CATEVA COMENTARII

emigrantul este fara temei sa se puna toate abuzurile si incalcarile Constitutiei pe seama imperfectiunilor acesteia. Important este ca Legea Fundamentala a statului sa fie respectata in litera si spiritul ei. Iar seful statului este dator sa fie primul aparator al acesteia, primul care sa ofere exemplu de respectare a legilor si in primul rand a Legii Fundamentale ! Nu poate exista nicio scuza si nicio motivare pentru nerespectarea Constitutiei.

Marcus mascaradele inaugurarilor de “fragmente de sosea” – 10 km, centuri ocolitoare, etc – intra in ridicolul ce caracterizeaza o guvernare care nu are cu ce se lauda.

aglaiarosuoameni precum cel pe care il pomeniti, capabil sa-si bata joc de un moment inaltator al istoriei noastre – Revolutia din 1989 – sunt o adevarata rusine, demni de tot dispretul

Liliana Nenciu – ma bucur pentru tanarul pe care l-ati prezentat. Nu atat pentru coincidenta de nume; am mai intalnit asemenea “tizi” – ci pentru calitatea sa, pentru dorinta de a studia si eforturile pe care le face. Ii doresc sa treaca peste toate greutatile cu care se confrunta. Sunt sigur ca va reusi.

tesoruccio49 ceea ce semnalati, ca Tismaneanu nu admite comentarii, nu este surprinzator. De unde pana unde – el si spirit democratic ?!!

Theodora – comentariile tale privind “precedentul periculos “ pe care il reprezinta sfidarea Curtii Constitutionale este un exemplu flagrant de atitudine nedemocratica si de incalcare  a atributiunilor conferite de Constitutie.

Victor ai dreptate. Atacul la adresa statului social , a modelului social European si a conceptului de economie sociala de piata este o nota comuna a dreptei politice.

plano10este intr-adevar o tema de reflectie – depolitizarea Curtii Constitutionale (prin modul de desemnare a membrilor sai) – tema posibila pentru o viitoare imbunatatire a prevederilor Constitutiei.

Corina Cretu a avut o reactie pertinenta pe blogul sau in legatura cu asa-zisul “scandal sexual”, pozitie semnalata si de ziarul “Gandul”.

 

Advertisements

7 Responses to “CATEVA COMENTARII”

 1. Sibilla Says:

  * mascaradele inaugurarilor de “fragmente de sosea” – 10 km, centuri ocolitoare, etc – intra in ridicolul ce caracterizeaza o guvernare care nu are cu ce se lauda. *

  D-le Preşedinte,
  Frunzesky taie pănglica şi-o ţine-n conferinţe de presă, şedinţe foto, chiolhanuri la… 1 ( un ) km drum judeţean, aşa că Muc cel Mic e…. * mare *, cam aistea-s * succesurile * portocaliilor şi cu d-aistea defilează, să dea bine, cică… iar ei sunt tăţi o tărie/rachie ş-un pământ, că de apă nu poci aduce vorovire până ce nu ne scuturăm trupul ţărişoarei de aceşti şobolani iar pt aceasta e musai, da musai să retezăm capul Caracatiţei, adicătelea JOS MÂRLANUL de la Cotroceni-Victoria!
  Pe nea Emi – emigrantul , nu e musai să-l şcoliţi, el e cu misia sa p-acilea, i-or fi dat portocalii răchie-ndoită cu apă, că dacă au simţit că e dispus să-nghită orice, şi, nema… miros, ba să şi presteze pt * iluminaţii * impricinaţi… mi-e şi milă de el, îl obosesc nu alta, săracu Emi…
  Aveţi perfectă dreptate, unde-i Lege, nu e tocmeală, punct. Dar… pedelacheii, iudemereii… n-au punct când vine vorba de încălcarea Legii, că boii-s BOI, s-aruncă nainte…
  respecte şi stimă,
  Sibilla

 2. emigrantul Says:

  Citat Sibilla: Pe nea Emi – emigrantul , nu e musai să-l şcoliţi, el e cu misia sa p-acilea, i-or fi dat portocalii răchie”

  Dar tu de unde stii care sunt efectele rachiei asupra omului?!

 3. Victor Says:

  Pentru ca tot ati amintit, citisem articolul Corinei, cam evaziv in sensul ca daca nu stii despre ce este vorba nu intelegi dar oricum de apreciat atata vreme cat nu mai stiu pe nimeni din PSD care sa fi comentat subiectul. Este drept, si mogulii au avut grija sa protejeze partidul, trecand repede peste scandalul Negoita. V-am scris de mult ca individul este un derbedeu, care in mod sigur nu detine averea care i se atribuie, este un om de paie pus in varful unui morman de bani. Cea mai elocventa dovada este ca, iata, el se preteaza la trafic de femei, iar din interceptari se intelege clar ca nu este ceva la scara mare asadar o face pentru castiguri de cateva mii de euro. Ce om intreg la minte care ar detine o avere de sute de milioane isi bate capul cu cateva mii de euro??? Desigur mai important este aspectul moral si m-as fi asteptat de la membrii marcanti PSD la o reactie tip Cristian Preda :”mi-e rusine ca fac parte din asemenea partid!” insa nu este cazul. PSD baga sub pres mizeria iar un om care traficheaza liceence pentru servicii sexuale reprezinta acest partid si mai ales alegatorii sai in Parlamentul Romaniei… Exista vreo structura in cadrul partidului care sa judece si sa amendeze astfel de mizerii? Vreun comitet de etica?

 4. Marcus Says:

  Multumesc de raspuns, si daca to avem parte de mascarade, d’apai e cazu’ sa “ne radem de ele”, n-asa?

  Astroboc

  Cand traiam sub ciuruitu’, raportarile la grau,
  Facura la est vecinii sa isi caute alt rau.
  Caci productia minune adunand ar dupa ar
  Depasise vechea matca stabilita ca hotar.

  Bocul mic si fara minte care-aduna azi sosele
  Prin metoda Anastase ne va face drum spre stele
  Acest ritm al socotelii cu hotia la-ndemana
  Va acoperi pamantul schimband sensul catre Luna.

  Pe motiv de asta fapta designer-ul de la Logan
  Va moderniza modelul cu o mansa ca volan,
  Logan SUV in patru trepte si modul de-alunizare
  Vom avea curand pe piata, renuntat-am la mancare.

  Si cum Geoana la alegeri promitea cosmonaut
  Vine Boc tare, din urmă, cu sofer astronaut.
  Istoria se repeta:”n-avem paine, n-avem unt”
  In curand zburam spre Luna, izgoniti de pe pamant.

  • emigrantul Says:

   Citat: “In curand zburam spre Luna, izgoniti de pe pamant.”
   Se fac eforturi. Grupul cosmonautic ARCA, de la Vilcea, intentioneaza aterizarea unui robot romanesc pe Luna in viitorii ani.
   Mai multe informatii aici:
   https://www.arcaspace.com
   A se citi indeosebi articolul referitor la Misiunea 4B.

 5. Marcus Says:

  @Emigrantului cu stima, consideratie si un vagon de lamai:

  Rapsodu’

  Nu stiu unde, cand sau cine, bijutier de epitet,
  Ascultand doinind romanul, i-a dat suflet de poet,
  Care-si canta-n vers amaru’, nostagiile si doru’
  Alt cuvant ce-n dictionare nu-si afla-nlocuitoru’.

  Caci de vei cauta prin lume sa-i gasesti Doinei surata
  Netradusa va ramane, unicat de mare arta.
  Mosii nostri ne transmis-au,far’de sigilat ucaz
  Ca la patimi sa raspundem facand haz de un necaz.

  Motiv bun ca sub chiombila si al sau regim tiranic
  Sa raspundem cu pamflete, parodii in cant amarnic.
  Cat de mult chiombu’ ar strange cu-a sa gasca de surub
  Romanu-i va rade-n fata, demonstrandu-i ca-i talamb.

  Se trezeste iar poetul ce-a dat Doina si-a dat Dorul
  Zeflemind cu-amaraciune in poezele dictachiorul,
  Care si-a propus prin fapta-i din tara sa ne goneasca
  ‘Au de nu, alternativa, sub pamant sa ne chiteasca.

  Daca-n vremea lu’ nea Nicu, Bula ne-a tinut la greu,
  Azi gasim alte metode sa-l hulim pe derbedeu
  Si sa-i spunem verde-n fata ca nu suntem buni de terci,
  Ghencea-i azi rece dovada cu al sau pamant de veci.

 6. Marcus Says:

  Mica Publicitate

  Partid politic portocaliu pierdut una bucata Soric apartinand ratan ingrasat pentru Ignat, cu tarate marca “Interlop de Piatra Neamt” si una bucata Toba, provenind de la acelasi ratan. Gasitorului buna recompensa daca se hotareste sa pastreze si sa consume produsele repective.
  Ptr. conformitate
  Partid Politic Portocaliu

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: