Update

 

 

            Sunt intrutotul de acord cu comentariile colegilor de pe blogul meu in legatura cu pozitiile exprimate de Robert Turcescu si Emil Hurezeanu in emisiunea tv. „Feţele Cotidianului”.

 

Editorii „Cotidianului”, unii si aceiasi cu realizatorii de la Realitatea TV, slujesc aceiasi cauza si sunt orbiti de ura.

 

            Surprinzator este ca, dupa 18 ani, nu reusesc nici acum sa se vindece de „microbii„ raspanditi atunci, intr-o anumita conjunctura  „electorala„ – iar tineri precum Turcescu se lasa luati de val ! Ar fi fost cazul sa fi evoluat !

 

            Dreapta agresiva a generat, totdeauna asemenea fenomene !

Advertisements

12 Responses to “Update”

 1. moromete Says:

  Unde e agresivitatea asta deosebita? In mediul politic din Romania toate partidele, fie de stanga fie de dreapta, sunt agresive, mai ales verbal dar nu numai…

 2. isabellelorelai Says:

  Domnule Preşedinte,
  Trăim într-o societate în care dictează banii, interesele şi ratingul, nu BUNUL SIMŢ, aşa cum ar fi normal.
  Este cazul să nu mai lăsaţi ca “istoria să-şi spună cuvântul”.
  Vă mulţumesc.

 3. tomberon Says:

  lasati dl. Iliescu nu va angrenati in mascaradele lor politice platite in valuta forte… ca si imbecilii din piata, acum mai bine de 18 ani; cum zicea si turcescu odata: nu mor caii cand vor cainii.
  respecte

 4. cirlovacristian Says:

  Cine sunt “astia” care “comenteaza” si se cred “niste” sfinti,formatori de opinie,anal-isti,etc…?
  Nici nu merita sa-i ascultam(deoarece trebuie sa cumparam betisoare pentru urechi) dar sa-i si vedem pe “sticla”(o sa fim nevoiti sa cumparam si colir-e pentru ochi-daca nu gresesc)!!!!!!
  Merita?
  Dle Iliescu chiar sunteti vinovat pentru prostiile gindite sau spuse de ei.
  De ce?
  Pai daca nu-i “plesniti” peste bot(de ritani)

 5. radualexandrupsd3 Says:

  Dupa parerea mea electoratul a devenit fata de alegerile trecute mai educat. Am ramas surprins sa descopar in campanie persoane de varsta a treia care cunosteau in detaliu anumite probleme ale administratiei locale Sector 3 .
  Acest lucru demonstreaza ca lucrurile incep treptat sa intre in normal . Dezbaterile pe baza de proiecte si argumente incep sa fie tot mai prezente in disputa politica .
  Totusi aceste metode de manipulare a opinie publice au inca succes si din acest motiv sunt inca folosite in campania electorala . E mult mai simplu sa repeti la nesfarsit aceleasi lucruri pana ajung sa se instaleze in constiinta publica decat sa aduci argumente logice intr-o discutie .
  Edificator este modul in care s-a pus stampila PSD-ului de partid corupt de parca coruptia ar fi un fenomen care ar fi apanajul numai acestui partid . Daca este sa vorbim de coruptie trebuie sa acceptam din start ca este fenomen care priveste clasa politica in anumite cazuri care nu tin de apartenenta la un singur partid.
  Totusi aceasta tema a dominat campania trecuta iar aceasta stampila repetata la nesfarsit a avut un ecou in randul electoratului . Se incearca din nou reeditarea aceleiasi metode .
  In privinta metodelor de demonizare a lui Ion Iliescu s-a aplicat aceasi metoda . Neadevaruri repetate la infinit care treptat isi gasesc un ecou in opinia publica . Este jenant pentru un partid care indiferent de context , indiferent de rezultatele propriei administratii sa se intoarca mereu la aceeasi tema . Nu conteaza dezastrul din administratia locala , important este sa fie repetata la nesfarsit aceeasi tactica a repetarii acelorasi neadevaruri .
  Personal cred ca aceasta tactica este bine studiata si aplicata cu buna stiinta urmarind un efect psihologic . Regret ca acestei strategii nu i se raspunde perseverent cu aceeasi metoda .
  Daca aceste neadevaruri se reiau mereu poate ar fi cazul sa fie contracarate mereu cu aceeasi perseverenta.
  Cred ca si in acest ultim caz retorica de proliferare a acestor neadevaruri a fost mediatic mai puternica decat reactia de respingere.
  Din nou mesajul transmis opiniei publice a fost mediatic mai puternic din partea puterii .
  Avand in vedere acest raport mediatic disproportionat este de asteptat ca aceste atacuri vor continua.

 6. SorinPLATON Says:

  Si totusi cand incepe si anticoruptiada aia mult profetita?… Unde sunt cohortele de corupti pe valul carora Basescu & ciracii goldenblitzisti au venit la tabloul national de comanda?… De ce in actuala campanie electorala nu auzim nici un pas despre probarea-condamnarea-confiscarea averilor ilicite?… De ce accepta societatea civila de stanga (cata o fi ea…) sa se de finitiveze crearea claselor conducatoare de parveniti in dauna celor multi si oropsiti, …majoritari?… Cateva “de ce-uri” la care va rugam cu stima sa achiesati d-le presedinte si stimati bloggeri… http://sorinplaton.wordpress.com/2008/05/14/si-totusicand-incepe-anticoruptiada/

  1=

 7. Maria Barbu Says:

  @isabellelorelei,

  cata dreptate ai! Banii sunt cei care dicteaza si ceea ce formuleaza cei ca Robert Turcescu ori Emil Hurezeanu, ori cei de la SAR si GDS! Sunt idei=bani veniti din conturile celor carora nu le pasa de democratia romaneasca si nici de statul de drept, ci sunt interesati in a mentine o stare de ruptura, de criza, de tensiune! CUI PRODEST? In nic un caz romanilor si Romaniei, ci unor interese straine de interesul national. Este dureros dar adevarat.

 8. sfinx667 Says:

  Domnule Ion Iliescu, acesti indivizi, enumerati de catre dumneavostra si nu numai, sunt demni de mila, zic asta, deoarece deservesc, contra cost desigur, interesele unora, care se vor descotosisi de ei in nici trei miscari, la momentul cand nu le vor mai fi de folos. Mai mult, se aliniaza spiritului de turma al actualei puteri , care, continua sa subestimeze inteligenta nativa a poporului roman, si asta ii va costa scump ! Raman si intaresc parerea ca, sunteti o sansa pentru noi, un model pentru clasa politica, si ca e momentul sa va implicati activ si incisiv, stim ca echilibrul va caracterizeaza, dar a sosit momentul, este opinia mea personala, dar si a celor multi.
  Stima si deosebita consideratie,
  Sibilla

 9. b0nez Says:

  isabellelorelai

  Cum asa mai, pai “domnul presedinte” nu a lasat niciodata istoria sa-si spuna cuvantul. A fabricat el alta istorie, istorie care astazi sustine toate lichelele, canaliile care polueaza si corup astazi Romania.

 10. Despre ce vorbim aici??? « Victor Reloaded Says:

  […] organizatorii apeland practic la o metoda ilegala pentru sustinerea si promovarea opozantilor lui Ion Iliescu. In acelasi timp pe intreaga durata a menifestatiei Presedintele Iliescu a fost denigrat, […]

 11. anca Says:

  (Paranteza: Domnule Presedinte, nu cititi asta, ca e pentru “ei”!)

  pentru “b0nez”:

  Domnul Presedinte Iliescu a fost principalul factor de echilibru intr-o perioada extrem de sensibila a tarii noastre, chiar daca unii nu vor sa accepte acest lucru. Si spun asta atat din punctul meu personal d evedere, ca om care am trait acele vremuri dar si analisti straini, care nu pot fi banuiti de partizanat politic, ignoranta, etc etc…
  asta e, istoria a fost scrisa si nu se mai poate schimba dupa placerea unuia sau altuia. Trebuie sa traim cu asta: voi cu ghilimele la Dl. Presedinte Iliescu, noi cu base, inca presedinte. cu litere mici. noi avem, insa, speranta. voi – nu!

  revenind la lucruri serioase:
  Domnule Presedinte, ce ne facem cu Sarmisegetusa, unde se planteaza rasaduri printre ruinele antice, sunt cetateni improprietariti cu pamant in interiorul cetatii….

  i-am transmis un mesaj si deputatului nostru de Hunedoara, Cosmin Nicula, pentru ca stiu ca il intereseaza soarta judetului si are multe proiecte de reabilitare, refacere – sa speram ca va reusi sa convinga cetatenii sa il voteze Presedinte al CJ Hunedoara si sa reuseasca, prin proiecte concrete sa facaceva.

  Dar pana atunci – sa incercam sa facem ceva – pentru sensibilizarea presei, a ONG de mediu, a “autoritatilor de resort” Minster, directii, etc etc – a celor care pot face ceva sa opreasca acest dezastru!

 12. eugennl Says:

  Fanatismul nu aduce niciodata idei bune in politica.
  Dvs . ati fost insa o tinta foarte buna pentru a crea o imagine de partid demon al FSN , PSDR PSD etc. Domnul Nastatse v-a luat locul insa din 2000 la tinta de demonizare.

  O fi fost cum ziceti dvs in 13-15 Iunie cu mineri iesiti de sub control.
  Dar dupa acea. Nu s-a facut nimic pentru despabgubirea victimelor, pedepsirea brutelor celor mai agresive , scuze publice din partea statului sau condamnarea interventiei minerilor, comisii independente de ancheta eventual cu membrii din strainatate.
  O imprsie decica ceva se acopera si ca de abuzurile “unora” dintre mineril nu au fost percepute ca fiind la fel de oribila ca si revolta nebunilor din 13 iunie.

  Dar macar dreapta are suporteri ardenti chiar si fanatici.
  Pe cand PSD ?. Ca sa-l parafrazez pe Caragiale de ce nu avem si noi fanaticii nostrii ?. Lasind gluma la o parte este de admirat ca drepata are oamnei asa de devotati unor idei chiar daca proaste.
  PSD iese in presa mai mult cu scandaluirle de coruptie nu cu idei si cu oameni dedicati “fanatic” ideilor de stinga.

  Cu stima,
  Eugen

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: