INSOLENTA ŞI DEMAGOGIE

Dl. Blaga a fost insolent şi demagog în legătură cu “mineriadele”!

În 1990, nu minerii au iniţiat acţiuni violente, ci alţii.

În 13 iunie, forţe anarhice, grupuri de huligani, incitaţi de forţe interesate să destabilizeze ţara – la doar trei săptămâni după alegerile din 20 mai – au atacat şi devastat clădiri ale unor instituţii publice: Poliţie, MAI, SRI, Televiziune, cu lozinca – “Singura soluţie – înc-o revoluţie”!

Venirea minerilor a fost efectul, nu cauza acţiunilor de vandalism din Capitală. Şi nu au fost singurii care au venit în sprijinul instituţiilor statului, care primiseră încrederea cetăţenilor la alegeri.

Nu întâmplător, cetăţenii Capitalei i-au aplaudat pe mineri – atât la venire, cât şi la plecare!

Desigur că violenţele săvârşite de mineri, la rândul lor au adus prejudicii imaginii ţării. Dar este curată făţărnicie abordarea unilaterală a dezavuării violenţelor. Iar cei ce au condamnat violenţele minerilor din 1990 i-au aplaudat, pe aceiaşi mineri, în anul următor (septembrie 1991), când au venit să ceară demiterea guvernului Roman şi a preşedintelui Iliescu. Este binecunoscută primirea triumfală făcută delegaţiei de mineri, condusă de Miron Cozma, în Congresul PNŢCD.

Faptul că Vasile Blaga repeta sloganurile reacţiunii politice din anul 1990 – el, care era în FSN, demnitar numit de FSN – arată lipsa de verticalitate, făţărnicie şi caracterul duplicitar al acestui om – ca şi al partidului pe care îl reprezintă, care a fost capabil să-şi schimbe, la comandă, culoarea politică – de la stânga, la dreapta.

Această nestatornicie în opinii şi crez politic este o proastă recomandare atat pentru un om politic, cat şi pentru partidul – care vrea să câştige încrederea cetăţenilor!

Advertisements

20 Responses to “INSOLENTA ŞI DEMAGOGIE”

 1. După contraatacul lui Sorin Oprescu, vine şi replica lui Ion Iliesc : INconstantIN.ro Says:

  […] După contraatacul lui Sorin Oprescu vizavi de afirmaţiile lui Vasile Blaga, astăzi, Ion Iliescu vine şi el cu o replică pe care o găsim postată la distinsul PSD-ist pe blog: INSOLENTA ŞI DEMAGOGIE […]

 2. krudus Says:

  Domnule Presedinte, acest domn Blaga este disperat.Doreste cu orice pret sa castige functia aceasta de primar care aduce bani multi dar mai ales bani negrii, in buzunarele hacuitorilor de parcuri si spatii verzi.

  La sectorul 3, a castigat Negoita, omul care respecta Hotarari Judecatoresti definitive si irevocabile doar daca primeste spaga sau jumatate din teren.Este o afirmatie pe care o pot dovedi cu acte.Retrocedeaza parcuri doar celor care ofera cosmison de 50%.

  Dl Blaga, va ataca in mod total incorect.
  Cui ii mai pasa de mineri, cand astazi traversezi Bucurestiul, in 3 ore???Cui ii pasa de ce s-a petrecut in anii “90, cand il vede pe Costica Costanda, cumparator de drepturi litigioase devenind miliardar peste noapte???

  Dl. Blaga, mai bine sa demaste coruptia din PMB si asfaltarile de cate doua ori pe an in mod nejustificat, in vreme ce cartiere intregi nu au canalizare si drumuri asfaltate.

  Oprescu a castigat si va castiga aceste alegeri datorita sprijinului acordat si de dumnevoastra.Degeaba comenteaza specialistii in politica negativ aceasta apropiere de doctor, dumneavostra pe oricine sustineti are sanse de castig 100%.

  Spitalul Municipal arata astazi asa bine, datorita implicarii lui Oprescu.

  Cine crede in onestitate, cinste,profesionalism trebuie sa-l sustina pe Oprescu.

  Cei carora doresc ca iarba sa fie acoperita de betoane si zagarie nori sa-l voteze pe dl. Blaga.

  ps- in dosarul civil 8808/3/2006 aflat pe rolul Judecatoriei sector 3, Liviu Negoita primarul fantastic, imparte prada(doua terenuri din sector) cu o batrana impostoare, clienta veche a mafiei imobiliare din sector.Expertul topo este obligat sa “mute” terenul acolo unde trebuie.Se poate verifica si imi asum raspunderea pt. cele de mai sus.

 3. Bibliotecaru Says:

  A face astăzi din mineriade un subiect electoral mi se pare un lucru neserios şi disperat. Argumentul mineriadă pentru a lovi într-un contracandidat la primărie este un gest inferior. Probabil că discuţia la nivel de proiect nu există din lipsă de proiecte esenţiale. Ar trebui să mă aştept şi la acuzaţii de tipul “ai copiat în clasa a V-a la istorie!”? Astfel de “bătaie la pot” mie îmi dezvălui caza pentru care candidaţii îşi doresc primăria şi aceasta nu are nici cea mai vagă legătură cu binele cetăţeanului. Cel mult cu banii lui.

 4. nattaniel Says:

  PT KRUDUS
  iti spun eu cui ii pasa de ce au facut minerii atunci stimabile: parintilor ai caror copii au murit atunci batuti de mineri, celor ramasi nenorociti pe viata si copiilor ramasi fara parinti, bucurestenilor care au trait groaza acelor zile si romanilor care traiesc azi in tara asta care a dat inapoi atunci nu cu 20 de ani ci cu 50 de ani. nici un investitor strain nu a mai vrut ” sa ne cumpere tara ” o lunga perioada de timp pentru ca NOUL TATUC a avut ” intelepciunea”sa cheme fortele de ordine sa restabileasca ordinea si democratia pe care “forţe anarhice, grupuri de huligani, incitaţi de forţe interesate să destabilizeze ţara ” doreau sa ii puna SULA IN COASTE si sa ii rapeasca lui PUTEREA . si care a fost rezultatul?dupa 18 ani ne uitam peste gard la vecinii din vest unde si ne bucuram pentru oasele de la masa lor aruncate si noua din cand in cand. iti place Krudus unde te-a adus TATUCA al tau. sau tu faci parte din sistem?

 5. Maria Barbu Says:

  Domnule Presedinte,

  ce autoritate politica si morala poate avea Vasile Blaga? Daca exista sau a existat vreodata in istoria omenirii un model al imoralitatii si al necinstei acela este vamesul, chiar si cartile sacre scriu despre acest nefericit model.
  Ori, Vasile Blaga a fost si a ramas un vames lipsit de morala, de onoare si de demnitate, aducand pe scena politica romaneasca o figura aproape la fel de grotesca cu cea a lui Traian Basescu!
  Nu mai spun ca si Basescu si Blaga au fost participanti la evenimente, in calitate de demnitari in functie. Cu ce legitimitate si autoritate vorbesc acum? Cu aceeasi cu care Traian Basescu se da campion al luptei anti=comuniste, tocmai el, care a fost un profitor al regimului comunist si un favorit al tovarasei Ceausescu si al Securitatii?

 6. sfinx667 Says:

  Domnule Presedinte Ion Iliescu ,
  Acest domn Vasile Blaga, nu face decat sa confirme panica si temerile ce l-au cuprins, deh, fusese prea sigur pe el … acum, se agata cu disperare de orice crede el sau sfetnicii sai de taina , a-i fi folositor… Mie personal mi se pare injositor, se preteaza la infantilisme, tipice de altfel portocaliilor in ultimul timp, se pare ca asta e limita … putintele si neputintele sale… Ma intreb daca ar ajunge primar, oare tot asa va raspunde cerintelor si problemelor ivite..raportandu-se permanent la trecut ?Prestatia sa e demna de mila, in opinia mea.
  Sincer, doctorul Oprescu merita sa castige, e mai uman, se face inteles de catre alegatori, pana la urma cei care voteaza, si ii doresc mult succes in turul II !
  Rusine sa-i fie domnului Blaga, e un om slab, tocmai a demostrat cat de slab…
  respecte si deosebita consideratie,
  Sibilla

 7. baiamare Says:

  Puteţi dovedi cele spuse? De ce nu o faceti public? Nu ar accepta vreun post de televiziune? Dacă nu accepta ei, accept eu o exclusivitate :-).
  Cu stimă, consideraţie, respect şamd, un tânăr dintr-o ţară de c.

 8. Horia Blidaru Says:

  Motto: “Discutăm de o conducere de partid. Trebuiau să-l trimită la pensie, să-şi vadă de comunismul lui, liniştit, în Primăverii. Statul garantează foştilor preşedinţi case.” – Traian Băsescu, la Realitatea TV

  Atacul lui Băsescu era de aşteptat. Fără să fiu din specia celor cărora le place să sară cu inepta ”v-am spus eu?”, mă văd nevoit să repet ce scriam într-o postare precedentă pe blog: “Greu de crezut că ex-piratul va privi impasibil cum se prăbuşeşte catargul principal al navei sale”. Aşa cum era de anticipat, deci, a ieşit aseară la Realitatea TV, un post care se descalifică prin slugărnicie. Cu o zi înainte, iarăşi previzibil, buldogul Vasile Blaga sărise la gâtul lui Oprescu, cu ultimul său dinte în viaţă: Iliescu şi mineriadele.

  Aceşti indivizi ne iau de proşti? Da! Ei ne vorbesc despre mineriade ca şi cum le-ar fi reuşit operaţiunea de spălare a creierelor, pe care au pus-o la cale, în anii din urmă, împreună cu intelighenţia de ciolan şi cu presa de toaletă portocalie. Ei, iacătă că până şi puştanii ca mine de acum 18 ani, îşi amintesc că minerii s-au îndreptat spre Bucureşti, în ‘90, în contextul violenţelor de stradă provocate de radicalii de dreapta care nu acceptau rezultatul zdrobitor al alegerilor din 20 mai 1990. Pe vremea aceea, în ordine ierarhică, Băsescu era director general în Ministerul Transporturilor – instituţia care asigurase deplasarea ortacilor dinspre Valea Jiului -, iar Gheorghe Dobre – titular al respectivului minister la debuturile guvernării din 2004, post predat lui Radu Berceanu – era directorul Regionalei CFR Craiova, şi, aşa cum spun reprezentanţii Asociaţiei victimelor mineriadelor, Dobre s-a aflat printre organizatorii garniturilor de tren ce au fost puse la dispoziţia minerilor pentru a ajunge la Bucureşti. Purul Vasile Blaga era, la acea vreme, un “biet” prefect FSN de Bihor, după care a ajuns un “amărât” de şef al vămilor din partea de nord-vest a ţării, “eşuând” ulterior ca senator şi ministru de Interne. Ei, bine, aceşti profitori ai tranziţiei şi aplaudaci ai minerilor se agaţă, acum, de ultimul fir de păr, crezând că, dacă şi-au dat, între timp, blana la întors, nu ne mai put nemeritatele lor cariere publice şi neruşinatele averi strânse în vremea capitalismului sălbatic de care-au profitat din plin.

  Stimate tovarăşe Traian Băsescu, Director General al Inspectoratului de Stat al Navigaţiei Civile din Ministerul Transporturilor, numit în funcţie taman înainte de Revoluţie, află despre mine, cel care aveam 11 ani pe când matale te ascundeai sub pat alături de mult-iubita ta consoartă şi de prinţesele de cacao pe care presa supusă ţie ni le tot vâră pe nas, află, aşadar, că mă umflă un râs nervos când aflu că te trezişi tocmai tu, nomenclaturistul care s-a mărturisit apoi dizident pe motiv de bişniţă de la un port la altul, să ne ţii lecţii de anticomunism. Nu mai zic nimic despre cele de morală, că-mi amintesc, iar, că eşti unul din ticăloşii artizani ai rahatului de politică mizeră pe care-l înghiţim, noi, ăştia, fraierii, de când alde matale venirăţi în prim plan. Dar, fir-aţi voi ai ăluia căruia v-aţi închinat toată viaţa politică, chiar credeţi că suportăm la nesfârşit minciunile astea de la obraz?

  Ajunse, par exemplu, pe puterile lui, Sorin Oprescu în turul doi la Capitala–stindard portocaliu, aşa, abandonat până şi de reformatorii lu’ PSD cum era, şi sărirăţi cu gura pe el. Că Iliescu, că mineriade, că stafiile trecutului… Care stafii, aburelu’ lu’ Golden Spritz? S-au spart oglinzile de la Cotroceni de cât v-aţi dat prin ele, matale şi Lenuţa, de nu se mai vede ridicolul?

 9. Atacul lui Băsescu « realitatea si dincolo de ea Says:

  […] previzibil, buldogul Vasile Blaga sărise la gâtul lui Oprescu, cu ultimul său dinte în viaţă: Iliescu şi […]

 10. Victor Says:

  Domnule Presedinte,

  Este evident ca ei doresc sa mute tema disputei politice de la problema administratiei locale la cea a mineriadei. Poate ii aratati Doctorului urmatorea parte din discursul lui Barack Obama, parte in care se refera la mentorul sau Pastorul Wright atunci cand in timpul campaniei a fost atacat si i s-a pretins sa se dezica de acesta din urma :

  “As such, Reverend Wright’s comments were not only wrong but divisive, divisive at a time when we need unity; racially charged at a time when we need to come together to solve a set of monumental problems – two wars, a terrorist threat, a falling economy, a chronic health care crisis and potentially devastating climate change; problems that are neither black or white or Latino or Asian, but rather problems that confront us all.

  Given my background, my politics, and my professed values and ideals, there will no doubt be those for whom my statements of condemnation are not enough. Why associate myself with Reverend Wright in the first place, they may ask? Why not join another church? And I confess that if all that I knew of Reverend Wright were the snippets of those sermons that have run in an endless loop on the television and You Tube, or if Trinity United Church of Christ conformed to the caricatures being peddled by some commentators, there is no doubt that I would react in much the same way

  But the truth is, that isn’t all that I know of the man. The man I met more than twenty years ago is a man who helped introduce me to my Christian faith, a man who spoke to me about our obligations to love one another; to care for the sick and lift up the poor. He is a man who served his country as a U.S. Marine; who has studied and lectured at some of the finest universities and seminaries in the country, and who for over thirty years led a church that serves the community by doing God’s work here on Earth – by housing the homeless, ministering to the needy, providing day care services and scholarships and prison ministries, and reaching out to those suffering from HIV/AIDS.

  […]

  I can no more disown him than I can disown the black community. I can no more disown him than I can my white grandmother – a woman who helped raise me, a woman who sacrificed again and again for me, a woman who loves me as much as she loves anything in this world, but a woman who once confessed her fear of black men who passed by her on the street, and who on more than one occasion has uttered racial or ethnic stereotypes that made me cringe.

  These people are a part of me. And they are a part of America, this country that I love. “

 11. emigrantul Says:

  IAR STIRI DENIGRATOARE LA ADRESA ROMANIEI
  (SITUL NEWS.YAHOO.COM – UNUL DIN CELE MAI CITITE DIN LUME)

  O stire pe Yahoo News clasifica domeniile de internet romanesti (“.ro”) ca fiind printre cele mai periculoase din lume dupa Hong Kong, China si domeniul “.info”.

  /”the most dangerous domains to navigate to are “.hk” (Hong Kong), “.cn” (China) and “.info” (information).
  …..
  Other risky domains include “.ro” (Romania), with 6.8 percent, and “.ru” (Russia), with 6 percent of sites flagged as dangerous.”/

  Citat Complet:
  /”New report identifies dangerous Web domains
  By JORDAN ROBERTSON, AP Technology
  SAN JOSE, Calif. – When surfing the Internet for safe Web sites, not all domains are equal. Companies that assign addresses for Web sites appear to be cutting corners on security more when they assign names in certain domains than in others, according to a report to be released Wednesday by antivirus software vendor McAfee Inc.
  McAfee found the most dangerous domains to navigate to are “.hk” (Hong Kong), “.cn” (China) and “.info” (information).
  Of all “.hk” sites McAfee tested, it flagged 19.2 percent as dangerous or potentially dangerous to visitors; it flagged 11.8 percent of “.cn” sites and 11.7 percent of “.info” sites that way.
  A little more than 5 percent of the sites under the “.com” domain — the world’s most popular — were identified as dangerous.
  More spammers, malicious code writers and other cybercriminals can establish an online presence when domain name registry businesses cut requirements for registering a site in order to boost their profit and profile. The report doesn’t identify domain name registration companies McAfee believes are responsible for those lapses.
  Hundreds, perhaps thousands, of companies are in the business of registering domain names; some are large and well known, while others are small and less reputable, offering their services on the cheap and with flimsy or no background checks to lure in more customers.
  The fact that Internet scam artists gravitate to domain name services with lower fees and fewer requirements isn’t new.
  What McAfee’s “Mapping the Mal Web” report, now in its second year, tries to do is identify the domains that are populated with the highest concentration of risky sites.
  The servers for “.hk” and “.cn” Web sites don’t have to be in China; Web site operators can register sites from anywhere to target different geographies.

  Other risky domains include “.ro” (Romania), with 6.8 percent, and “.ru” (Russia), with 6 percent of sites flagged as dangerous.

  Shane Keats, research analyst for McAfee and lead author of the report, said the increase in dangerous sites registered under the “.hk” and “.cn” domains over last year’s report was caused in part by better data collection on McAfee’s part on those domains and by apparent security lapses in some registrar companies’ processes for registering addresses.
  “My advice about surfing behavior is that if you’re really desperate for cheap Prozac and the pharmacy ends in ‘.cn,’ don’t do it. Just don’t do it,” Keats said. “Find another place to get your Prozac.”
  Many Internet frauds involve fake sites for pharmaceuticals.
  The McAfee report is based on results from 9.9 million Web sites that were tested in 265 domains for serving malicious code, excessive pop-up ads or forms to fill out that actually are tools for harvesting e-mail addresses for sending spam.
  Keats said domain name registrars that are strict about authenticating that Web site owners are operating a legitimate business see far fewer malicious Web sites using their services.
  Where McAfee found some of the least-risky domain names:
  • “.gov” (government use), with 0.05 percent flagged;
  • “.jp” (Japan), with 0.1 percent flagged and
  • “.au” (Australia), with 0.3 percent flagged.”/
  Sursa:
  http://news.yahoo.com/s/ap/20080604/ap_on_hi_te/tec_dangerous_domains

 12. Ovidiu Says:

  Cine este Traian Basescu ? si de ce minte ?

  VEZI MAPA PROFESIONALA – BASESCU TRAIAN

 13. cheinrich Says:

  Intrebari:
  Sediile partidelor istorice PNL, PNT-CD, PSDR, care au fost devastate de mineri nu intrau in categoria unor instituţii la fel de publice precum: Poliţie, MAI, SRI, Televiziune ?
  Cum poti ca fost presedinte al Romaniei si “om politic responsabil” sa cer izolarea unui partid legal constituit si inscris la tribunal (PD-L) sa fie izolat?
  PRM-ul este de aproape 20 de ani un partid condus de un individ cu accente extremiste evidente, care te-a jignit de nenumarate ori si cu toate acestea n-ai cerut izolarea lui. De ce?
  Intrebari mai sunt cu duiumul, dar n-are rost sa le mai formulez deoarece stiu ca nu voi primi niciodata raspuns la ele!

 14. Mineriadele… iar?! « Mihnea Georgescu Says:

  […] chiar din aparatul guvernamental şi care acum pozează în fecioare neprihănite! Citiţi un articol plin de patimă al Preşedintelui Iliescu, care spune mai multe decât aş putea spune eu! […]

 15. cbaltatescu Says:

  Da, asa e, aducerea pe tapet a mineriadelor este o manevra electorala. Dar asta nu o face mai putin adevarata. Asa cum mineriadele acum nu prea au legatura cu alegerile, asa nici raspunsurile dumneavoastra nu au legatura cu istoria.
  Ok, “altii” au initiat manifestarile violente. Ok, oamenii au aplaudat minerii care au calmat aceste manifestari violente cu bate in bot, si la venire si la plecare. SI ?? Ca presedinte al unui stat care se voia si atunci democratic mi se pare aberant sa aparati o manifestare violenta doar pentru ca ea a inabusit o alta. Sa inteleg ca sunt liber acum sa iau oameni la bataie ca sa-mi fac dreptate?

  Cat despre apaludat… Sunt convins ca stiti ca si executiile publice se apaludau, din sentimente animalice, mai multe detalii va pot oferi psihologii.

  Nu eram in bucuresti la vremea aia, cum nu sunt nici acum. Mai vad imagini din cand in cand, imagini care e foarte posibile sa fie alese “neobiectiv”. Asta este nerelevant, acolo se vad oameni care sunt batuti degeaba. Femei si barbati cu sacose in mana. Nu prea arata a agenti instigatori sau destabilizatori.

  Orice si oricum incercati dumneavoastra sa mai ziceti acum, istoria deja a consemnat mineriadele ca fapte de violenta gratuita, nedemocratia si profund anti-umana. Mi se pare ca, iarasi, nu ati inteles nimic din istorie. Ma astept sa comentati mai putin acest subiect si sa nu mai prezentati astfel de fapte ca niste simple “calmari” si “dispersari” ale unei mase de manifestanti. Recunoasteti macar o data excesele in aceste actiuni, chiar daca le considerati inca utile, la vremea aia.

 16. agnosticus Says:

  Blaga latră la comandă. Am observat aceleaşi texte expirate, debitate după modelul (de)mentorului lor, la Boc şi la obrăznicătura de Boureanu (are un nume relevant). Ce legătură o fi între mineriade şi alegerile locale? Dacă ar fi să se deshumeze trecutul lătrăilor pedelişti, nu ştiu cine ar fi mai dezavantajat…

 17. diogenecainele Says:

  stiti care e razbunarea suprema pentru mizeria asta a PD-L-ului? Ca tema practic nu are nicio valoare electorala. Ea prinde bine la nucleul dur al dreptei, care va merge si va vota oricum Blaga, dar nu va scoate din casa sa voteze pentru el niciun bucurestean caruia i s-a facut lehamite de borduriada si nici nu va inhiba pe cei exasperati care vor da un vot protestatar, deoarece problema daca exista pentru cineva e exlipsata de lucruri mai importante. In vreme ce ei bat in piua o tema inutila, Oprescu are posibilitatea de a vorbi despre chestiuni importante, fructuoase dpdv electoral.

 18. stef36 Says:

  Domnule Presedinte Iliescu !

  Sunt mahnita pentru atacul mizerabil al D-lui Traian Basescu la adresa
  Dvs. Sunt un om in virsta am 70 de ani, dar ma surprinde ura, dusmania,
  disperarea, cu fiecare cuvant rostit, D-lui BASESCU i se schimba tonul voci
  are atata ura si frica ! Oare nu se gandeste ca nu are calitatea morala sa se pronunte ca si anti comunist? A fost securisto comunist prin functia detinuta inainte de 1989 Oare politie politica au facut cei care munceau cinstit si plateau cotizatia de partid, fara sa faca rau oamenilor?
  sau cei care erau ca D-nul Basescu IN FRUNTE la AVERSA?
  Dosarul sau a disparut oare dece?

  Nu cred ca ne mai poate pacali cu vorbe demagogice! Cu glume de prost gust! Nu se poate compara cu D-voastra Un om deosebit, sobru, cu
  vorba deosebit de decenta, cu toate acestea, ar dori sa va copieze, dar nu poate ! Ca om doresc sa va transmit multa sanatate! Nu va lasati antrenat
  in discursul lui de demagog, fatarnic, mincinos care nu a facut decat rau tarii si acestui popor muncitor si rabdator!

  Imi pare tare rau ca oamenii au votat Blaga chiar si 29% astfel vor avea
  ce doresc, adica hotie, demagogie, continuarea demolarilor fara rost!

  Daca vom reusi sa fie votat Oprescu, (mai ales sa nu il fraudeze la alegeri) vor avea zile grele gasca D-LUI BASE, Oprescu va sacotoci prin toate sarlataniile facute de Basescu si Videanu!
  MA ROG SA AVEM PARTE DE ALEGERI CORECTE!

  Am vrut ca prima comunicare sa fie de alta factura mai concilianta pentru necazurile noastre, dar Realitatea TV din 3 iunie, va ramane ca o amaraciune greu de suportat , chiar pentru un om simplu cum sunt eu!
  Va doresc DOMNULE PRESEDINTE ILIESCU, SANATATE, FERICIRE sa nu uitati ca cei multi va respecta pentru tot ce ati facut pentru tara aceasta!
  Sa aveti putere sa sfidati rautatile acestui om care se pretinde PRESEDINTE!

 19. Ovidiu Says:

  Sorin Oprescu declară că nu vrea să facă publice numele persoanelor care nu l-au dorit ca şi candidat PSD la primărie. În ceea ce priveşte intervenţia preşedintelui în campanie, acesta mărturiseşte că “respectă insitutţia prezidenţială, dar că nu trebuie să coboare la rang de partizan”. “Eu lupt cu Blaga, nu cu Băsescu”, a precizat Oprescu.

  Sursa Antena 3

  http://stirea.wordpress.com/

 20. SorinPLATON Says:

  Eu inteleg foamea si frica din gatul proiectatului partid-stat PDL dar parca totusi “maestrii-maistrii” astia trebuie sa fie mai atenti cu manipularea pianului pe scari…
  http://sorinplaton.wordpress.com/2008/06/04/unde-deschizi-televizorul-tot-peste-ardei-umpluti-cu-varza-dai/

  1=

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: