CLUBUL DE LA BUCURESTI

Domnul Presedinte Ion Iliescu va invita marti, 11 oct.2011 ora 16.00 la cea de-a 8-a reuniune a “Clubului de la Bucuresti”, in Aula Magna a Universitatii “Titu Maiorescu”(Calea Vacaresti nr.189).

Temele principale ale dezbaterii : “Criza continua! Ce e de facut?” vor fi sustinute de economistii : prof.dr.Florin Georgescu, Daniel Daianu, membru corespondent al Academiei, prof.dr. Liviu Voinea


Advertisements

8 Responses to “CLUBUL DE LA BUCURESTI”

 1. Gabriela Savitsky Says:

  Am avea nişte idei – desigur, poetice, unele, dar altele chiar realiste – dar timpul este scurt şi Bucureştiul e la capătul lumii.

 2. MULTUMESC CLUBULUI DE LA BUCURESTI | DURABIL Says:

  […] CLUBUL DE LA BUCURESTI […]

 3. fragmentariumpolitic Says:

  Ideea transanta a liderului social-democrat Ion Iliescu potrivit careia este incorecta cultivarea nostalgiilor comuniste este absolut remarcabila: trebuie sa privim si sa mergem INAINTE, nu inapoi!

  Clubul de la Bucuresti, al carui fondator ii cheama, maine, la o dezbatere, pe toti cei interesati de destinul Romaniei, este un forum democratic in care se incearca tocmai o astfel de intreprindere.

  Nu trebuie sa uitam ca fiecare dintre noi poate fi parte fie a problemelor, fie a solutiilor. Sa alegem sa fim parte a solutiilor! Vom fi acolo!

 4. Popateapa Says:

  Domnule Iliescu, iata cum sta situatia in orasul dumneavoastra natal! Aveti o sugestie? http://popateapa.wordpress.com/2011/10/13/asa-functioneaza-alianta-usl-la-oltenita/

 5. emigrantul Says:

  STATELE UNITE SUNT PE PUNCTUL DE A INCEPE UN MARE RAZBOI PE CARE IL CRED MIC SI USOR DE CISTIGAT

  Primul Razboi Mondial a avut ca pretext de pornire un asasinat. Se pare ca America tine neaparat sa porneasca un conflict de aceleasi proportii tot de la ceva avind legatura cu un asasinat.

  Cum se va termina marea conflagratie care este pe punctul de a incepe, nu stiu, insa un lucru este sigur, US nu va iesi invingatoare. Ca si in cazul Austro-Ungariei, Statele Unite subestimeaza puterea adversarilor care ii stau inainte.

 6. cenacluldinbar Says:

  Dupa ce Noua Dreapta v-a atacat, Mihail Neamtu da un interviu si face o greseala de exprimare – nu-i cine stie ce mare destept. “Aş vrea ca valorile spirituale să se reflecteze în convieţuirea noastră urbană – aş vrea să existe un plus de umanitate şi civilitate în relaţiile dintre semeni.” foloseste gresit “sa reflecteze”, corect “sa reflecte”

  ps. dati si la mine un clic
  http://www.a-treia-cale.blogspot.com

  nu-mi convine cu Diaconescu, asa ca ma lupt singur sa fac un nou partid. Nu voi reusi, dar cititi-mi ideile, poate va place ce gandesc si poate va insusiti. intr-un an se vor schimba multe in tara
  nicolae tudor

 7. O exprimare nefericita « Motanul Incaltat Says:

  […] Ponta pare prea tanar… Si stau si ma gandesc cu mult mai multa luare aminte la ceea ce spunea Dl. Iliescu, fost Presedinte al Romaniei, despre Victor […]

 8. Aurelio Texanu Says:

  Domnule Presedinte,

  Am citit propunerea dumneavoastra ca Prim Ministru sa fie Domnul Nastase si nu Domnul Ponta, este foarte bine si este normal, Domnul Ponta ar trebui si ii sugerez sa ia in functie Ministru de Justitie, are pregatirea care ar putea face treaba buna, eu zic sa o lase mai moale cu pozitia de Prim Ministru ca nu are nici o sansa

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: