FELICITARI CORINA !

 

Exista si vesti bune !

Seriozitatea romanilor, capabilitatile profesionale dar si  daruirea in abordarea problemelor au recomandat-o pe europarlamentara socialista Corina Cretu pentru a devenit membra a echipei de conducere a Retelei Parlamentare pentru Banca Mondiala.

Alegerile de la Paris, desfasurate vineri, 21 noiembrie, cu prilejul celei de-a opta reuniuni anuale a organizatiei, au desemnat, prin votul exprimat de 400 de parlamentari din intreaga lume, o reprezentanta a Romaniei printre cei 12 membri ai conducerii grupului de lucru al Bancii Mondiale.

Este pentru prima oara cand Romania se bucura de aceasta reprezentare.

Felicitari Corina!

P.S.

Cu modestie, Corina Cretu a transmis, inca de sambata un Comunicat de Presa prin care informa asupra prezentei unui reprezentant roman in conducerea grupului de lucru al Bancii Mondiale. Alte evenimente au facut ca stirea sa nu fie preluata de canalele de comunicare.

Redau continutul Comunicatului, asa cum a fost transmis de la Paris : 

 

INFORMATIE DE PRESA 
 

Europarlamentarul Corina Cretu a devenit membru al echipei de conducere a Retelei Parlamentare pentru Banca Mondiala, in urma alegerilor desfasurate vineri, cu prilejul celei de-a opta reuniuni anuale a organizatiei. 

Este pentru prima data cand Romania este reprezentata la varful acestui grup de lucru al Bancii Mondiale, Corina Cretu fiind desemnata intre cei 12 membri ai conducerii in urma votului exprimat de 400 de parlamentari din intreaga lume prezenti la lucrarile de la Paris. 

Reteaua Parlamentarilor este un important partener al Bancii Mondiale in definirea si implementarea politicilor publice pentru dezvoltare. Conferinta de la Paris a fost organizata in perioada 20-22 noiembrie 2008 de catre Reteaua Parlamentarilor, Grupul Bancii Mondiale si Adunarea Nationala a Frantei, cu sustinerea Fondului Monetar International, a guvernului Frantei si a Agentiei Franceze pentru Dezvoltare.   

La lucrari au participat parlamentari, specialisti in probleme de dezvoltare si conducatori ai institutiilor internationale, printre care si Robert B. Zoellick, presedintele Bancii Mondiale, dezbaterile axandu-se in special asupra efectelor crizei financiare si ale cele alimentare asupra statelor in curs de dezvoltare. 

”Increderea colegilor mei ma onoreaza si, in acelasi timp, ma incurajeaza sa ma implic si mai mult in activitatea de sustinere a proiectelor de dezvoltare si de ajutor umanitar. Asistenta pentru dezvoltare devine, in contextul crizei mondiale, de o importanta covarsitoare pentru tarile in curs de dezvoltare si este necesara concentrarea eforturilor internationale pentru a mentine fondurile de asistenta la nivelul prevazut anterior crizei, incercand astfel sa facem progrese in vederea indeplinirii Obiectivelor de Dezvoltare ale Mileniului si pentru a preveni eventualele catastrofe umanitare si tensiuni sociale in regiunile mai sarace ale lumii. Nu in ultimul rand, este un foarte bun prilej sa fac auzita vocea tarii noastre si a intereselor nationale si in aceasta noua postura. Dupa Ziua Dezvoltarii, pe care am organizat-o in 2 octombrie la Bucuresti, Romania a intrat in circuitul international al dezbaterilor de specialitate, alegerile de vineri de la Paris fiind incurajatoare pentru rolul pe care tara noastra poate sa il joace la nivel international in materie de dezvoltare”, a declarat europarlamentarul Corina Cretu.

 

 

Advertisements

29 Responses to “FELICITARI CORINA !”

 1. Gabriela Savitsky Says:

  Ura! Bravo!!! Am sărit până-n tavan de bucurie!
  Corina merită ce e mai bun pe lume asta!
  Mă bucur că unuia dintre colaboratorii dumneavoastră i se recunoaşte, încet – încet, valoarea.

 2. daniri Says:

  Felicitari si domniei voastre care ati stiut sa va inconjurati de oameni de valoare. Pacat ca vestile bune sunt atat de rare si uneori sunt tratate cu atata indiferenta…

 3. emigrantul Says:

  Citat Ion Iliescu:
  /”Europarlamentarul Corina Cretu a devenit membru al echipei de conducere a Retelei Parlamentare pentru Banca Mondiala”/

  Si cam ce reprezinta aceasta pozitie in structura Bancii Mondiale?
  Adica pe al citelea loc in ierarhia respectivei institutii se afla europarlamentara din Romania si ce puteri ii confera noua functie?
  Din cite citesc:”Reteaua Parlamentarilor este un important partener al Bancii Mondiale” deci pare a fi o organizatie distincta cu rol consultativ.

 4. corinacretu Says:

  Multumesc mult, dle Presedinte. Pentru mine este, intr-adevar, o realizare. Desi – asa cum spune Emigrantul – nu este vorba de a lucra pentru Banca Mondiala. Este un organism de lucru pentru Banca Mondiala, iar Reteaua Parlamentarilor este un organism independent. La reuniunea de la Paris, dl Zoellick, presedintele Bancii Mondiale, a aratat ca isi doreste o conlucrare constanta si mai activa cu membrii acestui “Parliamentary Network on The World Bank”.
  Dar eu nu am fost propusa aici de Banca Mondiala, ci de colegii mei din Comisia de dezvoltare a Parlamentului European, iar aceasta propunere a fost votata de delegatii parlamentari prezenti la Paris, adica peste 400 de parlamentari din toata lumea.
  Componenta noii conduceri a fost de altfel si publicata astazi pe site-ul Bancii Mondiale:
  http://www.pnowb.org/index.php

  Ii multumesc inca o data dlui Presedinte Iliescu si tuturor prietenilor nostri, virtuali si reali!
  Mult succes la conferinta de presa de maine, dle Presedinte!

 5. anca Says:

  Felicitari sincere!

  E mare lucru, roman fiind, sa fii propus de colegii parlamentari europeni pentru o asemenea pozitie si sa fii si votat de 400 de parlamentari din toata lumea – este o recunoastere implicita a valorii si daruirii personale si face, in acelasi timp, cinste tarii noastre, ca are un asemenea om ca reprezentant in Parlamentul European!!!

 6. Victor Says:

  Domnule Presedinte,

  Scrieti-i numai Emigrantului, de fapt faceti un blog numai pentru el, altminteri o sa-i atace pe toti cei de care pomeniti in interventiile dumneavoastra pe blogul asta. Sau macar pomeniti-l si pe el de fiecare data. De exmplu acum ca ati scris despre Corina puteati sa il amintiti si pe el. Cred ca era potrivit.

 7. PSD - favoritul romanilor in prag de alegeri! « Says:

  […] As vrea sa ii multumesc in mod special dlui Presedinte Iliescu pentru cuvintele sale de apriecere si pentru articolul care l-a scris pe blogul sau despre alegerea […]

 8. sfinx667 Says:

  Domnule Preşedinte ION ILIESCU,
  Vă mărturisesc sincer şi cu mare, mare bucurie, CORINA CREŢU merită şi trebuie să primescă felicitările noastre , ale tuturor , rar mi-a fost dat să mâ bucur de îmbrăţişarea unui om atât de valoros, şi totuşi de o modestie şi de-o dragoste faţă de semeni, cum numai Corina noastră poate oferi !
  Rezultatele sale sunt remarcabile, pe măsura eforturilor şi strădaniilor sale, a implicării şi felului în care a ales să ne reprezinte în lume, dăruindu-se … fărâma aceea de suflet de care am mai pomenit eu în alte rânduri, acel ceva pe care la domnia dumneavoastră l-am mai admirat, cum numai OAMENII şi POLITICIENI MODEL, UNICAT îl au …
  FELICITĂRI CORINEI , floricia noastră de colţ, de care sunt absolut convisă că vom tot auzi , multe, multe împliniri şi recunoaşteri binemeritate !
  Domniei dumneavoastră vă mulţumim din suflet pentru că o preţuiţi aşa cum merită, pentru că iată, aţi demonstrat din nou că florile de stâncă autentice nu cresc oriunde, ci pe creste, acolo unde le şade bine … rămâie buruienile în plata lor şi colbul lor …
  Noi suntem aripa stâncă, cei ce ne bucurăm de Lumina Echilibrului, să ne trăiţi într-u mulţi, mulţi ani şi să ne bucurăm de zâmbetul şi înţelepciunea dumneavoastră, mereu vioi, activ, sănătos … atomul, cum mi-e drag mie să vă numesc în discuţiile cu prietenii . Recunosc, aşa zic ” e ca un atom, oare noi fi-vom vreo dată astfel .. ? ” …. Ceva îmi spune că ne veţi dărui o aripă , să învăţăm a zbura frumos, fără de teamă !
  E cea mai îmbucurătoare veste primită şi suntem mândrii de Corina !
  stimă şi deosebită consideraţie,
  Sibilla

 9. emigrantul Says:

  sfinx667 Says:
  November 21, 2008 at 3:01 pm
  “Zilele acestea, Gabriela,consilieră, şi-a spălat singură covorul de la servici, nu a mai rezistat , mirosul era înăbuşitor, din greşeală, a spart o sticlă, i s-a transmis prin terţe persoane că i se va imputa din salariu, adică i se vor reţine 400 ron”

  Gabriela Savitsky Says:
  November 24, 2008 at 5:11 pm
  Ura! Bravo!!! Am sărit până-n tavan de bucurie!
  Mă bucur că unuia dintre colaboratorii dumneavoastră i se recunoaşte, încet – încet, valoarea.

  ATENTIE LA STICLE!

 10. Mordechai Says:

  Aţi crescut copii buni. Corina chiar e un om de toata isprava şi merită toate laudele pentru reuşita asta. Dar nu-mi iese din minte că pe lista pentru europarlamentare se afla abia pe locul 10, parcă. Sau 11?

 11. krudus Says:

  Domnule Presedinte, lucrurile incep sa intre in normalitate !…OAMENII ADEVARATI sunt recunoascuti peste tot in lume, nu doar in tara lor.

  Felicitari distinsei, Corina Cretu !

  Stiam este un politician de mare perspectiva.

 12. corinacretu Says:

  Multumesc mult tuturor care m-au felicitat si aici, pe blogul dlui Presedinte. Sunt realmente miscata de aceste cuvinte.

  O sa-i raspund lui Mordechai, daca imi dati voie: nu chiar pe 10 sau 11, pe 9. Oricum, pe muchie, la ora cand s-au facut listele, locul 9 aparea in toate sondajele ca neeligibil, de fapt sondajele aratau cam 7 locuri pt PSD.

  Multumesc inca o data si va doresc tuturor o zi minunata!

 13. PSD nu e o surpriza ci o alternativa! « Sache Neculaescu Says:

  […] deci faptul ca PSD-ul ar putea fi marele castigator al alegerilor cata vreme in acest partid sunt oameni valorosi, oameni capabili, personalitati cu experienta si lideri care pot guverna […]

 14. daniri Says:

  Mordechai….nu pot decat sa ma gandesc decat la competitiile sportive….Oare conteaza pe ce loc ai fost? NU…Orice medalie ai obtinut pentru tara ta este o MARE REALIZARE…..Mai ales cand e pentru prima oara in istoria tarii tale cand s-a obtinut o asemenea recunoastere a valorii.

 15. daniri Says:

  Mordechai…revin dupa o cautare pe google…India tara cu 1,1 miliarde populatie a obtinut prima medalie de aur la o proba individuala la olimpiada de la Beijing din 2008…( “Indianul Abhinav Bindra a obţinut ieri prima medalie olimpică de aur la o probă individuală din istoria participării ţării sale la Jocurile Olimpice”). La un asemenea nivel doar participarea este o mare onoare pentru oricine.

 16. georgianp Says:

  Bai fratilor, am intrat si eu pe siteul doamnei Corina Cretu si nu am vazut in CVul distinsei doamne absolut nimic care sa o recomande pentru Banca Mondiala. Pentru mine e un semn de intrebare cum poate cineva care nu are studii economice sa ajunga sa lucreze la Banca Mondiala. Dar se pare ca in ziua de azi e bine sa ai tangente cu politica, ca nu vei sti niciodata ce beneficii personale iti va aduce. Si apropo, cat a fost Corina Cretu in politica romaneasca, de ce nu a facut nimica remarcabil? Sa inteleg ca sunt singurul dintre cei care au lasat comentarii si care nu s-a imbatat cu apa chioara?

 17. corinacretu Says:

  Georgian P,
  Nu stiu al cui CV l-ai citit, dar eu am absolvit Academia de Studii Economice, Facultatea de Planificare si Cibernetica Economica.
  Dar nu asta e problema, in Banca Mondiala oricum sunt la ora actuala mai multi ne-economisti decat economisti. Parerea mea este ca tu ai o conceptie total eronata in legatura cu Banca Mondiala, care desi se numeste “Banca” nu are nici o legatura cu ce inseamna o “Banca” in sensul clasic al cuvantului. Ea se axeaza in principal, mai ales in ultimii ani, pe finantarea programelor de dezvoltare si eu exact cu asta ma ocup de trei ani incoace, din 2005, ca membra a Comisiei de Dezvoltare a Parlamentului European.
  In ceea ce priveste “tangenta cu politica”, Reteau parlamentarilor e formata numai din politicieni. Si, repet, este un organism consultativ care lucreaza cu Banca Mondiala. Nu lucrez la Banca Mondiala, cum spui tu, si am mai precizat o data acest lucru intr-un comentariu anterior.
  Nu am pretentia ca am facut lucruri remarcabile , Georgian, stiu insa ca mi-am facut treaba cat am putut de bine pe unde am fost.

  Va multumesc si va doresc numai bine, inca o data o seara frumoasa!

 18. quintus Says:

  ,
  Cer scuze Domnului Presedinte pentru ca simt nevoia de a-l pune la punct pe Georgianp.
  Poate teribilismul sau are la baza spiritul de Gica-Contra daca nu, mai rau!!! Daca observi, aici intervin persoane instruite, au loc schimburi de idei, chiar si contradictorii dar cu argumente.
  A face afirmatii rauvoitoare, fara a verifica, e descalificant. Absolut toate biografiile Corinei mentioneaza ca a absolvit Academia de Studii Economice. Referitor la Reteau Parlamentarilor pentru Banca Mondiala este foarte limpede ca nu ai citit nimic. Incearca sa-ti depui economiile, apoi sa faci un card si in cele din urma sa accesezi bancomatul apartinand Bancii Mondiale.
  Dupa aceea mai treci pe la noi. Daca ai fi un domn, ai putea cere scuze Corinei.
  Sa auzim numai de bine!

 19. horya Says:

  bv bv bv bv bv bv bv bv bv bv bv bv bv bv bv bv bv bv bv…..
  Asa tineri vreau sa avem in Romania . Dumneavoastra sunteti un model pentru tinerii din ziua de astazi..un politician model..un om pe care te poti baza..Un Presedinte adevarat. Va multumesc. Psd oamenii -l voteaza, animalele il resping.
  http://112ocupat.wordpress.com

 20. emigrantul Says:

  Citat:
  /”Banca Mondiala, care desi se numeste “Banca” nu are nici o legatura cu ce inseamna o “Banca” in sensul clasic al cuvantului. Ea se axeaza in principal, mai ales in ultimii ani, pe finantarea programelor de dezvoltare si eu exact cu asta ma ocup de trei ani incoace, din 2005, ca membra a Comisiei de Dezvoltare a Parlamentului European.”/

  1) Din stirea urmatoare ar parea ca totusi Banca Mondiala se comporta ca orice banca dind imprumuturi pentru realizarea unor anumite lucrari. Asa cum o banca obisnuita furnizeaza cuiva bani sa-si renoveze casa, spre exemplu, tot asa Banca Mondiala, se pare ca, da imprumuturi pentru reconditionarea drumurilor dintr-un stat. Sau asa ceva se numeste “program de dezvoltare”.

  Banca Mondiala finanteaza umplerea gropilor din sosele
  Cotidianul, 01 August 2006
  Compania de autostrazi si drumuri nationale va angaja de la Banca Mondiala un imprumut pe cinci ani, in valoare de peste 500 de milioane de dolari, pentru repararea soselelor

  2) Nu ar strica un exemplu concret, un ”program de dezvoltare finantat de banca mondiala” care a fost finalizat cu succes in sensul ca exista niste realizari concrete, utile, palpabile, in acord cu obiectivele stabilite initial.

 21. bucur Says:

  @Corina Cretu

  Da Corina stim ca esti o ,,extraordinara” ,la Banca Mondiala oricum decid Americanii. Asa ,ca sa te linistesti si sa nu-ti faci iluzii de European. Si ca sa te ma linistesc odata te anunt ca-n administratia O’ BAMA Romania nu mai face parte din sfera de interes a Statelor Unite in Estul Europei. Ca tot ai terminat facultatea aia cu care le dai peste nas participantilor de pe blog ,ce zici de reactia Concernelor Americane din Romania( vezi ex. Kraft Food L.T.D. ; Colgate -Palmolive LLC si mai nou Coca-Cola INC.) cred ca o explicatie cibernetico-economica iti da fiori reci pe sira spinarii …nu ?

  Sincer iti urez succes la noul ,,JOB” insa Poporului Roman ii este FOAME la PROPRIU. Si asta nu o spun eu ci ….

  http://www.gandul.info/alegeri-2008/vanghelie-seful-ferentarilor-alergat-si-el-de-rasculatii-foamei.html?11666;3554763

  Aaaa…si era sa uit. In Statele Unite m-a sunat Nadia Comaneci sa-mi spuna sa-l VOTEZ pe Bella Caroly !!! Era doar un mesaj normal :)) . Insa ii rog pe politicienii Romani sa inteleaga ca am votat ,,THE CHANGE’ …O’BAMA si ca pe mine personal nu ma intereseaza daca va candida Nadia Comaneci un erou al sportului national sau o ,,artista” de film ,ca Ana Birchal in Colegii in America sau Bella Caroly. NU ma intereseaza …. Ca de aia am ALES acum multi ani . AM ALES SA PLEC

  P.S.

  Si doresc sa mentionez faptul ca ultima opinie din urma cu cateva luni nu a fost publicata …era mai …sa-i spunem de nepublicat poate ?!? Asta asa sa nu crezi ca ca m-ai pacalit :))) (pentru owner-ul blogg-ului ca tot nu-i place cuvantul proprietar )

 22. leo Says:

  Ce ţi-e şi cu bloggerie asta!
  Pe de o parte, oferă o alternativă deloc de neglijat pentru comunicarea în masă, în vremuri în care o tot mai pronunţată concentrare a puterii în lumea media filtrează tot mai mult accesul realităţii spre mase, televiziunile şi presa uitând de mult a mai prezenta realitatea aceea reală, a omului de rând, rătăcind pe undeva între comercial care, nu-i aşa, presupune concentrarea pe hitch, scandal şi false valori, şi interese economice şi politice ale diverselor grupări. Astfel că tot mai mulţi preferă să-şi asigure informarea accesând bloguri de ţinută, printre politicienii noştri extrem de rare şi, spre disperarea apoliticilor ce riscă a fi luat drept partizani, în majoritatea lor aparţinând unor pesedei (din păcate pentru pesedei, nu unor vârfuri ale partidului căzut pradă combinatoricii dâmboviţene…)
  Pe de altă parte, oferă prilej de dezlănţuire unor frustraţi care, după ce că n-au produs nimic în viaţă în afară de fiere, nulităţi absolute fiind, nu ştiu decât să demoleze orice, fără măcar a se strădui, necum a reuşi să înţeleagă împotriva a ce se dezlănţuie mintea lor de gâgă. Nu ajungeau ăia cu idei puţine dar fixe cărora dl Preşedinte le-a tot explicat, cu o răbdare incredibilă, aceleaşi lucruri pe marginea cărora aceeaşi revin, ca nişte babe senile, de parcă nu li s-ar fi răspuns extrem de clar deja, acu se mai găsiră nişte fruntengustă care să se repeadă să maculeze imaginea unei femei care, aşa sensibilă şi vulnerabilă cum pare, a făcut mult, dar muuult mai mult decât toţi bărbaţii politici ce se dau zmei, da-s bieţi căţei, decât toate muierile în izmene care s-au repezit asupra blogului ei, şi care mai nou o vânează şi pe alte căi internaute. Este incredibil cât de jos se poate coborî nimicnicia umană!
  PS
  Domnule Preşedinte,
  De apreciat reacţia dvs promptă la atitudinea cetăţeanului care a uitat complet că rolul de Preşedinte presupune echidistanţă. Din fericire, în vreme ce intervenţia disperată în campanie, în sfidarea tuturor normelor constituţionale şi de bun-simţ nu au cum avea decât efecte contrare celor scontate la un popor înzestrat de la natură cu un bun-simţ de-a dreptul… mioritic, intervenţia dvs, aşa cum remarca un coleg pe blogul fostului, sperăm cât mai curând viitorului Premier – şi ăla sigur nu e drezina de a luat locul SINGUREI locomotive pesede ce aţi fost, sunteţi şi veţi rămâne, oricât ar dispera asta „prietenii” şi duşmanii – în jumătate de oră aţi crescut cota partidului dvs de suflet cu cel puţin 5%. Din păcate, alţii se străduie teribil să risipească la procente cu neputinţa lor de a fi credibili ca social-democraţi… şi ca orice altceva dealtfel…

 23. galaxystar Says:

  Bravo Corina Si De La Mine!!!

 24. Victor Says:

  Chiar asa Georgiane, nu-i vorba ca esti singurul care nu se imbata cu apa rece dar Corina nu s-a numit singura acolo si nici romanii nu au numit-o. Banuiesc ca cei care au facut numirea stiu ce fac. Si daca nu stiu asta e. Nu mai pot eu de Banca Mondiala… Nu inteleg de ce te afecteaza pe tine aceste chestiuni. Probabil esti un cetatean mondial model. Sincer, habar nu am cine a numit-o ca nu am rabdare sa citesc stirea dar este logic ce spun eu. Nu?

 25. ciprian blidaru Says:

  Draga Corina,
  E un lucru extraordinar pentru ca se confirma ca seriozitatea, inteligenta si perseverenta dau rezultate cu bataie lunga in timp, spre deosebire de superficialitatea, gregarismul si neseriozitatea de care avem parte (si) in aceasta campanie electorala. Ma bucur foarte mult pentru aceasta recunoastere la un asemenea nivel a calitatilor si a muncii tale. De astfel de oameni politici sobri, responsabili si respectati in lume are nevoie tara asta. Esti o exceptie in politica romaneasca. Una care va schimba regula! Suntem alaturi de tine! Sincere felicitari si mult succes in continuare!

 26. Maria Barbu Says:

  Domnule presedinte,

  i-am transmis Corinei cele mai sincere felicitari si toata admiratia mea pentru acest succes. Ceea ce vreau sa subliniez este insa marea calitate umana si caracterul de exceptie al oamenilor care va considera modelul lor politic si uman, oameni printre care indraznesc sa ma numar si eu. De aceea simt nevoia sa va felicit si pe dumneavoastra, pentru ca , prin Corina Cretu si prin altii, se poarta mai departe aceasta flamura a onestitatii, a fortei morale si a echilibrului politic pe care ati stiut sa le saditi in noi si pentru care va suntem infinit de recunoscatori!

 27. sfinx667 Says:

  @Corina,
  ai tot respectul, admiraţia noastră a tuturor, cei ca personajul de mai sus, nu merită nici atenţie, nici explicaţie, nu pe bloguri se face alfabetizare şi nici 7 anişori de acasă nu-i poate oferi nimeni nici unui neputincios , fristrat de genul celui de mai sus …. sunt profund indignată, chiar dacă a venit pe blogul domnului Preşedinte cu anume trebi se pare, aceasta nu-i dă dreptul a fi impertinent, cu nimeni, cu atât mai puţin cu tine, singurul europarlamentar român care chiar meriţi recunoaşterea realizărilor, mai cu seamă că sunt rodul unor strădanii, şi, mai ales în folosul României !
  Să-i fie ruşine netrebnicului şi mai ales celor din spateele său care l-au îndemnat la asemenea manifestări deviante de prost gust !
  STIMĂ ŞI DEOSEBIT RESPECT, CORINA CREŢU ! FELICITĂRI !
  numai bine şi la cât mai multe realizări şi împliniri,
  Sibilla

 28. daniri Says:

  Imi cer scuze dar nu pot sa nu-i mai pun o intrebare lui georgianp (am observat ca isi pune intrebari)…Cum o fi ajuns Winston Churchill “unul din cei mai importanţi conducători din istoria Regatului Unit şi a lumii întregi”??? (am pus ghilimele pentru ca este citat din wikipedia). Daca ii cauti “CV-ul” o sa vezi ca nu prea avea studii “de specialitate” ba mai mult in 1915, Churchill a fost considerat responsabil pentru dezastruoasele campanii de la Dardanele si Galipoli si a fost exclus din guvernul de coalitie din timpul razboiului. Si totusi…ma gandesc “o fi avut tangente cu politica” de a ajuns prim ministru cativa ani mai tarziu…

 29. mirelateodorescu Says:

  Felicitari Corina Cretu, un europarlamentar care reprezinta Romania cu cinste !

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: