ISTANBUL – Prima zi

dscf1636

dscf1662

dscf16523

dscf1686

Advertisements

8 Responses to “ISTANBUL – Prima zi”

 1. disica Says:

  Domnule Presedinte,
  Oriunde va aflati, inseninati peisajul, si oamenii din jurul dumneavoastra sunt mai altcumva.
  O zi binecuvantata sa va dea Dumnezeu!

 2. Ovidiu Says:

  Stimate presedinte Ion Iliescu,
  istoricul Alex Mihai Stoenescu ieri la B1 TV, a zis ca dumneavoastra ati confirmat prin telefon la ora 18,30 – 22 decembrie 1989 daca sotii Ceausescu sunt arestati la Targoviste, adica ati dat un telefon de confirmare la Unitatea Militara din Targoviste unde sotii Ceausescu erau arestati, si raspunsul a fost pozitiv.
  Este adevarat ?

 3. instalatorul Says:

  Domnule Iliescu, doar nu ati petrecut toata prima zi cum se vede in poze. Parca incep sa-mi placa Reuniunile acestea.

 4. Mihnea Georgescu Says:

  Ce bine vă încadraţi în context! Proveniţi, ca şi bunicul meu patern, dintr-un oraş dunărean, cu puternice influenţe orientale, balcanice, turceşti… România este într-o poziţie unică, la confluenţa marilor drumuri comerciale dintre Asia şi Europa, dar şi dintre Nord şi Sud. Un vizionar şi un strateg ca dvs. a intuit desigur această realitate geopolitică.

  Ce bine ar fi ca şi actualul nostru Preşedinte să aibă o asemenea perspectivă strategică spre Orient, nu doar aberaţii de genul Axa Bucureşti-New York-Londra (oare pe ei i-a întrebat?)

  Felicitări pentru viziunea dumneavoastră coerentă şi constantă spre stânga, dar şi spre dezvoltare durabilă în contextul globalizării şi ecumenismului. Sunteţi un Model de normalitate dar şi de moralitate într-o clasă politică în derivă, care pare că şi-a pierdut reperele esenţiale. Participările dvs. la aceste Forumuri Euro-Asiatice o dovedesc, încă o dată, dacă mai era nevoie. Mult succes!

 5. Gabriela Savitsky Says:

  Expresive fotografii. :)

 6. Ovidiu Says:

  Stimate presedinte Ion Iliescu,
  va rog sa publicati sondajul

  Este voie asa au anuntat wordpress.com

  http://answers.polldaddy.com/poll/1183613/

 7. florea1alexandra Says:

  Mult succes domnule Presedinte !
  Nu stiu care dintre ”ai nostri”politicieni s-ar fi prezentat asa ca dumneavoastra – probabil voi cauta mult raspunsul .
  Sper doar sa apuc ziua in care Romania va fi condusa , cum a fost candva , de un Presedinte – al nostru .

 8. ioanastefan Says:

  Domnule presedinte,
  Se tot discuta cine sa aiba salariul maxim! In nici un caz nu cred ca trebuie sa fie acela presedintele (cu tot respectul, dumneavoastra nu aveti nicio vina)! Poate ar trebui ca etalonul sa fie guvernatorul BNR!
  Si nu mi se pare corecta echivalarea: maior, subcomisar, conferenţiar universitar, consulul şi judecător de tribunal, medic primar. In afara de conferentiar, niciuna din celelalte categorii nu este obligata sa aiba doctoratul pt a promova! In plus, un conferentiar univ. are de indeplinit niste criterii de promovabilitate, legiferate, care sunt dure! Inclusiv articole publicate in strainatate, proiecte in tara si strainatate, lucrari originale, brevete, etc. In schimb, un maior nu trebuie sa faca nimic….doar pt vechime…este promovat pana la gradul de locotenent colonel! Cum se spune: este promovat la ”rabdarea magarului”. Fara sa fie nevoie sa faca absolut nimic! Doar prezenta la serviciu! Care sunt criteriile de promovare pt un subcomisar…consul, judecator???????? Exista o lege in aceste domenii?

  Nu uitati ca singurul roman laureat al premiului NOBEL este medicul roman si prof. univ. care a lucrat in cercetare – George Emil Palade!!!!!
  Aceasta categorie de romani….care este din totdeauna recunoscuta in toata lumea…dar nu si in Romania…ca si toata cercetarea romaneasca…ar trebui sa fie pe nivelul I de salarizare, cu salariul mai mare decat al presedintelui! Dar cercetarea….a fost totdeauna pe ultimul plan!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: