CATEVA RASPUNSURI

 

 

isabellelorelai 

 

            Ai dreptate! Toate iesirile publice ale d-lui Basescu din ultima vreme sunt încalcari flagrante ale atributiunilor sale constitutionale. Amestecul sau direct în campania electorala pentru alegerile locale, atacurile la persoana, limbajul utilizat dezonoreaza functia de sef al statului. Nu am de gând sa ma cobor la nivelul obsesiilor sale si sa-i raspund la fiecare atac.

 

            Ma bucur ca a functionat solidaritatea umana si prin intermediul blogului nostru.

 

 

Maria Barbu

 

            Fara îndoiala ca iesirile publice ale presedintelui, cu atacuri la persoane si maniera în care o face nu ramân nereceptate si apreciate ca atare în exterior, la partenerii politici si la cei de afaceri. În Craiova era înca proaspata impresia penibila produsa de “sagetile” reciproce ale presedintelui si premierului, la ceremonia de semnare a documentului de preluare a DAEWOO de catre FORD.

            Doresc sa-mi exprim sentimentele de solidaritate cu dumneavoastra pentru iesirile impertinente si atacurile grosolane ale individului sau individei care semneaza “augustin” pe blogul lui Cristian Diaconescu. Asemenea oameni trebuie ignorati, nu merita sa fie luati în seama!

 

            Dacy

 

            Este adevarat ca în lumea dominata de obsesia banului, a îmbogatirii, exemplul doamnei Radescu apare ca o exceptie. Sper sa nu fie “pe cale de disparitie”.

 

            agnosticus

 

            Are dreptate ca, din pacate, generozitatea si “omenia” se întâlnesc, mai degraba, la oameni simpli, modesti si chiar saraci. Bogatii devin mai putin receptivi la nevoile altora.

 

isabellelorelai  remarca mai ales receptivitatea si prezenta pensionarilor, a oamenilor din vechea generatie, la actiuni de solidaritate.

 

Horia Blidaru

 

            Sunt de acord cu ceea ce spui, ca ar trebui mai mult popularizate asemenea oameni si fapte, care stimuleaza solidaritatea umana.

 

De aceea, am apreciat si unele emisiuni ale unor posturi de televiziune care stimuleaza asemenea gesturi. Cred ca misiunea unor forte de stânga, a unui partid social-democrat sau a celor ce au sentimente si deschideri de esenta social-democrata trebuie sa fie aceea de a cultiva în societatea noastra spiritul de solidaritate, de echitate si justitie sociala. Si aceasta se face atât la nivel politic, cât si în viata zilnica si în practica relatiilor umane. Scoala trebuie sa devina un vector de cultivare si de formare a unor asemenea comportamente.

 

            mirelateodorescu

 

             Sunt de acord – atât adunarea de la Craiovita, cât si cea de la Bailesti, la care au participat foarte multi oameni – au fost foarte vii si încurajatoare. Acelasi lucru l-am constatat si la întâlnirile din judetele Olt si Calarasi.

 

Imag183  Imag168

                                                                          

 

            cirlovacristian

 

            Candidatul PSD pentru presedintia consiliului judetean este actualul vicepresedinte Dragan – inginer constructor, un om care am constatat ca se bucura de o buna apreciere din partea cetatenilor, un bun cunoscator al problemelor judetului.

 

 

            Mihnea Stoica

 

 

            Parerile lui Tuca despre blogeri sunt subiective. Depinde ce bloguri urmareste. Eu am avut placerea sa întâlnesc pe blog oameni interesanti si interesati de probleme serioase; dialogul nostru este, cred, benefic si civilizat, chiar si când se exprima pareri contrarii.

            Mai degraba împartasesc parerea d-lui prof. Ion Borgovan, transmise de Victor, ca “presa de pe blog” devine o forma de exprimare a societatii civile si trebuie apreciata ca atare.

           

Informatia oferita de  Sorin Platon  despre întâlnirea de la Bran-Brasov a activistilor PES este binevenita si interesanta.

Advertisements

6 Responses to “CATEVA RASPUNSURI”

 1. Maria Barbu Says:

  Domnule Presedinte,

  ma onoreaza solidaritatea dumneavoastra si ma face sa inteleg, mai mult ca oricand, ca loialitatea mea fata de modelul dumneavoastra politic este si o loialitate fata de modelul uman pe care il reprezentati si de care ma simt foarte apropiata. Un om moral, corect, reverentios si responsabil in tot ce faceti si in toate relatiile pe care le stabiliti, Dumneavoastra reusiti performanta de a pastra toate aceste calitati si ca lider politic!
  Pentru mine este o favoare a sortii ca pot sa va fiu alaturi si aceasta exprimare a solidaritatii imi da sentimentul de reciprocitate, pentru care va multumesc!

 2. O intrebare pentru Robert Turcescu « Victor Reloaded Says:

  […] seara la Realitatea TV, in cadrul emisiunii Fetele Cotidianului ,Robert Turcescu l-a atacat dur pe Ion Iliescu. I s-a alaturat cum era de asteptat Emil Hurezeanu. Nu stiu de ce, dar de fiecare cand ii vad […]

 3. ECHILIBRU Says:

  […] seara la Realitatea TV, in cadrul emisiunii Fetele Cotidianului ,Robert Turcescu l-a atacat dur pe Ion Iliescu. I s-a alaturat cum era de asteptat Emil Hurezeanu. Nu stiu de ce, dar de fiecare cand ii vad […]

 4. isabellelorelai Says:

  Domnule Preşedinte,
  Din nou trebuie să spun că ÎMI PARE NESPUS DE RĂU că Dumneavoastră nu aţi făcut publice niciodată multitudinea de acte de caritate şi solidaritate pe care le-aţi făcut pe timpul mandatelor Dumneavoastră de Preşedinte al României.
  Mă văd nevoită acum să vă spun că dosarul care zăcea la Ministerul Sănătăţii, pentru transpantul de măduvă necesar tânărului de 17 ani, violonistul Andrei Tănase, pentru care Dumneavoastră aţi făcut demersuri şi s-a aprobat, pe lângă alte multe dosare, acel dosar a omorât un copil. Toate eforturile colegilor lui Andrei Tănase de la liceul de muzică Dinu Lipatti, toate eforturile noastre, susţinute şi aprobate de Dumneavoastră prin concertul din 6 decembrie 2004 de la Palatul Cotroceni, au venit prea târziu. Tânărul a murit. Sunt momente când mă apucă disperarea, pur şi simplu.

 5. isabellelorelai Says:

  Domnule Preşedinte,
  Da, solidaritatea bloggerilor şi blogurilor se manifestă.
  Pentru acest nou caz (Bogdan, 6 ani, parapareză spastică) au fost deja trimişi banii necesari familiei pentru a i se cumpăra o bicicletă care să îi ajute la întărirea musculaturii picioarelor.
  http://isabellelorelai.wordpress.com/2008/05/11/formulare
  Dacă partidul are acţiuni de ziua de 1 Iunie în Constanţa, poate i se poate oferi şi acestui copil o cărticică sau o ciocolată.
  Vă mulţumesc din nou.

 6. Dacy Says:

  După părerea mea este deja… dar să sperăm că mă înşel… din tot sufletul sper că mă înşel… şi sper să devină o banalitate gesturile de genul acela… o banalitate care să fie băgată în seamă şi preluată ca model de toţi românii.. nu numai de tineri… pentru că nu numai ei au nevoie de un asemenea model :D

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: