COMENTARII LA… ACTUALITATE…

 

Victor  sunt de acord si cu tine. Asta si inseamna ca PSD “sa-si afirme clar identitatea, crezul politic propriu si sa-si consolideze legaturile cu propriul electorat.”.

 

Cirlovacristian  eu ma referam la cei ce si-au exprimat opiniile pe blog.

 

Cadrou  identitatea partidului”- inseamna identitatea formatiunii politice si nu a unor membrii care pot fi trecatori.

 

Aglaiarosu –  existenta unor curente de opinii diferite, chiar si in interiorul partidelor, nu este intamplatoare. Partidele nu sunt structuri cazone, insa ele sunt sume de indivizi cu  opinii diferite. Diversitatea este  o trasatura a comunitatilor umane, inclusiv a structurilor politice. Aceasta nu e rau. Dar suma opiniilor dintr-un partid si confruntarea lor trebuie sa afirme – ca rezultanta –  fizionomia programatica si crezul politic al acestuia.

 

cristina grigore  aceasta este chestiunea de fond, pe care o ridicati dvs. – capabilitatea fortelor politice si a oamenilor de stat sa slujeasca, in ultima instanta, interesele si asteptarile cetatenilor!

 

Ovidiu  se mai intampla sa ma uit si pe alte bloguri!

Constatarea dvs.despre Ceausescu nu e lipsita de adevar. Nu era analfabet. Era insa, lipsit de cultura. Dar, avea instinct politic.

 

Ancaf  inregistrez cele spuse de dvs. Intr-un partid, problemele se rezolva prin mijloacele democratiei interne de partid. Democratia nu este totdeauna forma cea mai perfecta si eficienta (vorba lui Churchill) dar totusi singura accesibila, acceptabila intr-o societate civilizata.

 

danielbuca  va impartasesc sperantele

 

Gabriela Savitsky  de la agonie la extaz”- bine spus! Dar si vice-versa ! Concluzia: In politica, ca si in viata, trebuie sa sti sa-ti pastrezi simtul masurii ! Excesele si extremele sunt totdeauna daunatoare. Si deasemenea sa stii sa-ti pastrezi speranta si crezul politic, indiferent de circumstante, ceea ce este cazul si acum.

 

Viski  Sa nu exageram! Am trecut si prin momente mai grele.

 

Aglaiarosu  comentariile lui CTP sunt totdeauna interesante, in ciuda incrancenarii “scrasnite” a autorului.

Teoria despre MASONERIA PORTOCALIE ca autoare a crizei mondiale este..putin simplificatoare.

 

Maria Barbu  va impartasesc preocuparea…dar, cum spuneam, politica  implica si riscuri. vedem cum se va iesi din aceasta situatie.

Pana la urma, eu cred ca viata ne va ajuta sa gasim caile ratiunii .

 

Mihnea Georgescu  despre “STÂNGA LUI BASESCU” vom mai avea timp sa reflectam!

 

Este hazardata formula  “reconstruirii FSN-ului”

 

Sibilla  ca intotdeauna – pasionala ! Partidul, partidele, in general sunt reflectari directe ale societatii in care traim. Nu sunt nici mai bune, nici mai rele!

 

Si eu cred im afirmarea, pana la urma , A UNEI VERITABILE STANGI social-democrate in tara noastra.

 

cccosminus  nu cred ca m-am lasat vreodata “calcat in picioare!”.Formula cu “prietenii” si “dusmanii” se verifica frecvent !

 

adrian57  eu vreau sa cred ca PSD va reusi, pana la urma, sa depaseasca si acest moment.

 

radupress  constatarea dvs. remarca unele din lacunele sistemului de vot uninominal, care vor trebui corectate. Intr-adevar, partidele constituie osatura necesara unui sistem parlamentar democratic. Trebuie, deci, gasita solutia  care sa imbine cele doua elemente (raspunderea si credibilitatea candidatilor si consolidarea rolului si raspunderii partidelor).

 

Mark  situatia creata este rezultatul, tocmai, al votului popular care trebuie luat ca atare, in seama. Elctoratului nu i se pot face niciodata , reprosuri.

Concluzia NU este SA PLECAM DIN TARA !

 

Victor  pozitia lui Ceausescu nu a prea fost de “milog”. Mai degraba, vadea o totala neintelegere a ceea ce se petrecea in jurul sau. Ceea ce s-a vazut si in decmbrie, cand a vrut sa reprime miscarea populara declansata la Timisoara.

Advertisements

21 Responses to “COMENTARII LA… ACTUALITATE…”

 1. Mihnea Georgescu Says:

  Domnule Preşedinte,

  Bine aţi revenit!
  Vă mulţumesc că aţi citit şi comentat modestele mele opinii!

  Sigur FSN nu este FSN fără doi oameni: Ion Iliescu şi Petre Roman. Eu aşa vă ţin minte, împreună, din Acel Decembrie…

 2. Mihnea Georgescu Says:

  Hmmm, contemplând poziţia răspunsului pe care mi l-aţi dat, în lista de nume, nu pot spune decât: între două nu te… plouă! LOL

 3. Victor Says:

  Domnule Presedinte,

  Intr-adevar, in chestiunea cu Ceasca-Gorby am fortat putin pentru efectul comparatiei. :)) Chiar ignorant sau incapabil sa inteleaga eu zic ca nu era. Dovada fronturile pe care le deschidea in discutia cu Gorby. Era iscoditor, vroia sa afle ce pune la cale Gorbaciov si vroia sa evalueze ce sanse are in continuare. Gorby a fost destul de clar si rece, scurt si dracos si i-a dat in cateva randuri peste nas totusi Ceasca a pastrat un ton mieros -Ovidiu spune diplomat dar eu spun mieros asa ca un sarpe. Deci unele chestii le mai intelegea el ca de aia si deschidea fronturile care il interesau ca sa vada cum gandeste Gorby. Oricum, prost nu era! De altfel asta s-a vazut imediat dupa ce a ajuns la putere. I-a pus pe toti cu botul pe labe. Este un motiv in plus sa nu-mi placa Basescu. Oricum, mie nu-mi place Basescu si am o problema cu el inca de cand era Ministrul Transporturilor si facea numai nefacute. Am fost siderat cand bucurestenii mi l-au adus pe cap.

 4. Sibilla Says:

  Domnule Preşedinte Ion Iliescu,
  Vă mulţumesc !
  Da, nu mă dezic şi aveţi perfectă dreptate, pun suflet în tot, şi da mai am foarte multe de învăţat, de aceea am şi ales a mă bucura de înţelepciunea Stejarului Echilibru, şi, ca să citez un clasic în viaţă, pentru a desluşi ce înseamnă ” a sta uneori strâmb, ca să judec drept” ( Leo), fără patimă, încrâncenare, să tălmăcesc inclusiv arta diplomaţiei şi cred că sunt în stare, primii paşi vi-i datorez,atât domniei dumneavoastră cât şi colegilor, mulţumindu-vă tuturor pentru răbdare şi dăruire .
  Credinţa în mai bine o păstrăm la fel crezul pe care nimeni şi nimic nu ni-l poate clinti, în ” afirmarea social-demoscraţiei veritabile ”, a stângii autentice şi cred la fel ca domnia dumneavoastră că, împreună vom reuşi. Aşa cum aţi mai spus şi în alte rânduri, important e să ne păstrăm credinţa, să continuăm, să ne implicăm mai mult.
  Cu certitudine că societatea civilă are nevoie de modele pozitive poate mai mult ca niciodată şi în cele din urmă vom găsi acea Cale pe care va trebui să o urmăm pentru a depăşi multele obstacole şi a deveni mai interesaţi de tot ceea ce presupune bunăstarea tuturor.
  stimă şi deosebită consideraţie,
  Sibilla

 5. Ovidiu Says:

  Stimate presedinte Ion Iliescu, in primul rand va multumesc frumos pentru raspuns, si va felicit ! v-au vizitat peste 500,000 de cititori.

  Eu cred ca aveti dreptate, dar cred ca Ceausescu era manevrat, ca urmare nu a mai stiut cum sa ghestioneze situtatia si faptele, adica revolta de la Timisoara. Nu stiu daca avea cosilieri, nu stiu daca se consulta cu cineva, poate cu Elena Ceausescu. Ceausescu a plecat in Iran intr-o perioada destul de dificila, interesant ca era constient de ce se intampla =vedeti mai jos la citate).
  Sa nu uitam ca Ceausescu a contribuit impreuna cu Bill Carter la procesul de pace dintre Israel si Egipt.

  Eu cred ca si Gorbaciov l-a manevrat daca inteleg stenograma din 4 decembrie 1989, ca dupa 21 de zile sa fie judecat apoi executat.
  Nu tiu minte exact, dar am citit ca dumneavoastra nu erati de acord cu condamnarea la moarte.

  Eu a facut un sondaj despre reabilitarea sa, si cred ca trebuie dupa 20 de ani sa fie reabilitat.

  Citate:

  Tov. Nicolae Ceauşescu: Este o problemă care se pune şi trebuie să-i dăm un răspuns. Se pun astăzi multe probleme şi oamenii simt nevoia unor răspunsuri. În fond, lumea gândeşte aşa: de ce se pot întâlni social-democraţii, liberalii, democrat-creştinii…

  Tov. Nicolae Ceauşescu: Bine.
  Şi acum trecem la problemele bilaterale? Sau hai să terminăm cu cele mai generale.
  Noi suntem foarte preocupaţi de ce se întâmplă în câteva ţări socialiste din Europa. Înţelegem perfecţionarea, înnoirea, însă nu de aceasta vreau să vorbesc acum, dar forma în care se acţionează pune foarte serios în pericol nu numai socialismul ci şi existenţa partidelor comuniste din ţările respective. Dacă se lasă să se continue acest curs, se va ajunge la o situaţie foarte gravă.
  Oricum, nu se poate spune că în aceste ţări socialismul nu a realizat nimic.

  Conform raportului Serviciului de Informaţii Externe al Securităţii, întocmit chiar în prima zi a întâlnirii de la Malta, preşedintele Americii, George Bush, declara într-un interviu cu referire la România: “Aş dori să văd unele acţiuni şi în această ţară. Nu ştiu când se va întâmpla acest lucru. Am trimis în România un nou ambasador, Alan Green, care îmi este prieten. L-am trimis în România tocmai pentru că este un om ferm şi intransigent care cunoaşte bine părerile mele despre democraţie şi libertate. Cred că Alan Green a plecat la 29 noiembrie 1989 spre România şi el va prezenta punctul nostru de vedere, al meu personal, preşedintelui Nicolae Ceauşescu.

 6. ancaf Says:

  Domule presedinte, va multumesc .
  Desi – a cata oara, oare? –
  :)
  – imi propusesem sa nu mai scriu pe bloguri-
  respectul pentru Domnia Voastra – respect dobandit in timpul Revolutiei! – ma obliga sa revin pe blogul celor 500.000…

  sunt un om disciplinat. am fost un om disciplinat.poate tocmai de aceea imi si permit o intrebare:
  CINE ar fi facut Revolutia daca toti am fi fost „disciplinati”?!
  Are si disciplina rostul ei, domnule presedinte. Si mai adaug: si TIMPUL EI.

  o (singura) paranteza: stiu ca il pretuiti pe eugen simion. a scris CANDVA o carte cu un titlu semnificativ:
  TIMPUL TRAIRII, TIMPUL MARTURISIRII.
  Ce-ar fi sa-l intoarcem in favoarea noastra?

  O seara buna, domnule presedinte.

  PS
  istoria se mai face si cu ILUZII…
  iar lista celor care au VAZUT iluzii e INCA! mare…

 7. horya Says:

  VReau guvern PSD PC PNL..haide ca se poate..ce naiba
  NU pdl este solutia..sunt niste ipocriti..nu-mi plac. De ce nu renunta la UDMR. nu renunta PSD la noi Romanii care am votat pentru schimbare..NU Traian Basescu este solutia pentru ROmania DE MAINE. de ce nu ne ascultati si pe noi .alegatorii? ce am facut noi sa meritam aceasta soarta? chiar asa de neinsemnati suntem? data viitoare nu o sa mai vina nimeni la vot…vreau Guvern PSD+PC si PNL… http://112ocupat.wordpress.com/

 8. Gabriela Savitsky Says:

  Vă mulţumesc pentru răspunsul pe care l-am simţit exact pentru mine. “Spune păsării să nu zboare şi apei să nu curgă, focului să stea încremenit şi omului să nu viseze”.
  Da, aveţi dreptate. Nu mai sar până-n tavan când nu-mi convine ceva. Am învăţat să preiau energia mesajului, s-o desfac, să analizez, să nu reacţionez imediat. Să reacţionez numai dacă ştiu exact că are vreun efect. Dar, ca orice artist, pentru mine lumea trebuie să fie în perfectă armonie, oamenii să fie buni şi generoşi, niciun rău n-ar trebui să ne tulbure. Ca un bun creştin (am descoperit credinţa târziu – ca toţi nihiliştii, l-am negat şi l-am sfidat la o anumită vârstă, cu vehemenţă, pe Dumnezeu – printr-o experienţă copleşitoare) încerc să întorc celălalt obraz până se toceşte. Pentru păcatul trufiei am primit înmiit canonul umilinţei.
  N-aş putea să nu cred în aceste valori, de stânga, pentru că ele sunt în mine, aşa cum e sângele în sistemul arterial.
  Cum minunat spunea, într-un comentariu anterior, Sibilla (Sfinx777), bătăile inimii sunt în stânga şi în stânga fiinţei noastre primim şi împărtăşim sentimentele.
  Nu mi-e totuna ce ce întâmplă cu Partidul Social Democrat, cu cel care reprezintă, de bine de rău, interesele tuturor celor mulţi.
  Nu aş vrea să fie prefăcut în pulbere-n vânt de Traian Băsescu. Iar orbirea lacomă a câtorva lideri din partid asta îi pregătesc. Să-l arunce sub roţile morii acestui om distructiv care preface în colb tot ce atinge. Aceasta a fost agonia. Nu am crezut că un om întreg la minte şi responsabil care, fiind exponentul social-democraţiei, nu se reprezintă pe sine şi interesele sale, ci reprezintă expresia năzuinţelor celor mulţi şi cinstiţi, celor mulţi ai nimănui care îşi duc vieţile fără larmă, doar sperând că poate le va fi mai bine, nu credeam deci, că un om (sau altul, sau mai mulţi) să fie atât de lipsit de instinct de conservare şi să se sinucidă politic pentru o fărâmă, o aşchie de os. Sau pentru o doză mică de drog al puterii. Ameţiţi de mirajul puterii, cei care vor să-i predea partidul lui Traian Băsescu nu văd nisipurile mişcătoare pe care păşesc. Nisipuri care-i vor înghiţi imediat ce acela îşi va fi atins interesul.
  V-am văzut, ieşind de la întâlnirile politice de zilele trecute, zâmbind cu un anume înţeles. Al celui care ştie. (Are John Fowles un personaj, “Magicianul” care zâmbeşte aşa. E zâmbetul celui care ştie).
  Vă mulţumesc şi vă doresc să vi se-mplinească ceea ce ştiţi.

 9. Ovidiu Says:

  Stimate presedinte Ion Iliescu, erau probleme cu sondajul, multi n-au putut sa voteze cred ca 50 de utilizatori nu au putu, am reglat “Cookies”

  Cine doreste poate vota, va las inca odata link-ul

  http://answers.polldaddy.com/viewPoll.aspx?view=results&id=1183613

 10. cirlovacristian Says:

  Scuze.
  Eu am crezut ca faceti referire la cele doua persoane-care au statut de membrii PSD-ca ar face comentarii de bun simt.
  Mii de scuze.
  Daca exista un minim de decenta(moral si educational) membrii PSD ce nu acced la idea de a se “alia” cu PDL trebuie sa DEMISIONEZE din partid.
  Nu stiu cit de mult il simpatizati dv pe dl Oprescu dar gestul sau de a demisiona(fie si regizat) a dus la inlaturarea lui Videanu de la “cascaval”.
  Mai mult de atit domnul respectiv a reusit sa adune simpatia majoritatii BUCURESTENILOR indiferent de apartenenta sau doctrina.
  Ca dumnealui o fi sau nu mai “breaz” decit “iei” cei ce au trecut si probabil au apus,ramine de vazut dar pozitia de “independent” iti confera cel putin posibilitatea unui grad de libertate mai mare,adica cind ai putin bun simt poti sa refuzi o “cerere” pe motiv de NEAPARTENENTA.
  Clasa politica din Romania este minjita de ….t si individual si grupat(partid) iar dv cunoasteti acest fapt si totusi sperati ca se vor schimpa.
  Concluzie:
  Tertium non datur-parca asa suna/scrie a treia cale nu exista.
  Ori cu “iei” ori fara “iei”.”Iei” reprezentind sleahta de politicieni “dezinteresati” material-o utopie.
  Vai de cei saraci si singuri(fara reprezentare) iar acum culmea….. parasiti si invinsi de o mina de “petarde/pocnitori” politice pentru un pumn de galbeni.

 11. Mark Says:

  Treaba ar putea fi simplificata foarte usor. Castigatorul, chiar si cu un vot, ia tot. Asa s-ar pune capat tuturor dilemelor. Si ar exista majoritate si guvern stabil.

 12. Ovidiu Says:

  Sunteti de acord ca Nicolae Ceausescu sa fie reabilitat?

  DA 50%
  NU 50%
  interesant !!!!

 13. Victor Says:

  Domnule Presedinte,

  Ma tot gandeam la afirmatia dumneavoastra :

  “Partidul, partidele, in general sunt reflectari directe ale societatii in care traim. Nu sunt nici mai bune, nici mai rele!”

  si initial nu prea imi rezulta . Am mai spus si eu ceva asemanator dar referindu-ma la politicieni nu la partide. Sa zicem ca tot pe acolo. Insa cu un om ca dumneavoastra care sunteti deosebit chestiune pe care nu trebuie s-o spun eu, a spus-o Romania in 3 randuri cand oamenii v-au ales lider, partidul nu ar trebui sa fie si el deosebit in sens pozitiv?

  Ma gandesc ca una este un partid condus de un individ care nu respecta nici o regula sau un partid condus de unul acuzat de nenumarate faradelegi -pentru ca la liberali Patricu este adevaratul lider, si cu totul alta ar trebui sa fie un partid condus de cineva care este exemplu de moralitate, un luptator pentru principii. Apoi tot eu mi-am raspuns : pai daca ei in loc sa recunoasca si sa foloseasca in avantajul lor cel mai valoros om pe care il au si isi promoveaza toti prostanacii punand dorinta meschina de bani inaintea binelui partidului normal ca pesedeul este un partid ca oricare altul si in final o reflectie a intregii societatii.

  Asa ca in final a trebuit sa va dau dreptate. Iarasi. Recunosc ca am obosit sa aveti dreptate tot timpul…

 14. Victor Says:

  Erata : reflectare nu reflectie

 15. cirlovacristian Says:

  Romania are parte de o noua “Monstruoasa Coalitie” iar frunte este artizanul sau tiranul,dictatorul cu nr 3,adica formatorul partidului “populist” PDL care a instaurat o noua ordine,un regim totalitar actualul presedinte.
  Apropo stiti cine ar mai trebui cooptat in coalitie?
  Spalaturile/scursurile evreiesti de tip tismaneanu si antohi,”capete” luminate ale Romaniei in care probabil ar trebui sa scrie si o carte intitulata Basescianism pentru eternitate/pina la moarte.
  Dar ce rol au “altii” de tip voiculescu,geoana,mitrea,boc-poc,etc…..

 16. globetrotter58 Says:

  @Victor,
  Banul este unitatea de masura universala, ORICE SI ORICINE are o valoare exprimata in bani. Totul e ca cererea sa se pupe cu oferta. Acum asta nu inseamna ca toti oamenii pot fi cumparati cu bani, dar trebuie sa tii cont ca fiecare dintre noi are un vis altfel viata noastra n-ar avea nici un rost si acel vis costa intr-un fel sau altul … daca in cazul domnului Iliescu nu s-a platit cu bani ca el a refuzat orice oferta (e ca si cum ai cere un pret prea mare – si infinitul este o valoare!) atunci a fost perfect pentru a fi modelul de aratat multimii “cinstit si sarac ca voi” in rest au fost destui in spatele lui ce au fost cumparati si cumparatorii si-au rezolvat problema f. ieftin (practic pentru a-l folosi pe domnul Iliescu de emblema n-au platit nimic – pare un paradox al vietii dar cei ce nu se lasa cumparati cu nimic practic sunt “cumparati” pe gratis). E drept ca domnul Iliescu se poate mandrii ca n-a fost cumparat dar ce folos ca asta n-a schimbat cu nimic situatia cei care au investit pentru a-si realiza interesele (si au reusit!) au iesit mai ieftin la socoteala!

 17. instalatorul Says:

  Victor, vedeti ca nu avea nici un sens sa ne luam gitii unul altuia pe blog pentru propunerea Instalatorul – Leo: dl Iliescu a citit si a gasit de cuviinta sa nu comenteze. Si iata ca lucrurile s-au rezolvat.

 18. ucleden Says:

  Dl Presedinte Iliescu ar trebui sa faca ceva pentru salvarea PSD de la acest compromis mizerabil pe care incearca sa-l faca gruparea Geoana.Nu se poate sa-l sprijini pe Basescu in planul lui de reinstaurarea dictaturii personale in numele”ïnteresului national”.Va reamintesc ca si dictatura regelui Carol II s-a instaurat pe fondul crizei mondiale (1929-1933),precum si dictatura personala a lui Ceausescu pe fondul crizei euro-atlantice creata de invadarea Cehoslovaciei de catre URSS in 1968.Daca nu facem nimic noi cei cu orientare de stanga ,PSD va pierde credibilitatea pentru totdeauna.Este inadmisibil ca niste trepadusi ca Geoana,Mitrea,Oprisan ,Rus etc,sa distruga ,de frica dosarelor penale cu care-i ameninta Basescu,acest partid,cel mai mare partid din Romania.Dl.Iliescu trebuie sa faca ceva…

 19. Victor Says:

  Ne-a tampit pe toti

  In Diverse on decembrie 13, 2008 at 4:04 pm

  Mai fratilor, sunt singurul care am impresia ca in tara asta nu se mai respecta nicio regula, nicio lege?
  Astazi presedintele Basescu s-a intalnit, unde altundeva decat la o carciuma, cu sclavii lui cei mai vechi pentru a le da ultimele indicatii pretioase legat de modul in care trebuie sa-si bata joc in continuare de noii sclavii cu care primii chipurile “negociaza” formarea unui guvern.

  Ma da’ asta chiar nu mai tine cont de nimic? Echidistanta, Constitutie, atributii, faze de-astea nu-i spun chiar nimic? Imi amintesc in trecut cum sareau ca arsi toti imbecilii meschini la cea mai mica suspiciune ca Presedintele Iliescu ar simpatiza cu partidul pe care l-a creat. Acum, cand aventurierul asta le face pe fata in dispretul tuturor chiar nu se gaseste unul, macar unul sa se revolte, sa-i aminteasca ca este presedintele tuturor nu seful slugoilor pedelisti?

  Incredibil. Si comunitatea virtuala observ ca tace. Ne-a tampit pe toti. Asta e fratilor. Pregatiti-va de dictatura.

  Altfel remarc ca a inceput deja manipularea in sensul de a muta atentia de la coalitia rusinii la probleme absolut secundare cum ar fi majorarea taxei auto pentru masini second-hand. Cateva mii de traficanti de rable au iesit pe strazi. O sa vina salvatorul natiunii Robocop si inclestandu-si maxilarele o sa rezolve si problema asta ca doar este rezolvator de meserie si leguma asta.

 20. cirlovacristian Says:

  Dle @Ovidiu,chiar si @ucleden
  Pina la un anumit punct-destul de bine stabilit- fostul dictator poate fi considerat erou national.Dupa acel punct………
  Pina la un punct dl.Iliescu nu a prezentat si nu prea prezenta “interes”,dar dupa acel punct………..
  Aveti idee de ce persoana dlui.Ion Iliescu este denigrata sistematic?

  PS
  Chiar va rog dle Iliescu,daca se poate bineinteles,sa se “deschida” un subiect pe aceasta tema,ceva de genul:
  “Ce folos/beneficii aduce societatii denigrarea lui ION ILIESCU?”
  sau ” A fost Ion Iliescu un “fals” revolutionar?” sau “Este Ion Iliescu ultimul bastion al social-democratiei?”

 21. Ovidiu Says:

  Victor Says:
  December 12, 2008 at 7:53 pm

  “-Ovidiu spune diplomat dar eu spun mieros asa ca un sarpe. Deci unele chestii le mai intelegea el ca de aia si deschidea fronturile care il interesau ca sa vada cum gandeste Gorby. Oricum, prost nu era! De altfel asta s-a vazut imediat dupa ce a ajuns la putere. I-a pus pe toti cu botul pe labe.”
  —————————————-
  Sunt de acord cu Victor!

  Nu inteleg de ce suntem tinta atacurilor. Adevarul va doare?
  Ion Iliescu a confirmat, si-l felicit, domnul Ion Iliescu a facut multe pentru tara. Din pacate avem un presedinte care vrea sa-l palghieze pe Nicolae Ceausescu.
  Ion Iliescu este un analist brici, imi permit sa-l laud cu toate ca de mai multe ori l-am atacat cam dur.

  Sunteti de acord ca Nicolae Ceausescu sa fie reabilitat?

  DA 53%

  NU 47%

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: