EVENIMENT

ZIUA AGENŢIILOR DE PRESĂ – Ediţia a III-a

Un eveniment care merita subliniat, cu atat mai mult cu cat este dedicat rolului pe care agentiile de presa il au “in sfera Internet”. “Ziua agenţiilor de presă“, organizat de Agenţia de presă Rador a Societăţii Române de Radiodifuziune, se afla la cea de-a III-a editie.

Subscriu in totul prezentarii facute de organizatori : « Jurnaliştii de agenţie sunt giganţii anonimi de la izvoarele informaţiei. Pentru o zi însă vor ieşi din acest cerc aproape necunoscut şi vor fi recompensaţi pentru munca, talentul şi creativitatea lor”.

Adresez sincere aprecieri tuturor acelora care, prin munca depusa asigura transmiterea informatiilor corect, concret si in timp real.

Felicitari nominalizatilor !

Agenţii de presă nominalizate:
Rompres
Mediafax
Newsin

Jurnalişti nominalizaţi:
Denisa Soare, Newsin
Eliza Olteanu, Newsin
Alexandru Purcăruş, Mediafax
Irina Dârlea, Mediafax
Cătălina Matei, Rompres
Irinel Mica, Rompres

Advertisements

4 Responses to “EVENIMENT”

 1. Gabriela Savitsky Says:

  Nimeni nu ştie cum se numeau oamenii care au construit Marele Zid Chinezesc sau piramidele de la Gizeh, dar ele există şi astăzi. Sigur, comparaţia este intenţionat exagerată că să înţelegem ce rol important au aceşti jurnalişti care fac posibilă comunitatea informaţiilor pe fluxurile de ştiri, pe internet. Este o muncă ingrată, fără satisfacţii deosebite, fără volute spectaculoase. Pentru această profesie şi pentru acest post un jurnalist are nevoie, pe lângă cunoştinţele specifice meseriei, de instinct.
  M-am gândit o clipă la sutele de profesionişti media care adună informaţiile, le prelucrează şi le pun la dispoziţia redacţiilor. Chiar dacă mijloacele moderne au adus ştirea în simultaneitate cu cotidianul – evenimentul se întâmplă în timp ce îl priveşti – uzina care transformă viaţa în informaţie se sprijină tot pe oameni.
  Vă mulţumim.

 2. 100.000 de vizite în 8 luni! « Mihnea Georgescu Says:

  […] mulţumesc tuturor celor care mi-aţi călcat pragul acestui blog şi, fireşte, în primul rând Preşedintelui Ion Iliescu, fără a cărui încurajare nu aş fi continuat activitatea mea politică… Doresc de […]

 3. Presedinte al Boborului Says:

  Va salut cu tot respectul dle Ion Iliescu,

  chiar daca sunt un necrutator dusman(ideologic) al dvs. As dori sa va provoc la o discutie (la rece(, dupa 18 ani,nu a repeta la nesfârsit acuzele si justificarile ci a a expune cititorilor dvs douo perspective a aceluias eveniment(e).

  Stimate dle Ion Iliescu,

  Ce este adevarul? Marea minciuna se impune ca adevar absolut.

  Ce adevar vrem asimila, fiecare pe al sau

  Ce motive am avea noi români al diaboliza pe Ion Iliescu?

  Daca ma onorati cu o disctuie deschisa, voi incepe cu urmatoarea intrebare:

  Dumitru Maziliu in data de 22 Dec 89 soseste in Balconul CC, unde va da citire Proclamatiei pe care si dvs o veti adopta. In urma citiri acestei Proclamati incepe macelul cunoscut sub denumirea de terorism.

  Intrebare;

  Aveti elemente care indica faptul ca acea Proclamatie nu a fost creatia lui Maziliu ci a altui grup (mentionat si de Stonescu). Daca deslusim aceasta incurcatura vom descfira si acel 12 Ianuarie si tot ce a urmat.

  Cu stima

 4. Victor Says:

  Cum este posibil ca cei de la Realitatea sa il cerceteze tocmai pe Presedintele Iliescu la declaratia de avere? O omisiune, o scapare devine acum in viziunea tonomatelor de la Realitatea o problema de dezbatut? Ce are Ion Iliescu de ascuns, ca nu are nici o avere, nu are mai nimic? Pai in loc sa discutam despre ecscrocii care se imbogatesc cu milioane de euro de la o zi la alta pe spatele nostru stam sa il verificam pe Ion Iliescu? Sa ne pierdem vremea cu declaratia unui politician care este mai sarac decat ultimul consilier de la te miri ce primarie?

  Agramatul Pavel Lucescu, apropo, i-am scris si pe blogul lui candva si i-am atras atentia ca la dificultatile de exprimare pe care le are, la modul cum face acordurile, mie unul mi-ar fi rusine sa ma pretind jurnalist, care uita ce spune la inceputul unei fraze si termina cu alta idee, insinueaza ca Ion Iliescu trebuie sa consulte un psiholog? Pai unuia ca Pavel Lucescu i-ar trebui doua sute de vieti ca sa inteleaga cea mai simpla strategie politica imaginata de Ion Iliescu dar cat i-ar trebui ca sa o conceapa???

  In ce tara traim fratilor? In loc sa fim cu ochii pe mafiotii din politica romaneasca si as spune eu, adica pe toti politicienii stam sa ne uitam dupa “averea” lui Ion Iliescu care in viata lui nu a fost interesat de bani de avantaje materiale?

  Cat de nemernici si de ticalosi sunt romanii daca ceea ce pot face intr-o tara in care coruptia a ajuns la rang de lege este sa cerceteze declaratia de avere poate a singurului om complet dezinteresat de avantaje materiale din tara?

  Sunt profund scarbit. Mai este cineva revoltat de aceasta nemernicie fara margini??? Sau sunt singurul tampit care gandeste asa? Ca deja am inceput sa cred ca eu sunt defect in gandire. Daca nu gandesti ca ecscrocii inseamna ca nu esti normal. In Romania.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: