FARA COMENTARII ! ! !

basescu-scutul-buzduganul

 

 

 

 

 

 

thumb_446_x_0_4758-88156-untitled1Arc peste timp! Oare asta se doreste?!!!

 

13 Responses to “FARA COMENTARII ! ! !”

 1. suntperfect Says:

  Care arc ? Unde vedeti voi arc ? Toata lumea vede ca e un sceptru ! Adica un buzdugan mai stilizat . Mi-a promis Berceanu ca-mi face rost si de un Jeep cu trapa sa pot saluta electoratul . Atunci sa va vad …. Ha, ha, ha !!!

 2. suntperfect Says:

  Si eu care credeam ca-mi spune si mie cineva LA MULTI ANI ! Sau v-ati gandit sa-mi faceti cadou un guvern ????? Ha, ha, ha

 3. Sibilla Says:

  lA mULŢI ANI de puşcărie, Băsescule!!!!
  PIEI SATANĂ!!!
  Băsescu de Ziua ta,
  Îţi cerem DEMISIA !
  dacă minte ai avea,
  ţi-ai da-o, nu ai mai sta,
  dar cum minte N-ai deloc,
  te dăm NOI, cu Boc cu tot !
  JOS BĂSESCU ! JOS UDREA-CABINETUL DOI ! JOS MAFIA PORTOCALIE !

  DOAMNE AJUTĂ POPORUL ROMÂN!!! AMIN!

 4. Sibilla Says:

  Varianta cu comentarii… :
  http://sfinx777.wordpress.com/2009/11/04/azi-basescu-i-ziua-ta-n-ai-popor-o-ai-pe-ea-nutzi-e-emblema-ta/
  Jos Satanic Abusser-ul !

 5. Gabriela Savitsky Says:

  Are Vania (http://ivanuska.wordpress.com) o postare elocventă referitoare la acest vis băsescist. Eu i-am menit un ”unicameral”. Cu tinetă.

 6. dorucoarna Says:

  Vise taica, vise… stiu ca ar vrea, stiu ca i-ar place, numai ca i-a venit ideea prea tarziu, acum vreo 20 de ani poate ca mergea, dar acum nu pupa nici caleasca englezeasca, nici sabia aia din aur, nici osanale decat dinspre propriul echipaj; uite d-asta trebuie apreciat I.Iliescu, putea sa ajunga fix aici acum 20 de ani dar nu a facut-o, asta-i diferenta dintre Iliescu si Basescu, primul e inteligent si constient si al doilea NU!

 7. theodora0303 Says:

  Domnule Presedinte,
  Unii de abia acum inteleg ce bine a fost pentru tara si pentru noi toti ca dumneavoastra ati fost presedinte dupa 1989. Daca atunci ar fi ajuns presedinte Basescu sau unul ca el ce s-ar fi ales de noi? Am vazut pe internet ca sunt si unii PNL-isti care acum va apreciaza pentru CE si CUM ati facut atunci.
  http://theodora0303.wordpress.com/2009/11/03/besescu-se-pricepe-la-toate/
  http://theodora0303.wordpress.com/2009/10/31/stolojan-sau-udrea/
  http://theodora0303.wordpress.com/2009/10/29/intelectualii-prezidentiali/
  Cu deosebit respect

 8. Pareri « Chirilă Bogdan Says:

  […] vazut aceste fotografii aici si m-am gandit sa le pun si pe blogul meu ! Oricum super tari pozele […]

 9. odojak Says:

  Corect
  http://odojak.wordpress.com

 10. nae8888 Says:

  Al doilea macar a mai facut cate ceva (metrou, zeci de hidrocentrale, spitale, mii de scoli, electrificarea, sute de cartiere noi, etc). In exterior il vedem alaturi de regina in caleasca acesteia, il gasim bine apreciat in memoriile lui Richard Nixon (presedinte al SUA), etc.
  Primul ce-a facut ? A scufundat a patra flota din lume (SUA, URSS, Norvegia, Romania) si se straduie sa scufunde si tara. Inca de mic zicea: va scot eu autostrazile din cap; sau: Romania nu are nevoie de autostrazi, ca n-are trafic auto (!!!). Din fioroasa “axa” BUS-BLA-BAS doar el a mai ramas. Americanii si englezii au scapat de ai lor cu dispret si veselie. La noi un afis cu un pahar in chip de cap ne spune ca nu scapam. In mod normal se inseala. Nu-i pasa de tara si popor, atat cat a mai ramas, insa ca orice Nae Catavencu ce se respecta, se inneaca in lacrimi cand se gandeste la romanii sai, la tarisoara lui, la Romania ! Si un copil intelege ca puteam avea deja guvern si buget pentru 2010 daca il numea pe KJ ca prim ministru sustinut de o mare makjoritate in parlament. Dar vrea sa impuna pe cine VREA el, el singur, iar majoritatea sa i se supuna, altfel o acuza ca tradeaza interesul national, adica parlamentul, nu el ar trada. Cum incearca franarul sa manipuleze romanii lui.
  Liderii straini nu stiu cum sa-l evite, de, au si ei consilieri bine informati.
  Nici vorba sa-i poata pacali si pe ei.

 11. Twitter Trackbacks for FARA COMENTARII ! ! ! « ECHILIBRU [ioniliescu.wordpress.com] on Topsy.com Says:

  […] FARA COMENTARII ! ! ! « ECHILIBRU ioniliescu.wordpress.com/2009/11/03/fara-comentarii – view page – cached This entry was posted on 03/11/2009 at 10:14 pm and is filed under General. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own… Read moreThis entry was posted on 03/11/2009 at 10:14 pm and is filed under General. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site. Read less […]

 12. Arc peste timp - TSD Iasi Says:

  […] https://ioniliescu.wordpress.com/2009/11/03/fara-comentarii/ […]

 13. globetrotter58 Says:

  Nici un arc peste timp, ci desfasurarea fireasca a CONTINUITATII totalitarismului in Romania … de la “secera si ciocan” la … “scut si buzdugan” cu un intermezzo de “lampas si bata” presarat cu condimente gen trafic de influenta, mita, oameni vechi pe posturi noi (moi) etc. etc. …. peste 60 de ani si zeci de generatii PIERDUTE! sau altfel spus DINGRESEALA IN GRESEALA … LA VICTORIA FINALA – multe esecuri pe post de “succesuri” asta a fost alegerea catre care a fost dirijata societatea romana in toti acesti ani !

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: