VIATA POLITICA…..

 

 

Am citit postarile colegilor de blog. Sincere aprecieri pentru Victor, Mihnea, Unguru, Sibila, Isabellelorelai, sfinx667,Gabriela SAVITSKI, Petrisor Socol, Maria Barbu, Anca Chiser, Alexandru,Platon, Emigrantul  si altii. Scuze pentru cei pe care nu i-am mentionat  dar i-am citit cu mult interes. Am consultat in aceasta seara multe bloguri si m-a bucurat faptul ca exista un interes real pentru ISTORIA TRAITA..

 

Am incercat sa relatez faptele, asa cum au fost, in volumul  Viata Politica intre violenta si dialog”.

 

La finalul volumului am facut o remarca : “ Daca nu vom sti sa aparam adevarul istoric, riscam sa ne pierdem insasi istoria si sa ne amagim cu consideratii si rescrieri succesive, care nu fac altceva decat sa ne aseze la remorca a tot felul de conjuncturi si interese. Consecintele unei asemenea situatii sunt categorice si o spun cu toata convingerea : astfel de practici, prin care pana si istoria imediata, istoria traita, este impinsa peste marginile adevarului si se lasa loc denaturarilor, invectivei si etichetarii politice, sunt de esenta totalitara: indiferent de origine, indiferent de motivatie sau criterii de apartenenta! “.

 

            Au trecut ani de la aparitia volumului! Si constat ca gandurile mele de atunci sunt si astazi actuale.

 

Pentru rememorare am postat in Pagini interviul pe care l-am acordat Corinei Dragotescu, publicat in ziarul Adevarul ( anexa a volumului mentionat).

 

——

 

Duminica, 18-05-2008, ora 21,00 ANTENA 2

raspund invitatiei Oanei Stancu de a participa la emisiunea “Tara pe care o meritam”.

 

Despre emisiune :

 

“Duminica seara, Oana Stancu si invitatii sai – analisti, sociologi si ziaristi, uneori chiar si politicieni – va cheama la o deconspirare a culiselor politicii. O emisiune incitanta in care strategiile politicienilor sunt devoalate, „spontanul” din iesirile lor publice calculat, minciunile demontate.” (http://www.antena2.tv/emisiuni)

Advertisements

21 Responses to “VIATA POLITICA…..”

 1. Mihnea Georgescu Says:

  Domnule Preşedinte,

  Mulţumiri pentru menţionarea numelor noastre, ale celor care vă iubim şi vă stimăm. Vrem, nu vrem, atraşi de o forţă misterioasă, ne strângem în jurul domniei voastre ca o mână de bloggeri care dorim ca România să revină la NORMALITATE şi la ECHILIBRU.

 2. emigrantul Says:

  Citat Ion Iliescu:
  /“ Daca nu vom sti sa aparam adevarul istoric, riscam sa ne pierdem insasi istoria si sa ne amagim cu consideratii si rescrieri succesive, care nu fac altceva decat sa ne aseze la remorca a tot felul de conjuncturi si interese. Consecintele unei asemenea situatii sunt categorice si o spun cu toata convingerea : astfel de practici, prin care pana si istoria imediata, istoria traita, este impinsa peste marginile adevarului si se lasa loc denaturarilor, invectivei si etichetarii politice, sunt de esenta totalitara: indiferent de origine, indiferent de motivatie sau criterii de apartenenta! “./

  AVIND UNELE NELAMURIRI IN LEGATURA CU ADEVARUL PRIVITOR LA MOMENTUL DECEMBRIE 1989, AM FACUT NISTE INVESTIGATII PE INTERNET IAR REZULTATELE SUNT PREZENTATE MAI JOS

  Cele doua sondaje spun un singur lucru: Poporul Roman a fost luat prin surprindere de Revolutie deoarece aceasta nu reprezinta opera sa ci a strainilor.

  Daca cumva considerati ca rezultatele ar fi false sau nereprezentative pentru populatia tarii atunci puteti lansa propriile dvs. investigatii fie pe internet fie cu sondaje clasice. Veti ajunge la aceleasi rezultate.
  ================================================
  Revolutia Romana din 1989 v-a luat prin surprindere?

  Categoric DA – 34.31 %
  In buna masura DA – 17.65 %
  Intr-o oarecare masura DA – 17.65 %
  Categoric NU – 22.55 %
  Nu imi mai aduc aminte – 4.90 %
  Alte raspunsuri – 2.94 %

  Numar voturi: 102
  http://www.sondaje.php0h.com/revolutia89.php
  ================================================
  Considerati ca Revolutia Romana a fost pregatita de KGB la ordinul lui Mihail Gorbaciov?

  Categoric DA – 37.50 %
  Probabil DA – 34.09 %
  Categoric NU – 14.77 %
  Probabil NU – 4.55 %
  Nu stiu – 5.68 %
  Alte raspunsuri – 3.41 %

  Numar voturi: 88
  http://sondaje.php0h.com/revolsaulovitura.php
  ================================================

 3. Maria Barbu Says:

  Domnule Presedinte,

  pentru mine, si cred ca pentru orice om responsabil, primul criteriu de judecata a istoriei traite este acela care priveste interesul national. Numai asa pot decela in desisul de manifestari expresive diverse si a demersurilor paradoxale acele adevaruri care ne privesc pe noi toti. Dincolo de agitatia de moment a istoriei pe care o traim azi, dincolo de declaratiile populiste si demagogice ale puterii actuale, pot sa vad cum marile adevaruri ale natiunii au fost abandinate, cum a disparut interesul pentru valoare si calitate, pentru echilibru si responsabilitate. Si asta ma doare.
  Sunt acuzata de partizanat pentru ca declar deschis ca va admir pe dumneavoastra ca model uman si ca model de lider politic, dar nu e vorba de partizanat, ci eu pot sa gasesc in modelul pe care il reprezentati dumneavoastra in politica romaneasca a ultimelor doua decenii acel profil politic de care are nevoie un stat democratic, o tara demna si o natiune care se respecta. Acest respect al principiilor si valorilor ma face sa va admir si sa raman loiala modelului pe care il reprezentati. Si voi continua sa fiu astfel, in ciuda tututror presiunilor, uneori dureroase, care se exercita asupra mea!

 4. anca Says:

  mult succes la emisiune!

 5. isabellelorelai Says:

  Domnule Preşedinte,
  Vă mulţumesc frumos pentru aprecieri.
  Acum aştept emisiunea în care sunteţi invitat. “Ţara pe care o merităm”. Despre care Ţară aproape că îmi vine să zic că NU o merităm. O ţară minunată, care ne-a dat de toate şi pe care o distrugem sistematic. Mă gândeam dacă nu ar fi mai nimerit “Statul pe care îl merităm…”.

 6. emigrantul Says:

  SE PARE CA POSTAREA LUI ION ILIESCU PRIVITOARE LA CRISTIAN DIACONESCU, in care presedintele onorific al PSD critica jurnalistii pentru titlurile scandaloase ale articolelor ce au prezentat o intilnire dintre dumnealui si candidatul social democrat la primaria Bucurestiului, nu au avut decit darul de a inraii ziaristii care, dupa cite constat, persista cu aceleasi titluri. In final, nu stiu ce sa mai cred, au sau nu dreptate cei care spun ca Ion Iliescu nu il sustine pe Diaconescu?

  CITAT:
  /”Iliescu l-a abandonat pe Diaconescu încă înainte de a-l seduce
  de Florin NEGRUŢIU | 19 MAI 2008 | Ziarul Gandul

  Ion Iliescu l-a invitat pe Cristian Diaconescu la o întâlnire cu alegătorii, în Piaţa Moghioroş, şi apoi l-a anunţat că nu mai vine. Candidatul PSD s-a grăbit să anunţe, la mijlocul săptămânii, că duminică urmează să iasă, împreună cu Ion Iliescu, „într-o piaţă din sectorul 6”. Ieri dimineaţă, staff-ul lui Ion Iliescu a informat staff-ul lui Cristian Diaconescu despre o schimbare de plan: preşedintele de onoare nu-i mai poate face campanie candidatului Cristi, fiind angajat într-o întâlnire electorală cu alegătorii din… Videle. Prin urmare, Cristian Diaconescu nu s-a mai dus în Piaţa Moghioroş, lăsându-i această plăcere lui Dan Darabont, candidatul PSD la Primăria sectorului 6. Darabont era ieri dimineaţă uimit: „Acum un sfert de oră m-au anunţat că nu mai vin, nici Cristian Diaconescu, nici Ion Iliescu. Mă voi duce singur…”

  Ion Iliescu a ieşit o singură dată în campanie alături de Cristian Diaconescu, vineri după-amiază, la o întâlnire cu profesorii din sectorul 6. A fost mai degrabă o anti-campanie făcută de Ion Iliescu: într-un discurs de aproape o oră şi jumătate, el l-a ignorat total pe candidatul oficial al PSD. După ce presa a remarcat aproape unanim că Iliescu a făcut „blat”, acesta s-a apărat cu un post pe blogul personal. „Am participat la întâlnirea Candidatului PSD la Primaria Capitalei, Cristian Diaconescu şi a candidatului la Primăria sectorului 6, Dan Darabont cu profesorii din sectorul 6, la Sala de şedinţe a complexului “Sindicatul Leu”, urmată de la ora 18:00 de întâlnirea cu membrii de sindicat şi cu activul de partid.

  Din păcate, carenţe organizatorice au împiedicat participarea lui Cristi Diaconescu la ultimul eveniment, acesta având programată o întâlnire cu contracandidaţii la televiziune. Acest fapt a fost dealtfel un prilej pentru anumiţi jurnalişti de a găsi …în sfârşit titluri de scandal: ”Iliescu a făcut blat la prima ieşire electorală alături de candidatul Cristi”; “Cristian Diaconescu, neglijat de Ion Iliescu la o întâlnire cu profesorii”, “Campania lui Diaconescu bârfită în partid“. Asemenea afirmaţii nu conţin nici un “sâmbure de adevăr“, nici măcar nu vând ziarul şi nu aş dori să-mi înşele speranţele, afirmate, că: “actuala campanie electorala va avea loc şi se va finaliza fără bădărănii şi grosolănii“”.

  Abandonat de Ion Iliescu, candidatul Cristi s-a reorientat ieri dimineaţă şi a plecat, alături de Mircea Geoană, la căutat alegători prin Parcul Herăstrău.”/

 7. sfinx667 Says:

  Am urmarit emisiunea cu real interes, ati punctat si subliniat clar si limpede : ” parlamentul este principala institutie a democratiei si trebuie a fi respectat “, ” parlamentul are dreptul constitutional de a-l cenzura pe … voda ” , de ce nu o face, de ce ” voda ” continua a se complace sa manipuleze poporul prin mitomanie si sloganuri aberante ( ” astazi poporul a invins parlamentul …” ) si despuitate pana si de vesmantul bunului simt, vom afla, la un moment dat, caci, mare dreptate aveti, ” istoria se traieste ” iar poporul se va intoarce impotriva sa, il va costa fiecare silaba si fiecare minciuna, fiecare jignire a vre-unui jurnalist corespondent de razboi si fiecare nava ” disparuta “, va primi dupa cum are sufletul.
  Foarte frumos ati spus : ” pluralismul politic inseamna respectul minoritatii ” , suntem mandrii de dumneavoastra si in adevar avem ce invata, pentru ca ne oferiti modelul, pentru ca sunteti mai energic si mai activ decat suta de mii de tineri care vegeteaza meditand la, cine stie ce…
  Va felicit, stima, respect si pretuire domnule Ion Iliescu,
  Sibilla

 8. Petrisor Socol Says:

  Haideti sa fim alaturi de ea. Multumesc

  http://petrisorsokol.wordpress.com/2008/05/19/dana-deac-are-nevoie-de-ajutorul-nostru/

 9. isabellelorelai Says:

  Domnule Preşedinte,
  A fost o emisiune mai mult decât elegantă.
  Vă mulţumesc.

 10. radualexandrupsd3 Says:

  Am urmarit emisiunea si am ramas cu impresia ca democratia incipienta din anii 90 pornea de la anumite premise importante .
  In primul rand toti competitorii aveau un anumit grad de educatie amanunt important care nu mai este considerat indispensabil in actualitate .
  Apoi competitorii considerau fireasca deschiderea spre dialog , desi se confruntau intr-o lupta electorala .
  Astfel in multe aspecte ne confruntam cu un regres fata de acea perioada.

 11. Petrisor Socol Says:

  @Ion Iliescu

  Ce se intampla cu ceea ce se intampla in afara tarii? Am cam devenit oaia neagra a Europei: Italia vrea sa ne impuna vize, Spania nu mai are mult , ce facem domnule Presedinte? Unde este politica externa a Romaniei? iar ne culcam pe o ureche? A, da, asa este, suntem tara portilor deschise, domnul Traian Basescu trebuie sa-si ajute copii de la PD-L. Bravo Romania, sunt mandru de tara in care traiesc.

 12. Ovidiu Says:

  Stimate presedinte Ion Iliescu, am vazut ca va place istoria, va las sa vedeti o lucrare de a mea, eu sunt autorul si la Wikipedia.

  Gheorghe D. Mărdărescu

 13. Petrisor Socol Says:

  @ion Iliescu

  Cand ne-m trezi la realitate, nu ne este rusine in ce stadiu suntem? Dupa ce ca nu suntem in stare sa atragem fondurile europene, macar sa ne mai indreptam in comportament? Chiar se vrea sa se dea de pamant cu noi? sa fim umiliti? Sa ni se spuna din partea UE: “bai, potoliti-va ca nu mai merge asa.

 14. emigrantul Says:

  AM GASIT, IN ROMANIA LIBERA, URMATOARE LISTA DE PERSOANE NECINSTITE, CANDIDATE LA SEFIA CONSILIILOR JUDETENE

  Intrebare:
  Cit de obiectiva este lista, cine ar trebui scos de pe ea si cine adaugat?
  ================================================
  /”Lista neagra a Coalitiei pentru o Guvernare Curata
  Virgil Burla; Luni, 19 Mai 2008; Romania Libera

  Coalitia pentru o Guvernare Curata a dat publicitatii duminica lista candidatilor la sefia consiliilor judetene care nu intrunesc criteriile de integritate stabilite de cele opt organizatii ale societatii civile reunite in cadrul acestei coalitii.
  Din 150 de candidati monitorizati, ceva mai mult de o treime … au probleme…

  » Alba
  Nicolae Popa – PNL – traseist politic
  » Arges
  Cristian Boureanu – PD-L – urmarit penal de DNA
  Constantin Nicolescu – PSD – acuzat de conflict de interese
  » Bacau
  Ionel Palar – PNL – traseist politic
  Vasile Nistor – PD-L – a avut proces de evacuare cu RA-APPS
  Constantin Avram – PC – afaceri cu primaria, traseist politic
  Dragos Bernea – PSD – a schimbat destinatia unui credit de 300.000 de euro din fonduri europene
  » Bihor
  Kiss Alexandru – UDMR – implicat in doua anchete penale
  Stefan Seremi – PD-L – conflict de interese
  Mihai Bar – PSD – a facilitat diverse afaceri ale fratilor Micula
  » Bistrita-Nasaud
  Viorel Pupeza – PC – traseist politic
  Gheorghe Marinescu – PSD – si-a angajat fiul ca director al unei firme subordonate CJ
  » Botosani
  Constantin Contac – PSD – trimis in judecata de DNA pentru spalare de bani
  » Braila
  Gheorghe Bunea Stancu – PSD – conflict de interese
  » Brasov
  Aristotel Cancescu – PNL – plangere penala din partea CNA
  » Cluj
  Marius Nicoara – PNL – fara declaratie de interese si a oferit contracte fara licitatie
  Vasile Soporan – PSD – a concesionat ilegal un teren
  » Constanta
  Gheorghe Dragomir – PNL – nu si-a trecut in declaratia de avere o parte din firme
  Nicusor Constantinescu – PSD – asociat cu Radu Mazare in mai multe firme, a initiat hotarari ale CJ pentru alocarea de bani firmelor unor prieteni
  » Dambovita
  Gabriel Plaiasu – PNL – s-a asociat cu Fathi Taher, membru in CA al Parcului Industrial Mija si consilier judetean
  Gheorghe Ana – PSD – a aprobat majorarea de capital a parcului Industrial Mija, Taher devenind administrator
  » Dolj
  Victor Odolbasa – PNG – traseist politic
  » Galati
  Marius Gerard Necula – PD-L – traseist politic, afaceri cu tabla si benzen, asociat cu Platica Vidovici
  Victor Dobre – PNL – a beneficiat de hotarari de guvern cu dedicatie pentru firmele sale
  Eugen Durbaca – PC – condamnat la inchisoare
  » Giurgiu
  Dan Victor Nitulescu – PD-L – traseist politic, conflict de interese
  Niculae Badalau – a trecut un teren al familiei sale din extravilan in intravilan cu un profit de 3 milioane de euro
  » Harghita
  Szasz Jeno – PCM – a patronat incercarile Consiliului Local de a evacua un orfelinat apartinand de un ordin religios
  » Hunedoara
  Cristian Vladu – PD-L – conflict de interese
  Mircea Molot – PNL – acuzat de distribuire discretionara de fonduri
  » Iasi
  Traian Dobre – PNL – traseist politic, schimb de terenuri cu Directia Silvica
  » Mehedinti
  Liviu Mazilu – PNL – implicat in scandalul “fiselor de evaluare”
  » Mures
  Edit Emoke Lokody – UDMR – actualul presedinte al CJ si-a angajat fiica subordonata
  Ciprian Dobre – PNL – acuzat de fals si uz de fals
  » Olt
  Marin Ionica – PD-L – traseist politic, investigat pentru nereguli in programul SAPARD
  Paul Stanescu – PSD – licitatie trucata pentru Agroservice SA Corabia
  Jenel Copilau – PNL – afaceri ale CJ cu firme apropiate presedintelui CJ
  » Prahova
  Mircea Cosma – PSD – privatizari fara licitatie
  » Satu Mare
  Ovidiu Silaghi – PNL – initiatorul unei HG care privea Camera de Comert si Industrii Bucuresti, acuzat ca a fost parte interesata in acesta decizie
  » Salaj
  Gheorghe Dicu – PNL – deruleaza contracte cu CJ
  » Suceava
  Gavril Marza – PSD – trimis in judecata de DNA
  » Teleorman
  Alexandru Mocanu – PD-L – a initiat un proiect de lege pentru stergerea datoriilor familiei sale
  Liviu Dragnea – PSD – achizitii fara licitatii
  » Timis
  Ilie Sarbu – PSD – a cumparat printr-o inginerie financiara casa de la RA-APPS in care locuia
  » Tulcea
  Trifon Belacurencu – PSD – urmarit penal de DNA
  Gheorghe Bunduc – PRM – a concesionat Delta unor controversati oameni de afaceri
  » Vaslui
  Vasile Mihalachi – PSD – a impartit preferential fonduri pentru primarii
  Corneliu Bichinet – PRM – le-a oferit colegilor de partid lucrari fara licitatie
  » Valcea
  Ion Calea – PSD – fost condamnat penal
  » Vrancea
  Marian Oprisan – PSD – trimis in judecata de DNA.”/

 15. Petrisor Socol Says:

  @Domnule Presedinte Ion Iliescu

  Am vazut si eu astazi conferinta de presa a PSD. Haideti ca va dau o idee: faceti domnule presedinte o scoala politica , sa mai invatati si dumneavoastra oameni politici sa mai vorbeasca in fata camerelor TV. Stati acolo Domnule Iliescu si mai indrumati-i pe baieti ;)

 16. Maria Barbu Says:

  Domnule Presedinte,

  merita sa reluam proiectul Institutului de Leadership, nu credeti?
  Mai ales ca modelul dumneavoastra e f greu de reprodus in politica romaneasca, merita sa ii invatati direct, ca un maestru pe discipoli!

 17. mangaloy Says:

  domnule iliescu,

  observ ca unii dintre comentatorii dumneavoastra vi se adreseaza cu apelativul “domnule presedinte”…imi cer scuze ca va intreb, eu nu prea am legaturi cu politica, dumneavoastra mai detineti vreo functie prezidentiala?

 18. Maria Barbu Says:

  Domnule Mangaloy,

  in orice tara din lume, si ma refer la democratiile consolidate, fostii sefi de stat pastreaza acest titlu. Nimeni nu are nimic impotriva acestui lucru si nici nu vede ceva anormal.
  Cand domnul Traian Basescu nu va mai fi sef de stat, o sa i se spuna oare “domnule primar”?

 19. mangaloy Says:

  Chiar daca cu greu puteti fi confundata cu domnul iliescu, textul dumneavoastra este foarte interesant, maria barbu.

  ..lasand la o parte inconsecventa sensului (daca e vb doar despre democratiile consolidate, ….”orice tara din lume” ce sens poseda?) as vrea sa aruncam impreuna o privire asupra raspunsului dumneavoastra.

  A fi presedinte presupune a exercita o functie, nu? la fel precum directorul stabileste directii si strategii. avand in vedere ca toate actiunile noastre, ale oamenilor, se desfasoara in timp, vine un moment cand functia respectiva dispare. atunci se spune ca acea persoana a fost presedinte, sau tamplar sau genetician….

  altfel, putem ajunge la rezultate ciudate. in virtutea acestui lucru putem sa spunem despre un om că a fost călău (mă refer aici la ultimul călău oficial al londrei, nu la domnul iliescu) şi preot şi dat fiind acest lucru, să-l numim călăul preot. vedeti deci cu siguranţă că nerespectarea unei minime logici ce ţine de simţul timpului duce la contradicţii. puteti vedea acest lucru si din faptul, consecutiv, ca un presedinte trebuie sa aibe un obiect (in sens generic) peste care sa prezidentieze.

  in fond, este ceva normal ca la senectute, dupa ce ai trecut prin atatea aventuri tulburi (aici iarasi ma refer, de exemplu, la robin hood, nicidecum la domnul iliescu, a carui claritate si limpezime a discursului este bine cunoscută) sa iti iei in stapanire acel binemeritat otium, acea odihna atat de apreciata de latini, si sa beneficiezi de o perioada de autoevaluare inaintea mortii.

  si acum, referindu-ne la domnul iliescu. domnului iliescu nu i se aplica nici una dintre conditiile ontologice de mai sus (lasandu-l la o parte pe robin hoo, călăul londrei si otium-ul). aici s-ar putea sa gresesc, deoarece politica este ultima ca importanta dintre preocuparile mele, dar domnul iliescu nu mai este presedintele nimanui.

  este de la sine inteles, la fel cum exista membri de onoare in aproape toate academiile din lume, la fel detinatorul unei functii importante, functie care a dus la progresul unei categorii de oameni, este indreptatit sa pastreze onorific titlul (nu si atributiile) functiei.

  se presupune totodata ca acel titlu onorific este pastrat din respect. mai clar, din moment ce nimeni nu te striga la 98 de ani domnule medic (probabil pentru ca ai fost un medic execrabil), ar fi jenant sa te intitulezi tu insuti astfel. daca observati, am introdus in text presupozitia ca persoana ce isi pastreaza un titlu onorific sa fie, bineinteles, inactiva in acel domeniu. de exemplu, ar fi ciudat ca un capitan de vas ce a renuntat, la vocea echipajului, la căpitănie si a preluat functia de secund sau de navigator de bord sau de matelot, sa fie apelat in continuare cu sintagma “domnule căpitan”. nu e aşa?

  sunt constient de faptul ca domnul iliescu, prin charisma zambetului domniei sale, raspandeste in jurul sau o stima si un respect imens, astfel incat unii oameni se afla in imposibilitatea afectiva de a-l considera altfel decat Presedintele nostru, al romanilor…din aceasta cauza, sper sa ma intelegeti, ma gandesc cu grija si atentie la dumneavoastra de exemplu si la alte personaje publice ce se exprima in spatiul virtual.

  si vreau sa va intreb daca dumneavoastra realizati faptul ca domnul iliescu nu mai este, in prezent, presedinte. va pun aceasta intrebare gandindu-ma la faptul ca daca de exemplu primiti o bursa la berlin si va intreaba cineva cine este presedintele romaniei, dumneavoastra din respect fata de domnul iliescu sa nu raspundeti gresit.

  sper ca m.ati inteles.

  daca se poate, astept un raspuns si din partea domnului presedinte iliescu.

 20. Victor Says:

  Draga Maria,

  marinarului naufragiat o sa i se spuna Robinson Basoe ( nu-mi apartine-este a Alandrei , vezi la mine in blog-roll)

  in rest ai dreptate. In plus Presedintele Iliescu este Presedintele de onoare al pesede. Cum o dai tot Presedinte draga Mangaloy.

 21. Mihnea Georgescu Says:

  Pentru Mangaloy,

  Ion Iliescu este Preşedinte de Onoare al PSD, printre altele… plus că este preşedinte la numeroase organizaţii din ţară şi din străinătate…

  Maria are dreptate.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: