MULTUMESC !

Tin sa multumesc tuturor celor care mi-au urat LA MULTI ANI si vreau ca pe acesta cale sa le transmit  lor si familiilor lor multa sanatate , noroc si viata lunga .

MULTUMESC !

63 Responses to “MULTUMESC !”

 1. vioricabuda Says:

  La multi ani domnule presedinte ! Sa va dea Dumnezeu sanatate ,sa ramineti acelasi MARE OM intre noi.
  Cu mult respect si pretuire , organizatia PSD Jibou -Salaj

 2. Ovidiu Says:

  La Multi Ani !

 3. phytzy Says:

  Domnule Presedinte,
  La Multi Ani sanatosi! Parerea mea e ca mai aveti de lucru la PDSR. Nu puteti sa’i lasati acum… Victor Ponta nu cred ca are experienta si forta dv sa’i tina in mana pe ceilalti grei al partidului.
  Va apreciez caracterul si va urmaresc cariera politica inca din 1990 cand eram student si chiar si acum plecat din tara si cu cetatenia americana nu cred ca altul ar fi putut aduce mai mult echilibru intr’o tara ca a noastra.
  Cu sinceritate,
  Gabriel

 4. care2 Says:

  “LA MULTI ANI !”Multa sanatate si toate cele cuvenite!
  Cu deosebita stima si respect,Victor Careisa

 5. Sibilla Says:

  Ion Iliescu – Forţă, Echilibru, Raţiune !
  Mereu Preşedintele nostru de suflet !
  La Mulţi Ani, d-le Preşedinte Ion Iliescu !!!
  RESPECT!
  http://sfinx777.wordpress.com/2010/03/03/la-multi-ani-presedintelui-ion-iliescu/
  stimă şi deosebită consideraţie,
  Sibilla

 6. Bibliotecaru Says:

  La mulţi ani, domnule Iliescu!

 7. George Serban Says:

  La multi ani, domnule presedinte Ion Iliescu! Sanatate, putere si o buna contributie, in continuare, la actiunea Opozitiei democrate!

 8. luciaverona Says:

  Domnule preşedinte, vă doresc la mulţi ani, cu sănătate şi bucurii, cu aceeaşi tinereţe fără bătrîneţe al cărei secret îl deţineţi!

 9. Vania Says:

  La mulţi ani!

 10. eficientaenerg Says:

  Tata Iliescu-la Multi Ani!Eu-12 ani Deputat-fiindca Poporul va vota!

 11. Gabriela Savitsky Says:

  La mulți ani!

 12. theodora0303 Says:

  La Multi Ani domnule Presedinte Ion Iliescu!

 13. leo Says:

  La mulţi ani, domnule Preşedinte!

 14. mugurica2010 Says:

  LA MULTI ANI FERICITI, domnule Presedinte! De la Barlad va trimit, animata de toata simpatia, cele mai frumoase urari de sanatate, implinire si viata lunga, orientata spre noi succese si satisfactii pe toate palierele! Sunteti unicul tanar de 80 de ani care poate inspira un tanar de 27!
  Cu admiratie si aleasa pretuire,
  Mugurica Iacomi, Consilier juridic

 15. Victor Says:

  La multi ani, domnule Presedinte. Cu gandul si inima alaturi de dumneavoastra, ca de obicei.

 16. Daniel Buca Says:

  La multi ani si multa sanatate!
  Si sa vedem cat mai curand vremuri mai bune in Romania.

 17. draghiputerity Says:

  La multi anni, domnule Iliescu! Va doresc multa sanatate si putere de munca.

 18. Victor Says:

  In urma cu 20 de ani, in 22 Decembrie 1989, tatal meu spunea: “Iliescu trebuie sa vina. Este singurul capabil. Acum nu este de gluma”. In mai 90 Ion Iliescu obtine peste 85% din voturile exprimate la alegerile prezidentiale. Suntem in 2010 si zicerea batranului ramane valabila: “Iliescu trebuie sa vina. Este singurul capabil. Acum nu este de gluma”

 19. violet10 Says:

  Vă doresc un sincer “La mulţi ani!” , domnule Preşedinte! Multă sănătate Dvs. şi doamnei Nina, să vă dea Dumnezeu!

 20. Maria Barbu Says:

  LA MULTI ANI, domnule PRESEDINTE!

  Va doresc sa fiti mereu activ si sa realizati, ca si pana acum, acel ECHILIBRU, ATAT DE NECESAR, VITAL CHIAR,IN POLITICA ROMANEASCA!

  Modelul politic reprezentat de dumneavoastra ramane inconturnabil pentru multe, multe decenii de acum inainte si e mai presus de orice important ca dumneavoastra insiva, energic si decis cum va stiu, sa fiti mereu unul dintre cei care modereaza si sugereaza directia justa pt evolutia politicii romanesti.

  MULTA SANATATE SI PUTERE va doresc!

  Cu deosebita consideratie,

  Maria Barbu

 21. [D][S][N] Says:

  La Multi Ani !!!

 22. siones Says:

  Multi ani sa traiti asa cum sunteti, plin de viata si energie. Sa dea Dumnezeu ca cei mai tineri din politica sa invete cat mai mult de la domnia voastra. Va doresc sanatate si sa va pastrati, spre deliciul nostru, buna dispozitie si umorul.

 23. krudus Says:

  LA MULTI ANI !….sa fiti sanatos, domnule Presedinte !..sunteti modelul nostru in viata, al celor care stiu sa muncesca cinstit si corect toata viata.

 24. alinamoise Says:

  La Multi Ani domnule presedinte!

 25. Mihnea Georgescu Says:

  ION ILIESCU LA 80 DE ANI

  Aş dori să urez şi eu un călduros LA MULŢI ANI, Domnului Preşedinte Ion Iliescu, al cărui Nume se confundă cu Istoria României Moderne. Ctitor de Ţară, România Modernă, Europeană este în mare măsură creaţia Domniei Sale şi a discipolului său, Adrian Năstase.

  Prin avatarurile ei ideologice şi doctrinare, viaţa mea, istoria formării mele intelectuale este legată de personalitatea Preşedintelui. A fost probabil omul cel mai urât şi cel mai iubit din aceşti ultimi 20 de ani în România. Intelectual Umanist, având o credinţă simplă în Valorile Fundamentale ale social-democraţiei europene, ale toleranţei şi ale bunului-simţ, Domnia Sa a constituit pentru mine personal o sursă de inspiraţie în vremuri tulburi şi agitate, în care reperele de moralitate elementară în care am fost învăţat să cred păreau să clatine.

  Am fost înjurat pentru Ion Iliescu şi alături de Ion Iliescu, lucru pentru care sunt, în mod special, mândru. Mi-am făcut şi mulţi prieteni din jurul Domniei Sale, Oameni de Bine, însufleţiţi de aceleaşi idealuri umaniste, care, până la urmă, transcend politica de Partid. Clubul de la Bucureşti a fost un Locus al Iniţierii pentru mine.

  Din punct de vedere Iniţiatic, Domnia Sa este Moshe, acum pot să o afirm lămurit. La 80 pare gata să scoată Ţara din Robia Egiptului, ca odinioară ilustrul său predecesor. Priveşte cu ochi limpeziţi de înţelepciunea vârstei spre Noua Ordine Mondială în care sunt pe cale să ne integrăm. Asistăm la o Schimbare a Istoriei, o schimbare de Mileniu, dacă doriţi, iar Domnia Sa este cel mai bun Martor a acesteia şi, în cazul nostru, cea mai potrivită Călăuză.

  Fiecare Naţiune a fost binecuvântată de Divinitate, după vrednicie, cu Conducători Iluminaţi. Pentru România începutului de Mileniu, acest Conducător este Ion Iliescu. De aceea, proababil, mulţi simt că el conduce şi actualmente România, deşi este dezgolit de demnităţi publice. Anumite lucruri se simt.

  Ce ne rămâne de la Ion Iliescu, care este moştenirea sa spirituală, ştafeta sa doctrinară pe care ne-a încredinţat-o cu cinste? Senitătea privirii, analiza sine ira et studio a fenomenul politic în sine la care a fost actant, ca Regizor din Umbră şi Detentor al Puterii Mistice… în toţi aceşti ani.

  Sunt 80 de ani, Domnule Preşedinte. Nu ne-a fost uşor. 20 dintre ei i-am petrecut împreună, deşi eraţi binecunoscut cu mult înainte. Această perioadă va rămâne în Istoria României Moderne ca Epoca Iliescu. Sunt unii Oameni Aleşi, Domnule Preşedinte, care dau Numele lor la Ţări întregi… Sau la Oraşe, precum Alexandria Egiptului… Îndrăznesc să spun că dumneavoastră aţi marcat Timpul Vieţurii noastre cu prezenţa dumneavoastră. Veţi trece Dincolo şi noi vom trece Dincolo, dar veacurile vor mărturisi că, iată, am vieţuit în acest colţ de lume, la Porţile Marelui Orient, Oameni de Bine, care am în crezut în Valorile Fundamentale ale Umanităţii, pe vremea lui… ILIESCU.

 26. gabriela1735 Says:

  La multi ani dmnule Presedinte! Ati fost si ati ramas sigurul presedinte adevarat al Romaniei in ciuda tuturor minciunilor si grosolaniilor spuse despre domnia voastra.
  Sa dea Dumnezeu sa traiti mult mai multi ani decat isi doresc unii si altii si sa le dati lectii in continuare despre ceea ce inseamna un adevarat om politic si patriot.
  LA MULTI ANI!!!

 27. Larisa Says:

  La multi ani!

 28. augustinradescu Says:

  “La multi ani” celui mai tinar si celui mai autentic presedinte al Romaniei. Sanatate maxima si putere de munca!

 29. ancaf Says:

  La Multi Ani, domnule presedinte Iliescu!

 30. RuBen Says:

  La mulţi ani maestre!!!
  Să ne trăieşti mulţi ani sănătos, voios !!!

 31. hunedoaramea Says:

  La multi ani!

 32. dannastase Says:

  Domnul Presedinte,
  Va adresez rugămintea ca, la a 80-a Dumneavoastră aniversare, să primiţi si felicitarea mea, insoţită de urări cordiale de sănătate deplină şi de satisfacţii pe măsura staturii Dumneavoastră impresionante de luptător politic.
  Păstrez din anii în care am beneficiat de onoarea de a mă fi acceptat în randurile echipei Dumneavoastră de la Cotroceni amintiri preţioase, reconfortante, pentru care vă mulţumesc.
  Laolaltă cu urarea “La mulţi ani, Domnule Preşedinte !”,
  Vă rog să îmi îngăduiţi să reînnoiesc expresia respectului meu, precum şi asigurarea deosebitei mele consideraţii.
  Dan Nastase

 33. fserban Says:

  Va doresc sanatate si mai mult respect din partea romanilor care va neaga cu incapatanare meritele.
  LA MULTI ANI !!!

 34. ANIEL CRISTIAN Says:

  La multi ani si multa sanatate Domnule Presedinte!

  Sunteti singurul Presedinte al Romaniei Postdecembriste care va ramane in istorie. Aportul Dvs. la libertatea pe care o avem astazi este unul covarsitor si Va multumim pentru tot.
  Cu ocazia zilei Dvs. de nastere Va urez tot binele, fericirea si sanatatea din lume si sa va pot felicita si la schimbarea altor prefixe ale varstei.
  LA MULTI SI FERICITI ANI!

 35. fragmentariumpolitic Says:

  La multi ani, multa sanatate si viata lunga, pentru a reflecta si actiona cat mai mult timp posibil in spiritul devizei de pe frontonul blogului !

 36. fragmentariumpolitic Says:

  Tectonica din PDL

  In ultimile zile se simte o anumita agitatie venind dinspre PDL. Corifeii ideologici ai puterii dau semne de iesire din amorteala, devenind mai vizibili si mai vocali, in incercarea de a coagula “o noua strategie“. Nu stiu daca acest nou activism este menit a revela o schimbare cu adevarat innoitoare sau a ascunde vechi practici si tendinte, cert este insa ca PDL-ul nu este nici pe departe atat de monolitic pe cat s-ar putea crede.

  Falia din partid, dintre varful ce a virat spre dreapta si baza ce a ramas incremenita in stanga, nu este deloc un fenomen neglijabil pentru liderii PDL. Nu mai este niciun secret pentru nimeni ca Traian Basescu si PDL au castigat puterea cu idei entuziaste de stanga. Nici activul teritorial si nici electoratul PDL nu par sa inteleaga, in acest moment, ce inseamna schimbarea doctrinara si ideologica a partidului (cel mult, ii percep efectele sociale, dar nu si rolul de factor cauzal). Dar aceasta neintelegere, cu siguranta, nu va dura o vesnicie. Si, atunci, ce se se va intampla ?

  Aceasta intrebare si-au pus-o, neindoielnic, si liderii PDL, un posibil raspuns fiind ceea ce, mai nou, s-a numit “basescianism“, un fel de doctrina luminata care ar trebui grabnic imbratisata de intregul partid. In afara de faptul ca basescianismul ar insemna “vizionarism”, o gandire pe termen lung, nu mai aflam nimic de la cei care incearca sa impuna un concept gol de idei drept un fel de Mein Kampf al lui Traian Basescu. In schimb, judecand dupa indemnurile si chemarile sustinute de implementare a basescianismului in PDL, este clar ca acestea suna ca o avertizare fata de cei care ar fi tentati sa miste in front, adeziunea la partid trecand prin cea fata de expresia sa personalizata. Vi se pare cumva cunoscuta o astfel de “strategie” ?

  Teama de o posibila criza de basescianism in PDL aduce in atentie si un alt fenomen, subtil stimulat in ultimul timp, cel al “emigrarilor” din randurile opozitiei. Prin aceste racolari (fie in nume propriu, fie in cel al “independentilor”), PDL urmareste sa-si creeze o armata de rezerva pentru situatii de urgenta, ce ar putea sa apara in bataliile parlamentare si electorale. In mod voit sau nu, se trece sub vedere faptul ca defectorii din PSD si PNL provin din aceeasi gena politica, a instabilitatii si lipsei de loialitate, ca si PDL (ultimul fiind cel care si-a tradat electoratul originar). Atintind reflectorul opiniei publice asupra “problemelor” si “nemultumirilor” din interiorul partidelor de opozitie (care ar determina respectivele pierderi in resurse umane), PDL isi va ascunde, o vreme, intr-un con de umbra, amintita falie de subductie dintre cele doua placi tectonice, cea de la centru si cea din teritoriu. Ce se va intampla insa in viitor ? Prevederea cutremurelor prezintă încă multe necunoscute… Nimeni nu poate garanta ca migratia nu se va produce invers sau ca aceasta va ocoli baza…

 37. Sibilla Says:

  D-le Preşedinte,
  Nu am uitat, Doine din Banat:
  http://jasmina-niko.blogspot.com/2010/03/doine-din-banat.html
  La Mulţi Ani, cu sănătate şi din partea celor din Banatska Klisura!
  La Mulţi Ani , Preşedintelui Iliescu ! – transmit cei de pe malul Nerei, din Lescoviţa, Caraş-Severin, pesedişti convinşi!
  Să ne trăiţi într-u mulţi ani, Preşedintele Nostru ! Doamne Ajută!
  Sibilla

 38. badeablog Says:

  Domnule președinte…, La mulți ani și multă sănătate!

 39. Motanul Incaltat Says:

  La multi ani !!

 40. stefancociodar Says:

  La Multi Ani, Domnule Presedinte! Sanatate, tot ce va doriti!

 41. dorucoarna Says:

  LA MULTI ANI DOMNULE PRESEDINTE!

  SA FITI SANATOS SI IN PUTERE SI SA-I MAI LUMINATI PE CEI DIN PSD!

  Din pacate se simte nevoia asta, concureaza numai ‘la impuse’…

 42. todoranflore Says:

  Cu ocazia zilei dumneavoastra de nastere d-le PRESEDINTE ION ILIESCU va doresc multa fericire si sanatate alaturi de d-na NINA si cu sincera urare de:

  LA MULTI ANI FERICITI SA NE TRAITI !

  Cu deosebita consideratie
  Todoran Flore

  Cluj-Napoca 3 Martie 2010

 43. ioanastefan Says:

  Domnule presedinte,

  LA MULTI ANI!

  SA FITI SANATOS SI PLIN DE ENERGIE, ASA CUM ATI FOST TOTDEAUNA.

  Sa aveti parte numai de bucurii si, DEASEMENEA, va doresc ca TOATE ACTIUNILE DUMNEAVOASTRA SI TOATE DECLARATIILE SA FIE INTELESE LA ADEVARATA VALOARE!

  Multa sanatate si doamnei Iliescu, o doamna de o demnitate rar intalnita!

  cu deosebita stima,
  Ioana Stefan

 44. buburuza75 Says:

  La mulţi ani, domnule Preşedinte! Vă doresc să fiţi mereu alături de noi, cei tineri, să ne îndrumaţi paşii, pe lungul drum al vieţii!

 45. mihaigorneanu Says:

  Domnule presedinte. Ma numesc Mihai si am 18 ani. Va rog sa primiti din partea mea si a familiei mele un sincer “La multi ani!” multa sanatate si tot ce ca doriti.
  Si daca ami permiteti cateva cuvinte:
  Noi locuim in Spania iar tata si mama va stimeaza foarte mult, va urmaresc de la revolutie si mereu au fost de acord cu ce ati facut de acea va indragesc si eu.

  LA MULTI ANI!
  As vrea sa va mai scriu sa va spun parerile mele si ale parintilor.
  e-mail: mihai1012@yahoo.es

  CU DRAG
  O familie de romani sincera si cu drag de Romania, tara noastra.

 46. Ciprian Bojan Says:

  LA MULŢI ANI!
  Şi cred că oricare dintre noi am avea mult mai mute motive să vă mulţumim!

 47. instalatorul Says:

  Cu placere, domnule Iliescu si va multumesc pentru publicarea pe blog a interviului, nu l-am prins la tv.

 48. mgabim Says:

  La Multi Ani!

  Multa sanatate, si tot ce va doriti, dumneavoastra si familiei.

 49. elvira16 Says:

  Domnule Presedinte, La Multi Ani! Multa sanatate si putere de munca!! Elvira Sarapatin, Pres. Org. de femei PSD Gorj

 50. arte Says:

  La multi ani si toate cele bune!

 51. Victor Says:

  Cu ceva timp in urma, inaintea celebrului Congres PSD, am auzit la radio un barbat dintr-un orasel de provincie care isi spunea pasul: la varsta de 55 de ani fusese pus in somaj. Sotia avea ceva timp de cand se afla in aceeasi situatie. In oraselul respectiv nu exista decat o singura fabrica unde de altfel si lucrasera cei doi. In rest, in locul fostelor fabrici s-au construit Mall-uri. Omul era disperat. Au un copil la
  scoala.

  O femeie cu copil mic din alt orasel este concediata pentru opiniile publicate in spatiul virtual. Presedintele Consiliului Judetean da ordin in tot oraselul ca nimeni sa nu o angajeze. Deopotriva particulari – controlati prin intermediul organelor de control pe care seful CJ le are la
  dispozitie- sau institutii bugetate de statul roman. Statul roman nota bene, institutiile statului roman care activeaza in orasel sunt la discretia unui
  presedinte de CJ.

  Vreau sa stiu cand si daca incep pesedistii sa se arate interesati de aceste cazuri, de dramele
  acestor oameni simpli si nu de cazurile lui Dinu Paturica sau Zamfirescu -habar nu am si nici nu ma intereseaza – unul care pana acum a castigat 200 milioane pe luna si care tot in
  picioare va cadea.

  Vreau sa stiu cand si daca apar mesajele de acest tip. Si cine vor fi purtatorii de mesaje? Crede Presedintele Iliescu ca o eventuala mai buna capacitate organizatorica este suficienta pentru a acorda increderea noii conduceri? Din punctul meu de vedere, nici pe departe. Nu vreau sa fiu pesimist, negativist si asa mai departe dar intreb pentru ultima oara ca mi-am pierdut si eu rabdarea ca multi altii: pesedeul asta mai exista, poate deveni un partid dupa chipul si asemanarea lui Iliescu sau imi pierd vremea tot insistand in ideea ca principiile de stanga nu pot fi promovate decat de partidul Presedintelui Iliescu?

  • ancaf Says:

   @victor
   “Vreau sa stiu cand si daca incep pesedistii sa se arate interesati de aceste cazuri, de dramele
   acestor oameni simpli ”

   niciodata! stai linsitit!
   nu facem nimic pt ca sa nu ne plece oamenii din partid! nu-i deranjam noi pe psd-istii aia adevarati, cu convingeri, prieteni buni cu pd-l-istii adevarati, cu ….etc.
   am sperat ca ps-ul isi revine dupa ce a fost ales nastase presedinte la consiliu. Dar, NU!. nu era momentul. Am sperat ca nu vom legitima un congres ilegal – delegati alesi dupa vointa prorpie si nu dupa statu – dar cui ii pasa?
   incep sa cred ca abia acum vad cu adevarat fata psd-ului si nu ’90 cand particpam la mitinguri, si nu in 96-2000 cand eram alaturi de psd pe vremea cand riscai sa te bata daca aflau ca esti psd-ist, si nu cand am votat din 1990 pana in 20005 cu psd-ul contribuind si eu la recunoasterea osd-ului ca partid important.
   ps
   cat despre sova si banicioiu = e valabil acelasi raspuns. adica NEVER!
   ps2
   fugiti! si daca voi nu mai puteti, sa le spuneti asta copiilor vostri.
   ps3
   nu stiu de ce imi tot ine in minte Iuliu Maniu…chiar asa: de ce, domnule presedinte?

 52. Victor Says:

  PS. Cand ma scuteste pesedeul de a-i viziona zilnic pe unii care nu conving nici o gaina gen Sova sau Banicioiu?

 53. Victor Says:

  La multi ani, doamna Nina.

 54. Simion Cristian Says:

  La multi ani!

 55. stef36 Says:

  PENTRU DOAMNA NINA ILIESCU, ASTAZI 4/03/2010 ,,LA MULTI ANI !

  DORESC SA UREZ ACESTEI DISTINSE DOAMNE, SANATATE, ANI MULTI

  MULTI, CU BUCURII SI IMPLINIRI, OM MODEST SI EDUCAT !

  CU RESPECT SI CONSIDERATIE, STEF.

 56. dorna122 Says:

  noroc si sanatate :)

 57. dorna122 Says:

  La multi ani :)

 58. rhorvath Says:

  LA MULTI ANI DOMNULE PRESEDINTE ! RH

  SPIONUL RUS VOLODYA TISMANETKY ESTE PRINTRE NOI !
  ( DOCUMENT OFICIAL AL CIA )
  Pentru cei care se indoiesc ca Volodya Tismaneanu este spion rus ….rog sa deschda si-te ul oficial CIA ( The Central Intelligence Agency )

  DESCHIDETI:  Larry L. Watts Intelligence Reform in Europe’s Emerging Democracies
  CONTINUATI : 1. Intelligence Reform in Europe’s Emerging Democracies — Central …Intelligence Reform in Europe’s Emerging Democracies – Conflicting … Larry L. Watts a former Rand consultant and adviser on military reform to the …
  2. http://www.cia.gov › … › Studies in Intelligence › studies › vol48no1 – Cached – Similar

  LA SFARSITUL ARTICOULUI LA CAPITOLUL DESPRE SECURITATEA ROMANA CITITI:
  Footnotes
  32. The loyalty of Romania’s first head of domestic intelligence, Dr. Virgil Magureanu, was suspect for these reasons. Magureanu was named to the post in March 1990 primarily on the basis of his “dissident” status when teaching at the communist party’s social science academy during the 1980s. He hid his previous membership in the Securitate from the authorities that named him to the post (an affiliation exposed in the press only years later). Immediately after his appointment, in April 1990, he met secretly with KGB Chief Evghenii Primakov without informing political authorities in Romania. The Romanian presidency and government remained unaware of Magureanu’s Soviet contacts until 2003, when the Western services that monitored those contacts informed Bucharest. Magureanu’s activities, the fact that the CIA chief in Bucharest during 1990-92, Harold James Nicholson, was later exposed as a Soviet agent, and the 1993 Ames incident, effectively rendered closer intelligence relations with the West impossible during the first half of the 1990s.

  33. One Russian agent, known as “Volodya,” was particularly active with journalists and intellectuals in the mid- and late-1980s. Individual Securitate officers were still targeted and turned the old fashioned way, but institutionalized penetration of the services was ended and service relations discouraged. Securitate officers working under diplomatic cover abroad, for example, were forbidden to accept any invitations to Soviet embassy functions.

  – Plasarea lui Volodya in comentariul despre Securitatea Romana este evidenta. Nu cred ca ar exista alt Volodya in viata politica sau jurnalistica romaneasca. ACEST MATERIAL A FOST PLASAT SA-L DESCONSPIRE PE MAGUREANU ( SEF SIE) SI PE AGENTUL VOLODEA TISMANEANU !
  IN SERIALUL” DESCONSPIRAREA UNUI SOBOLAN ROSU” DE 12 ARTICOLE VOI PREZENTA DOCUMENTELE SERVICIULUI FRANCEZ SI ENGLEZ DESPRE ACELASI AGENT VOLODYA.-
  Robert Horvath Deva cineast USA
  Cititi ARTICOLUL ANTERIOR ” O LOVITURA TERMINALA PENTRU REGIMUL BASESCU. AGENTUL ROSU VLADIMIR TISMANEANU A INTRAT IN USA CU UN PASAPORT SI UN NUME FALS ! ”
  http://devanewyork.blogspot.com/

 59. Mihnea Georgescu Says:

  La Mulţi Ani şi Distinsei şi Discretei Doamne Nina!

 60. diniasi Says:

  Multa sanatate domnule iliescu.
  urari de bine si putere de munca pentru ca,
  in acest moment de rascruce
  este nevoie de dumnevoastra in partid.

  Inca odata…
  la multi ani si multe
  impliniri in continuare pentru ca
  este momentul
  sa devenim iarasi
  cel mai mare partid al romaniei si da…
  un salut calduros din partea iesenilor.

 61. amycommunications Says:

  Pentru doamna Nina> Sincer vă mulţumesc şi îi mulţumesc Naturii că mai sunt şi altele ca mine pe acest Pămînt, sub aspectul feminitate şi umanitate!! Iată un cadou: http://amycommunications.blogspot.com/2010/03/iata-de-ce-rominia-nu-are-nevoie-de-pd.html

 62. stef36 Says:

  DOMNULE PRESEDINTE ILIESCU ! va doresc multa sanatate! Privesc cu durere tot ce se intampla in acesta perioada in Romania, nespus de trist este faptul ca avem oameni foarte bine pregatiti profesional, sunt multi, f. multi cei care ar avea posibilitatea sa aduca tara pe un drum bun, dar acest domn Presedinte Basescu, este raul cel mai rau ce poate distruge tot. Parerea mea de rau este ca nu vom reusi sa scapam de acest om decit printr-o ,, motiune de cenzura ” pe cale legala fara sa ne mai umilim ca natie ! Nu are rost sa reamintim cum a fraudat mereu alegerile, pt. el, pt EBA, PT TOT CLANUL LUI DE BESMETICI ! Tot ce a facut pina acum, a fost sa distruga poporul sa-l invrajbeasca, nimic bun. Dar nimic , nu am crezut ca un mincinos si un betivan fara pereche, va umili acest popor muncitor si rabdator la toate toanele lui! Am convingerea ferma ca in PSD mai sunt oameni care vor gandi ca numai DVS., CU IDEILE, CU STRATEGIA DVS., cu ajutorul nostru al tuturor vom reusi sa redam speranta oamenilor de a trai aici in aceasta tara !Cred sincer ceiace spun, privind revolta pensionarilor, a cadrelor medicale, a studentilor, profesorilor, a tuturor celorlalte categorii de salariati, cred ca trebuie ca DVS.,sa-i indrumati pe cei tineri din PSD (Ponta, A. Nastase, Corina Cretu si multi altii f. capabili si cu simt civic) sa faca ceva pentru a scoate tara din aceasta criza cumplita ! Cu incredere si dorinta de mai bine pt. oamenii necajiti ai acestei tari, astept sa vad ce mai putem face, alaturi de partidul celor multi si care spera ca si mine intr-o soarta mai buna pt copiii si nepotii nostrii . Va doresc sanatate, putere pt a depasi aceste situatii grave ! Cu stima Stef36,

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: