SUMMITUL ECONOMIC EURO-ASIATIC

 

 

In perioada 1-3 mai a.c  voi participa la Istanbul la cea de-a 11-a reuniune anuala a Forumului Euro-Asia, organizat de Fundatia “Marmara” si de Camera de Comert din Istanbul.

 

Fundaţia pentru cercetări strategice şi sociale Grup Marmara” este cea mai importanta organizaţie non-guvernamentală turcă, cu statut special consultativ pe lângă Consiliul Economic şi Social al Naţiunilor Unite. Cu Presedintele acestei Fundatii, domnul dr. Akkan Suver am o relatie speciala, bazata pe preocuparile comune in domeniul energiei si demersurile intreprinse in cadrul reuniunilor anterioare.

 

La lucrarile Forumului participa personalitati politice din tara gazda: fostul presedinte Suleiman Demirel, ministri, reprezentanti ai parlamentului turc, ai cercurilor de afaceri si ai mediului academic, alaturi de personalitati din strainatate, fosti sefi de stat, ministri si alti demnitari, reprezentanti ai vietii economice si ai societatii civile.

 

In cadrul celei de-a doua sesiuni a primei zile a lucrarilor voi modera panelul consacrat Energiei – percepte energetice pentru 2008, alaturi de Alice HECHT , Reprezentanta Secretarului General al Natiunilor Unite si de Dr. Akkan SUVER , Presedintele Fundatiei  Marmara.

 

La aceasta sesiune voi prezenta o Interventie a carei transcriere o voi publica pe blog.

Advertisements

3 Responses to “SUMMITUL ECONOMIC EURO-ASIATIC”

 1. radualexandrupsd3 Says:

  Cu tot respectul cuvenit personalitatii d-stra
  DOMNULE PRESEDINTE ION ILIESCU ,
  pentru o dezbatere reala a evenimentului cu totii avem nevoie de informatii cat mai detaliate asupra evenimentului .
  Altfel dezbaterea va esua ca si in cazul LESTER BROWN PLANUL B 2.0 ,unde am tot dezbatut despre toate numai despre carte nu .
  Cu respect si sincera admiratie ,
  ALEXANDRU RADU

 2. emigrantul Says:

  ESTE ADEVARAT CA AVEM IN PREZENT CEL MAI SLAB GUVERN DINTOTDEAUNA IAR TARA SE AFLA IN DEZASTRU?

  Din ce spune vicepreşedintele PSD Ioan Rus s-ar parea ca suntem in pragul catastrofei iar tot ce se zice la televizor privind cresterea economica si ridicarea nivelului de trai nu reprezinta altceva decit simpla propaganda a unor infractori care doresc cu orice pret sa se mentina la putere.

  CITAT MEDIAFAX:
  /”SATU MARE / 19:05, 30.04.2008 / Mediafax

  Vicepreşedintele PSD Ioan Rus i-a criticat, miercuri, la Satu Mare, pe reprezentanţii Guvernului Tăriceanu, numindu-i “nemernici” …..

  “Ce se întâmplă în România este un dezastru naţional. Avem de-a face cu cel mai slab Guvern dintotdeauna. Poporul român are nevoie de social-democraţie, iar noi trebuie să intrăm în acţiune cu adevărat. Noi am purtat bătălia pentru libera circulaţie a românilor, ca să ştie toţi românii cum arată Europa. Aceşti nemernici ce se află la guvernare nu sunt în stare nici să aibă grijă de românii care se află în afara ţării”, a spus Rus în faţa a peste 1.000 de membri PSD.

  Liderul PSD a atacat şi “haitele de analişti portocalii, care stau seara la TV”.

  “Nu trebuie să ne lăsăm intimidaţi de haitele de analişti portocalii care stau seara la TV. Ştim că lor le este bine, dar poporului nu”, a mai declarat Ioan Rus.”/

 3. Mihnea Georgescu Says:

  ÎNCĂ UN SEMN CĂ BLOGOSFERA ESTE DE STÂNGA!
  AM AJUNS NR. 1 ÎN TOPURILE WORDPRESS!

  Cu modestie o spun, smerita mea postare 1 Mai în Parcul Izvor a ajuns pe locul 1 în Top Posts la WordPress. Aceasta este încă o dovadă că blogosfera este roşie, reprezentând noua societate civilă, aşa cum intuiau pe bună dreptate MARIA BARBU şi CORINA CREŢU. Bănuiesc că această opinie este împărtăşită şi de harnicii bloggeri şi politicieni ION ILIESCU şi ADRIAN NĂSTASE. Spun lucrul acesta cu modestie, pentru că nu este un articol cu caracter personal, ci doar prezentarea unei manifestări PSD. Am şi eu o dedicaţie muzicală pentru intelectualii români: Internaţionala.

  http://www.trilulilu.ro/ABBAfan/c696ff72465e72

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: