MOMENT ANIVERSAR

“Gandul”

 Ion Iliescu, despre relaţia cu soţia lui, Nina: A fost dragoste la prima vedere. Amândoi suntem firi romantice

La aniversarea a 60 de ani de căsnicie, fostul preşedinte Ion Iliescu vorbeşte despre relaţia cu soţia lui, Nina, despre nunta lor fără lăutari şi despre secretul unei căsnicii reuşite într-un interviu difuzat, joi, (21 iulie 2011) în emisiunea “Poveştiri adevărate”, transmisă de la ora 16.30 pe postul Acasă, şi în cadrul Ştirilor Pro TV de la ora 19.00.

   Ion Iliescu, primul preşedinte al României de după Revoluţie, spune că este fidel unei singure femei de 60 de ani şi că este un romantic incurabil, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX de postul  “Acasă”.

Ion Iliescu şi-a deschis inima în faţa prezentatorului “Poveştirilor adevărate”, Dan Cruceru, şi în faţa Amaliei Enache, corespondentul Ştirilor Pro TV, şi a vorbit în exclusivitate despre aniversarea a 60 de ani de căsnicie, dezvăluind secretele unui mariaj longeviv.

Astfel, joi, de la ora 16.30, la “Poveştiri adevărate”, Ion Iliescu va dezvălui, dincolo de imaginea politicianului care şi-a păstrat sobrietatea şi seriozitatea de-a lungul timpului, un romantic incurabil.

În interviu, fostul preşedinte al României vorbeşte despre ziua în care a cunoscut-o pe tânăra care avea să îi devină soţie, doamna Nina. “A fost dragoste la prima vedere şi consolidată în timp. Amândoi suntem firi romantice”, a mărturisit Ion Iliescu.

Omul politic şi-a amintit multe momente plăcute din căsnicia care durează de şase decenii. “Cred că merităm o medalie de rezistenţă”, a glumit Ion Iliescu, care are numai cuvinte de laudă la adresa soţiei sale.

În interviul eveniment, transmis joi, la “Poveştiri adevărate”, de la ora 16.30, şi în cadrul Ştirilor Pro TV de la ora 19.00, Ion Iliescu va vorbi şi despre nunta sa fără lăutari, dar şi despre amintirile adunate de-a lungul timpului cu soţia sa.

madalina.cerban@mediafax.ro

9 Responses to “MOMENT ANIVERSAR”

 1. Angela Says:

  Felicitari pentru exceptionala casatorie!

  Va rog transmiteti d-nei Nina toata sincera mea admiratie si rugamintea de a-si face publica viata de Prima Doamna a Romaniei democrate.

 2. dlnimeni Says:

  O casatorie lunga cit o viata. Felicitari si inca multi, multi ani impreuna!

 3. Sibilla Says:

  ” În dragoste există respect şi respectul se află în dragoste. Căci cel pe care îl iubesc, îl şi respect. Şi cel pe care îl respect, îl şi iubesc. Adică nu este altceva una şi altceva cealaltă, ci amândouă sunt acelaşi lucru. ” – Paisie Aghioratul

  D-le Preşedinte,

  RESPECT şi dragoste Echilibrului nostru şi distinsei doamne Nina Iliescu !!
  La Mulţi Ani, că sănătate!

 4. krudus Says:

  O familie exemplara !..tot respectul, sunteti un model pentru noi.
  Felicitari si multa sanatate !

 5. Mihnea Georgescu Says:

  Neprihănitul PDL-ist Roman (ce Nume predestinat pentru un “democrat” din spiţa lui Neulander!) nu are nicio vină pentru păcatele Fiilor săi! Este ca Proorocul Samuil, ai căror fii nu au urmat “Calea Domnului”! :))

  P.S. Roman, aus Dettenburg!

 6. Ovidiu Says:

  Giornale Italiano, despre Băsescu: Un bătrân burghez comunist care biciuieşte poporul pe care îl acuză că e leneş – Basescu, E’ un vecchio borghese comunista che è diventato un prospero capitalista dopo il 1990, quando ha cambiato con disinvoltura il suo orientamento politico.

 7. maharajahuldekapurthala Says:

  Nu pot pricepe in ruptul capului cum de toata lumea, in ziare, pe bloguri, la televiziuni, face permanent aceeasi greseala de traducere. Mi se pare absolut EVIDENT ca, in contextul citat de Ovidiu, cuvantul “vecchio” se traduce prin “vechi” sau, si mai bine, “fost” si nu face nici o referire la varsta panaramei de Basescu.

 8. Mihnea Georgescu Says:

  Tânăra doamnă Nina era o femeie frumoasă.

 9. Cezar Pesclevei Says:

  Apropo, d-le Ion Iliescu, care a fost și este secretul succesului dvs. conjugal?

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: