8 MARTIE

 

De 8 Martie urez tuturor femeilor implinirile frumoase ale vietii, sanatate, bucurii si fericire.

 Spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni iar debutul primaverii sa va umple sufletul cu fiecare raza de soare.

 510_culoare
LA MULTI ANI, impreuna cu toti cei dragi!

12 Responses to “8 MARTIE”

 1. Victor Says:

  Domnule Presedinte,

  Va rog sa transmiteti cele mai bune ganduri ale mele doamnei Nina cu ocazia zilei de 8 Martie. Pentru mine este o adevarata doamna care va completeaza. Ion Iliescu nu ar fi Ion Iliescu fara Nina Iliescu.

 2. Gabriela Savitsky Says:

  Mulţumim şi dorim şi noi acelaşi lucru distinsei doamne Iliescu, colaboratoarelor şi tuturor femeilor care v-au împodobit cu prezenţa lor viaţa.

 3. Sibilla Says:

  Domnule Preşedinte Ion Iliescu,
  Vă mulţumim frumos pentru urări !
  Doamnei Nina Iliescu, cu respect şi preţuire, flori şi un mic dar muzical :


  La Mulţi Ani, Doamnei Iliescu !
  La Mulţi Ani, tuturor Femeilor, Mamelor din lumea întreagă !
  La Mulţi Ani, colegelor, prietenelor din blogosferă, tovarăşelor de viaţă !
  stimă şi respect,
  Sibilla

 4. emigrantul Says:

  Eu personal si probabil multi altii care mai citesc blogul de fata, ii asteptam pe acesti “oameni de mare suprafata intelectuala”, din Clubul de la Bucuresti, cu: propuneri, idei, pareri, analize, expertize, alte comentarii, chiar aici pe blogul lui Ion Iliescu!

  Daca personalitatile din Club au ceva de spus, daca intr-adevar vor sa fie de folos cu ceva Tarii si Poporului Roman, daca au idei atit de valoroase, atunci sa le expuna public pe situl presedintelui Iliescu care se poate astfel transforma intr-un fel de portavoce a Clubului la nivel national. Sunt curios sa vad ce conceptii novatoare au aceste personalitati si cum vor sa le puna in practica. De ce sa dezbateti intr-un Club inchis felurite chestiuni foarte importante pentru Romania cind puteti sa bagati, cu ajutorul blogului, tot poporul in Club, cum s-ar zice.

  Cetateanul obisnuit in dialog direct cu elitele din Clubul lui Ion Iliescu pe blogul lui Ion Iliescu.

  Citat Ion Iliescu:
  ”Clubul” reprezinta societate civilă, e un organism neguvernamental, un cadru în care apelăm, în primul rând, la o serie de oameni de mare autoritate intelectuală într-un domeniu sau altul, este un cadru de dezbateri, de analize şi de expertize în care vrem să coagulăm oameni cu mare încărcătură intelectuală şi profesională în abordarea câtorva probleme majore cu care se confruntă societatea în zilele noastre, România şi problemele ei, Europa şi problemele ei, lumea la început de secol XXI.
  ….
  Sunt câteva zeci de mii de aşa-zise „think tank”-uri din astea pe plan mondial. Oameni de mare suprafaţă intelectuală sunt prezenţi şi emit păreri, fac analize, sunt şi expertize pe care le oferă factorilor de decizie. Şi guvernele din ţările astea aşezate, dezvoltate, apelează întotdeauna la expertiza unor asemenea grupuri de specialisti. Acesta este un aspect a ceea ce vrem să fie acest “Club de la Bucureşti”

 5. cirlovacristian Says:

  La multi ani tuturor femeilor

 6. disica Says:

  Domnule Presedinte, multumim frumos pentru urari si va rog sa transmiteti cele mai bune ganduri sotiei dumneavoastre!

 7. Ciprian Bojan Says:

  Odă stângace
  (de 8 Martie)

  Nu ştiu sculpta statui, sau să clădesc palate,
  Nu fac nici giuvaeruri, sau veşminte de preţ,
  Dar poate nu le vreţi, că toate sunt deşarte;
  Se pierd, precum prin minte trece-un gând semeţ.

  Am să rostesc, în schimb, nişte cuvinte;
  Să nu se piardă, Doamne, cât aş vrea!
  Să vi se-aşeze-n suflete cuminte,
  La fel de lin cum cad fulgii de nea.

  Să nu-ntâlniţi în cale decât Fericirea,
  Pe care o daţi tuturora, zi de zi,
  Şi ne-ncetat ne oferiţi iubirea,
  Dac-am putea-o ‘ntoarce, Doamne, bine-ar fi!

  Iertaţi-mi mie, nu-s decât o umbră!
  Nu-s vrednic eu să am ceva de spus,
  Dragelor noastre, într-o seară sumbră,
  Odă stângace, iată, le-am compus…

  La mulţi ani tutror Doamnelor şi Domnişoarelor!!!

 8. ioanastefan Says:

  La multi ani si pentru d-na Nina Iliescu!
  Primavara… anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca!
  Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni..
  Va multumim pemtru urarile dumneavoastra!

  Felicitari pentru emisiunea de la Antena 3!
  Ioana Stefan

 9. Mihnea Georgescu Says:

  La Mulţi Ani Doamnei Nina!

 10. Top Posts « WordPress.com Says:

  […] 8 Martie De 8 Martie urez tuturor femeilor implinirile frumoase ale vietii, sanatate, bucurii si fericire. Spiritul […] […]

 11. emigrantul Says:

  Inteleg ca Statul Roman doreste sa ia un imprumut de 8-10 miliarde dolari pentru a salva bancile straine ce detin controlul industriei bancare romanesti. Cu alte cuvinte tara se indatoreaza cu niste bani pe care nu ii vom vedea niciodata. Strainii ne dau imprumutul si acesta ajunge imediat in buzunarele lor, dupa care Romania este buna de plata pe zeci de ani.
  ==============================================
  Foarte simplificat, mecanismul de escrocare a Statului Roman functioneaza astfel:

  Banca straina “BS” furnizeaza pe hirtie un imprumut de 10 mld. $ Romaniei ca aceasta sa salveze de la faliment banca “BS” (posibil actionara la bancile romanesti). Romania da imediat banii inapoi lui “BS” (tot pe hirtie) si ramine datoare tot catre “BS” cu 10 mld. $ plus dobinda, de data asta in realitate, nu doar in acte.
  Cu alte cuvinte, fara sa primeasca nimic, tara noastra se transforma intr-un datornic al “BS”, un finantator al acesteia, o sursa de bani gratis pentru ea.
  ==============================================
  Statul a ajuns din nou la mâna bancherilor străini. Guvernul vrea să ia un împrumut cât toata datoria externă a lui Ceauşescu
  09 MARTIE 2009 | Ziarul Gandul

  Statul a ajuns din nou la mâna bancherilor străini. Guvernul vrea să ia un împrumut cât toata datoria externă a lui Ceauşescu

  Autorităţile se pregătesc să decidă dacă recurg la un împrumut extern “de siguranţă”, însă preşedintele Traian Băsescu spune că mai întâi va trebui exprimată o opţiune a Parlamentului. Valoare împrumutului s-ar putea ridica la 7,8 sau 10 miliarde de euro, cea mai mare din istorie.

  Aceasta ar fi echivalentă cu datoria externă a statului român pe care Nicolae Ceauşescu a decis să o ramburseze anticipat în 1981: 11,2 mld. dolari, conform lui Theodor Stolojan, care atunci lucra în Ministerul de Finanţe.

  Comentarii de la cititori

  Bancile dau faliment datorita lacomiei patronilor lor, in marea majoritate straini: austrieci, francezi, turci, greci. De ce sa se imprumute Romania, adica romanul de rand, pentru a sustine hotia de pana acum a bancilor cu capital strain?

  – Am mers de 20 ani pe o cale gresita.

  – Imprumutul extern cred ca ar fi trebuit facut prin referndum,deoarece noi poporul il platim,sa fie detaliat pentru ce ne trebuie acest imprumut pe domenii de activitate si nu global,sau nu cumva acesti bani vor merge alt undeva decit pentru bunastarea poporului roman…

  – Fereasca Dumnezeu sa ne imprumutam la FMI.

  – Oricum statul roman nu mai administreaza nimic in tara asta! Nici nu stiu pe ce baza se mai fac afirmatii politice sau promisiuni electorale cand nimic nu mai apartine Statului Roman sau reprezentantilor lui. Imprumutul asta nu este altceva decat o amanetare a viitorului…

  – Trebuie sa platesc din buzunarul meu ca sa scape BCR-ul’ de belea?! sa dea BCR-ul faliment …

  – Orice guvern are rolul de a administra patrimoniul tarii nu sa il distruga, sau sa-l transfere bancilor straine …

  Sursa:
  http://www.gandul.info/actualitatea/statul-a-ajuns-din-nou-la-mana-bancherilor-straini-guvernul-vrea-sa-ia-un-imprumut-cat-toata-datoria-externa-a-lui-ceausescu.html?3927;4032932

 12. Victor Says:

  Domnule Presedinte,

  Va rog sa-i transmiteti doamnei Cati Andronescu sustinerea mea pentru masurile pe care le ia si indemnul sa nu cedeze. Reducerea programei scolare este un lucru foarte inteligent si sta la baza reformarii sistemului de invatamant. Se vor gasi tot mereu forte care sa se opuna schimbarii , pana acum tipau ca puradeii sunt prea incarcati ca nu mai au timp de nimic , acum tipa ca vai raman bietii copii lipsiti de cunoastere. Important este sa isi duca la bun sfarsit planul de reformare. Sa nu se lase influentata de ipocrizia liberalilor care dupa ce au numit la conducerea ministerului un incult, unul care nu stia nici macar cate stele sunt pe steagul uniunii acum au tupeul sa deschida gura pe subiect! Am scris si la mine pe blog ceva.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: