MULTUMIRI

Adresez multumiri tuturor celor ce mi-au transmis felicitari cu prilejul zilei onomastice de Sfantul Ioan.

Am constatat si de aceasta data ca numele de Ion este cel mai raspandit printre romani.

Suntem, inca, peste doua milioane de Ioni si Ioane ! (Nu intamplator Rebreanu si-a intitulat unul dintre cele mai populare romane ale sale  “ ION”).

Advertisements

11 Responses to “MULTUMIRI”

 1. domnulsix Says:

  La multi ani !
  Cu usoara intarziere si sper sa nu va supere prea tare comentariul meu, usor rautacios! :) http://domnulsix.wordpress.com/2010/01/08/domnule-iliescu-dumneavoastra-credeti-in-dumnezeu/

 2. emigrantul Says:

  Ma surprinde faptul ca Mihnea Georgescu nu a mai zis “La multi ani” de 7 Ianuarie. In alti ani era primul.
  https://ioniliescu.wordpress.com/2008/01/07/sfantul-ion/#comments

 3. dorucoarna Says:

  Intalnire de taina Iliescu-Nastase-Geoana? In sfarsit!

 4. florinmihai Says:

  “Salut voios de peoner”

  @dorucoarna

  “O ce veste minunata!”,totusi…de ce “intalnire de taina”?Uneltesc?Nu!Aceasta este starea de “normalitate” pentru un “consens” in sanul PSD.
  http://dinscarbadebasescu.blogspot.com

 5. dorucoarna Says:

  @florinmihai

  Ideea e ca se misca, rasufla, si ca le-a trecut coma alegerilor.

  Pe cine saluti tu voios? PSD-ul asta are de-a face cu comunismul tot atat cat are si Basescu, poate chiar mai putin. Si de ce esti voios, ti s-a intamplat ceva bun? Daca da, sunt si eu voios pt tine…

 6. quinnlatifa Says:

  La Multi Ani presedintelui Ion Iliescu si tuturor Ionilor. Fie ca Dumnezeu sa va ajute a realiza echilibrul interior pt a produce si echilibrul electric între straturile norului de furtună din atmosfera, dar si din societate. ca aveti mari calitati la aducerea ploii – straturile norului, spaţii cu încărcătură (ionică) electrosatică negativă şi pozitivă. Citim in Biblie cum Sf. Ilie a stat in genunchi si s-a rugat pe Muntele Carmel pana au aparut norii si a venit ploaia ce a pus capat secetei de peste trei ani. Ilie, ca si Elias, aveau si harul de a chema focul din cer. Si nu-i de mirare caci prin rugaciuni intense exista premiza ca aerul este ionizat de radiaţiile cosmice transformând moleculele de aer din atmosferă într-o lavină electronică rezultând o reacţie în lanţ, care creează un canal de aer ionizat pentru fulger acest fenomen fiind presupus de cercetătorii Charles Thomson, Charles Thomson 1925. Cauza formei în zig zag a fulgerului este produsă prin descărcarea electrică numai prin zonele cu aer ionizat. (nu intamplator dumnezeu i-a spus lui Zaharia sa-i puna numele copilului Ion.caci VA avea rolul SA impace fii cu tatii si toti cei ce se afla in conflicte)
  Autorii, de fapt, au dat aceste explicatii din punct de vedere stiintific, DAR eu cred – asa cum deducem si din biblie – ca producerea ploilor depinde de credinta si rugaciunile noastre. Tocmai acesta va fi rolul dvs, al lui Petre Roman si altor oameni de stiinta, SA ajunga acum SA demonstreze legatura cu religia.
  Cu cat tenisunile din atmosfera sunt mai mari, cu atat se produc si furtuni mai puternice. Or asta depinde si de tensiunile dintre barbati si femei – dupa cum spun Daoistii, DAR si de tensiunile din restul societatii – rezultat al lipsei de credinta si ignorarea Caii aratate de Iisus Cristos.

  Ascultand prelegerea de la tv a pastorului Perry Stone privind scenariul apocalipticdinaintea venirii lui Iisus, cand zice ca s-ar putea produce un electromagnetic pulse (vibratii) deasupra oraselor (posibil in 2012), Ce AR destabiliza retelele electrice de n-ar mai functiona nimic, mi-am facut o idee mai clara, sau m-am convins si mai bine ca ceea ce incepusem in casa de rugaciune de la Pantelimon avea menirea SA ne scape de multe probleme – chiar ca tara – daca AR fi extinse. Eu de fapt mi-am urmat interesele mele construind acolo ca-i mai aproape de Buc, DAR vazand ca am probleme au decurs lucrurile in asa fel ca am fost nevoita sa-i atrag si pe eii la rugaciune si biserica. Pe masura ce-am facut asta si am permis familiei Burias SA locuiasca in ea dupa inundatii, sf Spirit mi-a deschis mintea SA inteleg ca Toma AR putea fi Apostolul Toma, ca si ceilalti discipoli ai lui Iisus despre care am mai scris.
  Perry Stone, explicand fenomenul de elecromagnetic pulse, arata un desen privind incarcatura norilor (deasupra cu + , iar dedesubt cu – ), si cum se produc fulgerele pe pamant intrucat exista incarcatura pozitiva, tot pe acelasi principiu AR putea fi atrasi si crestinii sa-L intampine pe Iisus la a Doua Venire.
  Acel scenariu apocaliptic se potriveste si cu Ce scrie Sf. Petru ca VA cadea foc din cer SA arda elementele, DAR si cu Marea Pedeapsa profetita de Sf. Fecioara la Garabandal, in 1962, ca s-ar putea intampla daca lumea nu asculta intru totul de Dumnezeu:
  “Biserica va suferi o mare incercare! Noi am intrebat-o pe Fecioara cum va fi chemata aceasta MARE PEDEAPSA si Ea a zis ca se cheama COMUNISM.
  De-asemeni, ea a facut sa vedem cum va veni aceasta mare pedeapsa pt intreaga umanitate si cum va veni direct de la Dumnezeu. La un moment dat nici un singur motor or masina nu va functiona. Un teribil val de caldura intensa va veni, si oamenii vor suferi sete arzatoare. Disperati se vor uita dupa apa dar cu caldura intensa aceasta se va evapora. Cu asta va intra in oameni o disperare ca vor incerca sa se omoare unul pe altul, dar in acele momente le va scadea puterea si vor cadea la pamant. Atunci Dumnezeu ii va face sa vada ca ESTE EL care direct a permis toate astea.
  In final am vazut o multime de oameni in flacari – disperati s-au aruncat in mari si lacuri dar intrand in apa, departe de a stinge flacarile, apa fierbea si parea sa ajute flacarile sa arda mai tare. Am cerut Preasfintei Fecioare sa ia toti copiii nostri cu Ea. Dar Ea a spus ca atunci cand asta se va intampla ei toti vor fi adulti.”
  Sigur ca oricine s-ar intreba cum e posibil ca oameni obisnuiti sau atei SA fi fost inainte discipoli ai lui Iisus?
  Eu cred ca special au devenit in aceasta viata ingineri sau alte profesii, pt ca printr-un nou Pentecost, atragand focul de la Sf. Spirit prin rugaciunile noastre, SA se dovedim puterea acestora, DAR si reincarnarea si karma- Ce au fost lasate deoparte de catre urmasii lui Iisus, pe motiv ca AR fi prea complicat de explicat.
  Sunt absolut convinsa ca ideea de a construi acea casa si “Camera de Sus” de rugaciune a venit de la Maica Domnului si-a m-a condus pas cu pas spre a intelege mai multe si a ne ajuta SA devenim Noul Ierusalim. In 2006 l-am adus si pe fiul meu Mark de a facut rugaciuni cu noi timp de 4 luni. Abia de cu rand aveam sa-mi dau seama ca e este “Varsatorul” – simbolizat printr-”un om carand un ulcior cu apa”
  Recitind Ce scrie Peter Lemesurier in Nostradamus – ultimele revelatii- imi intareste convingerea ca am fi realizat deja lucruri mari dacca am fi putut continua. Daca tara are probleme si au murit atatia oameni tineri este drept pedeapsa ca nu vor SA se implice in acest proiect al lui Dumnezeu.
  Scrie P. Lemesurier ca Epoca Varsatorului, “in conormitate cu datele Instit. Geografic Ntional Fracez – urmeaza SA inceapa – cel putin din pct de vedere astronomic – in anul 2010…
  Simbolismul astrologiei eonice AR sugera o epoca dominata de apa (si Iisus zicea ca VA fi ca pe timpul lui Noe), in care ‘pestii incatusati’ ai Epocii Pestilor sunt, in sfarsit, eliberati; expresia ‘pesti incatusati’ se refera poate la nemiloasa lege a Karmei, care ii mentine dependenti unul de celalalt. Varsati din ulciorul ceresc al Varsatorului in oceanul infinit al Cosmosului, sunt liberi sa-si urmeze destinul individual, nemaiiind inlantuiti de animozitati meschine, tradari majore ori dezacorduri fundamentale – pe scurt, eliberati de perpetuul ‘dinte pt dinte’ al auto-impusei dualitati…
  Pe de a;lta parte, mai este un aspect al dualitatii, care probabil VA trebui SA dispara…. Acetate nu este doar distinctia dintre “eu” si “tu”, ci dintre “eu” si “mine” – ea urmand SA fie luata ca multe altele, de apele Varsatorului…
  Si aceasta se VA implini pe ca a sosit ceasul…Si astel, razboiul pe toate planurile VA lua sarsit. Exact ca in biblie, sabiile vor fi transformate in pluguri, iar sulitele in cosoare. Toti vor trai in pace, sub bolta vitei de vie, iar Dumnezeu le VA sterge lacrimile de pe obraz…
  Si nu surprinde nici faptul ca vremea anuntata de profetul Ioil, cand fiii si fiicele voastre vor prooroci, batranii vor visa si tinerii vor avea vedenii, pare SA soseasca in zilele noastre. Deja se deschid portile psihicului, assa cum peste campiile Elizee ale noului spatiu cibernetic apar zorii realitaii “virtuale”, Facade posibila stoparea izolarii mentale mondiale. Indivizii terei s-au orientat deja catre acest drum lung, care ii VA transforma in aprox 10 mil. de celule nervoase apartinand unei singure constiinte umane largite. Fie ca realizam sau nu, deja ne-am angajat (scria in 1995) pe acest drum, deoarece convergem spre ceea Ce Teilhard de Chardin a numit Punctul Omega, pt a deveni membri ai acelui corp largit pe care Sf. Paul l-a identificat in persoana viitorului Christ Cosmic…
  Chair Iisus pare SA fi prevazut acest sfarsit . Cel ce-i VA conduce pe discipoli in Camera de Sus a Trecerii – simbol al Marelui Banchet Mesianic, Ce VA fi organizat pt ceii mantuiti pe Pamantul Fagaduit al Imparatiei Cerurilor – este destinat a fi “un om carand un ulcior cu apa”. Varsatorul – cu alte cuvinte.”
  DAR Ce te faci cand e – ca si altii care au un rol in aceasta trecere – n-au habar de asta si-si vad de alte treburi? Faptul ca l-am luat de acolo de la rugaciune si a revenit la petrecerile din America l-a facut SA nu mai aiba incredere in ce-i spusesem ca se VA intampla.
  Citeam si in Faptele Apostolilor, cap 12, cum Petru, dupa Ce l-a scos ingerul din inchisoare, din mainile lui Irod, “Dupa ce a chibzuit, s-a dus la casa Mariei, mama lui Ioan, cel numit Marcu, unde erau adunati multi si se rugau.” nota din noul Testament catolic, in romaneste, zice ca AR fi vorba de casa unde s-a celebrat ultima cina si a coborat Duhul Sfant la Pentecost. De-aia cred ca si acum daca am continua rugaciunile cum au facut si ei atunci, s-ar crea vibratii pozitive ca fiind plini de Duhul Sfant am sti dintr-o data toate misterele si Ce stiam atunci.
  Vazand, de curand, intr-o filmare, acea Casa si Camera de sus, unde s-a servit Ultima Cina, mi-a amintit de casa din Bucuresti, pe care am gasit-o cu mama de am facut un schimb de locuinta cand eram studenta. Numai ca aia era mai mare, DAR tot ziduri groase, lucraturi in ipsos pe tavane si in jurul peretilor, dantelarie din lemn deasupra usilor, camere inalte. Dadusem ap de doua camere la bloc si am luat patru, insa cu lemne. Normal am fi obtinut numai cu trei camere, DAR femeia vroia SA se mute repede ca nu mai putea face fata incalzirii. Norocul nostru a fost, cum spunea Iisus, ca oricare din cei ce si-au lasat case, pamanturi, familie, si L-au urmat, vor obtine insutit, plus viata eterna. Tot asa se explica si faptul ca Toma Burias obtinuse dupa revolutie un apartament mare langa Intercontinetal, pe care l-a vandut si a papat mare parte din bani, iar acum a mai obtinut si casuta de trei camere de la mine. SA nu mai vorbim de ceilalti apostoli ca sunt mult mai bogati. DAR totul e SA facem Ce trebuie pt trecerea in Noua Era. O alta coincidenta Ce vad din biblie, zice ca Paul si Barnaba s-au dus in Cipru SA vesteasca cuvantul lui Dumnezeu, si il aveau si pe Marcu ca slujitor. El servea ca translator – dupaa cum citeam pe internet – intrucat stia greceste. Imi amintesc cum tatal meu adoptiv ma intreba mereu in gluma : “Ce face ma, Cipriotu’?” Il numea pe Mark Cipriotu, pt ca soacramea era macedoneanca din Grecia, iar in anii aia se tot vorbea de nu stiu ce conflicte cu Cipru.
  DAR vad ca dupa un timp, Ioan (Marcu), despatindu-se de ei, s-a intors la Ierusalim, lucru ce l-a suparat pe Paul si altadata, cand Barnaba a mai propus sa-l ia, n-a mai vrut pt ca i-a parasit atunci, astfel ca Marcu s-a dus cu altcineva. E baiat bun DAR cand da de fete I se pare ca asta-i fericirea cea mai mare.
  Incărcătura electrică a unui nor de furtună
  Prin curenţii de aer existenţi în nor precum şi prin repartizarea inegală de gheaţă şi apă se formează prin frecarea straturile norului, spaţii cu încărcătură (ionică) electrosatică negativă şi pozitivă. Stratul superior al norului este în mod normal încărcat pozitiv iar stratul inferior negativ. Zona de trecere dintre sarcinile pozitive şi negative au loc la înălţime mare şi temperaturi între −10°C şi −15°C aici picăturile de apă din nor se transformă în cristale de gheaţă, aceşti nori de furtună fiind numiţi Cumulonimbus (nimbus cumulus) nori în care cu o probabiltate mare vor lua naştere fulgere.
  Tensiunile dintr-un nor de furtună
  Fulgerul fiind o descărcare electrică produce un echilibru electric între straturile norului de furtună, ca să i-a naştere un trasnet între un nor şi pământ trebuie să existe în prealabil tensiuni de câteva zeci de milioane de volţi, iar fenomenul care este o scânteie de descărcare electrică are o tensiune de ca. 3 milioane de volţi/metru numită puterea de străpungere a fulgerului această penetraţie a aerului creşte în cazul aerului umed, de aceea azi există premiza că în prealabil aerul este ionizat de radiaţiile cosmice transformând moleculele de aer din atmosferă într-o lavină electronică rezultând o reacţie în lanţ, care creează un canal de aer ionizat pentru fulger acest fenomen fiind presupus de cercetătorii Charles Thomson, Charles Thomson 1925. Cauza formei în zig zag a fulgerului este produsă prin descărcarea electrică numai prin zonele cu aer ionizat.
  Mitologie
  In biblie fulgerele şi tunetele sunt o solie, folosite pentru exprimarea mâniei lui Dumnezeu (2.Moise 9,24; 2.Samuel 22,15; Hiob 37; Psalm 18), şi pedeapsa Domnului (Sach 9,14) de exemplu izgonirea din rai a lui satan (Lukas 10,18), sau învierea în prezenţa îngerului (Hes 1,14; Daniel 10,6; Matthäus 28,3).
  Etruscii considerau fulgerele ca oracol care le prezicea viitorul. Aşa numitele libri fungurales descriu indicaţiile (informaţiile) transmise prin fulgere. Deja între anii 800–600 î.e.n. au fost fulgerele observate şi categorizate. Vechii germani considerau fulgerele ca semn al zeului Thor care aruncă ciocanul său spre pământ. Slavii aveau zeul Perun ca zeu al furtunii. La fel Zeus şi Jupiter sunt reprezentaţi însoţiţi de fulgere în perioada Renaşterii Zeii furtunii sunt Zeus, Jupiter şi Donar iar saxonii înainte de creştinism considerau stejarul ca arbore sfânt sau zeu al furtunii.
  Cercetări
  Benjamin Franklin demonstrează ipoteza că trăsnetul este rezultatul tensiunii dintre nori şi pământ, cu ajutorul unui zmeu de hârtie cu care a declanşat fulgerul în prezenţa norilor de furtună, în anul 1752. Aceasta a fost un punct deosebit de important în cercetarea fulgerelor.
  Incă şi azi sunt controverse cu privire la efectul fulgerului, ca şi a modului în care ia naştere, azi se folosec în locul zmeelor rachete, sau baloane metereologice de cercetare. Părerea cercetătorilor că fulgerul produs şi în laborator este rezultatul unei simple descărcări electrice s-a schimbat la sfârşitul anilor 1990, apărând unele aspecte care nu au putut fi clarificate.

 7. florinmihai Says:

  Buna ziua!
  Numarul 13 este considerat numar norocos de americani.
  Cu voia Domnului Presedinte,Ion ILIESCU,am sa imi testez si eu norocul si am sa il bucur pe Dl Viorel Hrebenciuc ca nu si-a prapadit baiatul .
  Asadar o postare care vizeaza …Cuscrul prezidential,tatal lui Sida…

  Din ciclul “Romanian WATERGATE”

  Cuscrul prezidential Gheorghe Bebe Ionescu,Nicolae Balanoiu,Vasile Crestin,Doru Morcovescu si o teapa de peste 21 de milioane de USD in dauna Bancii Comerciale Romane –BCR.INTREBARI PENTRU TRAIAN BASESCU.

  In comparatie cu Gheorghe Bebe Ionescu,Viorel Hrebenciuc politicianul PSD-ist este alb ca un nufar este chiar intruchiparea puritatii.

  Gheorghe Ionescu dupa ce s-a certat cu Ioan Niculae a fost plantat ca ofiter acoperit in Consiliul de Administratie al Bancii Comerciale Romane.

  De aici prin intermediul lui Vasile Crestin a primit o mita de milioane de dolari pentru a acorda un credit pe o proprietate supraevaluata afaceristului Doru Morcovescu .

  Creditul a fost acordat prin mijlocirea directorului BCR Ploiesti Nicolae Balanoiu.

  „Hotelul Prahova” din Ploiesti a fost cumparat de Doru Morcovescu cu suma de 700.000 USD,la doar trei luni ,Gheorghe Bebe Ionescu in calitate de factor de decizie in Consiliul de Supravegere BCR,contra unei mite de cateva milioane de USD primita prin intermediarul Crestin Vasile de la Doru Morcovescu,i-a dat ordin directorului BCR Ploiesti sa acorde pe o proprietate doar de 700.000 USD un credit de peste 21 milioane USD.

  Directorul BCR Balanoiu Nicolae a acordat creditul in foarte mare viteza si apoi s-a pensionat.

  A primit doua vile mita in localitatea Paulesti Prahova pe care i le-am filmat eu.

  Nicolae Balanoiu este cununat de Procurorul Sef Codescu de la Parchetul Curtii de Apel Ploiesti.Fiul lui Codescu a indeplinit functia de Ministru Secretar al Justitiei in timpul in care ministru era….MONICA MACOVEI.

  Acesta este unul din motivele ,alaturi de multe altele,care ma fac sa afirm ca :

  Traian Basescu si Monica Macovei sunt capii si protectorii Coruptiei Institutionalizate in Romania!

  Intrebari de final pentru Traian Basescu:

  1. Dle Traian Basescu credeti ca veti sarbatori nunta fiicei dumneavoastra Elena Basescu in stare de libertate?

  2. Dle.Traian Basescu daca veti mai fi presedinte si nu veti fi arestat,dupa nunta il veti aresta pe cuscrul dumneavoastra Gheorghe Ionescu,pentru afaceri de coruptie?

  3. Nu mai am ,momentan,alte intrebari.

 8. florinmihai Says:

  ROMANIAN WATERGATE
  In atention of:· US President Mr.Barack Obama;· US Vice-President Mr.Joe Biden;· US Ambassador in Romania Mr.Mark H.Gitenstein;· American Congress;· INTERPOL-Secretary General Mr. Ronald K. Noble;· United Nations -Secretary General Mr. Ban Ki-moon;· Washington Post;· All Press and Media;Informatii despre terorism,informatii despre coruptie ,va rog vizitati website-urile,link-urile:Informations about terrorism,informations about corruption,please visit websites or links:http://my.barackobama.com/page/community/blog/florinmihaihttp://www.myspace.com/val2002http://www.sroscas.rohttp://florinmihai.wordpress.comhttp://ohanesian.wordpress.comhttp://devanewyork.blogspot.comhttp://dinscarbadebasescu.blogspot.comhttp://www.sroscas.ro/site/2009/08/26/mircea-basescu-involved-in-a-terrorist-affair-covered-up-by-the-president/#more-2487http://florinmihai.wordpress.com/2009/11/02/legaturi-periculoase-in-vizorul-interpol/ http://florinmihai.wordpress.com/2009/12/13/operatiunea-cu-nume-de-cod-tarul/http://ohanesian.wordpress.com/2009/12/11/frauda-electorala-sts-are-nume-de-cod-%e2%80%9ctaurul%e2%80%9d/http://my.barackobama.com/page/community/post/florinmihai/gGG5Nn

 9. quinnlatifa Says:

  De fapt, eu si Mark n-am fi avut nevoie SA stam la mila politicienilor pt a ne implini misiunea incredintata de Christos, daca ni s-ar fi dat banii c/val apartamentului de 4 camere, confiscat in Pantelimon dupa ramanerea noastra in strainatate. Statul roman ii infunda pe unii ca Elena Udrea de numai hainele Ce le imbraca zilnic valoreaza 100.000E, in timp Ce noua nu ni s-a dat total aceasta suma din ce era al nostru de drept. Traian Basescu m-a purtat vreo doua veri de la Ana la Caiafa, in 2003-2004, cu cereri la primarie de lamurirea situatiei, la care mi se raspundea tocmai dupa o luna. Asa cred ei c-o SA le fie bine si-o SA ridice Romania.
  DAR nu-i nimic ca si Irod credea ca VA tine lumea pe loc. Important era nu ce se petrecea la curtea lui, ci ce se petrecea in acea casa in care lumea se aduna la rugaciune in Camera de Sus – cum se obisnuia in casele evreilor mai instariti, si care L-au urmat pe Cristos. DAR pt ca nu toti L-au urmat s-a vazut ca Pupa Ce a fost rastignit s-a petrecut un mare cutremur, intuneric si elementele naturii dezlantuite, iar in anul 68 (parca), Ierusalimul a fost distrus de romani.
  Scrie tot in cap. 12 din faptele Apostolilor ca dupa ce ingerul l-a scos pe Sf Petru din lanturile inchisorii ordonate de Irod, “In ziua stabilita, invesmantat in haina regala si asezat pe tron, le-a tinut un discurs. Iar multimea a inceput SA strige: ‘Este glasul lui Dumnezeu, nu al unui om!’ (mai cunoastem noi de-astia!) DAR deodata, un inger al lui Dumnezeu L-A LOVIT PT CA NU DADUSE MARIRE LUI DUMNEZEU. Si, mancat de viermi, si-a dat duhul.” Tot de-aia a ost lovit si Ceausescu si Ada vor pati toti Irozii.

 10. Mihnea Georgescu Says:

  Îmi cer scuze, domnule Preşedinte pentru întârzierea cu care mă alătur şi eu discipolilor dumneavoastră pentru a vă ura LA MULŢI ANI. Am trecut prin momente grele am fost nevoit să-mi şterg vechiul blog, dar m-am întors din nou la datorie în Blogosferă, în casă nouă. V-aş ruga respectuos să operaţi modificarea link-ului în BlogRoll. Noua mea adresă virtuală este:

  http://doctormihneageorgescu.wordpress.com/

  Cred că în aceste momente grele pentru Ţară Oamenii de Bine trebuie să strângă din nou rândurile în jurul Valorii.

 11. dmliviu07 Says:

  VA MULTUMESC DOMNULE ILIESCU PENTRU CE ATI FACUT IN ACEASTA SEARA. DUMNEZEU SA VA AJUTE SI SA VA DEA MULTA SANATATE !

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: