21 MAI

Astazi, 21 mai, peste 1.800.000 de romani isi sarbatoresc onomastica de Sarbatoarea Sfintilor Mari Imparati Constantin si Elena.

Ma alatur si eu celor ce transmit urari de bine celor ce poarta acest nume si le doresc din suflet sa aiba parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate.

La multi ani !

8 Responses to “21 MAI”

 1. Sibilla Says:

  La Mulţi ani, cu sănătate şi împliniri de suflet, tuturor Sărbătoriţilor !!!
  La Mulţi Ani, distinsei doamne Nina Iliescu! Sănătate, pace şi linişte sufletească, împliniri, alături de domnia dumneavoastră şi să ne trăiţi într-u mulţi, mulţi ani!!!


  stimă şi deosebită consideraţie,
  Sibilla

 2. guvernulnational Says:

  La multi ani!

 3. emigrantul Says:

  Cea mai simpla explicatie a logicii masurii de scadere a salariilor bugetarilor cu 25% si pensiilor si ajutoarelor de somaj cu 15%

  Sa spunem ca in Romania exista doar un singur supermagazin privat strain de la care toti oamenii cumpara si, de asemenea, toti cetatenii romani sunt bugetari avind salarii egale.
  Magazinul este singurul loc unde romanii platesc vreun ban si de la el poti lua orice lucru sau serviciu pe care il doresti.

  De asemenea, presupunem ca singura institutie de unde Romania imprumuta este FMI iar proprietarul magazinului privat din tara este seful FMI. Mai consideram si ca unica sursa de venit a fiecarui cetatean este Imprumutul FMI/Nr. de Locuitori ai Tarii iar angajatii magazinului nu sunt romani fiind platiti direct de catre directorul FMI.

  Ce face seful FMI?!
  Da un imprumut Romaniei, aceasta il distribuie in mod egal tuturor locuitorilor care il cheltuiesc integral in magazinul particular al conducatorului FMI.
  Dupa ce banii au ajuns in buzunarele sale, Seful FMI baga mai multa marfa in supermagazin si in acelasi timp creste suma noului imprumut acordat Romaniei cu scopul ca cetatenii tarii sa cumpere mai mult si astfel banii incasati de magazin sa sporeasca.

  Romanii cumpara mai mult cu noile salarii crescute, isi cheltuiesc tot venitul, dupa care iar primeste tara un imprumut. In felul acesta, salariile se ridica mereu, cantitatea de lucruri sau servicii cumparate sporeste si (aparent) nivelul de trai progreseaza.

  La un moment dat, romanii imbuibati si satui de a-si mai cheltui tot ce au in acest supermagazin incep sa puna bani la saltea astfel incit 25% din imprumutul luat nu mai ajunge in magazinul directorului FMI. Cu alte cuvinte acesta inregistreaza pierderi de 25%, bagind in Romania mai mult decit scoate.

  Masura logica pe care FMI-ul o va lua este sa reduca cu 25% veniturile Romanilor pentru ca acestia sa cheltuiasca in continuare tot ce primesc!

 4. ioanastefan Says:

  La multi ani doamnei Iliescu! Sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii!

  Din pacate, evenimentele pe care le traim ne fac sa avem din ce in ce mai putine bucurii!
  Cu deosebita stima,
  Ioana Stefan

 5. emigrantul Says:

  Doua sondaje despre foame

  1) Ati suferit de foame pe timpul lui Nicolae Ceausescu?
  http://sondaje.php0h.com/foameceausescu.php

  2) Dar dupa 1989?
  http://sondaje.php0h.com/foamedupa89.php

 6. Dan Says:

  Bunicii mei se numeau Constantin si Elena … o verisoara de a lui mama mea este la randul ei verisoara cu Miron Costin, primul patriarh ortodox al Romaniei, samd … cred ca este o sarbatoare importanta pentru mine si pentru romani, si sper incet incet sa ii inteleg semnificatia cat mai in profunzimea sa.

  La Multi Ani !

 7. amycommunications Says:

  Concluzia după ce, ca persoană morală şi cu creier în exces, o ai după un asemenea miting: romînului nu i-a plăcut vreodată să ştie că altele-alţii îi sunt superiori: prin creier, cel puţin.Le urez succes şefilor sindicalişti..şi multă inteligenţă de tipul win-lose !!

 8. George Serban Says:

  Domnule presedinte, le urez si eu La multi ani! vizitatorilor blogului dumneavoastra.
  Doresc, totusi, sa va fac un mic repros. In nici unul dintre mandatele dumneavoastra – este adevarat ca nu aveati o relatie foarte buna cu OTV – nu s-a petrecut o asemenea minune antigravitationala si atemporala. Prin urmare, nu numai ca ne lasa o tara mai mare dar … “autoluatul” in brate este o premiera mondiala daca nu chiar universala.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: