CATEVA COMENTARII

Mihnea GeorgescuTin sa te felicit pentru sustinerea tezei de Doctorat. Multumesc pentru invitatie. Asa cum ai putut citi din postarea anerioara, in data de 24 iunie a.c. voi fi la Bruxelles

emigrantul Este iremediabil! De ce trebuie sa jignesti oamenii Domnule emigrantul asa cum ai facut-o si in cazul doamnei ioanastefan . Putem avea pareri diferite fara insa a ne jigni reciproc.

Cezar PescleveiConfirmati inca o data, ceea ce poate constata toata lumea : faptul ca Traian Basescu nu-si indeplineste principala misiune, de garant al Constitutiei, pe care o incalca sistematic

14 Responses to “CATEVA COMENTARII”

 1. Mihnea Georgescu Says:

  Mulţumesc pentru felicitări şi pentru că sunteţi alături de mine. Sprijinul dumneavoastră contează enorm pentru mine. Mult succes la Bruxelles!

 2. emigrantul Says:

  Domnule Ion Iliescu,

  Am descoperit niste minciuni in comentariile Ioanei Stefan si drept urmare m-am hotarit sa instiintez cititorii blogului (care se nimeresc sa-mi vada mesajele) ca Ioana Stefan este o persoana nesincera.
  Nu este vorba de pareri diferite ci despre gasirea unor neadevaruri clare care o descalifica pe respectiva doamna cum de altfel o descalifica si urmatorul comentariu murdar:

  Citat ioanastefan:
  22/06/2009 at 7:29 pm
  Emigrantului PD-L-ist:
  Nu inteleg care este problema ta?
  Cate explicatii mai vrei?
  Nu iti plac anumiti oameni? …..nu pot fi pe placul tuturor….
  Poate ai si altceva mai important de facut! Sau este sarcina de la PD-L?

  in care asocierea numelui meu cu PDL-ul este facuta doar asa pentru a incerca sa ma discrediteze, stiut fiind ca Ion Iliescu este un adversar politic al acestui partid si al presedintelui Basescu.

  Este evident din totalitatea comentariilor mele ca nu simpatizez cu nici unul din partidele Romaniei de azi. Ceea ce doresc este revenirea la comunism.
  =================================================
  Citat Ion Iliescu:
  emigrantul – Este iremediabil! De ce trebuie sa jignesti oamenii Domnule emigrantul asa cum ai facut-o si in cazul doamnei ioanastefan . Putem avea pareri diferite fara insa a ne jigni reciproc.

 3. cirlovacristian Says:

  @Ion Iliescu

  In toata afacerea aceasta “prezidentziala(ca la ridzi)”,nu numai actualul presedinte poarta vina.Pe linga persoana “prezidentzial” si cultivarea de hasis nu trebuie sa uitam si “sprijinul” extern si intern “pe care este” de la popolari si implicit si ultrasii din rindul cetatenilor.”Daca asta doreste poporul atunci sa-i cinstim”-cam acesta este trick-ul,o regie si scenografie ieftina si de foarte proasta calitate,basca si actorii de o calitate si mai proasta,ca de au “facut” o scoala de timpiti.
  Parerea mea este:
  o natiune trebuie sa “combine” si sa dozeze destul de bine si responsabil “stinga cu dreapta”-politica- iar reprezentantii lor sa fie convinsi si totodata principiali si educati-bineinteles.
  Stinga care “urmareste” egalitatea tuturor membrilor pe toate planurile iar dreapta care “priveste realist” problema(nu toti pot fi egali intre egali).In schimb la noi in Romania din cauza educatiei-inclusiv 7 ani-apar tot felul de “valori” gen :
  eba,udrea-cocos,sirbu,ponta,mazare,ridzi,becali,etc…. care imprima un nou trend in politica si culmea este ca acesti manelisti au ultrasii/votantii lor dar de pierdut au de pierdut toti cetatenii(sa nu uitam ca aici mai exista si doza de iresponsabilitate pentru viitor si “mediu”).
  Deci presedintele incalca constitutia(cu sau fara buna/proasta stiinta) dar nimeni si nimic nu-l impiedica, ba dincontra primeste si ajutor,ba chiar este “indemnat/incurajat” sa faca asa ceva.
  Va multumesc
  PS
  Un presedinte de stinga si un guvern de dreapta sau un presedinte de dreapta si un guvern de stinga ar face o treaba mult mai buna.Cel putin ar creea un echilibru(stabil sau instabil) in raportul de “forte”cu rezultanta UE.

 4. stef36 Says:

  DOMNULE PRESEDINTE ILIESCU! Acest blog denumit ,,ECHILIBRU” este simbolul ratiunii si al ,,echilibrului” asa cum va cunosc si va respecta tot poporul acesta, va cosidera un om demn si prin exelenta, cel mai onest dintre politicienii vremurilor noastre! Nu cred ca este cazul ca noi cei ce am gasit in DVS., UN SFATUITOR INTELEPT, sa abuzam si sa ne jignim intre noi ! ex. ,,emigrantul ‘ sunt pareri divergente, dar, macar noi ce ne adresam DVS., cu diverse probleme sociale sau politice, sa gasim modalitatea de a ne respecta reciproc ! Detest jignirile adresate unii altora in spatiul Dvs., de comunicare ! Aceste lucruri marunte pot fi adresate in termeni civilizati ! Acum problema cea mai grea este ,,castigarea alegerilor de PSD ” este o datorie de onoare si de respect fata de poporul roman, cei de stanga, cei multi asteapta de la PSD, revigorarea economiei, crearea locuriloe de munca pentru cei ce vor sa munceasca si sa-si castige existenta in mod cinstit ! Pe vremuri era o zicala ( urata, dar era ) atunci cand bate militia la usa mea, dorm linistit , nu am nimic sa-mi reprosez) Acum toti se lauda cu ce smecherii mai inventeaza( dar toate sunt cu concursul averii statului,,zis comunist’
  Domnule presedinte, va rog, toata strategia factorilor de decizie din PSD- sa aiba un singur obiectiv CASTIGAREA ALEGERILOR nu are
  importanta numele OMULUI PROPUS pentru functia suprema in stat daca omul respectiv este sustinut de PSD SI ESTE CAPABIL SA SCHIMBE FATA ACESTEI TARII !
  Va doresc sanatate si multa putere de munca ! stefi,

 5. ioanastefan Says:

  Domnule Presedinte,
  Va multumesc pentru sprijin! Este vina mea! Si imi cer scuze, public, atat dumneavoastra cat si colegilor dumneavoastra de Blog pentru faptul ca ati fost (fara voie) martorii unor astfel de mesaje!

  Nu am fost destul de inteleapta sa nu raspund provocarilor!
  Imi cer scuze inca o data!

 6. Cezar Pesclevei Says:

  Da, d-le Iliescu, confirm cu tărie! Pt. mine Băsescu a fost…simpatizat…acum este …urât…şi nu cred că doar de mine…

 7. Cezar Pesclevei Says:

  Încălcarea Constituţiei de T.Băsescu este sistematică şi cu efect devastator… Ea a fost evidentă pentru mine odată cu nerespectarea promisiunii făcute profesorilor…Iar mai departe cuvintele sunt de prisos…

 8. cirlovacristian Says:

  @emigrantul

  Dle @emigrant,poate ca dna. respectiva a spus citeva minciuni(cam asa reiese) dar sa nu uitam ca si dv(de altfel si eu si altii)……….sustineti(sustinem) citeva ineptii.Ce-i de facut in aceasta situatie?
  De sesizat toata lumea a sesizat-bine cine a fost si este interesat de comentariile de pe acest blog-dar eu cred ca……vorba dlui @Cezar Plesclevei:”Iar mai departe cuvintele sunt de prisos…”

 9. vioricabuda Says:

  D-l presedinte ,va rog frumos , daca tot sinteti pe la Bruxelles,la buchetul de trandafiri ce banuiesc ca o sa i-l daruiti d-nei Corina ,adaugati unul si din partea colegilor de la Jibou. Va multumim . Sa va intoarceti cu bine.

 10. casastirilor Says:

  MONICA RITZI A PRAPADIT BANETUL, NEMIRSCHI SI NASTASE, PUSI SA ACOPERE PRAPADUL MINISTRESEI – LECTIE DE ROMANIA, TATA – http://casastirilor.wordpress.com

 11. Bibliotecaru Says:

  La mulţi ani, domnule Ion Iliescu!

  La mulţi ani tuturor celor care-şi sărbătoresc astăzi onomastica!

 12. Bibliotecaru Says:

  @ Cezar Pesclevei
  Stimate domn,
  Puteţi dezvolta… cum a încălcat Traian Băsescu Constituţia dacă nu a respectat promisiunea făcută profesorilor. Mai exact, ce articol consideraţi că a fost încălcat?

 13. Sibilla Says:

  Cu întârziere, şi scuzele de rigoare, azi Sânzienele ne-au adus… ploaie şi tunete…

  Sănătate, Împliniri, bucurii !!!
  La Mulţi Ani, Domnule Preşedinte !
  La Mulţi Ani, Corinei Creţu, Corina noastră a românilor !
  La Mulţi Ani şi Bacuiului Leo, tuturor sărbătoriţilor !

  stimă şi deosebită consideraţie,
  Sibilla

 14. ioanastefan Says:

  Pentru ziua de 24 iunie, va doresc si eu – La multi ani! Domnule Presedinte! Sa fiti sanatos si sa aveti aceeasi putere de munca!

  Scuze pentru intarziere!

  Cu deosebita stima si consideratie,
  Ioana Stefan

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: