ECHILIBRU 500.000

 

Constat cu multa placere ca blogul meu a depasit 500.000 de vizitatori.

 

Cu un an in urma, la 12 noiembrie 2007 afirmam : „Am intrat in comunitatea virtuala a blogului, convins de realitatea unui mediu dinamic, ce da posibilitatea fiecaruia de a-si expune ideile. Acest blog e construit pentru a comunica neformal, simplu, fără limite impuse, supuse doar regulilor bunului simt. ”.

 

Multumesc tuturor vizitatorilor, si in special, partenerilor de dialog !

 

Mi-am dorit ca acest blog sa se transforme intr-un forum prin comentariile si subiectele supuse dezbaterii, AM PORNIT IMPREUNA, CONTINUAM IMPREUNA!.

9 Responses to “ECHILIBRU 500.000”

 1. emigrantul Says:

  Cit de interesante vi se par subiectele abordate de Ion Iliescu pe situl sau?
  http://www.sondaje.php0h.com/blogiliescu.php

 2. cirlovacristian Says:

  Ceea ce inseamna ca “inca” mai aveti “putere”-perfect.
  Succes…..dar,caci exista si un dar,ar trebui sa va intrebati:
  Ce folos daca toti idiotii-si aici ma refer la inflacaratii din PSD-spun ca vina are “caracter” democratic deci practic tot cei ce aleg(votantii) sunt raspunzatori ca aleg “lepre”(votatii) ce-si urmaresc doar propriile interese.
  Puterea exemplului dv nu a dat roade.Pacat.Foarte mare pacat.Nimeni nu a avut urechi sa auda in schim au miini la luat.
  Daca ar exista un minimum de decenta,membrii PSD ce inca mai cred in social democratie TREBUIE SA DEMISIONEZE DIN PARTID-probabil ca ar fi cea mai buna solutie pe termen lung.
  Aveti o sansa mareata:sa reformati social-democratia.Cum?Creati un nou partid cu adevarat social-democrat.O sansa ca aceasta nu vi se ofera de doua ori in viata.
  Decizia dv o luati iar oamenii ce gindesc cit de cit simplu,normal si logic va vor urma.
  Oricum MULTA SANATATE-ca este mai buna de cit toate.

 3. Mihnea Georgescu Says:

  La mai mare, să ne citim sănătoşi şi la 1.000.000!

 4. Victor Says:

  Felicitari domnule Presedinte. Daca noua ne sunt adresate cuvintele de final, normal ca am inceput impreuna , continuam impreuna. Cel putin in ce ma priveste, dar trebuie sa recunosc am convingerea ca si in cazul celorlalti sustinatori care scriu aici, tradarea nu este posibila. Sunt convins ca este valabil pentru majoritatea sustinatorilor dumneavoastra indiferent daca scriu aici sau nu. Asta este cu dumneavoastra : nu sustinatorii v-au tradat ci colegii de partid.

  Daca in 2004 mai candidati la un mandat stiti bine ca ati fi castigat la pas in fata marinarului. Pentru ca oamenii va sustineau asa cum v-au sustinut mereu. In schimb colegii de partid au ignorat acest “amanunt” si v-au inlaturat in mod marsav si ticalos de la conducerea pesede. Asa se intampla si in zilele noastre. Ei ignora vointa electoratului, o denatureaza dupa cum le este placul. Ceea ce dumneavoastra nu ati facut niciodata asa ca mi se pare normal sa continuam impreuna. Dar impreuna cu dumneavoastra nu cu tot partidul pe care nu-l mai suport. Va spun sincer, nu as fi vrut sa votez cu partidul atata timp cat nu sunteti executiv . Mi-am calcat pe inima pentru ca era vorba despre Cati Andronescu si stiti ca am o apreciere deosebita pentru ea. Dar asa cum se prezinta pesede in zilele astea nu as mai vota cu ei nici daca ar candida sotia mea din partea partidului.

 5. Mihnea Georgescu Says:

  Asta cu AM PORNIT ÎMPREUNĂ, CONTINUĂM ÎMPREUNĂ! nu era sloganul dvs. electoral prin 1996?
  Lumea glumea prin Constanţa – eram oraş de dreapta pe vremea aia, inclusvi Primarul Mazăre care era contra dvs. pe atunci… “Am pornit împreună, să o terminăm împreună…” Ce vremuri!

  Acum, oare a fost ideea dvs. sloganul acela?

  Că ştiu că la Congres aţi reuşit să schimbaţi MAI BINE PENTRU MAI MULŢI în MAI BINE PENTRU CEI MULŢI!

  Aveţi şi un geniu al cuvintelor, al proverbelor, o înţelepciune unică!

  Aveţi, fireşte dreptate, vom continua împreună!

 6. faninho Says:

  La multi vizitatori, zic!

 7. Sibilla Says:

  Domnule Preşedinte Ion Iliescu,
  Felicitări şi la cât mai mulţi vizitatori !
  E un blog animat pe care îl frecventăm cu interes, unde se intersesctează păreri şi opinii din cele mai diverse, unii dintre noi, cum este cazul meu de altfel, vin cu bucuria şansei de a avea de la cine învăţa, alţii, mai informaţi şi cu experienţă şi abilităţi în varii domenii şi mai ales , cu zâmbetul şi căldura umană a Echilibrului prezent mereu, lângă noi.
  Mi-e nespus de dragă formula cu care aţi concluzionat : ” … CONTINUĂM ÎMPREUNĂ ! ” , cred că spune foarte mult, spune de fapt totul, ION ILIESCU este cu noi toţi, este modelul nostru .
  Vă dorim din tot sufletul sănătate, putere, experienţă, forţă, echilibru, empatie, atât de multe calităţi le aveţi, de aici dărnicia cu care împărtăşiţi necondiţionat nouă din bogăţia sufletului domniei dumneavoastră şi vă mulţumim ! Poate nu reuşim de cele mai multe ori să transmitem limpede respectul, stima, bucuria de a vă avea între noi, sunt convinsă însă că ne simţiţi dincolo de rânduri, dinolo de tăceri, pentru că da,sunteţi unic. Venim pe acest blog pentru că toţi conştientizăm importanţa comunicării, relaţionării cu un Politician atât de deosebit, cumulaţi multe calităţi, care, nu ne copleşesc, cumva aţi reuşit să ne … formaţi, să ne simţim fiecare din noi capabili a acumula, consolida şi mai apoi a împărtăşi ceva,aţi găsit întotdeauna acea punte între inimi, în timp,am devenit o echipă. Vă datorăm fiecare pas făcut înainte, conştientizăm că fiecare din noi e mai puţin încrâncenat , am devenit mai asertivi, mai atenţi la detalii şi tot mai dornici a ne implica, atât de rar se întâmplă încât am simţit că trebuie să împărtăşesc această trăire colegilor şi mai ales domniei dumneavoastră, căruia suntem datori a continua, cum bine aţi subliniat,împreună, pentru că numai împreună avem de căştigat şi în folosul tuturor.
  Vă mulţumim !
  stimă şi deosebită consideraţie,
  Sibilla

 8. Gabriela Savitsky Says:

  Să ne ajute Dumnezeu. Mă bucur pentru dumneavoastră şi pentru noi toţi cei care avem şansa să dialogăm cu dumneavoastră. Mă gândesc aici la milioanele de oameni care nu au acces la un computer, cu atât mai puţin la internet şi care cred în Ion Iliescu fără să aibă nevoie de feed back. Ei cred pur şi simplu.

 9. mcgogoo Says:

  la mai mare :)

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: