PROTEST JUSTIFICAT


Este impardonabila gluma proasta difuzata de postul public de televiziune FRANCE 2 pe seama romanilor – identificati cu “cersetorii” !

Este o calomnie pe care si-a permis-o umoristul Jonatahan Lambert. Grav este ca a difuzat-o un post public din Franta, tara pe care toti romanii, pe motive intemeiate, o tratateaza cu atata respect si afectiune. Din pacate, unii confrati francezi manifesta o asemenea atitudine aroganta si nejustificata nu numai la adresa noastra.

Pe langa Protestul Ambasadei noastre de la Paris, salut Declaratia de Protest a delegatiei europarlamentarilor PSD prezentata pe blogul Corinei Cretu .

Advertisements

10 Responses to “PROTEST JUSTIFICAT”

 1. Ovidiu Says:

  Stimate presedinte Ion Iliescu,
  nu inteleg ratiunea, pe de o parte Basescu zice ca modificarea Constitutiei nu-l vizeaza. Pe de alta parte el o promoveaza. Chiar ca nu inteleg.

  Eu cred ca se pregateste pentru alegerile din 2012, si se gandeste ce va fi si dupa 2012, sunt convins ca are teama de hartuiri asa cum ii face el lui Nastase, adica e frica de un bumerang de-aia are frica ca viitorul presedinte sa nu fie decat PDL.

 2. Ovidiu Says:

  De ce se poate suspenda un preşedinte? Constituţia spune: “În cazul săvîrşirii unor fapte grave prin care încalcă prevederile Constituţiei, preşedintele României poate fi suspendat din funcţie de Camera Deputaţilor şi de Senat” (art. 95).
  AICI TREBUIE MODIFICATA CONSTITUTIA.
  CE INSEAMNA “GRAV” ?

 3. emigrantul Says:

  Grupul “Romanian National Security (RNS)” (a se vedea adresa de mai jos) a dat un avertisment atit Frantei cit si Angliei pentru atacurile murdare pe care aceste tari le profereaza la adresa noastra.

  Franta trage miliarde de Euro din Romania de la supermarketurile si fabricile pe care le detine aici.
  Ar trebui ca in momentul cind vreo tara mai denigreaza Romania, imediat unele magazine, fabrici, in general obiective de interes pe care statul respectiv le detine la noi, sa fie automat penalizate prin inchidere timp de o saptamina.

  De exemplu, cum apare vreun reportaj denigrator pe unul din canalele Franceze cum automat 4 supermarketuri, in care francezii sunt implicati majoritar, sunt inchise 7 zile la rind.
  Suntem in situatia cind Vestul are nevoie de noi mai mult decit noi de el asa ca ne putem permite niste acte de pedepsire.

  De vorba buna strainii nu inteleg, asta este clar. Protestele diplomatice nu dau nici un fel de rezultate, ba dimpotriva situatia se agraveaza batjocura se amplifica.

  http://www.ftr.ro/test/soldatele-tr/hackerii-romani-lovesc-din-nou-publicatiile-straine-le-monde-a-doua-victima-39183.php

 4. Mihnea Georgescu Says:

  La Mulți Ani tuturor celor care își serbează Ziua Numelui, de Sf. Gheorghe! Fie ca Forțele Binelui să învingă Întunericul!

 5. dorucoarna Says:

  Stimati colegi de blog, nu putem inchide supermarket-uri pt probleme de igiena, iar ziua cand le putem plati ceva francezilor si britanicilor… este tot mai indepartata. Si nici nu exista vreun asemenea scop!

  Dar le putem sugera sa angajeze fizicieni romani la LHC (Large Hadron Collider), ala care strabate trei tari si inghite miliarde, daca vor sa-l faca sa mearga…

 6. waltdis Says:

  Cu tot respectul, protestul domniei voastre este doar parțial justificat. Este binecunoscut că cerșetoria cetățenilor români de etnie rromă în țările vestice este o mare afacere de tip mafiot. Banii câștigați acolo ajung în țară la șefii rromilor de aici.

  Câtă vreme Președintele României, șeful statului, se afișează cu capi ai lumii interlope rrome, le botează copiii sau acceptă cadouri de la ei, această afacere este indirect acceptată și încurajată de statul român, iar ironia francezilor este justificată.

  Atitudinea noastră în țară față de rromi se reflectă în imaginea României în occident. În loc să ne simțim jigniți de ironiile francezilor ar fi mai util să elaborăm strategii de integrare socială a rromilor și luptă împotriva crimei organizate. Dar cine are timp de asta? Acum ne ocupăm de monocameralism și cazul Voicu. După aia mai vedem…poate între timp ies țările mari din criză și ne târăsc și pe noi după ei.

  P.S. Seful statului putea să își apropie etnia rromă în campanie prin consultarea reprezentanților rromilor în parlament sau prin încurajarea de programe pentru integrarea socială a rromilor săraci, dar metoda asta era eficientă în Germania, nu aici.

 7. theodora0303 Says:

  http://theodora0303.wordpress.com/2010/04/23/cateva-cuvinte-despre-videanu-sau-cand-ipocrizia-nu-are-limite/

 8. Sibilla Says:

  Păcat că prea puţine-s Florile de Colţ, precum Corina noastră şi tot mai mulţi şobolanii aciuiaţi pe lângă tartorii aflaţi la putere, dar, să sperăm că măcar pe viitor, Oameni, Politicieni precum Corina Creţu ne vor reprezenta interesele, de actualii * aleşi * ne lămurirăm…
  Felicitări Corinei Creţu pentru activitatea, implicarea şi demersurile sale!
  RESPECT!
  Sibilla

 9. emigrantul Says:

  Cine este in spatele lui Adrian Thiess?

  In mod oarecum surprinzator, pe 14 Apr. 2010, Mihail Gorbaciov a venit la Bucuresti pentru a participa la inaugurarea ziarului “Puterea” apartinind unui oarecare Adrian Thiess. Acum, o stire mediafax ne anunta ca acelasi Adrian Thiess va lansa si o televiziune de stiri, pentru promovarea careia sosesc in Romania urmatorii: Colin Powell, David Plouffe, şeful de campanie al lui Barack Obama, George W. Bush, jurnaliştii Bob Woodward şi Carl Bernstein, precum şi fostul prim-ministru spaniol José María Aznar López.

  Stie cineva ce interese se invirtesc in jurul acestui Thiess? Ce se doreste, de fapt, sa se promoveze cu ajutorul ziarului “Puterea” si al televiziunii aferente?

  http://www.mediafax.ro/cultura-media/george-w-bush-colin-powell-si-seful-de-campanie-al-lui-obama-vin-la-bucuresti-la-lansarea-unei-televiziuni-de-stiri-6048652/

 10. plano10 Says:

  Au si frantujii un salut!
  http://www.220.ro/blog/Salutul-Frantuzesc/OwpLH0t1wO/

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: