LA MULTI ANI 2011

La cumpana dintre ani, in prag de sarbatoare, doresc un An 2011 care sa aduca tuturor pace si prosperitate, caldura in suflet si in casa, bucurie in inimi si multa sanatate.
La multi ani!

P.S. Sambata 1 ianuarie cu incepere de la ora 17,00 voi participa la emisiunea “INTERVIUL ANULUI” realizata de GSP. Tv .

(Emisiunea poate fi vizionata in reluare de la ora 22,00).

22 Responses to “LA MULTI ANI 2011”

 1. LA MULTI ANI 2011 « ECHILIBRU | ANUNT GRATIS ROMANIA Says:

  […] Download Gratis, Vezi Pretul Zilei, Stiri din Fotbal, Vezi Oferte de Telefoane Mobile sau Du-te aici pentru a vedea anuntul original LA MULTI ANI 2011 « ECHILIBRU […]

 2. mariusmioc Says:

  Moş Gerilă să vă aducă daruri multe!

 3. LA MULTI ANI 2011 | Stiri | A-Media.ro Says:

  […] complet: LA MULTI ANI 2011 Articole similare:SINTEZA ZILEI“DUPA 20 DE ANI”!DIALOGURI (2)DIALOGURI (1)DIPLOMAŢIA […]

 4. mgabim2009 Says:

  Sa va aduca Noul An numai bucurii si sa vi se indeplineasca toate dorintele. Sa fie un an bun, cu belsug si realizari. Sa fiti sanatos si puternic!
  LA MULTI ANI!

 5. George Serban Says:

  La multi ani!

 6. ellasarya Says:

  http://www.dobhran.com/greetings/GRnewyear6.htm

 7. emigrantul Says:

  La multi ani!

 8. Sibilla Says:

  La Mulţi Ani, d-le Preşedinte !!!

 9. popalumi Says:

  LA MULTI ANI CU SANATATE!

 10. fragmentariumpolitic Says:

  La multi ani si multa sanatate in 2011 ! Sa aveti putere sa oferiti in continuare din darurile intelepciunii si luciditatii politice, spre binele comun !

 11. tesoruccio49 Says:

  LA MULTI ANI CU SANATATE DOMNULE ILIESCU

 12. fragmentariumpolitic Says:

  Tinta 2011: statul „modernizat”

  In prima zi a noului an, printr-o declaratie transmisa de la Predeal, seful statului a dat de stire poporimii ca Romania isi va reveni economic, dar nu pe structura aceluiasi stat, ci a unuia modernizat, fara de care criza din ultimii doi ani ar putea reveni. Un asemenea scop de progres, vizand obiective ca educatia, sanatatea si fiscalitatea, negresit ar fi demn de toata atentia, daca el nu ar fi devenit, din pacate, un cliseu ideologic al basescianismului, menit a voala politicile de partid clientelare. Avand in vedere ca mesajul de azi se vrea a fi un fel de piatra din capul unghiului pentru ceea ce va urma, sa incercam sa deprindem care este filosofia politica a trambitatei modernizari.

  Segregarea educatiei dupa criterii etnice, de pilda, asa cum vrea capetenia statului clientelar, nu reprezinta in niciun fel o modernizare, ci o intoarcere in timp la medievalizarea invatamantului, care nu ar servi decat clientelei politice udemeriste, in incercarea acesteia de a-si intari controlul electoral asupra minoritatii maghiare. Ce altfel de obiective ar putea urmari UDMR, atunci cand ignora adevarul ca fara cunoasterea limbii romane etnicii maghiari vor fi restrictionati in a se angaja oriunde in tara lor, fapt care nu ar atenua, asa cum ar fi normal, ci ar adanci sindromul minoritarist ? Nu cumva un asemenea recul ar fi motivat doar de a obtine ascultarea neconditionata fata de Uniune, desi este evident ca ar aduce si multa saracie ? Ciudat sau nu, o astfel de „reforma” a educatiei nationale seamana mai degraba a contrareforma (precum cea promovata prin invatamantul iezuit, care alaturi de cele trei cereri ale vremii, de ascultare, castitate si saracie, impunea o a patra pretentie, cea de ascultare neconditionata fata de papa). Pe de alta parte, accesul tinerilor pe piata muncii, indiferent de etnie, este determinat nu numai de calitatea educatiei, ci, in egala masura, si de „cantitatea” locurilor de munca, lucru pe care insa Traian Basescu evita sa-l aseze printre obiectivele modernizarii.

  Inseamna oare modernizarea statului deconstructia sau deresponsabilizarea acestuia ?! Desi raspunsul nu poate fi decat unul categoric negativ, presedintele pare a fi de alta parere, atunci cand vorbeste de reducerea in continuare a populatiei ocupate in Mediul Public (de la 1,2 milioane la 900 de mii ?!) dar si despre desfiintarea obligatiilor sociale ale statului. A aruncat Basescu zeghea portocalie a condamnatilor la moarte asupra statului, atunci cand decreteaza decesul statului asistential ? Cel mai probabil raspunsul este afirmativ, atunci cand spune: “Statul modernizat inseamna si sa le explicam romanilor ca statul asistential nu mai poate exista. Statul nu mai are aceleasi venituri dinainte de 1989, cand avea toate veniturile. Acum, veniturile sunt in mediul privat.” Aha, acum incepem sa venim de-acasa ! Privatul este, carevasazica, ceva sacramental, deasupra tuturor, inclusiv a statului despre care spunem (in teorie, fireste !), ca este organizatia politica a puterii sociale. Ce stat (!), ce putere sociala (!), kaput si unul si cealalta !!! Practic situatia sta cu totul altfel, pentru ca, mizand pe iuteala de mana si nebagarea de seama, Traian Basescu face un fel de scamatorie cu veniturile obtinute de catre Munca, aruncandu-le din Public in Privat, facand insa pierdute pe drum Obligatiile Sociale adiacente, disparitie sau subtilizare pe care o tot denuntam de douazeci de ani, incercand o corectie prin Raspunderea Sociala a Corporatiilor(RSC). Ideologie, numele tau e neoliberalism basescianist !

  Raspunzand unei intrebari privind situatia grea a romanilor care nu au avut ce pune pe masa de sarbatori, Basescu a replicat in aceeasi nota cinica neoliberala: “In Romania au ramas 3 milioane de hectare nelucrate. Desi avem o rata a somajului, sunt greu de gasit muncitori care sa lucreze pamantul. Avem oameni care n-au avut ce pune pe masa pentru ca au continuat sa creada ca statul este responsabil pentru fiecare dintre ei”.

  Ce va fi, asadar, statul “modernizat” in acest an daca nu arhicunoscutul stat minimal, aflat in slujba unor interese de grup, in detrimentul celor ale intregii societati ?!

 13. Bibliotecaru Says:

  La mulţi ani!

 14. Theodora Says:

  La multi ani domnule Ion Iliescu!
  La multi ani doamnei Iliescu!
  La multi ani prietenilor acestui blog!

 15. Amintiri… amintiri pentru viitor ! | Pensiuneaedenjibou's Blog Says:

  […] încă Politicieni, avem  un ION ILIESCU, un ADRIAN NĂSTASE, un VICTOR PONTA… o CORINA CREŢU şi avem social-democraţii din […]

 16. pensiuneaedenjibou Says:

  La Mulţi Ani, domnule preşedinte!

 17. dumitrescum Says:

  La multi ani domnule presedinte!
  Sunt locotenent colonel (R) Dumitrescu Marcel din trupele de parasutisti, participant la Revolutia Romana in Bucuresti dupa care am facut parte din prima dumneavoastra garda de corp.
  Am scris o carte cu activitatea mea din acea perioada, v-am trimis un exemplar pe adresa partidului in Bucuresti pe numle dumneavoastra, iar aceasta mi-a fost returnata. Doresc sa va trimit personal cartea (Revolutia, pentru voi copii), in acest scop as dori adresa de la domiciliul dumneavoastra daca sunteti interesat de aceasta carte.

 18. Sibilla Says:

  Pentru… cei ce vor să mediteze:
  * Ce vrea filozofia, această “cenuşăreasă”? Să readucă lumea din dezordinea ei actuală în ordine, s-o scoată din bezmeticeală, haos şi stres, să trezească în om sentimentul responsabilităţii. * ( Noica )
  Câte vieţi valabile nu se susţin prin calităţi minore, chiar prin defecte: încăpăţânare, ambiţie, orgoliu. Totul e bun, chiar lucrul vinovat, cu condiţia să nu întârzii la el; totul e rău, chiar lucrul bun, dacă întârzii. ( Noica )

  * Mecanicismul e o sărăcire de fiinţă. Computerul e punctul culminant al acestei sărăciri. Această “maşinuţă” magică desparte omul de realitate, de lucruri, fără ca el s-o conştietizeze. *

  Totuşi, informaţii REALE le aflăm din mediul online :

  locul acţiunii : TWIN-PEAKSE-ul cărăşean – Caraş-Severino, împărăţia * Ayatollahului * frunzesky

  faptele :

  1. – Un jurnalist de la Antena 1, agresat de mascaţii Poliţiei de frontieră!
  http://www.argument-cs.ro/content/un-jurnalist-de-la-antena-1-agresat-de-masca%C5%A3ii-poli%C5%A3iei-de-frontier%C4%83-update

  2. – Poliţiştii de frontieră mint că nu i-au pus pistolul la cap reporterului de la Antena 1
  http://www.argument-cs.ro/content/poli%C5%A3i%C5%9Ftii-de-frontier%C4%83-mint-c%C4%83-nu-i-au-pus-pistolul-la-cap-reporterului-de-la-antena-1

  există MARTORI şi există DOVEZI:
  “Nici măcar nu şi-au cerut scuze, spune reporterul de la Antena 1. Mai mult decât atât, au negat că m-ar fi pus la pământ şi ameninţat cu pistolul. Momentul în care poliţistul îi smulge cameraI-am întrebat de ce mi-au distrus camera şi s-au făcut că plouă. Din fericire, am reuşit să recuperez ce era pe casetă şi se vede foarte clar cum sunt agresat de unul dintre poliţişti şi cum îmi este distrusă camera. Degeaba se încăpăţânează să mintă”.

  NU mă poziţionez de nicio parte, însă, ca unul din românii simpli, ca unul din puţinii cărăşeni care au ales să NU tacă, ca una din vocile ce militează pentru libertatea de opinie şi importanţa presei, în calitate de avertizor nimicit de bocancii caracatiţei judeţului portocaliu în care ORICE e posibil şi ştiu al naibii de bine ce spun ( ! ), ca unul din cei ce au luat cunoştinţă cu pumnii, hărţuirea, minciunile, ticăloşiile pedelacheilor din C-S şi ştiu exact cum se * rezolvă * şi cum e să fii * rezolvat * pentru că absolut TOATE instituţiile cărăşene sunt controlate direct de împărăţie, spun răspicat : ACEASTA E REALITATEA şi noi * trebuie * să-i supravieţuim… :(
  Nimic nu trebuie să răsufle în afara graniţelor judeţului portocaliu C-S, acesta e ordinul. Presă e un mic grăunte, timidă, avertismente se primesc sub felurite forme iar cei care au * nesimţirea * să-şi facă meseria, o încasează, cum zisăi, sub diferite modalităţi că-s inepuizabili într-ale găselniţelor tovarăşii.
  Vă invit să daţi click pe cele două linkuri , fie şi numai ca să vă convingeţi cum se încearcă discreditarea jurnalistului în cauză de către… postacii de servici… TEHNICĂ PD-L şi aceasta O REALITATE.
  O altă REALITATE e că în Caraş-Severino lui Don frunzesky încă NU s-a pomenit de EXCES DE ZEL la a anihila oareşce CAPI ai reţelelor de traficanţi dar ne fălim cu * descinderi * la… plevuşcă… RECHINII mafiei afacerilor cu ţigarete dorm liniştiţi, cei cărora li se trimite * taxa * prin mesajeri, aşişderea…
  Naiba ştie, dar n-au fost de-a lungul timpului dezvăluiri despre niciun jurnalist, apropo de mafia duvanului, dar despre nişte neicuşori a cam relatat presa centrală de-a lungul vremilor cărora le supravieţuim ! ezvăluiri din acelaşi Caraş-Severino…
  SĂ NU MAI AUD DE CHESTII DE GENUL: FRUNZESKY E UNUL DIN CEI BUNI DIN PD-L IAR CEILALŢI SUNT RĂI ! SUNT TOŢI O HAITĂ ŞI ACELAŞI DAMF, PUNCT.
  Să fiu iertată că intrai în turaţiile-mi normalno. M-am SĂTURAT să aştept să se nască vreunul în Caraş-Severin, unul care să NU se teamă de frunzesky, unul care să lupte cu acest MIT, unul care să-l dea jos, să demonstreze că vrea să-l doboare şi s- o facă! Că de vorbe …. ne asfixiarăm de portocaliu şi nuanţele sale, pe onoarea mea de furnică că spui adevăr şi eu AM Onoare !

 19. Sibilla Says:

  Mai marii de la frontieră au suspendat ancheta abuzului mascaţilor
  Poliţiştii de frontieră care au ameninţat un reporter cu pistolul la cap se bucură de protecţia şefilor. În ciuda faptului că li s-a pus la dispoziţie caseta care demonstrează abuzul mascaţilor, mai marii Poliţiei de Frontieră amână aplicarea sancţiunilor.
  http://www.adevarul.ro/locale/resita/Resita-Adevarul_de_Seara_Resita-Caras-Severin-Mircea_Popovici_0_402559971.html

 20. Marcus Says:

  La Multi Ani de Ziua Numelui, Domnule Prsedinte ! Domnul sa va dea sanatate multa si impliniri!
  sa fiti iubit
  marcus

 21. Marcus Says:

  Igantu’ A Trecut, Dar Porcu’ Traieste !

  Ma simt dator cu o explicatie pentru perioada lunga de inactivitate pe blog. Desi mi-e cam jena sa recunosc, motivul care m-a tinut departe de calculator a fost “boala de oala” de care, atat eu cat si catelul meu Spike am suferit la trecerea dintre ani. Si toata aceasta situatie neplacuta a fost generata de vizita anuala si crestineasca facuta de Craciun de catre finul meu insotit de consoarta care, imediat dupa pupaturile de rigoare si inmanarea traditionalului plocon, m-a anuntat sec:”Nasule, a murit porcu!”. Ei bine auzind aceasta veste minunata, n-am mai stat sa fac investigatii (as fi aflat astfel ca si-a taiat porcu’), ci m-am pus si eu si catelul meu pe baut zdravan de bucurie ca scaparam de porc. Dar n-a fost sa fie, butonand televizorul pe un canal de stiri, am vazut ca porcu’ traieste bine merci, ba mai e scos din trafic si cu ajutorul elicopterului SRI, fapt care m-a adus cu picioarele pe pamant, inducandu-mi o stare de anxietate totala gandindu-ma ca-l vom mai avea pe cap inca 4 ani de zile, fapt ce m-a determinat s-o dau din nou pe baute, de data asta de tristete si inima amara.
  Pentru ca tragedia sa fie completa am mai asistat si la ultimele prestatii publice ale porcului, grabit pana la a se scapa in pantaloni sa promulge Legea Educatiei, nu care cumva sa intre in vizorul ungurilor pe motiv de tergiversare a “reformei din invatamant”, prestatii care s-au transformat intr-un veritabil Muppets’ Show, fie prin contributia imbecila a portocaliiilor pe la diferite teveuri, fie prin pozitia adoptata de asa-zisul nostru ministru de externe, de fapt un raspopit cu confesional in jacuzzi, care s-a apucat, de pe pozitii belicoase, sa tranteasca cu mucii diplomatiei basiste in oala cu fasole europeana, reducand prin declaratiile oligofrene facute pana la limita zero, sansele noastre de a fi primiti in spatiul Schengen la termenul stabilit.
  Sincer sa fiu nu m-a incalzit cu nimic faptul ca oficialii europeni i-au tras palme cu piciorul acestui hot de voturi in campania prezidentiala, numindu-l in fata imbecil si habarnist in materie de politica externa si probleme europene, singura mea nedumerire constand in faptul ca o anumita liota basista vede in acest individ insalubru de libidinos, in declaratiile facute unei anumite parasute blonde, un intelectual rasat, taman bun de pus presedinte in locul porcului, la expirarea mandatului.
  Daca n-am sti faptul ca chiombila sufera grav cu scafarlia, locul lui fiind de fapt la balamuc, nu la Cotroceni, dupa toate aste nefacute cu esecul rasunator in cazul Schengen si in ostracizarea limbii romane in relatiile cu ungurimea, pe motiv de sprijin politic dat in buzunarirea pana la ultimul sfant al romanimii adusa in sapa de lemn, am putea crede ca acesta este platit de o putere straina sau este parte a cine stie carei conpiratii politice tenebroase, avand ca scop final desfiintarea statului si natiunii romane. Dar, stiind ca omul este nebun de legat, nu-l putem banui de tradare de tara, ci cel mult de tembelism politic.
  Ar fi multe de comentat, dar sunt inca sub tratament, asa ca Spike ma trage de picior si ma invita la o cana de zeama de varza acra, sa ne treaca greata de porcu’.

 22. Larisa Says:

  La multi ani! Multa sanatate!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: