CLUBUL DE LA BUCURESTI

Sigla Club

Maine, marti, 30 iunie, orele 17,00 va avea loc la Crowne Plaza Hotel – Crown Ball Room, a doua  Reuniune a Clubului de la București consacrată temei: “România si Uniunea Europeană”.

Printre vorbitori :

– Ministrul de Externe, Cristian Diaconescu;

– Ministrul pentru Relatiile cu Uniunea Europeană, Vasile Puscas;

Liviu Dragnea, presedintele Consiliului Judetean Teleorman, care va aborda tema relatiilor autoritatilor teritoriale cu Uniunea Europeană si procesarea fondurilor europene;

Nicolae Apostol, va vorbi despre experienta unei unitati economice in procesarea de fonduri europene.

Blogerii interesati sunt bineveniti la aceasta reuniune.

3 Responses to “CLUBUL DE LA BUCURESTI”

 1. Cezar Pesclevei Says:

  Gargara, România şi Traian Băsescu

  Nu pot sta nepăsător când îl privesc pe Traian Băsescu băgându-şi nasul unde nu-i fierbe oala prezidenţială. Asta fiindcă vreau sau nu vreau, fiind om-simbolul românilor, mă reprezintă şi pe mine.
  Astăzi l-am urmărit într-o transmisiune directă realizată de Realitatea TV la Ministerul Transporturilor unde a avut o întâlnire cu constructorii de drumuri. Din reprezentanţii statului român au făcut parte doar Băsescu şi Berceanu. Surprinzător, nu? Unde erau Boc şi Pogea? Dar Videanu? Cred că era firesc să fi fost prezent cel puţin şi Boc împreună cu Pogea, că doar nu Băsescu este capul Guvernului! Sau, este… Nu ar fi fost, în schimb, anormală absenţa lui T.B., prezenţa sa în chestiuni executive, care îi depăşesc atribuţiile miroase a băgare-n seamă.
  Din gargara vărsată de Băsescu am reţinut că el este şeful banilor. El decide de la cine împrumută, cât împrumută şi în contul cui depune ceea ce împrumută. Ce Prim-Ministru?! Ce Ministru de finanţe?! Eu, BĂSESCU sunt stăpânul!
  În introducerea făcută, Băsescu remarca în sală mulţi constructori şi pe teren puţine lucrări finalizate. Păi, cum ar putea fi altfel când statul român condus de domnia sa este cel mai mare datornic? Cum ar mai putea avea autoritatea ceea ce spune Băsescu vis-a-vis de datoriile altora, când el (ca reprezentant al statului) este cel mai mare datornic?!
  „Eu n-am venit aici să vă vorbesc despre lucrări ci despre riscuri” spunea T.B.
  Care riscuri, d-le Băsescu? Alea legate de campania electorală şi lipsa finalizării dorite, aceea de fraierire şi obţinere a unui nou mandat de President of Romania? Astea sunt riscurile? Nu e nici un risc aici. Dimpotrivă! Un alt Preşedinte însumează dorinţa românilor sărăciţi de o conducere ignorantă şi de un om ce nu mai merită funcţia de Preşedinte. (Nu ştiu încă care ar fi acela care ar merita să deţină calitatea de om-simbol al României. Sper să aflu până la alegeri)
  „Am simţit nevoia să vă transmit câteva mesaje” (T.B.)
  Ce mesaje? Alea în care ne spuneaţi că vreţi să vă menţineţi notorietatea şi să câştigaţi din nou Preşedinţia? Astea sunt mesajele pe care ne interesează? Nu! Este doar ceea ce se intersectează cu interesul domniei sale. Atât.
  Traian Băsescu nu a venit astăzi la Ministerul Transporturilor decât să gargarisească un discurs ce nu-i aparţine (chiar îl credeaţi atât de inteligent încât să-şi facă singur discursurile?!), să facă figuraţie politică, să cosmetizeze un portret caricaturizat, pătat şi urâţit de nepăsarea reală pentru situaţia românilor şi cea a României. A venit să păcălească un popor la televizor, să îi spună că vor fi bani (probabil în anul 2358, în contextul în care prevăd o succedare prezidenţială formată din lichele – în sensul înţeles de Gabriel Liiceanu din cartea sa Apel către lichele).

  P.S. Am apreciat astăzi că Traian Băsescu şi-a recunoscut incompetenţa. A recunoscut că nu este capabil să scoată România din criză, atât el cât şi Guvernul condus de el, pardon de omul care face poc, Emil Boc.

 2. Mihnea Georgescu Says:

  Mulţumesc pentru amabila invitaţie şi pentru o seară deosebită! Va urma o relatare a evenimentului pe blogul meu.

 3. geomarz Says:

  Mihnea,
  Te-ai îngrăşar ca un p****l. Sau poza nu te avantajează de loc !

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: