O ZI IN JUD.DAMBOVITA

Ziua de miercuri, 3 iunie, am inceput-o cu o vizita in judetul Dambovita.

Prima oprire a fost in comuna Finta unde a fost inaugurat noul sediu al Primariei. Este un sediu modern care ofera conditii favorabile pentru o administratie locala la nivel European. Bine dotat, inclusiv cu calculatoare La festivitate au participat cetatenii localitatii, in numar mare, autoritatile judetene si locale, dar si parlamentarii PSD alesi in Colegiul din care face parte comuna.

IMG_0246

Am fost placut impresionat, iar in cuvintele pe care le-am adresat, am urat succes si eficienta in activitatile ce se vor desfasura in noul local, sub deviza : “Uniti  rândurile, sa ridicam potentialul satelor românesti”.

Un moment important l-a constituit acordarea diplomelor de cetatean de onoare al comunei Finta oaspetilor: Ion Iliescu, Adrian Nastase, doamnele europarlamentar Corina Cretu si Rovana Plumb, iar din partea Organizatiei Judetene a PSD, domnul senator Adrian Tutuianu, domnul deputat Ion Dumitru, domnul fost senator Traian Novolan.

IMG_0247

Obiectivul urmator a fost unitatea spitaliceasca pentru psihiatrie de la Gura Ocnitei, nu departe de Targoviste. Unitatea este amplasata intr-un cadru natural deosebit, impadurit Sistemul pavilionar al cladirilor moderne, bine echipate, ofera un cadru favorabil ameliorarii starii de sanatate a pacientilor.

IMG_0251

Cei 300 de asistati sunt ingrijiti cu atentie de personal calificat si devotat acestei institutii .

Din pacate, au existat dificultati legate de finalizarea constructiei deoarece sunt inca in proces de finalizare doua corpuri de cladire pentru care sunt necesare surse de finantare. Ministerul Sanatatii a aratat pana la urma receptivitate, incluzand aceasta unitate intr-o retea de institutii de importanta zonala. Activitatea din aceasta institutie este bazata pe principii interactive intre personalul medical si pacienti, o pondere insemnata avand programele de resocializare : activitati mestesugaresti, desen, grafica, pictura, broderie.

IMG_0252

Din acest punct de vedere preocuparea cadrelor medicale este meritorie, tinand cont si de precedentele neplacute din anii trecuti. Este un experiment ce merita sustinut in continuare, la nivel national.

Un element important al vizitei l-a constituit prezenta la Universitatea “Valahia” din Targoviste unde am avut o intalnire cu corpul didactic si cu studentii.

IMG_0254

In aula mare au avut loc o serie de expuneri. In interventia mea m-am referit si la apropiata ZI A MEDIULUI, 5 iunie, proclamata de ONU inca din 1972 cu prilejul Summitului de la Stokholm. In acest an, tema centrala este “ Consens international pentru combaterea schimbarilor climatice”. Cu acest prilej s-a facut si o prezentare de carte: ultimul raport al “World Watch Institute” – “Starea lumii 2009” – apărut la Editura Tehnică, în limba română, consacrat încălzirii globale.

IMG_0260

M-a bucurat interesul manifestat de cadrele didactice si studentii prezenti la intalnire. In cadrul discutiilor au existat intrebari legate de criza economica actuala. La aceasta tema am distribuit exemplare din brosura aparuta de curand :”Criza economica si consecintele ei”.

IMG_0265

Un eveniment deosebit l-a constituit mitingul electoral de la Casa de Cultura a Sindicatelor din Târgoviste, initiat de organizatia judeteana PSD-Dambovita.

IMG_0270

Am participat impreuna cu Adrian Nastase – presedintele Consiliului National al Partidului Social Democrat si cu cele doua europarlamentare, candidate pentru un nou mandat, Corina Cretu si Rovana Plumb (fiica a judetului). Luarile de cuvant au subliniat importanta alegerilor din 7 iunie, motivatia participarii la vot. Nu ne este indiferent pe cine trimitem in Parlamentul European sa ne reprezinte. Suntem tara membra si este o premiera pentru noi participarea impreuna cu celelalte 26 de tari membre.

In al doilea rand trebuie sa contribuim la consolidarea Grupului Socialist din Parlamentul European din care PSD face parte si care ne-a sprijinit si in perioada in care tara noastra avea statutul de “tara asociata”, si in perioada eforturilor pentru integrare, grupul cel mai consecvent in sprijinirea noastra si in conditiile campaniei declansate impotriva romanilor din Italia, si in alte asemenea momente precum si in probleme legate de interesul Romaniei si a tarilor din zona noastra in contextul activitatilor Uniunii Europene.

corina

Este un obiectiv al tarii noastre reducerea decalajelor care exista astazi atat in plan economic cat si social. Asta inseamna sa avem o reprezentare pe masura, a unor oameni care fac din acest obiectiv strategic o CAUZA – si aceasta o face numai STANGA din Europa de astazi, inclusiv din Romania. De aceea este atat de importanta alegerea unui numar cat mai mare de reprezentanti ai PSD, al Stangii Romanesti, in  Parlamentul European, pentru a creste forta reprezentarii partidelor socialiste si social-democrate.

dsc_0214

Citez in acest sens afirmatia Corinei Cretu, extrasa din discursul de substanta pe care l-a sustinut :” Eu sper ca am reusit sa-i convingem pe oameni ca asa cum a adus Romania in Europa, PSD poate sa aduca Europa in Romania!”

31 Responses to “O ZI IN JUD.DAMBOVITA”

 1. emigrantul Says:

  Corect. Nu ne este indiferent cu cine votam la europarlamentare. Uitati-va la parametrul prezenta si veti remarca cit de constiinciosi sunt unii euro-deputati. Eu ma intreb ce cantitate de tupeu poti avea sa iti faci campanie pentru un nou mandat, si cu Ion Iliescu pe post de impresar, cind tu de abia ai depasit 50% prezenta in Europarlament.

  Citat Ion Iliescu:
  Am participat impreuna cu Adrian Nastase – presedintele Consiliului National al Partidului Social Democrat si cu cele doua europarlamentare, candidate pentru un nou mandat, Corina Cretu si Rovana Plumb (fiica a judetului). Luarile de cuvant au subliniat importanta alegerilor din 7 iunie, motivatia participarii la vot. Nu ne este indiferent pe cine trimitem in Parlamentul European sa ne reprezinte.

  Social-democratele Daciana Sarbu si Rovana Plumb au cea mai scazuta prezenta la lucrarile Parlamentului European, potrivit unui raport dat publicitatii … de Institutul pentru Politici Publice (IPP).

  Clasamentul, realizat de Institutului pentru Politici Publice le pozitioneaza pe ultimele pozitii pe Daciana Sarbu (PSD) cu o prezenta de 57,69% si Rovana Plumb (PSD) cu o prezenta de 53,85%
  Sursa: http://www.agenda.ro/news/news/2230/daciana-sarbu-e-fruntasa-in-topul-celor-mai-lenesi-euro-parlamentari.html

 2. Sibilla Says:

  Domnule Preşedinte Ion Iliescu,
  Sunteţi un atom, aşa cum am afirmat şi pe blogulCorinei noastre, a românilor, acolo unde e prezent Echilibru, e şi Zâmbetul şi îndrăznesc să spun : ZâmbetulSperanţei !
  Felicitări Florilor de Stăncă ale PSD-ului !!!
  Nume precum :Ion Iliescu, Corina Creţu, Adrian Năstase, Adrian Severin, Rovana Plumb, da, cu siguranţă ne-au convins de ce NU votăm cenuşiul de-şi zice portocaliu, e timpul să plece, s-au căpătuit destul îmbuibaţii pedelachei pe spinarea poporului !
  Azi fiind Ziua Mondială a Mediului, v-am citat şi… am dat încă un Cartonaş Roşu autorităţilor judeţene din Caraş-Severin :
  http://sfinx777.wordpress.com/2009/06/05/%E2%80%9D-planeta-ta-are-nevoie-de-tine-%E2%80%9D-si-delta-nerei-klisura-dunave-au-nevoie-de-cineva/
  stimă şi deosebită consideraţie,
  Sibilla

 3. Mihnea Georgescu Says:

  Domnul Roncea ne face cinstea, mie şi colegului Platon cel Nou de la Cluj, să ne “linkuiască” pe blogul domniei sale, pentru că v-am luat apărarea, domnule Preşedinte. E linkuit, în treacăt, şi Victor Babiciu…

  Noi, “epigonii”…

 4. Mihnea Georgescu Says:

  Noi, “epigonii” lui Iliescu şi Tismăneanu, cum ne numeşte domnul Roncea. Nu ştiu ce părere au ceilalţi, dar eu pe Tismăneanu chiar îl admir, are o vervă dialogală în discurs care te lasă perplex… Citeam la 13 ani, în 1992, Arheologia Terorii cu bietul taică-meu şi ne prăpădeam de râs…

  Mai rar aşa satirist ca Vova, din specia moraliştilor francezi… a fost un Moliere al aristocraţiei roşii de Primăverii…

  Ştiu că este detestat de unii “purişti” de stânga pentru “condamnarea” “comunismului”, dar cred că misiunea lui era să compromită tocmai această condamnare… ceea e genial de dialectic!

 5. Mihnea Georgescu Says:

  Acum, pe bune, de ce nu ar fi demascat comunismul chiar Băsescu şi Tismăneanu, care au cunoscut cel mai bine, din interior, sistemul? Cine era să îl demaşte?

 6. Mihnea Georgescu Says:

  Eu interpretez “Arheologia Terorii” ca pe o carte nostalgică, un fel de “Amintiri din copilărie”, nu liniar şi “anti-comunist” cum o face filosoful de Berceni Cristian Preda.
  Apropo de Cristi Preda – ştiaţi că se laudă prin Berceni că stă de 40 de ani în acelaşi cartier, e “om al locului”, că va aduce fonduri europene în Sudul vitregit al Bucureştilor?

  Din două una – ori nu îl duce capul să se mute într-o zonă mai bună, la banii lui, ori e demagog! Sau poate amândouă!

 7. danielvinca Says:

  e f bine ca politicienii mai bat tara – chiar si in campanie – ca sa mai vada cu ce se confrunta romanii

  La inundatii, in ciubote – Roznov (Slobozia) Neamt – foto
  http://vinca-vestea-neamt.blogspot.com/2009/06/la-inundatii-in-ciubote-roznov-slobozia.html

 8. exasperat Says:

  Felicitari pentru “prestatia” de miercuri. Discursul articulat, bine ţintit de la Finta şi de la Casa Sindicatelor + prezentarea de carte au reconfirmat “statutul” omului politic Ion Iliescu.
  O să vă spun însă şi ce am auzit într-un murmur general, miercuri, la Tgv: “Ce contracandidat ar fi avut Băsescu în persoana lui Ion Iliescu”.

  Chiar…cum ar fi fost?

  P.S: O să vă trimit mâine şi pozele pe care le-am făcut eu.

 9. emigrantul Says:

  A aparut Obama din PSD

  Pe 26 Ianuarie 2009 sugeram PSD-ului sa vina cu un candidat de culoare pentru alegerile prezidentiale. Iata ca, incepind de azi 5 Iunie 2009, Partidul Social Democrat are in rindurile sale pe Gaston Bienvenu, un membru originar din Congo si care vorbeste Limba Romana, inscriindu-se asadar de o maniera satisfacatoare in profilul candidatului propus de mine.

  Bienvenu, monsieur Bienvenu si nu te rezuma doar la statutul de membru ordinar al PSD. Candideaza la presedintia Romaniei!
  ===============================================
  Aproximativ 250 de tineri s-au înscris, vineri, în PSD … lor li s-a alăturat şi un tânăr originar din … Congo. Mboumba Bakabana Gaston Bienvenu are 33 de ani şi s-a mutat la Cluj-Napoca în anul 2000, după ce a terminat Politehnica la Bucureşti. El a dorit să se înscrie în PSD deoarece se consideră un socialist convins.
  Sursa: http://www.gandul.info/politica/mboumba-bakabana-gaston-bienvenu-un-tanar-din-congo-a-fost-primit-in-partidul-lui-nastase.html?3928;4490888
  ===============================================
  emigrantul Says:
  January 26, 2009 at 8:01 am
  Propunere: Poate nu ar fi o idee rea ca PSD sa apara cu un candidat mulatru – mama romanca, tata din Congo, de exemplu.

  Nu cred ca este chiar imposibila gasirea unui asemenea personaj (atentie!: trebuie sa vorbeasca perfect Limba Romana). In Statele Unite, miscarea a functionat perfect. Barack Obama este azi presedintele US. Cine ar fi crezut intr-o asemenea minune acum doi ani. Nu ar fi rau sa incercam si noi romanii o schema similara. Poate merge. Oricum cu actualii pretendenti la functia suprema, veniti din partea PSD, nu se poate lupta impotriva lui Traian Basescu.

 10. danielvinca Says:

  apropo de votul de la europarlamentare

  FREE. GHID pt FRAUDA ALEGERI (prin santaj, cumparare de voturi, furaciune etc)
  http://vinca-vestea-neamt.blogspot.com/2009/06/ghid-pt-alegeri-fraudate-prin-furaciune.html

 11. Mihnea Georgescu Says:

  Domnule Emigrantul,

  Tot francofil quebequois aţi rămas!

 12. Votaţi PSD duminică! Ascultaţi-l pe Ion Iliescu! « Mihnea Georgescu Says:

  […] vota PSD, pentru Ion Iliescu… şi pentru Adrian Năstase… ăştia sunt liderii politici pe care îi respect! Salut […]

 13. Mihnea Georgescu Says:

  Dragă Emigrantul,

  Dacă “iese” Băsescu în toamnă,
  Îl iau pe Bienvenu de mână
  Şi plecăm amândoi în… Congo!

 14. emigrantul Says:

  Gaston Bienvenu este si cetatea roman. A depus deja juramintul (consultati tabelul). Ii lipseste insa un lucru, nu va putea implini 35 ani pina la ziua votului (a se vedea Legea nr. 370/2004) deoarece, dupa cum scriu ziarele, el are doar 33 ani. Ca urmare, multa lume s-a bucurat degeaba. Poate la viitoarele alegeri, eventual anticipate, il vom avea candidat. Mai este de asteptat.

  TABEL CU PERSOANELE CARE AU DEPUS JURĂMÂNTUL PE DATA DE 30 OCTOMBRIE 2008

  12 KHATUNTSEV IGOR
  13 LEFTER DIDINA
  14 LTAIF CAMIL
  15 MBOUMBA BAKABANA GASTON BIENVENU
  16 MUSA AMMAR
  17 NABIH IBRAHIM
  18 PAN KESHAN
  19 POP KISELEVA LARISA

  Sursa: http://cetatenie-romana.info/yaf_postst86_30102008-Bucuresti-INM-visa-vis-de-Cismigiu.aspx

 15. Ovidiu Says:

  Petre Roman s-a casatorit – vezi poze!!!!!

  http://stirea.wordpress.com/

 16. danielvinca Says:

  si tot apropo de tara asta si de vot…

  VOTEZ! DE-AL NAIBII!
  http://vinca-vestea-neamt.blogspot.com/2009/06/votez-de-al-naibii.html

 17. Sibilla Says:

  Rusalii-n Lumină, bucurii, împliniri şi Putere !
  Succes candidaţilor PSD, mâine ! Doamne Ajută !
  stimă şi deosebită consideraţie,
  Sibilla

 18. Mihnea Georgescu Says:

  Succes! Am votat cu “ai noştri”!

 19. corinacretu Says:

  Multumesc pentru relatare si pentru sustinere, sper sa avem rezultate bune la sfarsitul acestei zile. Este un vot foarte important care va fi, din pacate, distorsionat din cauza absenteismului.. Duminica frumoasa in continuare!

 20. emigrantul Says:

  Citeva declaratii facute pe 7 Iunie 2007 de Ion Iliescu

  Am intrat într-o societate a inegalităţilor sociale în care polarizarea socială e un dat, acum simţim şi noi această societate capitalistă care favorizează o minoritate de profitori, care ne ţine în sărăcie pe cei mai mulţi. Ion Iliescu

  Daca societatea capitalista tine in saracie majoritatea cetatenilor este evident ca trebuie revenit la comunism unde saracimea reprezenta o minoritate. Au trecut aproape 20 ani din 22 Dec. 1989. Nu mai este nimic de sperat fiind clar ca pauperizarea cetatenilor merge inainte pina ce va ajunge asimptotic catre un nivel stabil specific tarilor din occident.

  Eu am votat totdeauna cu cei care caută în procesele de transformare, nu uşoare, în procesele de consolidare, să asigurăm echilibrul şi echitatea socială. Nu toţi vor aşa ceva. Foarte mulţi vor inechitatea pentru că asta îi favorizează pe ei. Ion Iliescu

  Si unde sunt acei oameni politici care in opinia lui Ion Iliescu lupta pentru asigurarea echitatii sociale. Unde sunt politicienii ce se consacra interesului celor multi si care sunt aceia ce fac politica in interes propriu?. Romanii au nevoie de o lista concreta cu nume, data de presedintele Iliescu.
  Parerea mea este ca Ion Iliescu insusi nu stie care sunt politicienii ce ar lucra in favoarea cetateanului deoarece altfel s-ar fi remarcat o pleiada de persoane: parlamentari, ministrii, etc., din timpul cind Ion Iliescu a fost presedinte si avea mare putere in influentarea listelor electorale si componentei guvernului, politicieni care ar fi perceputi de mase ca lucrind in favoarea cetateanului si nu doar pentru ei.

  ================================================
  /”Fostul preşedinte Ion Iliescu a votat, azi, fără doamna Nina şi filosofând pe tema absenteismului.
  “Reacţia aceasta o înţeleg, românii au motivaţia lor şi cei mai mulţi au dreptul să fie nemulţumiţi, inclusiv nemulţumiţi de Guvern. E o vină comună, colectivă, bazată pe factori obiectivi. S-a prăbuşit o lume acum 20 de ani şi nu e uşor să ne revenim. Am intrat într-o societate a inegalităţilor sociale în care polarizarea socială e un dat, acum simţim şi noi această societate capitalistă care favorizează o minoritate de profitori, care ne ţine în sărăcie pe cei mai mulţi”, a argumentat el.

  Fondatorul PSD a subliniat că el a votat pentru cei care asigură echitatea socială şi care au ajutat România. “Eu am votat totdeauna cu cei care caută în procesele de transformare, nu uşoare, în procesele de consolidare, să asigurăm echilibrul şi echitatea socială. Nu toţi vor aşa ceva. Foarte mulţi vor inechitatea pentru că asta îi favorizează pe ei”, a adăugat Iliescu … .

  A urmat teoria politicianului bun şi a politicianului rău. “Sunt politicieni şi politicieni. Sunt politicieni care fac politică pentru interesul propriu şi de grup şi sunt politicieni care se consacră interesului celor mulţi şi al societăţii. Asta trebuie să ştie oamenii să discearnă: cine este cel care slujeşte interesele generale ale ţării şi cine sunt cei care slujesc interesele înguste, de grup şi personale”, a explicat Iliescu.“/
  Sursa: http://www.gandul.info/politica/fara-doamna-nina-care-nu-a-vrut-sa-se-vada-cu-presa-iliescu-a-filosofat-despre-absenteism-e-o-vina-comuna-s-a-prabusit-o-lume-acum-20-de-ani-si-nu-e-usor-sa-ne-revenim.html?3928;4498559

 21. Bibliotecaru Says:

  Am şi eu un comentariu mai furios… dar interesant.
  Prefer să pun link-ul.
  http://bibliotecarul.blogspot.com/2009/06/politica-intre-faliment-si-nesimtire.html

 22. emigrantul Says:

  Erata la un mesaj precedent: “Citeva declaratii facute pe 7 Iunie 2009 de Ion Iliescu”

 23. Sibilla Says:

  @emigrantul,
  Puţini sunt, din păcate, cei în stare, să asculte mai ales Tăcerile Echilibrului….
  Limpede , sper !
  Sibilla

 24. Mihnea Georgescu Says:

  CE DOVEDESC ALEGERILE EUROPARLAMENTARE?

  1. Se prefigurează un model bi-partit ca la americani – un partid de centru-stânga PSD şi unul de centru-dreapta PDL.

  2. PNL a luat-o în jos pe tobogan… În afară de câţiva nostalgici dreptaci ca Roxana Iordache, lumea s-a cam săturat de aerele interbelice ale dreptei cu ştaif. Era de bon ton în lumea bună a burgheziei decadente să fi de dreapta, în sălbaticii ani 90. Dar acum… PNL va avea soarta PNŢ-ului. PNL s-a mai ţinut ocoş câtă vreme era condus de un Tăriceanu, grec de-al meu şi distins om de afaceri. Dar cu un panglicar ca beţivul lipovean Antonescu, eşecul este asigurat. Cum să nu bagi pe liste nişte intelectuali ca Daniel Dăianu sau Adrian Cioroianu şi să îţi promovezi cu neruşinare golănească amanta şi pe nişte no name de prin văgăunile Ardealului!

  Crin?! Ce Dumnezeu – schimbăm un ţăran beţiv de la Dobrogea, cu un altul, când avem, Baruch Ha-Shem, intelectuali de Gradul lui Adrian Năstase?!

  Să vă ferească Dumnezeu, liberali, să-şi ia Conu Dinu mâna de pe voi! Că văd că se întâlneşte la ceas de taină cu băiatul lui Walter Neulander, socialist de viţă veche de-al nostru! Nu cred nici copiii că Petrică e liberal, ce Dumnezeu, sângele roşu apă nu se face! Numai că un Petrică nu poate fi un soldat pentru Prostănac… veţi vedea schimbări mari în continuare, prevăd o rocadă înainte de prezidenţiale, în sensul că MG nu va mai candida.

  Politica se face cu Bani, iar Banii se fac prin Politică! Am zis! Din această dilemă nu puteţi ieşi!

  3. Un Geoană vizibil consumat de o tragedie personală, mai degrabă deprimat şi de rezultatul slăbuţ obţinut – 10-11 europarlamentari – grosso modo echivalent cu numărul actual de europarlamentari.

  4. Ce ne rezervă viitorul? PREŞEDINTE ADRIAN NĂSTASE, sper şi o mărturisesc mereu! Un PNL în afara Parlamentului peste 3 ani, două mari partide care vor guverna alternativ, de îndată ce Criza va trece, la anul adică, pentru că această mezalianţă doctrinară nu poate go on forever!

  5. Victoria lui Vadim şi Bekali demonstrează că există Dumnezeu şi că mai au şanse şi patrioţii creştini să ajungă în Parlamentul European, la Scaunul Satanei. Eu nu pot vota cu nişte ţărani antisemiţi, pentru că sunt intelectual de stânga, dar văd totuşi Mâna lui Dumnzeu, în sensul că Vadim are o dimensiune hristică – “A venit la ai Săi, dar ai Săi nu l-au primit…” L-au lepădat Românii, nu a fost suficient de bun pentru Parlamentul României, dar s-a dus la Bruxelles, la un salariu de 10 ori mai mare! Aferim!

  Iar Gigi, din temniţele comuniste, direct în paradisul capitalist – strămoşii săi legionari ar fi mândri!

  Dedicaţie pentru distinşii noştri proaspeţi europarlamentari, ascultam această melodie când rulam în dogoarea amiezii pe Bulevardul Unirii cu 100 km la oră şi mă gândeam la Ironiile Istoriei:

 25. ioanastefan Says:

  Domnule presedinte,
  Felicitari! Pentru tot: campanie electorala si rezultate!

  Ioana Stefan

 26. ioanastefan Says:

  Domnule presedinte,
  Va vom ajuta in continuare sa-l trimiteti acasa pe Basescu!

  Dupa cum stiti (din postarile mele anterioare) fac parte din cei care sprijina personalul care lucreaza in armata! Sunt umiliti de ceea ce se intampla in ultimele luni! Armata si personalul civil din armata, nu au mai trecut prin astfel de momente de foarte multa vreme! Urmarim cu foarte mare grija ce se intampla cu legea interzicerii cumularii pensiei cu salariul, cu diminuarea ”promisa” a pensiilor, cu diminuarea ”simtita” a salariilor!
  Se pare ca, la una din comisiile din senat..(condusa de d-na Olguta Vasilescu!!!), legea interzicerii cumularii pensiei cu salariul a devenit si mai dura…in sensul adaugarii unui amendament care cere interzicerea cumularii daca acest cumul (pensie +salariul) depaseste 3400 lei (adica 2 salarii medii pe economie)….Si nu stim ce ne mai asteapta pana ce va trece si de comisia de munca! Si asa…armata ca si cercetarea au fost desconsiderate de ultimele guvernari! In armata nu s-au mai marit salariile de f f multa vreme, iar militarii nu au voie, prin statut, sa detina prin actiuni sau integral – societati private, nu au voie sa cumuleze solda cu alt venit salarial, etc.

  Daca legea unica a salarizarii va cuprinde si Institutele Nationale de cercetare dezvoltare…care se autofinanteaza…neprimind nici un ban de la bugetul de stat se face o alta mare nedreptate!
  Aceste INCD-uri se sustin prin proiecte internationale sau nationale. Daca nu se de blocheaza mai repede competitiile pe Programe ce cercetare – dezvoltare -inovare…acestea vor muri!

  Asteptam sa scapam mai repede de aceasta perioada in care incompetenta a ajuns la rang de virtute!
  Ioana Stefan

 27. Sibilla Says:

  Desigur, exceptnd Florile de Colţ pentru care am toată stima şi respectul, celorlalţi pot dar nu vreu a mă mai abţine, să nu plesnesc :
  http://sfinx777.wordpress.com/2009/06/08/ia-mai-du-te-si-te-spala-bai-%E2%80%9D-clasa-politica-%E2%80%9D/
  Vreau să renască social-democraţia, să plece în alte ogrăzi cei în plus , să-nceapă să se construiască parte din visele, speranţele noastre… şi zic că nu sunt rea, noi popor amărât merităm mai mult !
  stimă şi deosebită consideraţie,
  Sibilla

 28. Sibilla Says:

  Domnule Preşedinte,
  Cu tot respectul, citind presa online, în acesr articol :

  http://www.adevarul.ro/articole/resita-constantin-gruiescu-si-a-dedicat-viata-florilor-de-mina.html

  mărturisesc că, bucuria cu care acest OM vorbeşte despre florile de mină dar şi amărăciunea că nue ajutat să-şi împlinească un vis… mă întristează peste putinţă…
  Îşi aminteşte cu drag vizitele Domniei Dumneavoastră, ale altor personalităţi marcante, şi… totuşi, are o mâhnire, în video inserat în articol o spune limpede..
  În acest timp, dreguitorii judeţului, cei ” interesaţi ” de investiţii în turism … mucles total… păcat, mare păcat…
  Non valorile primează, incompetenţa, căpătuiala lor , a ghemonilor, că a tunat şi i-a adunat în zona aceasta, judeţ de ” dive platinate ” şi ” prinţişori moştenitori ”… îmi vine să urlu, avem de toate încă, după toate furturile şi… ne batem joc, prin dezinteres total… :(
  Mărturisesc cu toată sinceritatea că, scriu astfel de Mesaje pe cele mai ” grele ” bloguri în speranţa că cei ce monitorizează atent blogosfera şi mă refer la băieţaşii Cotroceniului, la ministeresa Turismului, etc… vor arunca un ochi în treacăt şi… poate cineva va … tresări…
  Nu se spune oare că : ” visătorii sunt Mântuitorii lumii ”… ?
  Sunt convinsă că înţelegeţi demersurile mele constante în blogosferă.. păcat de potenţialul, frumuseţea, resursele acestui judeţ,păcat iată de Oameni Minunaţi, cine să-i audă … ?
  Cu câtă bucurie şi mândrie vă repetă de două ori numele : ” m-a vizitat D-l Preşedinte Iliescu ”… nu pomeneşte nişte nume de baroni locali, cred că NU întâmplător.
  respecte şi stimă,
  Sibilla

 29. alexmetes Says:

  Domnule Presedinte m-as bucura mult daca ati face o vizita si in judetul Maramures, ocazie cu care am putea discuta si aborda in mod realist prestatia organizatiei judetene a PSD, tinand cont de rezultatele mai putin bune in alegerile europarlamentare,
  Cu respect si simpatie
  Alexandru

 30. cronosonline Says:

  s-a dus naibii lumea. cum sa iasa eba si becali? vadim o fi el schizofrenic, dar totusi e un om cult. dar eba si becali?

  http://cronosonline.wordpress.com/

 31. Ovidiu Says:

  http://stirea.wordpress.com/2009/06/09/elena-basescu-fara-colagen-in-buze-pe-timpul-campaniei/

  Vezi aici poze socante

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: