SPECIAL

In aceasta seara (vineri, 6 noiembrie 2009) de la ora 22:05 voi fi invitatul emisiunii Antena 3 Special.

Emisiunea de la Antena 3 va fi moderata de Maria Coman şi Andrei Bădin.

Advertisements

20 Responses to “SPECIAL”

 1. Victor Says:

  Prin desemnarea lui Negoita, Basescu isi bate joc si de propriul partid. Numai un partid neserios se poate prezenta cu un politruc din linia a doua care are pretentii ca ar fi in stare sa stranga in jurul lui un guvern de uniune nationala…

  Este clar ca Basescu se amuza, gaseste ca este funny sa-si bata joc de clasa politica si implicit de intreaga tara. Acum nu mai este de gluma, trebuie introdusa neaparat regula controlului psihiatric pentru presedintele tarii. Oricare ar fi el.

 2. nae8888 Says:

  Azi a venit cu o noua cale de franare. L-a desemnat ca premier pe L Negoita si l-a calificat, ca calificat pentru functie, desi oricine stie, inclusiv el si Liviu Negoita, ca nu are majoritate in parlament si nici nu pot incalca Constitutia, desi ar vrea. Despre LN doua exemple scurte.
  In martie 2007 (sau 2008) a plantat pe mijlocul Bd Unirii arbori pe multi km. Peste 3 saptamani i-a scos si a pus niste braduti.
  In 2008 i-am trimis acest email: Se lucreaza la fundatia unei cladiri pe un teren demolat de NC pentru a continua Bd Octavian Goga spre autostrada A2 pe 6-8 benzi de circulatie, blocand astfel posibilitatea largirii Caii Dudesti. Nu se mai poate face nimic pentru a opri o asemenea tampenie ? Haussmann a daramat mii de cladiri pentru a lasa Parisului Marile Bulevarde. N-am primit niciun raspuns. Acum oricine poate vedea acea cladire in mijlocul drumului langa Posta Vitan. Se vede si din acceptul lui LN in conditiile date, cam cate parale face si cum isi bate joc TB de Constitutie si de oameni.

 3. Gabriela Savitsky Says:

  Ne vom bucura să vă auzim şi să vă vedem.

 4. krudus Says:

  D-le Presedinte, cu riscul ca veti fi suparat pentru ce voi scrie acum, imi asum acesta lipsa de politete, dar am vazut ca dl. Liviu Negoita este noul nostru premier.

  De 10 ani ma lupt de unul singur cu mafia imobiliara din sectorul 3.
  Am tot scris peste tot unde am avut acces, despre modul ilicit prin care mai multe persoane au obtinut terenuri pe raza acestui sector.

  Am nominalizat pe Tiriung Nadia Ioana, cu 7500 mp in parcul Prisaca Dornei, desi nu are absolut nici un document din care sa rezulte ca avea acest drept.
  Pascu Iordan Petre 1,18 ha fara nici un document,Pascu Rozalia idem, Anastasescu Nicolae si multi alti sarlatani care au fraudat de-a lungul timpului statul roman.Acestia sunt bagati si in Fondul Proprietatea pt actiuni sau bani la diverse intreprinderi listate la Bursa.

  Milionari escroci, deveniti datorita banilor negrii obtinuti, oameni din inalta societate.Ai vile si masini de lux esti in TOP.
  Stiu, sunt credibili ei nu eu, matretarul invidios de la bloc.

  Datoria primarului Negoita Liviu, alaturi de prefectii care sau perindat pe la Prefectura Bucuresti, aveau obligatia legala sa recupereze aceste terenuri prin Legea 169/1997.

  Nu au facut asta desi sunt platiti sa faca si acest lucru in mod legal si in interesul cetatenilor.

  Livu Negoita a ajuns acum sa fie premier.Poate ca prim ministru, o sa recupereze aceste terenuri printr-o Ordonanta.

  Inclusiv Scoala de Soferi Ilioara restituita unui anume, Romalo Edurad si Cocoru Maria.
  Daca cerceta cineva ce am scris, asumandu-mi responsabiitatea pentru absolut orice fraza, astazi poate dl primar Negoita scria declaratii pe la DNA sau Parchet.
  Consider ca este un tip destept.A incalcat legea si totusi a ajuns premier.

  Acum il inteleg si pe dl Becali, de ce vrea sa fie presedinte de tara.

  Dupa 20 de ani de la Revolutie incep sa regret ca l-am impuscat pe Ceausescu.Cel putin pe vremea lui borfasii zaceau in puscarie.Astazi borfasii sunt demnitari, eventual persecutati politic.

  Lucian Croitoru era de 10 ori mai bun decat Klauss Johanis cel cu 6 case si decat Negoita, protectorul mafiei imobiliare.

  Putin imi pasa de politica dar nu pot accepta la nesfarsit ca unii sa faca ce vor in Romania, tara care este si a mea.

  Traiasca prescriptia faptelor penale si prezumtia de nevinovatie !

 5. instalatorul Says:

  Domnuie Iliescu, succes! Va voi urmari aparitia.

 6. Victor Says:

  Presedintele “Bascalie” sau “Caterinca” a reusit sa arunce in derizoriu actul desemnarii PM, institutia Primului Ministru in intregul ei, a aruncat in derizoriu Parlamentul, clasa politica in intregul ei, a aruncat in derizoriu Constitutia Romaniei, respectarea legilor si regulilor care ar trebui sa ne guverneze… Asta se intampla cand in locul unui tip rasat cum este Adrian Nastase alegi un smecher…s-a vrut smecher acum ne da tuturor smecherie dar sa vedem cum ies din iarna asta cei care l- au votat si mai ales cei care l-ar vota in decembrie…

 7. Victor Says:

  Presedintele Bascalie repeta obsesiv ca in spatele deciziilor lui Mircea Geoana ar sta Presedintele Iliescu. Desigur este clar sau ar trebui sa fie clar pentru oricine ca este vorba despre un complex. Altminteri sa ne reamintim si episoade de genul celui in care actuala conducere a PSD ajunsese pana acolo incat s-a pus problema excluderii din partid a celui care l-
  a creat… Poate intr-adevar intre timp si-au dat seama si cei din conducerea PSD ca Ion Iliescu nu le vrea raul si se sfatuiesc cu Domnia Sa. Ce este rau si/sau anormal in a consulta Presedintele de onoare al partidului? Ce gaseste Bascalie nefiresc in a-l consulta pe Ion Iliescu indiferent din ce partid faci parte? Daca eu cer sfatul cuiva nu inseamna ca acel cineva se afla in spatele meu. Inseamna pur si simplu ca apreciez parerea sa si pot sau nu sa tin cont de ea. Ion Iliescu nu poate obliga pe nimeni sa tina cont de parerea Domniei Sale si uitandu-ne inapoi observam ca cei despre care Bascalie afirma ca ar fi influentati adeseori nu au ascultat parerea Presedintelui de onoare al PSD. Din pacate…

 8. globetrotter58 Says:

  @Victor
  Ar trebui sa fii mai consecvent si sa n-o intorci ca la Ploiesti deci :
  1. luam definitia din DEX
  CONSULTÁ, consult, vb. I. 1. Tranz. A întreba, a cere o părere, un sfat; a lua avizul unei persoane autorizate. ♦ Refl. a se sfătui cu cineva. 2. A cerceta, a examina un text, un izvor etc. pentru a se informa sau a se documenta. – Din fr. consulter, lat. consultare.
  Interpretarea ta nr 2 :
  “Daca eu cer sfatul cuiva nu inseamna ca acel cineva se afla in spatele meu. Inseamna pur si simplu ca apreciez parerea sa si pot sau nu sa tin cont de ea …”
  Interpretarea ta nr. 1:
  Basescu TREBUIA sa-l numeasca pe Iohannis conform CONSULTARILOR CU PARTIDELE …
  o dai dupa cum iti convine ? nu merge …
  intradevar varianta 2 este cea corecta si asta a aplicat si Basescu caci interesul lui era de a trage de timp nu de a schimba actualul guvern mai cu seama ca nici parlamentul nu poate fi dizolvat in ultimele 6 luni de mandat si stia ca parlamentarii ii vor face jocul nevotand prim-ministrii propusi … totul e de a obtine voturile celor (nu putini !) dezgustati de calitatea parlamentarilor, care ar gandi de genul (i-am ales pe liste n-a mers, i-am ales direct (vorba vine!) n-a mers … sa-i ia dracul … )

 9. Victor Says:

  Globe, in cazul ipotetic in care eu cer sfatul cuiva, o fac benevol. Pot sau nu sa cer sfatul si in consecinta pot sau nu sa tin cont. In cazul presedintelui Basea acesta este constrans de Constitutie sa consulte. Deci nu este vorba despre o actiune benevola. Asadar in urma consultarii presedintele este obligat sa tina cont. Presedintele nu actioneaza in interes propriu asa cum descriu eu cazul ipotetic de mai sus ci reprezinta institutia prezidentiala. Este obligat sa actioneze in SPIRITUL Constitutiei si daca acolo consultarea este obligatorie nu inseamna ca presedintele trebuie sa tina cont fara doar si poate de propunerea care intruneste majoritatea? Inca o data, in cazul meu consultarea nu este o conditie obligatorie pt a lua o decizie.

 10. globetrotter58 Says:

  @Victor
  ceia ce spui tu nu e constrangere de catre constitutie ci e un mod logic de a actiona daca vrei ca propunerea sa treaca prin parlament, dar logica nu e totuna cu legea LEGEA TARII ESTE EGALA PENTRU TOTI DECI TREBUIE FACUTA SI PENTRU CEI CE NU GANDESC CU ACEIASI LOGICA (in fond si ei sunt cetateni ai tarii) deci daca cel care a facut legea avea o logica stramta nu larga (si m-am lamurit asupra lui Iorgovan … l-am auzit pledand o interpretare aiuritoare a propriei constitutii …) e clar ca si legea lui nu acopera TOATE SITUATIILE posibile (TREBUIA SA SPUNA CA IN CAZUL CONFIGURARII UNEI MAJORITATI FAVORABILE UNEI PROPUNERI ACEIA DEVINE SI PROPUNEREA PRESEDINTELUI DE FACTO scurt fara ca legea sa piarda timpul vorbind de partid majoritar absolut si discutii asa cum scrie acum) dar legea NU SPUNE EXPLICIT ASTA! – aici voi GRESITI ! (nu va convine probabil caci si ai vostri au votat-o precum semneaza primarul :) :) :) )
  asa ca nu incurc borcanele …

 11. Sibilla Says:

  D-le Preşedinte,
  Românii au înţeles că NU Ion Iliescu e orbit de spirit dictatorial, NU Ion Iliescu n-ar fi deschis dialogului constructiv, NU Ion Iliescu a adus România-n haos, ci, Trăienel * năzdrăvanul * împreună cu clica – famiglia pe care cu NESIMŢIRE, continuă s-o IMPUNĂ c-aşa vrea el…
  Diferenţa dintre copilul năzdrăvan, şi subliniez, comparaţia domniei dumneavoastră nu e foarte nimerită, argumentez : copiii năzdrăvani sunt inteligenţi, Băsescu e doar un şmecher, dar Echilibrul cu Înţelepciunea-i binecunoscută, lasă mereu loc toleranţei, împăciuirii, dialogului… atât că, în ceea ce-l priveşte pe Băsescu, nu e cu cine, repet, nu vrea, iar negativismul e specific altei etape de vârstă decât a marinarului, d-aia ne tot întrebăm dacă-i în toate facultăţile mintale.
  D-le Preşedinte,
  Băsescu spune senin * FMI va reveni după ce vom avea un guvern cu puteri depline *…. acuma ştiindu-l noi de miştocar şi cum la mnealui fe-meii şi puteri depline se traduce: Băsescu-Udrea fac legea, e limpede ce * politici sociale * ne-ar aştepta, dar… norocul nostru e că TB E TERMINAT CA POLITICIAN !
  A fost şi rămâne o plăcere să vă ascultăm şi iarăşi am spus şi sunt în asentimentul multor români: cine ştie, cunoaşte, căci Ion Iliescu ESTE un POLITICIAN AUTENTIC!
  Pe TB nici Teatrul NU l-ar mai accepta, din pricină că plictiseşte publicul cu unul şi-acelaşi repertoriu… în sala tot mai … goală, nişte aplauze cum nuca-n perete, evident… Nutzi… Sunt deja PENIBILI! Şi mă refer inclusiv la ultima ispravă a pupilei Cotroceniului ce s-a desfăşurat în toată * splendoarea * la… radio… tăcu, tăcu Nutzica, dar n-a mai rezistat simţindu-şi zăusul tot mai singur şi foncţia promisă de acesta, tamo daleko… fugindu-i de sub botinele-i roz bombon. Dumnezeu să mă ierte, da şi Zoranul meu ori de câte ori o zăreşte p-asta la tv, una o ştie şi p-aia o zice : * mami asta nu e din politică, nu te enerva, nu vezi cum e-mbrăcată… ? *… şi cum copiii spun adevăr… Udrea şi decenţa, NU rimează.
  Niciodată nu l-au aşteptat românii pe Moş Nicolaie ca ACUM, apăi să dea Dumnezeu să ne dăruie cu SCHIMBAARE, cu sănătate şi putere apoi să NE REVENIM, dar lor, şacalilor, mi-e că n-ajunge numai cotăriţa cu nuieluşe, căci trebuie să-şi plătească ticăloşiile. Nu sunt rea şi nici nu am de gând să pozez în ce nu sunt, când afirm că trebuie să plătească, mi-e gândul la confiscarea averilor * democraţilor * ce s-au cocoţat pe umerii poporului amărât şi-au tot pus poveri şi-au tot apăsat…
  Vă mulţumesc din suflet că aţi rostit limpede cum stau la acest moment lucrurile în administraţia publică locală şi centrală, aţi subliniat nepotismul, politizarea excesivă… metodele prin care PD-L au înţeles să * conducă * demonstrând… * şanse egale *…
  Felicitări, D-le Preşedinte !
  stimă şi respect,
  Sibilla

 12. dorucoarna Says:

  Haideti sa ne lamurim: statul roman se bazeaza pe trei puteri: legislativa, executiva si judecatoreasca, ultima fiind independenta dar dependenta administrativ de a doua, iar a doua fiind sub control parlamentar. Cu alte cuvinte, singura putere absoluta in Romania este Parlamentul. Nicaieri in Constitutie nu se face referire la puterea prezidentiala, aceasta nu exista, Presidintia este o INSTITUTIE si nimic mai mult, si da socoteala in fata Parlamentului. Dealtfel, Basescu stie bine acest lucru deoarece si-a citit bilantul ala insusit din munca altora, EL in fata Parlamentului, Parlamentul nu-si prezinta bilantul in fata Presedintelui, la fel si juramantul. Peste Parlament exista o singura institutie, si anume Curtea Constitutionala, care nu conduce Parlamentul ci apara Constitutia, indiferent care este aceasta, si care poate fi consultata numai pe probleme constitutionale, si nu accesata pentru sfaturi. Atunci cand Presedintele refuza consensul majoritar rastoarna defapt logica puterilor in stat ceea ce inseamna comportament anticonstitutional. El, daca are minte-nu este cazul- poate cere garantii ca majoritatea nu se va suci timp de o sesiune sau un mandat, si poate negocia elemente de program care sa-i fie utile intr-o eventuala campanie electorala, de exemplu referendumul, dar finalmente trebuie sa respecte propunerea majoritatii parlamentare. Or, noi asistam la amenintari, santaj si dezinformare practicate de un Presedinte fara constiinta. Pai, e asta un om cu care sa continuam, pe care sa ne bazam in viitor, cine stie ce a negociat el si nevertebratele alea din PDL cu FMI, ei spun ca au negociat pensiile romanilor, salariile bugetarilor, insa cu ce drept? Pensiile sunt CONTRACTE INCHISE intre cetatean si statul roman, iar salariile CONTRACTE INCHISE IN DERULARE, ce se poate negocia? Guvernul trebuia sa guverneze, dar daca nu a fost lasat de un Presedinte care se implica gratuit peste tot, se insinueaza, se baga singur in seama, isi aloca atributii in care e incompetent, rezultatul este caderea repetata a Guvernului, deci: Concluzia este ca dl. Basescu SUBMINEAZA PUTEREA STATULUI ROMAN, ca sa fim bineintelesi, DE CONIVENTA CU UN PARTID POLITIC MINORITAR!

 13. iraioana Says:

  Felicitari pentru emisiunea de aseara!

 14. Victor Says:

  Actiunile presedintelui Basescu sunt atat de ridicole – si scriu “ridicole” ca sa fiu soft- incat si comentarea acestora a devenit un act ridicol. Este ca si cum te-ai pune la mintea unuia cu tulburari grave de ordin psihic si ai incerca sa cauti argumente, sa explici de ce greseste, adica o….nebunie.

  Presedintele Basescu a zapacit intreaga societate, a aruncat in derizoriu absolut tot ceea ce trebuie respectat intr-o tara : Constitutia, actiunile presedintelui, institutia prezidentiala, Parlamentul, clasa politica, institutia primului ministru, actul desemnarii primului ministru, serviciile secrete, puterea judecatoreasca…. Zi de zi, prin provocari ordinare, prin atacuri, a reusit sa-i faca pe romani sa-si piarda si bruma de respect pe care o aveau pentru legi, insititutii si in final pentru oameni. Acesti ultimi 5 ani nu au fost pierduti asa cum s-a spus. In acesti ultimi 5 ani romanii au regresat. Din toate punctele de vedere dar mai ales acolo unde suntem deficitari : in privinta respectului. Eram deficitari la acest capitol, nu aveam respectul necesar pentru lege, pentru institutiile statului, nu ne respectam intre noi si in final nu ne respectam pe noi insine. In acesti ultimi 5 ani, seful statului i-a invatat practic pe romani sa nu mai respecte nimic. Si a reusit pentru ca asa cum spuneam oricum eram deficitari din acest punct de vedere.

  Adeseori ne plangem ca suntem singurul popor din lume in care spiritul de intrajutorare nu exista, singurul popor din lume in care oamenii fac ce fac si isi dau in cap unul altuia – cum se spune- in loc sa se ridice intre ei, ne uitam cu jind la americani care au un adevarat cult pentru simbolurile statului si pentru valorile lor, dar ce folos? Cand este vorba sa ne alegem liderii, unii, si nu putini, sunt fascinati de bascalie. Bunaoara studiam sondajele de opinie legate de votul din decembrie : circa 50% dintre cei care isi exprima intentia de vot sunt atrasi de “bascaliosi”, respectiv de Basescu, Oprescu, Becali… Paradoxal romanii sunt fascinati totodata de masinile germane…

  Asadar, ce vrem?

 15. George Serban Says:

  Domnule Presedinte Iliescu, omul asta nu mai stie de el. S-a asezat invers. E cu fata la 2000 si cu spatele la 2009. Astora de la PD le este atat de frica de el, ca nu au curajul sa-l intoarca. Omu’ e … dus! N-ati vazut ca in … Bucurestiul despre care zice, suspinand, ca l-a pierdut, nici nu mai stie unde este primar … bravul Negoita?!
  Faceti un gest umanitar si schitati-i un zambet, sa vada ca-l bagati in seama, altfel se imbolnaveste mai rau. O sa zica, in cele din urma, ca s-a imbolnavit din cauza dumneavoastra …

 16. ema Says:

  ECHILIBRU, INTELIGENTA, ONESTITATE – sunt cateva din multele calitati ale domniei voastre. Felicitari pentru emisiunea de aseara.

 17. ionita ion Says:

  Domnule presedinte Iliescu
  Pentru o mai bună activitate politico-administrativă si pentru a da gir votului cetăţeanului vis a vis de persoana, pe care a pus ştampila la diversele alegeri (locale, generale, etc.) şi pentru prevenirea trădării politice propun o serie de amendamente la legea fundamentală cât si unele acte normative ce reglementeză activitaţile respective:
  – indiferent de modalitatea de vot (uninominal sau pe liste) persoana ce işi depune candidatura pentru o funcţie publică să-şi depună deândată demisia din funcţia avută în acel moment, pentru a nu se crea impresia, ca poate influenţa într-un mod sau altul alegerea sa
  – în timpul mandatului respectiv persoana aleasă să nu poată exercita şi alte funcţii paralele (este parlamentar şi exercită şi activitatea de avocat făcând în primă instanţă din legislativ, unde se emit şi acte normative care incriminează pe cei care comit sau au comis fapte ilegale iar pe de altă parte participă ân calitate de avocat ca apărător al celui pe care tot el (prin aprobarea legii) l-a pedepsit pentru fapta respectivă
  – persoana aleasă prin vot de cetăţeni (uninominal sau pe liste) dacă a făcut parte dintr-un partid în momentul votării sale să nu poată părăsi formaţiunea politică respectivă decât după expirarea mandatului iar dacă o părăseşte inainte sa-şi piardă locul ocupat prin vot şi în locul său să fie cooptat următorul membru de partid clasat in ordinea voturilor
  – persoana aleasă prin vot de cetăţeni având calitatea de independent să nu poată, pe timpul mandatului, să treacă sau să se înscrie la vreun partid
  – funcţia de ministru într-un cabinet să fie separată de cea de parlamentar, pentru prevenirea îndeplinirii a două funcţii paralele: legislativ şi executiv, dându-şi demisia, dacă este ales în Parlament, pentru a se putea implica cu simţ de răspundere pe linia executivului şi nu a mai tergiversa problemele curente, că în cazul în care este demis din diverse motive trece imediat în tabăra legislativului
  – desfiinţarea titlului de imunitate parlamentară, pentru a nu se încălca principiul egalităţii în drepturi ale cetăţenilor, indiferent de funcţia avută în stat
  – ridicarea pragului de alegere în Parlament la 10%, pentru că tratân problema din punct de vedere logic un partid sub asemenea prag nu poate accede niciodată la guvernare neavând sprijin social
  – reprezentarea în Parlament într-un anumit procent a minorităţilor naţionale, în raport de numărul indivizilor acelor categorii
  – înaintea deoricăror tip de alegeri candidaţii să depună la birourile electorale şi următoarele acte: fişa medicală emisă de o comisie medicală, fişa de cazier judiciar şi după caz o caracterizare semnată de un grup de cetăţeni (exclus rude) în raport de participarea sa la un anumit tip de alegeri
  – să nu poată participa, pentru a fi ales, persoana care are cazier, care are un dosar pe rol la instanţa de judecată sau căreia i s-a întocmit dosar penal sau s-a început urmărirea penală
  – să nu poată participa, pentru a fi ales, persoana ale căror rude de gradul unu au un dosar pe rol la instanţa de judecată sau cărora li s-a întocmit dosar penal sau s-a început urmărirea penală.

  Rog pe acestă cale pe toţi cei care aveţi şi alte propuneri să le aşterneţi alături de cele prezentate mai sus şi să iniţiem o propunere legislativă, pentru că noi, poporul trebuie să ne mai calăuzim şi singuri drumul, pe care îl vom urma şi cu atât mai mult să putem controla şi să le cerem socoteală celor, pe care i-am ales, pentru a ne reprezenta interesele naţionale şi sociale.

 18. ionita ion Says:

  Dictatura lui Basescu
  Asistam in momentul de fata la perpetuearea comunismului in Romania si dupa caderea lui Ceausescu, aparand pe scena politica ca un curent pedelisto-monopartidist neocommunist formandu-se si afirmandu-se in procesul asa-zis democratic si spre o deschidere transparenta spre Uniunea Europeana si SUA. Totusi, prin mana forte si murdara a unui individ caracterizat de majoritatea covarsitoare, fara nici un fel de scrupule a adus in plin plan un partid de guvernamant, care prin atitudinea membrilor lui nu face decat sa privim cu regret epoca Nicolae Ceausescu, unde parca mai aveai un mic cuvant de spus, chiar daca si acolo se practica slugarnicia fara conditii. Partidele comuniste si-au ridicat pe trepte inalte rolul de forte politice ale clasei muncitoare si aliatilor acesteia ele, folosind puterea de stat impotriva fortelor politice si sociale democratice. Prin atitudinile antidemocratice ale lui Traian Basescu nu iese la iveala decat un singur lucru: indreptarea Romaniei spre o noua dictatura si implicit, izolarea copleta de noua oranduire europeana si internationala. Aparitia partidului demagog, slugarnic si a conducatorului unic nu face altceva, decat sa tarasca tara intr-un haos total, unde iresponsabilitatea clasei politice in general duce spre miscari sociale, adica spre revolta populara. A lasa in mainile unui singur om fraiele tarii inseamna afundare poporului in mocirla si ingradirea totala a libertatilor cucerite pana acum. Trebuie cu orice pret prevenirea ducerii Romaniei spre dezastru economico-social. A ajunge in fundul unei rape foarte adanci ar fi un act ireversibil din punct de vedere social, pentru ca aproape nimeni nu ne-ar mai intinde mana, pentru ca ar risca si dumnealor, sa pice odata cu noi in groapa.

 19. Furtuna « Ioan Usca Says:

  […] – Am avut o viziune. Ţara era ca o navă plutind pe mare, iar eu mă aflam la cârmă. Din senin, s-a stârnit furtuna, iar dintre stihiile dezlănţuite ce se rostogoleau peste punte, se întrevedea din vreme-n vreme chipul ameninţător al lui Ion Iliescu… […]

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: