedea in multe alte localitati. Este problema majora cu care se confrunta tara : cum sa incurajam intreprinzatorii locali, cum sa atragem investitorii straini pentru a crea locuri de munca. Din pacate, actuala guvernare nu se dovedeste capabila sa abordeze efectiv aceasta problema.

4.- In legatura cu desfiintarea CAP-urilor, stiti foarte bine ca eu am facut efortul sa le protejez. Din pacate, valul demolator promovat de forte interesate in anii aceia, a dus la desfiintarea lor (ceea ce nu s-a petrecut in Ungaria, Cehoslovacia sau Germania), lucru ce a agravat situatia economica a tarii, in special a agriculturii si a satului romanesc.

Advertisement

28 Responses to “RASPUNS LA COMENTARIU”

 1. Popateapa Says:

  Mulţumesc pentru onoarea ce mi-aţi făcut-o de a-mi răspunde.
  Cât priveşte cele afirmate de mine, în legătură cu intrarea în sală, atunci când am vrut să intru pe uşa pe care intrau invitaţii, adus fiind de fostul dumneavoastră coleg de şcoală, domnul Buciu Ion, doamna Madinoaie Violeta, doamna Alina secretara, încă o doamna Andreea Mocanu, din staful PSD Olteniţa, m-au împiedicat, spunându-i domnului Buciu, “vreţi să ne faceţi greutăţi, domnule Buciu? ŞEFU’ NE-A SPUS SĂ MI ÎL PRIMIM”
  Chiar dacă unii au intrat neinvitaţi, până la sosirea dumneavoastră, Secretarul Organizației de tineret a PSD, Raymond Madinoaie, a mers cu jandarmii în sală şi i-a dat afară. Dispozitivele de pază nu erau vizibile pentru dvstră. Jandarmii stăteau la intrarea pentru invitaţi, la et 1 erau patru luptători antitero,poliţişti în civil erau în zona prin care aţi intrat cu maşina şi o maşină a SRI, de la pirotehnie.. Nu am ştiut nimic despre programul ce l-aţi avut, neexistând nici o informare a cetăţenilor în acest sens.
  Domnul Ţone, fiind un fost condamnat pentru delapidare cum singur recunoaşte în articolul din Atac, http://www.ziarulatac.ro/coltul-cititorului/viceprimarul-cercel-florian-un-ipochimen-plin-de-venin, a îndepărtat oamenii cinstiţi de PSD Oltenița. De aceea sunt în conflict cu dumnealui şi îi cer demisia. De aceea nu mă înscriu în PSD Olteniţa. În consecinţă cu acestea vreau să închei discuţia. Faptul că o persoană ca dvstră a avut bunăvoinţa să îmi răspundă mă onorează şi ar trebui să dea un exemplu celor mai tineri din partid să aibă bun simţ şi receptivitate, chiar în faţa criticilor.
  Cu stimă şi respect

 2. emigrantul Says:

  Citat Ion Iliescu:
  “Am vazut ca orasul este in mare suferinta, dupa disparitia unitatilor economice unde lucrau multe mii de oameni, ceea ce se poate vedea in multe alte localitati. Este problema majora cu care se confrunta tara : cum sa incurajam intreprinzatorii locali, cum sa atragem investitorii straini pentru a crea locuri de munca. Din pacate, actuala guvernare nu se dovedeste capabila sa abordeze efectiv aceasta problema.”

  Absolut toata istoria postdecembrista a Romaniei si tuturor statelor din Europa de Est, a aratat din plin ca investitorii straini sau locali au creat mai putine locuri de munca (si mai prost platite) decit au distrus.
  Capitalistii nu sunt altceva decit niste pietre de moara agatate de gitul Poporului Roman, niste paraziti care au deteriorat considerabil nivelul de trai al cetatenilor tarii. Ei sunt cauza raului si pina nu vor fi desfiintati, pina cind nu se va reveni la socialism lucrurile vor ramine asa ca acum.

 3. maharajahuldekapurthala Says:

  http://luptadeclasa.wordpress.com/2011/11/01/o-asemanare-frapanta-atit-pentru-azi/

 4. Angela Says:

  Apel in al 12-lea ceas:

  http://prezidenta.wordpress.com/2011/11/02/grecia-ue-taxa-pe-investitia-transfrontaliera/

 5. Popateapa Says:

  @emigrantul De acord cu tine, dar de ce nu te întorci în România sa faci ceva. Noi cei de aici, fie suntem prea vârstnici, fie fără putere financiară. Citește cartea dlui Ion Iliescu la pagina 8 şi 9.

  • emigrantul Says:

   Realist vorbind, orice incercare de readucere a socialismului in Romania ar implica automat o interventie occidentala armata in tara sub pretextul mentinerii democratiei.

   Sa speram ca actuala criza mondiala va conduce in final la o serie de conflicte pustiitoare care vor slabi puterile vestice si in acelasi timp vor deteriora atit de grav nivelul de trai al romanilor si ii vor pune intr-o lumina atit de nefavorabila pe capitalistii care conduc statul azi incit toata lumea sa fie constienta pe deplin ca socialismul si nu altceva este calea spre viitor.

   Cel mai probabil, socialismul se va reinstaura mai inii in Rusia, deoarece este un stat care face fata la interventii externe mult mai bine decit Romania, si apoi plecind de acolo va fi reinstalat in toata Europa de Est.

 6. Raymond Madinoae Says:

  Buna seara domnule presedinte.
  Imi cer scuze pentru neplacerile provocate, am scris un drept la replica unde incerc sa explic situatia concret. Dezmint toate afirmațiile care se referă la mine în articolul menționat sus.
  Dreptul la replica se poate citi pe site-ul oficial al PSD Oltenita la adresa http://psdoltenita.ro/?p=271,
  Multumesc!

 7. StareaNatiunii Ro Says:

  La Arad, FALCA infiinteaza echipe de acuzatori si batausi?
  Falca infiinteaza in Arad comitetele cetatenesti de cartier

 8. Marcus Says:

  La Un An De La Moartea Nemuritorului

  Ne Mor Titanii

  Ne mor Titanii tarii, se duc neconsolati,
  Ca lasa-n urma haos, adus de scelerati.
  Si c-ale lor povete si sfaturi de bun simt
  Au fost batjocorite si sfaramate-n dinti.

  Ne mor Titanii tarii, ne moare si cultura
  Inlocuita-n kistch, tratata doar cu ura.
  De clauni fara minte, a lor e-acuma tara,
  Traiesc prin osanale si-n suflete ca fiara.

  Ramaneti, nu va duceti, lasand doar ticalosi,
  Pastise de taraba vandute-unor leprosi.
  Ramaneti, nu e graba, locul in Rai asteapta
  Nu ne lasati in neguri supusi la o otreapă.

  De ni s-a luat si pita, al vost’ cuvant e hrana
  Ce ne mentine-n viata ca o cereasca mana.
  Datori va suntem foarte, voi daruiti cultura
  Mai stati cu noi si nu plecati, suntem satui de ura!

  Impotentilor Si Detractorilor Maestrului

  Rar sunt daruite neamuri, cam o data la un secol,
  Cu prunc haruit cu geniu printr-o nastere miracol.
  Ingeri canta in biserici la cristelnita sfintita’
  Cand e crestinat odorul ‘nobilat cu-asa ursita.

  Anii trec, copilul creste si prin faptele-i marete
  El natiunea o trezeste si da neamului noblete.
  Cand cuvantul il atinge si in stih il foloseste
  Chiar si piatra fara suflet prinde aripi si traieste.

  Alchimist apus in veacuri, azi vazut ca desuet,
  Realizeaza din mormantu-i a sa munca in desert.
  Cand vede cum vorba simpla in aur e transformata
  De o minte minunata de la Dumnezeu lasata.

  Tot ce-atinge cu penita marele poet ales
  Se transforma in comoara dupa ce versu-i cules.
  Miliarde de carate, diamante si rubine
  Lasa-n urma mostenire vrajitor lucrand cu rime.

  Mai exista insa-n lume si jigodii de doi bani
  Ce-n invidie si ura isi duc traiul de golani.
  Impotenti, cu mintea seaca, dar in grai veleitari
  Ei veninul si-l descarca, mai ales ca-s demnitari.

  Scarna au in loc de inimi si mocirla drept constiinta
  Pentru ei genialitatea nu merita recunostinta.
  Respirand doar rautatea ce-i arde la lingurica
  Terfelesc ce-are valoare, ca de viitor li-e frică.

  Si la ura ce-i hraneste cand vad Zeu pe catafalc
  Vin pentru-a se convinge sa-l intepe cu un ac.
  Pedeapsa pentru-asa o fapta nu exista in penal
  Vor fi pedepsiti in moarte la eternul infernal.

  Iar Eroul de poveste, Nascatorul de Minune
  Cu-a lui lirica va umple gol himeric din genune.
  Generatii viitoare din nectar sfintit vor bea
  Citind opera-i maiastra orizont nou vor avea.

  Odihneste-te In Pace, Nemuritorule!

 9. Marcus Says:

  Si Tailca, Coane Plesule !??

  Dupa mahalageala unilaterala Pipidica-Basescu&EBA, cand Pipidicai i s-a oprit orgasmu’ in gat pe motiv de neeligibilitate europeana prin pedeleu, datorita faptului ca locul i-a fost luat de dobitoaca lu’ tatucu’, mahalageala in care aceeasi Pipidica, dupa ce i-a supt si nojitele de la opinci chiombului pe motiv de genialitate si unicitate in arta politica a conducerii, a dat-o la intors mioritic altoind rau de tot fameleonu’ dictatorului si pe acesta prin paginile revistelor in care se producea, iata ca s-a spart buboiul si la casa conului Plesu, in ceea ce priveste vagoanele de erotism idilic cu care acesta il casunase pe descalecatul din Basarabi.
  Cu o intarziere fata de evenimente justificata doar de incetineala cu care conu Plesu si-a cautat prin dictionare cuvintele pline de pretiozitate balegoasa si elitism veleitaro-bombastic folosite pentru a ne spune intr-un articol plin de asemenea perle lingvistice faptul ca Basescu este un mitocan si un badaran, acesta si-a adus in sfarsit aminte de faptul ca daca tot s-a dat el atata amar de vreme monarhist ar fi cazul ca, atunci cand chiombu l-a jignit grav, public si explicit pe Majestatea Sa, sa se tavaleasca si el in paginile Adevarului cu un articol prin care sa rupa gura targului si cu care sa infiereze atitudinea de muhaia penala a chiombului fata de Majestatea Sa.
  Dar, daca cineva isi inchipuie ca articolul ar fi devastator la adresa uratului se inseala amarnic, pe langa faptul ca este scris in niste termeni de omu’ de rand se uita ca vitelu’ la poarta noua la el si nu intelege ce-a vrut autoru’ sa-i zica basescului de la obraz, apai nici de la obraz nu prea i le zice lasand mult, dar foarte mult loc de intors in caz ca Basescu, drept represalii, si-ar pune Gestapou’ pe el.
  Oricum tot este bine ca s-a spart buboiu’ si la nivel de ‘telectualii lu’ peste prajit care ne-au varat cu incaltatoru’ pe gat un basecu ridicat la dimensiuni cosmice si cu calitati de Superman, daca nu de-a dreptul de Mesia, lasand sa se scurga un puroi urat mirositor, care timp de mai bine de sase ani de zile ne-a dat dureri insuportabile.
  Mai are si Liiceanu pastrat momentul lui de glorie in care, lasand la o parte activitatea sa zilnica de imbaiat si uns cu fel de fel de alifii, sa ia dracului o pauza si s-o puna si el de-o galceava filozofico-elitista cu satana, lepadandu-s de acesta si punand cap compas arivist pe noua Putere care se intrevede din sondaje.
  La Patapievici, deocamdata nu se pune, deoarece omu’ e prins pana peste cap cu obscenitatile si blasfemiile de export pe care le itinereaza fara pic de rusine pe banii contribuabilului roman pe la diferite expozitii internationale, facand pur si simplu natiunea de rahat cu astfel de manifestari de oameni dereglati rau de tot psihic, in sensul pe care-l dadea Freud unor astfel de derapaje cu caracter erotic, manifestari care in viziunea lui Patapievici si a gastii sale de paraziti, aciuati sub pulpana lui chiombila detinatorul portofelului public, ar reprezenta crema creatiei in materie de arta romaneasca contemporana. Bull shit!
  Cartarescu nu se pune in schimb deloc, cel putin pana cand Basescu nu anunta public faptul ca a terminat de citit volumul scris de marele scriitor national, decorat personal de seful statului si a carui lecturare a inceput-o, haaaat!, cu vreo sase ani in urma.
  Una peste alta, e de bine insa si sa speram ca tot mai multi dintre paturicii care i-au furajat armasarii basescului cand acesta se dadea calaret de adevarati bidivii de poveste si-au dat in sfarsit seama ca nava pe care s-au urcat pluteste de mult timp in deriva si ca ia apa la greu, riscand din moment in moent sa se scufunde, motiv pentru ca ei s-o abandoneze si sa-si vada de treaba.

 10. maharajahuldekapurthala Says:

  http://luptadeclasa.wordpress.com/2011/11/08/psd-un-partid-bolnav-de-deruta-cronica/

 11. Aurelio Texanu Says:

  Oare membrii PSD nu-si dau seama ca partidul lor este condus de o marioneta care executa comenzile socrului sau?Acest tanar,Ponta, nu are maturitatea necesara sa conduca un asemenea partid, care este asteptat de romani sa ia conducerea tarii si sa ne scape de pacostea PDL-ista si acolitii lor. Chiar daca Geoana este o problema un om matur in fruntea partidului ar fi pilotat problema asfel incat excluderea acestuia sa fie facuta dupa castigarea alegerilor. Manevra lui Ponta si a socrului sau,Sarbu, a condus deja la indepartarea de partid a celo putin 10% din alegatori. Mare pacat.Ponta si socrtul sau trebuie,urgent, inlocuiti pentru a salva partidul.
  0

 12. Geoana… « Motanul Incaltat Says:

  […] cum nu mai esti sef, imediat ti se da la cap! Ia uitati-va ce zile fripte ii face Basescu lui Iliescu, revolutia si alea, alea. Probabil ca asta e Romania si atunci n-ar trebui sa ne mire ca ne tot […]

 13. Zara Ovidiu Says:

  http://zaraovidiu.blogspot.com/2011/11/geoana-va-fi-dat-afara-din-psd-si-numit.html

 14. fragmentariumpolitic Says:

  Lectia de (anti)politica

  Legenda despre Scylla si Caribda, cele doua femei transformate de catre zei intr-o stanca si, respectiv, intr-o prapastie, asezate una in apropierea celeilalte, ne spune ca acestea erau sortite a da pierzarii marinarii care ar fi incercat sa treaca printre ele, corabiile acestora sfarsind fie prin a se zdrobi de stanca, fie prin a se prabusi in prapastie.

  De aceasta istorisire homerica mi-am amintit la inceputul acestei saptamani, in urma declansarii furtunii in PSD de catre lupta de orgolii dintre seful social-democratilor, Victor Ponta, si subalternul acestuia pe linie de partid, Mircea Geoana, presedintele Senatului.

  Conflictul dintre cei doi este vechi, de pe vremea cand, in urma pierderii de catre PSD a alegerilor parlamentare si prezidentiale, Mircea Geoana a fost schimbat de la sefia partidului, fiind inlocuit cu Victor Ponta, in urma unor alegeri interne cu cantec, pe care perdantul Geoana, nu mai putin orgolios decat mai junele sau competitor, nu s-a sfiit sa le asocieze, aluziv, cu o lovitura de partid.

  Noul varf de orgoliu al lui Mircea Geoana, iesit la iveala in timpul vizitei in SUA, cand s-a autodeclarat drept „seful opozitiei din Romania”, pare sa fi umplut paharul, punand la grea incercare mandria si ambitiile lui Victor Ponta, care a hotarat, cu pretul propriei demisii din fruntea PSD, sa scape de Geoana, luandu-i sefia Senatului si dandu-l afara din partid.

  Cat de reala este insa „amenintarea” Geoana? Punand cap la cap mai multe indicii, declaratia acestuia ar putea sa nu fie o vorba aruncata-n vant, iar Ponta, care tinteste postul de premier, dupa alegerile de la anul, a simtit acest lucru. Faptul ca omul de stat numarul doi roman s-a bucurat de simpatia americanilor, care l-au numit cel mai bun prieten al lor, i-a alertat instinctul politic. Aceasta simpatie americana fata de fostul ambasador la Washington, la a carei scoala de leadership a ucenicit, cat si conexiunile acestuia in cercurile politice inalte de peste Ocean, poate insemna mult mai mult decat o formulare diplomatica.

  Ar mai fi de remarcat si ca vizita numarului doi in stat a urmat la scurt timp dupa cea a numarului unu, o succesiune oarecum neobisnuita, care deschide un alt camp de ipoteze, daca avem in vedere criza grava din PDL, data de exercitiul guvernamental, si lipsa de candidati credibili din partea acestui partid pentru alegerile viitoare…

  Probabil ca Ponta a simtit mai fierbinte in ceafa rasuflarea lui Geoana, cand acesta a declarat, la intoarcerea din SUA, ca ar mai candida o data la presedintie. Din acel moment, este clar ca Mircea Geoana si-a mai „castigat” ostilitatea unui lider important din opozitie, pe cea a sefului liberalilor, Crin Antonescu, ceea ce ne face sa observam ca, indiferent de cum va evolua conflictul din PSD, intre tandemul Ponta-Antonescu si Geoana, ultimul avand si el in spate destui sustinatori, se deseneaza o linie de rupere, care, daca va deveni activa, va face sa trosneasca din toate incheieturile corabia USL…

  Numai ca socotelile infierbantate nu se potrivesc cu cele la rece, fapt pe care cel mai bine il stiu seniorii din PSD, Ion Iliescu si Adrian Nastase, care, dupa ce initial au sustinut pozitia lui Ponta, au facut pasul inapoi, in numele pastrarii unitatii partidului, esentiala pentru castigarea alegerilor din 2012. Mai mult ca sigur, daca diferendul Ponta-Geoana va ajunge in fata Comitetului Executiv Nationala al PSD, greii partidului ii vor dascali pe cei doi pentru lectia de antipolitica, pe care vor incerca sa o transforme intr-una politica, cerandu-le sa-si bage sabiile in teaca si sa ramana, uniti, pe pozitii.

  Am pomenit, la inceput, de Scylla si Caribda pentru ca tocmai asemenea pericole le-ar reprezinta pentru corabia PSD revocarea/excluderea lui Geoana sau demisia lui Ponta. Pe de o parte, riscul de a pierde sefia Senatului ar insemna o bresa adanca in dispozitivul de lupta parlamentara al social-democratilor, de cealalta, demisia presedintelui PSD ar arunca partidul in haul luptelor interne, ambele posibilitati fiind rele politice la fel de distrugatoare, care ar duce la fund PSD-ul, implicit USL-ul…

  „A inceput?!”, m-am intrebat, contrariat, cand am vazut paginile ziarelor si ecranele televizoarelor pline cu scandalul dintre Ponta si Geoana, gandindu-ma la ce zeu nenumit i-ar putea ridica unul impotriva celuilalt?!…

 15. mariusmioc Says:

  Domnule Iliescu, în decembrie 1989 presa a publicat mai multe comunicate legate de lupta cu teroriştii în care s-a pomenit despre existenţa unui “Comandament Militar Unic”.
  http://mariusmioc.wordpress.com/2011/11/08/luptatorul-banatean-din-25-decembrie-1989-se-desfasoara-operatii-pentru-neutralizarea-cuiburilor-de-teroristi-care-din-instinct-demential-continua-sa-tina-mina-pe-tragaci/
  Aţi putea să ne spuneţi componenţa nominală a acestui “Comandament Militar Unic”, care dirija luptele cu teroriştii?

 16. acuvio Says:

  Despre subiect am aflat din blogurile ce susţin una din părţile implicate şi o să încerc să-l arunc peste gard, în ograda altor bloguri, alăturându-mă celor care strigă: Treziţi-vă! Dezbateţi legile!

 17. Cios Adina Emilia Says:

  Felicitari si mult succes tinerei filiale PSD din Austria. Sa fie intr-un ceas bun!

 18. telkon Says:

  Astazi PSD a dovedit inca o data ca nu are de a face cu democratia,acesta este partidul pe care l-ati creat,nu sunt adeptul lui Geoana,dar Ponta nu ar avea ce cauta in vreun partid,fie el si PSD.Pana la urma tot comunisti am ramas.

 19. Executia « Motanul Incaltat Says:

  […] trebuie luate in calcul foarte serios. Dupa cum trebuie luat in calcul faptul ca slabiciunile din PSD vor fi speculate de PDL in favoarea sa, deoarece – si lucru asta trebuie sa fie foarte clar […]

 20. Angela Says:

  Ce au in comun Victor Ponta si Barack Obama

  http://prezidenta.wordpress.com/2011/11/14/ce-au-in-comun-barack-obama-si-victor-ponta/

 21. Popateapa Says:

  “Pentru ce am fost condamnat eu în 1984, îi întreb retoric:
  Am furat ceva? Ştiţi că nu!
  Am tâlhărit? Ştiţi că nu!
  Am făcut fapte cu violenţă? Ştiţi că nu!

  Amândoi ştiţi că nu am făcut altceva decât am dat dispoziţie să fie vândute, către salariaţii pe care îi conduceam, câte maxim două seturi pluşate care se confecţionau în secţia pe care o conduceam. Mai mult, ca să pot da această dispoziţie, am cerut şi obţinut aprobarea din partea C.O.M. Contravaloarea acestor seturi pluşate a fost oprită pe ştatul de salarii la fiecare salariat în parte.

  Nu a existat nici un prejudiciu. Dacă în locul meu era altcineva, putea să invoce şi statutul de opozant al regimului Ceauşescu, pentru că am plătit o ceartă cu procurorul şef de atunci.

  Tot pentru ştiinţa domnului viceprimar, întreprinderea unde lucram a refuzat să fie parte în proces, considerând că sunt total nevinovat. Ca dovadă, după un an şi cinci luni de detenţie am venit acasă şi în 48 de ore am fost numit conducător (acelaşi post avut anterior) la vechiul loc de muncă.

  Nu regret nimic şi afirm cu tărie că şi atunci când unii se ascundeau de frică, eu am fost de partea celor mulţi, a salariaţilor care nu aveau resurse suficiente pentru a achita preţul integral dintr-o dată” Iată cine este domnul Ţone. se lauda cu închisoarea.
  http://popateapa.wordpress.com/2011/11/15/scuze-domnule-tone-petre-pentru-ca-am-folosit-cuvantul-delapidare-in-legatura-cu-persoana-dumneavoastra/
  Mulţumesc pentru atenţie.

 22. Ovidiu Says:

  Ministrul Turismului şi al Dezvoltării Regionale, Elena Udrea, s-a întâlnit în această seară cu prinţul Charles al Marii Britanii, la reşedinţa acestuia din Londra. VEZI GALERIE FOTO !!!!

 23. maharajahuldekapurthala Says:

  http://luptadeclasa.wordpress.com/2011/11/16/cum-mi-a-dat-dreptate-base/

 24. popalumi Says:

  D-l Ponta ar trebui sa fie mindru ca, de o parte si de alta sunt domnii Iliescu si Nastase.Cei doi tineri presedinti de partid sa nu se apuce de prostii si sa nu mai putem tine pasul cu istoria.

 25. Traian Tanasa Says:

  Mistuirea PDL-ului in Flacara violeta

 26. Angela Says:

  Echilibrul nu este o stare statica, el evolueaza pe scara valorica in acelasi ritm in care generatiile tinere, reusesc sa-si insuseasca valorile generatiilor anterioare.

  http://prezidenta.wordpress.com/2011/11/18/la-academia-romana/

 27. Popateapa Says:

  Ce constat la comentariile făcute la aceasta postare este faptul că sunt of topic. În afară de comentariile mele şi încă unul.
  Eu am avut să îi comunic ceva domnului Ion Iliescu. Şi am făcut-o! Ceilalţi ?!!!!!!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: