INFORMATIE

Pentru cei interesati, in aceasta seara, incepand cu orele 19,10, voi participa, alaturi de fostul Presedinte Emil Constantinescu, la emisiunea lui Moise Guran “Bizbazar”- postul TV ANTENA3.

Advertisements

29 Responses to “INFORMATIE”

 1. Mihnea Georgescu Says:

  Împreună cu Domnul Constantinescu formaţi un duo fermecător, în care bunul simţ, argumentaţia logică şi valoarea sufletească sunt la locul lor! O emisiunea care nu trebuie ratată!

 2. waszlaw Says:

  urmaresc emisiunea. o pertinenta inelegere a constitutiei, ceea ce altii evita.

  • Mihnea Georgescu Says:

   @Waszlaw

   Oameni ca Ion Iliescu şi Emil Constantinescu sunt Oameni ai Cărţii. De aceea, este firesc să facă recurs la Legea Fundamentală a unui Stat şi să încerce să o înţeleagă onest, ca intenţie a Autorului. Hermeneutica lor este una firească, nu forţată, mă bucur că ai sesizat acest aspect!

 3. waszlaw Says:

  intelegere, in loc de inelegere, imi cer scuze

 4. ayatristan Says:

  PARLAMENTUL NU POATE FI DIZOLVAT ACUM SAU ULTERIOR, CA EFECT A CEEA CE SE/S-AR PETRECE ACUM
  (precizari constitutionale)

  Conform art.89 (3) din Constitutia Romaniei PARLAMENTUL NU POATE FI DIZOLVAT IN ULTIMELE 6 LUNI DE MANDAT ALE PRESEDINTELUI ROMANIEI.

  Dispozitia este IMPERATIVA!
  Pe cale de consecinta, NU SE APLICA (in ultimele sase luni de mandat prezidential- perioada in care ne aflam) DISPOZITIILE VALABILE IN ALTE SITUATII.

  PARLAMENTUL NU POATE FI DIZOLVAT NICI DUPA ALEGERI in conditiile in care, in ultimele sase luni de mandat prezidential ar cadea la vot, succesiv mai mult de doua Cabinete (sau, mai exact, NU AR PUTEA FI DIZOLVAT din acest motiv).

  MOTIVATIA ESTE ELEMENTARA :dispozitiile legate de dizolvarea Parlamentului SUNT IMPERATIVE, FORMULATE SEPARAT, DIFERENTIAT (si se aplica separat si diferentiat) PENTRU PERIOADE DEFINITE DISTINCT.
  Ambele tipuri de dispozitii sunt IMPERATIVE.
  Asta insemna ca este se aplica IMPERATIV (deci, nicidecum altfel si nicidecum cu “interpretari”) STRICT IN PERIOADELE SI SITUATIILE MENTIONATE CLAR IN CONSTITUTIE.

  Altfel spus:
  1. Pentru TOATE perioadele anterioare ultimelor sase luni ale unui mandat prezidential, Parlamentul POATE FI dizolvat daca IN ACELE PERIOADE (anterioare ultimelor sase luni de mandat prezidential) cad la vot, succesiv, doua propuneri de Cabinet;
  2. In ultimele sase luni de mandat ale prezedintelui (oricarui presedinte!) al Romaniei, Parlamentul NU poate fi dozolvat (indiferent de situatie).

  Ca atare, daca acum (in ultimele sase luni de mandat prezidential) cad la vot “n” propuneri de Cabinet, Parlamentul NU poate fi dizolvat.

  Parlamentul NU se poate fi dizolvat DUPA alegerile prezidentiale CA EFECT AL CADERII LA VOT A MAI MULT DE 2 CABINETE, IN PERIOADA ULTIMNELOR SASE LUNI DE MANDAT PREZIDENTIAL.

  Parlamentul POATE FI DIZOLVAT DACA, DUPA ALEGERILE PREZIDENTIALE, CAD LA VOT, SUCCESIV, DOUA PROPUNERI DE CABINET (deci, propuneri care ar aparea si s-ar supune la vot DUPA alegerile prezidentiale).

 5. emigrantul Says:

  1) L-ati vota pe Klaus Johannis daca ar candida la functia de presedinte al tarii?
  Sondaj: http://sondaje.php0h.com/prezidentiale6.php

  2) Sunteti de acord cu desfiintarea parlamentului Romaniei?
  Sondaj: http://sondaje.php0h.com/desfparlament.php

 6. quinnlatifa Says:

  Cineva pe Fox News critica ieri o femeie din administratia Obama si tot punea inregistrarea in care aceasta zicea ca ii are ca ex pe Maica Tereza si Mao Tze Dun. Ea sublinia insa faptul ca ambii, la indoielile unora cum vor reusi ei sa implineasca ce si-au propus, raspunsesera ca vor gasi ei cai si mai bine sa aiba grija sa-si gaseasca caile lor. Omul intelegea ca si-a luat-o de ex pe Maica Tereza, dar nu pricepea cum poate s-o puna alturi de Mao Tze Dun care a omorat milioane de oameni.
  Era cumva de ras daca nu ar fi fost de plans, si tare as fi vrut sa stie si el cuvintele spuse de acel preot catolic columbian la statuia Divino Nino Iisus, despre care vorbeam in mesajul anterior. Am si adaugat in paranteza ca asta se intampla la revolutii. Sa fie clar celor ce sustin marea proprietate ca daca nu vor da de mancare saracilor (si nu la cantina, ci alaturi de ei la biserica, la Cina Domnului) se va ivi vreun alt Mao care sa-si gaseasca calea.
  Dupa cum am vazut, si Lenin spunea ca religia e opium pt popor ca sa se supuna nedreptatilor. Adevarat ca o biserica ce nu hraneste turma asa cum i-a cerut Iisus, nu-si implineste functia pt care a fost creata de a pune oamenii in legatura cu Sf. Spirit. Ce se intampla la revolutii este ca oameni mai putin educati in legile divine vin si rastoarna intreg stabilimentul. De-aia trebuie gasite caile de cunoasterea intregului ADEVAR BIBLIC si de educatie spirituala a masselor.
  Am inteles ieri un mare mister ce ne ajuta sa punem capat luptelor de clasa si intre sisteme.
  Mi-au venit in minte vorbele preotului catolic Leo Clifford in reflectiile sale zilnice pe EWTN, amintea ca atunci cand cineva i-a spus lui Alexander Soljenitzin ca prietenul lui cel mai bun facea parte din KGB, el a raspuns ca poate si el daca ar fi fost pus in aceleasi conditii si circumstante ar fi facut la fel. Cu alte cuvinte trebuie sa ne iertam intre noi pt a fi iertati.
  Asta reflecta o adanca intelegere a legilor ce conduc aceasta lume, si care cred ca i-a venit in urma multor SUFERINTE, RUGACIUNI SI MEDITATIE.
  Am auzit asta in urma cu ceva ani, dar abia acum am inteles mai bine gandindu-ma la paralela dintre vietile Sfantului Ilie si Sf. Ioan Botezatorul – despre care intelegem din spusele lui Iisus ca era reincarnarea lui Ilie. Citim ca Ilie i-a omorat pe cei 450 de vrajitori ai reginei, dupa ce a castigat intrecerea si a facut de a cazut foc din cer de a consumat sacrifficiul.
  In viata lui ca Ioan Botezatorul, vedem ca desi a facut bine si a chemat oamenii la pocainta botezandu-i cu apa pt ca apoi sa vina Iisus sa-i boteze cu Sf. Spirit, el a fost pus la inchisoare pt ca l-a criticat pe regele Irod si apoi I s-a taiat capul la cererea nevestei regelui. Chair Sf. Ioan a fost descumpanit caci trimite din inchisoare oameni sa-L intrebe pe Iisus daca El este cel care trebuie sa vina sau sa asteptam altul? N-a fost eliberat intrucat actioneaza LEGEA KARMEI, sau, cu alte cuvinte, FIECARE ISI POARTA CRUCEA PACATELOR PANA VA AJUNGE LA IUBIRE SI FATA DE DUSMANI.
  De-aia a zis Iisus sa nu judecam pe nimeni caci numai Dumnezeu poate sa judece, si chiar El s-a supus fara sa se apere in fata lui Pontius Pilat.
  N-ar fi de mirare ca Ioan Botezatorul in urmatoarea reincarnare sa fie precum regele Irod pe care l-a condamnat. Cred ca Dumnezeu ne pune exact in situatia celor pe care nu-i intelegem si-i judecam, tocmai pt a ne arata ca e posbil ca “fiind pusi in aceleasi conditii si circumstante” – cum zicea Soljenitzin, sa facem la fel. Asa imi explic acum ce zice Eccleziastul ca “ceea ce a fost este si va mai fi”. Sau, cum zicea Iisus, nu ne vom elibera pana nu vom plati pana la ultima litera sau cand vom sti ADEVARUL.
  Adevarul este ca acei comunisti care i-au condamnat pe capitalisi au devenit ei insisi la fel, iar cei care-i condamna acum pe comunisti risca sa intre ei insisi in pielea acestora in aceasta viata, sau in viitor – daca nu vine sfarsitul Timpului (noua Era).
  Cum s-ar zice, ne invartim precum cainele in jurul cozii. De-aia speram – cum zicea si Mihnea Georgescu: “ că P.S.D.-ul îşi va regăsi adevărata esenţă mesianică, în slujba Mânturii Neamului, salutăm acest gest de minimă decenţă al întoarcerii la greua misie de Iluminare a masselor!” Misia de a impaca stanga cu dreapta prin unirea vointei noastre cu Dumnezeu.

 7. Victor Says:

  Nu cred ca are vreun rost sa dezbatem in profunzime orice gogorita a lui Basescu. Asta este tot o capcana pe care o intinde in permanenta. Debiteaza tot felul de prostii pe care apoi noi stam sa le analizam, sa explicam de ce nu e bine ce spune etc. El se distreaza si altii poarta grija prostiilor lui…Acum, exact cum spunea Presedintele Constantinescu, intreaga tara dezbate noul impas in care ne-a aruncat in loc sa facem bilantul mandatului sau dezastruos de altfel… Un mandat in care a reusit sa izoleze total Romania pe plan extern si nimic dar nimic din ce a pretins ca-si propune la inceputul mandatului nu a inceput macar dar sa duca la bun sfarsit. Un terchea berchea care si-a permis sa jigneasca doi fosti presedinti remarcabili ai Romaniei, sa jigneasca un primar ale carui performante sunt recunoscute la nivel national si nu numai, sa jigneasca intreaga clasa politica, un individ pe langa care nu mai stau decat ultimii lingai din tara asta altminteri toti oamenii de valoare parasindu-l…

 8. anca Says:

  cred ca de abia acum, intelegem ce inseamna “democratia originala”!
  pe “vremea’ lui Iliescu? s-o credeti voi! Pe vremea lui Traian, asta “democratie originala – tip “asa vreau eu”, restul – ciocul mic si joc de glezne..

  am si eu o “nelamurire” – sigur, cu ajutorul “serviciilor” – care or fi ele, de stat sau particulare(!) – dom prezident a aflat ca …trei ciobanei s-au intalnit, pe Dambovita-n jos, pe un mal frumos, tocmai la Grivco’s…
  OK, citand-o pe presedinta camerei dep. – dar de ce era suparat asa de tare??? ca, poate, cladirea respectiva nu este “penetrata”? inca? si ca nu stie…”detaliile picante”, de genul ce s-a mancat, ce s-a baut???

 9. cirlovacristian Says:

  De ce vanghelie si “trupa” au cautat in arhive?

 10. cirlovacristian Says:

  “Singuri, cu mandrie.”

 11. Sibilla Says:

  D-le Preşedinte,
  Marte parte, din ce în ce mai mare, din populaţia României, ia foarte în serios necesitatea obligativităţii controlului medical psihiatric al candidaţilor la preşedinţie, cum CORECT aţi subliniat Domnia Dumneavoastră… evident, * stimulul * ce a declanşat Trezia Naţională este circul IMPUS de Băsescu… suntem în adevăr de plâns. După ce că ne-a izolat ca ţară, cu bună ştiinţă şi interesat fiind NUMAI DE PROPRIILE INTERESE MESCHINE, tovarăşul Băsescu continuă să interpreteze Constituţia României cu REA CREDINŢĂ, şi, iată-ne de mirul lumii !
  http://sfinx777.wordpress.com/2009/10/17/nimeni-nu-e-mai-presus-de-lege-tovarase-basescu/
  JOS BĂSESCU ! JOS MAFIA PORTOCALIE !!!
  Sibilla

 12. telkon Says:

  Scrisoare deschisa adresata presedintelui Romaniei Traian Basescu

  Domnule Basescu,

  in primul rand doresc ai cere scuze domnului Iliescu pentru ca ma folosesc de blog-ul dansului,dar sunt convins ca astfel aceasta scrisoare o veti citi.

  In urma cu cativa ani si pe mine m-au incalzit asa zisele vorbe “Sa traiti bine.”
  Drept urmare am mers la vot si am pus o stampila pe numele dumneavoastra.

  In acest moment sincer ,sper sa va dati demisia.
  Ar fi un act de onoare.
  Sper deasemenea sa incercati si sa va retrageti din cursa prezidentiala.
  Domnule presedinte,eu nu fac parte din nici un partid politic,nu vreau decat sa intelegeti ca atat eu cat si o multime de oameni din aceasta tara sunt satui de promisiunile dumneavoastra.Am fost foarte deschis si credul in aceelasi timp cand v-am ascultat.
  Acum nu mai simt decat ura.
  Ura domnule presedinte pentru ca in tot mandatul dumneavoastra tara aceasta a fost macinata de vesnicele lupte pentru putere si in fond cred ca vesnica lupta pentru “ciolan”.
  Eu am crescut doi copii,sunt mandru de amandoi pentru ca sincer cred ca sunt educati si inteligenti.
  Cu toate astea nivelul lor de trai a scazut drastic pe timpul perioadei in care dumneavoastra ati fost presedinte.
  Din cate constat,fiica dumneavoastra traieste mai bine in aceasta perioada.
  Nu cred ca e corect domnule presedinte,vreau sa intelegeti ca fiica mea cunoaste cel putin la fel de bine limba engleza ca si fiica dumneavoastra,atunci ma intreb pe buna dreptate: De ce ea trebuie sa traiasca mai prost? Doar pentru ca pe ea nu o cheama Elena Basescu?

  Chiar si acum aveati posibilitatea de a linistii apele in criza asta politica.
  In loc sa faceti asta dumneavoastra ne bagati din ce in ce mai adanc in criza,sa ne fereasca Dumnezeu pe toti de efectele pe care aceasta criza o va avea asupra bunastarii pe care de foarte multi ani cetatenii acestei tari o asteapta si cu care ne tot amagiti.

  Un lucru este cert.

  NU VA MAI ALEG domnule Basescu.

  Sper ca in aceelasi timp oamenii onesti din aceasta tara sa nu o faca.
  In final daca veti fi totusi ales atunci asta este tara pe care ne-o meritam cu totii.
  In timp ce semenii nostri se indreapta spre stele,noi ne intoarcem incet dar sigur spre primitivism.

  Oricum,eu personal va doresc sa traiti bine domnule presedinte ca si noi ceilalti.

 13. Victor Says:

  Citeam la Sibilla articolul legat de Basescu si comentariile si as vrea sa ma pronunt si eu insa o fac aici pentru ca blogul Presedintelui are alta vizibilitate.

  Dictator nedictator, turbat neturbat, pe duca sau nu, problema este ca foarte usor cadem in plasa pe care Basescu o intinde tuturor. El cauta sa atraga atentia, sa fie miez . Asta este viata lui. De o parte el si de o parte restul. Este f periculos sa incerci sa analizezi actiunile lui, sa dezbati, pt ca practic atunci se cheama ca a reusit sa provoace patima. Si asta vrea. Odata provocati romanii vor fi pro si contra. Iar varianta a 3 a nu mai exista. Practic el reduce lupta politica la a fi cu el sau impotriva lui. Si noi il ajutam intorcand pe toate fetele ce spune si ce face, explicand, etc si desigur in final pozitionandu-ne in raport cu el : pro sau contra. Cred ca cel mai bine ar fi sa fie ridiculizat. Adica tratat ca un terchea berchea ce este. Deci fara patima.

  Subliniez ca exact asa procedeaza el in privinta lui Geoana. Il ridiculizeaza. Se pare ca Basescu mizeaza pe faptul ca romanul este atras de smecherie. Cu cat pari mai puternic in sens animalic cu atat ai mai multe sanse sa obtii voturi. Altminteri cum se explica faptul ca Basescu a fost ales presedinte??? Eu nici sub hipnoza nu l-as fi votat. :)

  • Mihnea Georgescu Says:

   @Vecine,

   Nu faci bine că te iei de Sibila, ţi-am mai spus. Tu o subevaluezi, faci o mare greşeală. Mă faci să intri la bănuieli, acum îi iei apărarea lui Băsescu, spui să nu ne mai luăm de Domnia sa. Răul trebuie combătut cu toată asprimea. Tu vrei să ne înşeli vigilenţa revoluţionară… Nu cumva eşti agent dublu strecurat în rândurile noastre, ale Oamenilor de Bine?

   Şi eu care voiam să te reabilitez…

   • emigrantul Says:

    Pt. Mihnea si clona sa Victor

    Mihnea, iar ai inceput circul? Iar postezi mesaje sub un nume si pe urma tot tu iti raspunzi folosind alta identitate?

   • ayatristan Says:

    Mihnea,

    Nu cred ca ai gasit cel mai potrivit loc si, mai ales, cel mai corect
    ton pentru a i te adresa lui Victor.
    Citind replica ta am avut impresia ca “glumesti serios”.
    Daca este asa, este inadmisibil.

 14. ayatristan Says:

  UN SEMNAL FOARTE INGRIJORATOR:
  “AXA” CURTEA CONSTITUTIONALA- BASESCU?

  IATA CE SCRIE PRESA ca a declarat BASESCU despre Ioan Vida si despre Curtea Constitutionala, referitor la o lege legat de care a fost sesizata Curtea:

  “Mai mult, aseară, (14 octombrie 2009; n.A.) în cursul declaraţiilor publice făcute de Traian Băsescu acesta a afirmat că “mulţumeşte Curţii Constituţionale” pentru decizia de a amâna judecarea constituţionalităţii legii reorganizării unor autorităţi şi instituţii publice, care conţine inclusiv prevederea celor “10 zile de concediu fără plată al bugetarilor”.
  (…)
  “Decizia de amânare a judecării legii “10 zile fără plată” a fost considerată ca fiind o măsură binevenită, în condiţiile în care decizia Curţii este, pe de o parte, obligatorie pentru acordul cu FMI, iar pe de alta, absenţa unui Guvern în exerciţiu face imposibile eventuale modificări. Curtea a amânat judecarea întregului pachet al legilor asumate de Emil Boc, ceea ce va face ca decizia finală să fie una unitară.”

  Citatele sunt extrase din articolul cu titlul: “Curtea Constitutionala in gratiile presedintelui” semnat de Silvana Patrascanu
  (Evenimentul zilei- 15 octombrie 2009).

  IMIXTIUNEA LUI BASESCU IN DECIZIILE CURTII CONSTITIONALE- FIE SI PRINTR-UN COMENTARIU (se stie foarte bine cat de influente pot fi “simplele” comentarii ale sefului statului asupra unei instante!) LEGATE DE AMANAREA LUARII IN DISCUTIE A UNOR LEGI IMI PARE CEL MAI GRAV SIMPTOM DE PANA ACUM.

  Mare atentie la simptom!!!!!!!

 15. Sibilla Says:

  Vrem Respect ! Manifest pentru România, pentru viitorul nostru şi-al copiilor noştri… :
  http://sfinx777.wordpress.com/2009/10/18/manifest-pentru-romania-pentru-viitorul-nostru-si-al-copiilor-nostri-jos-basescu-jos-mafia-portocalie-nu-vrem-dictatura/

  Dacă, ei, Băsescu şi pedelacheii sunt uniţi… UNIŢI PRIN TICĂLOŞII, să NE TREZIM, să ne implicăm, SĂ CEREM ŞI SĂ NE IMPUNEM PAŞNIC RESPECTUL, pentru că, NE-AM SĂTURAT !
  TREBUIE SĂ RENUNŢĂM LA… RENUNŢARE ! TREBUIE ! E TIMPUL !!!
  Sibilla

 16. Mihnea Georgescu Says:

  @Aya

  Dar Victoraş al tău are voie să beştelească pe toată lumea?
  Te ştiam Cerber la AN pe blog, văd că ţi-ai luat un part time şi la Preşedinte…. E bine, chiar aveam nevoie de ceva animaţie pe aici…

 17. Mihnea Georgescu Says:

  Uite cu cine îmi pierd eu vremea, cu unii care nu au curajul să se semneze cu nume şi prenume – “Emigrantul”, “Aya”…

  Măcar vecinul Babiciu a fost om de ispravă şi s-a semnat cu numele complet!

 18. Victor Says:

  Mihnea, interpretarile tale sunt extrem de…ciudate. Insa nu ma supar pt ca stiu cum este sa combati multa vreme pe bloage cum ai facut tu de atata vreme.

  Aya, bine te-am regasit.

  PS. Mihnea, astept reabilitarea :P

  • Mihnea Georgescu Says:

   @Victor

   Te reabilitez ca pe Pătrăşcanu, nici o grijă, Victor. Înainte de a fi socialişti, suntem bloggeri, în definitiv.

 19. Mihnea Georgescu Says:

  @Victor

  OK, poate am exagerat. Să strângem rândurile, în Duhul Echilibrului!

 20. Ovidiu Says:

 21. Ovidiu Says:

 22. mariusaldea Says:

  domnule ion iliescu va invit sa cititi blogul meu de poezie

  http://mariusaldea.wordpress.com/

  daca va place
  ar fi o mare onoare si bucurie
  sa ma ajutati sa.mi promovez poezia
  punand linkul blogului meu la blogroll.ul dumneavoastra

  conteaza mult pentru un tanar poet ca textele lui sa fie citite de cat mai multi oameni,

  va multumesc,
  cu respect,
  marius aldea

 23. Victor Says:

  Presedintele “desemneaza”. Atata se impauneaza pedelistii si Basescu insusi cu textul asta de Constitutie de ai spune ca “presedintele desemneaza” este totuna cu “presedintele da ordin” si cu asta basta, toti trebuie sa se supuna. Eh, uite ca nu este asa. Constitutia prevede ca presedintele desemneaza degeaba daca desemnatul nu are suport in Parlament. Daca majoritatea parlamentara nu valideaza desemnatul in zadar totul. Basescu nu intelege ce inseamna management modern si mai ales nu intelege ca democratia se bazeaza pe VOINTA MAJORITATII si nu pe vointa unui singur om fie el si presedinte. Se comporta exact ca un dictator care incearca sa-si impuna vointa prin forta. El nu stie sa negocieze asa cum se negociaza in tarile civilizate, nu intelege notiunea de diplomatie ci pur si simplu se crede pe vapor unde dadea ordinul si intreg echipajul trebuia sa se supuna.

  Desemneaza…ce rost are desemnarea daca stii limpede ca Parlamentul in marea lui majoritate nu este de acord cu desemnatul? Nu inseamna ca iti bati joc de tara? Este limpede -sper, pt orice om cu logica minima ca mingea era in terenul presedintelui Basescu. Deci el avea intiativa. Respectiv se ocupa cu desemnarea. Dar desemneaza mai frate dupa ce te consulti ca de aia scrie “dupa consultari” in Constitutie. Pentru ca din consultarile respective reiese daca sau nu desemnarea este ok pentru majoritate. Doar nu ne-am intors la dictatura… Dar terchea berchea ce a inteles? In loc sa incerce sa se consulte zi si noapte cu parlamentarii, el a ales sa ii ameninte cu dizolvarea daca acestia nu-l accepta pe desemnat. Asta intelege Basescu prin respect. Un presedinte ar trebui sa fie un exemplu pentru intreaga tara in ce priveste respectul pentru ceilalti, respectul pentru institutiile statului, pentru lege. Daca cel mai important om in stat nu stie ce inseamna respectul ce putem astepta de la restul? Este clar ca modul de a fi al presedintelui se rasfrange in comportamentul multor oameni din tara asta. Dupa ce ca noi romanii avem probleme cu respectul pentru lege , pentru reguli, pentru ceilalti in final, mai avem parte si de un exemplu negativ la Cotroceni…

  Desigur nici desemnatul nu este mai prejos. Sunt convins ca este un om al structurilor dar nu asta este ideea principala- sau problema daca vreti, in ce-l priveste ci faptul ca numai un om cu un caracter indoielnic participa la aruncarea tarii sale in haos. Si de fapt nu imi place exprimarea: numai o jigodie participa la aruncarea tarii sale in haos… Asa gandesc eu si este valabil atat pentru Basescu cat si pentru desemnatul lui Basescu.

 24. nordiclarisa Says:

  Buna ziua,

  Va rog comentati notiunea ” Business Woman”

  http://nordiclarisa.wordpress.com/2009/10/19/ladies-agreement-club-business-woman/

  Multumesc frumos,

  Larisa

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: