PRECIZARE

Referitor la stirea “Ion Iliescu despre Voxpublica pe Twitter” prin care se mentioneaza “deschiderea unui cont de Twitter al lui Ion Iliescu“, vehiculata de unele surse media, tin sa precizez ca, in afara blogului personal (ioniliescu.wordpress.com) pe care il consider singura mea cale de comunicare in lumea virtuala, onesta, cu peste 820.000 de vizitatori (pana in prezent), NU AM si NICI NU INTENTIONEZ sa deschid conturi pe  Twitter, Facebook, sau alte asemenea canale de comunicare.

Orice alta informatie legata de implicarea mea in asemenea actiuni  reprezinta o denaturare a adevarului, avand cu totul alte scopuri, in fapt, compromiterea comunitatii virtuale, prin inducerea unor informatii false, fara acoperire.

6 Responses to “PRECIZARE”

 1. tudorelll Says:

  chiar dvs sunteti?

 2. Mihnea Georgescu Says:

  Mulţumim, precizarea este binevenită! Chiar şi eu am crezut că acel cont pe Twitter este “pe bune”, după ce am citit un articol pe Realitatea.net, semnat Laura Cernahoschi. Se pare că frumoasa blondă s-a înşelat.

 3. theodora0303 Says:

  Domnule Presedinte,
  Nu inteleg cum isi poate perimite cineva sa deschida un cont pe Twitter pe numele dumneavoastra. Acesta persoana trebuie descoperita si trebuie sa dea explicatii. Ar fi interesant sa aflati ce a urmarit cu acest gest.
  http://theodora0303.wordpress.com/2009/12/19/am-avut-deosebita-onoare-sa-particip/
  Cu deosebit respect

 4. dorucoarna Says:

  Dle Presedinte,

  Desi sunt revolutionar din lotul Jilava, ma desolidarizez de punctul de vedere sustinut recent si public de cativa confrati. Oamenii astia au uitat momentele acelea si conjunctura lor! Vortexul basescian i-a ametit pe toti, orice pare plauzibil, orice poate fi rasturnat si oricine tintit!

  Dvs, si numai Dvs, puteti lamuri ferm si definitiv -in contextul de atunci- actiunile estului si problema teroristilor, macar de dragul istoriei tarii noastre. Au trecut deja 20 de ani si nu mai poate suferi nimeni, Lumea s-a schimbat, dar Adevarul trebuie sa ramana Adevar si minciuna-minciuna! Si asta pentru ca Justitia iti poate da raspunsuri, dar in functie de ce-i administrezi…

  Si nu va suparati de indrazneala, dar scoateti odata ursul asta pesedist din mure! Treziti-i! Prea joaca mereu si credul cu cartile adversarului!

 5. Tweets that mention PRECIZARE « ECHILIBRU -- Topsy.com Says:

  […] This post was mentioned on Twitter by Mirela Mustata, Béranger. Béranger said: Acum văd că papașa a dezmințit. Nu, contul de pe Twitter nu e al său! https://ioniliescu.wordpress.com/2009/12/19/precizare-8/ […]

 6. itist Says:

  Si eu am crezut ca acel cont este real. Chiar a inceput sa ma urmareasca…

  Multumesc de precizari.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: