Blogurile si provocarile sociale

“Intr-o insemnare de azi, Sorin Tudor anunta o serie de date uluitoare despre Internetul si blogosfera din China.

 • 210 milioane de utilizatori de Internet si 47 de milioane de bloggeri;
 • in a doua jumatate a anului 2007, numarul de internauti a crescut, in medie, cu 182 de utilizatori in fiecare secunda;
 • 1 chinez din 30 este blogger.

Privita cu neincredere sau amuzament de unii si cu ingrijorare de altii, cresterea exploziva a Internetului in randul populatiei din China e un fenomen care depaseste cu mult estimarile initiale ale cercetatorilor din lumea intreaga. Cifrele ofera imaginea unui mediu online cu mari sanse sa influenteze, cat de curand, nu numai statisticile, ci si multe realitati politice si economice internationale.”

Prin extrapolare, la noi, blogosfera ar trebui sa cuprinda peste 500.000 de membri !

Dragi colegi vom avea de lucru !

Pe curand !

32 Responses to “Blogurile si provocarile sociale”

 1. Mihnea Georgescu Says:

  Noi vă mulţumim pentru disponibilitatea de a comunica cu noi, tinerii bloggeri din această ţară, indiferent de orientarea politică. V-am perceput ca pe un om al echilibrului şi dialogului, de o mare vivacitate şi energie intelectuală. Sper ca întâlnirile cu dumneavoastră să devină un obicei.

 2. emigrantul Says:

  Uitindu-ma pe una din pozele facute la intilnirea din Club A, pe 22 Ian. 08, chiar de Mihnea Georgescu (marele “fan” al lui Ion Iliescu) am descoperit ca ghetele presedintelui erau de un luciu impecabil, strident, neobisnuit. Nu dupa mult timp ( citeva secunde ) mi-a venit in minte si explicatia. De fapt era evidenta, nu stiu de ce am stat sa ma gindesc atita. Pai cu un lustruitor de pantofi atit de iscusit ca Mihnea, cum sa nu aiba presedintele Iliescu cizme lucioase.

 3. emigrantul Says:

  IMPACTUL UNUI BLOG (apartinind unei persoane mai putin publice) ESTE DE LA FOARTE SLAB LA SLAB DE TOT

  Nu va lasati pacaliti de cifre ca 1 din 30 chinezi este blogger sau sute de mii de romani sunt blogeri. Asta nu inseamna ca siturile lor sunt vizitate. Nu, majoritatea blogurilor sunt jalnice inregistrind citeva zeci, sute vizitatori pe an, mai toti useri accidentali care au ajuns pe un anumit blog cautind altceva si s-a nimerit ca google sa gaseasca situl din cauza unor coincidente de cuvinte cheie.

  In cazurile persoanelor foarte cunoscute, cum este ION ILIESCU, blogul este bun nu datorita numarului mare de cititori sau comentatori care ar vizita situl ci pentru faptul ca diversi ziaristi sau posturi de televiziune cunoscute, pot prelua un articol sau un comunicat raspindindu-l repede in toata tara.

  CONCLUZIE:
  A AVEA BLOG ESTE CA SI CUM TE-AI APUCA SA CITESTI UN COMUNICAT UNDEVA PE O STRADA. CINE TE ASCULTA? CITIVA CASCA GURA CARE SE INTIMPLA SA TREACA PE ACOLO.
  TOTUSI, DACA ESTI O PERSOANA IMPORTANTA, MESAJELE TELE SUNT AMPLIFICATE DE MASS MEDIA SI ATUNCI IDEILE ITI SUNT AUZITE DE UN NUMAR MARE DE OAMENI.

 4. Confucius Says:

  Domnule Iliescu,

  Aveti tot respectul meu pentru curajul si tineretea de spirit de a cobori in “groapa cu lei”. Mult prea putini oameni politici au buna-cuviinta sa isi puna ideile in dialog cu oamenii obisnuiti. Nu trebuie neaparat sa avem aceleasi opinii sau vederi. Trebuie insa sa le argumentam in mod civilizat si sa ne ascultam unii pe altii.

  Imi pare si mai rau ca nu am putut sa vin.

  Toate astea vi le spune cineva care se straduieste sa ramana cat mai obiectiv si impartial (cat e omeneste posibil..).

 5. cirlovacristian Says:

  Numai asa se poate comunica-monolog-cu dv.
  Consider ca este o idee foarte buna de a se mai afla si pasurile oamenilor de rind caci cele ale deminitarilor si vedetelor-care nu intereseaza decit birfitorii sau birfitoarele-aflam zilnic.
  Bine ar fi sa se tina cont si de aceste opinii in ideologie si politica curenta a ”ROMANIEI”.
  FAPTE EXISTA?

 6. Ovidiu Says:

  Stimate presedinte Ion Iliescu, va las un link sa cititi ce zice Daniel Morar avertizeaza

 7. instalatorul Says:

  Un fragment de articol din Moldova suverana. Va ofer mai jos un fragment dintr-un articol antirominesc scris in Modova suverana. Puteti observa maniera in care sunt considerate femeile din Republica Moldova care au constiinta romaneasca si modul in care suntem batjocoriti prin Nicolae Ceausescu, profitindu-se de modul in care noi insine vorbim despre el, la 18 ani de la moartea lui. Poate ar trebui sa incepem sa ne gindim ca, oricum ar fi fost ca om si sef de stat, Ceausescu a fost inca un roman omorit din ordinul rusilor, care acum ne rid in fata prin cozile lor de topor – si ar trebui sa ne gindim ca, pina la urma, marile averi s-au facut tilharindu-se ceea ce s-a realizat atunci cind Ceausescu a fost sef de stat. Autorul articolului este un oarecare domn Viorel Mihail, director GSA (probabil grup scolar auto, nu am gasit alta dezvoltare a prescurtarii). Va invit sa va delectati si cu frazele in care dl Mihail le face pe femeile care simt romaneste din Republica Moldova, in mod ocolit, curve si cum este tirit in mizerie un moment romanesc de solidaritate umana din razboiul pentru independenta al Romaniei. Lectura placuta si poate ca dupa lectura, vom fi mai atenti la ceea ce vom spune despre noi insine, fiindca altii de-abia asteapta sa ne rastalmaceasca spusele si scrisele. “…In timpul Razboiului pentru independenta bravele femei romance carau cu poala obuze la tunari. Si femeile contemporane nu vor sa fie mai prejoase decit inimoasele lor predecesoare. Dat fiind faptul ca femeile contemporane nu prea au poale ca cele de la Plevna din redute si ca razboiul de independenta din 1877 s-a incheiat inca din 1878, noi am recomanda vitezelor noastre femei, care vor sa contribuie si ele cu ce pot la Cauza, sa faca o mica pauza. Si in aceasta acalmie, pina la ora cind Patria le va cere iarasi la sinul ei sa primeasca pe altii la sinul lor. Pentru a inmulti numarul romanilor in lume. Caci observati, unde nu se reuseste cu capul, e posibil cu numarul. Ca Ceausescu cela n-a fost om prost cind a interzis avorturile, si s-a prostit pina la urma din cauza ca avea una acasa, Elena, care fugea prin casa si prindea cu mina moleculele de oxigen din aer…”
  Vedeti, domnule Iliescu, eu nu vin pe blogul dumneavoastra cu rautate si nici cu dorinta de a profita de un dialog direct cu dumneavoastra pentru a va jigni ori de a va scrie rautati gratuite, dar vin momente obiective, ale adevarului in care ne dam seama ca Romania este slaba pentru ca, in ciuda conditiilor grele pe care le intelegem, Romania a fost guvernata prost. Ca si altii si eu – care sunt de o alta parere politica – va consider singurul om postdecembrist care merita titulatura de barbat de stat, totusi Romania a ajuns de o ingrozitoare slabiciune in cei 18 ani postdecembristi – din care 10 ani dumneavoastra ati asigurat sefia statului – din moment ce un nenorocit ca Voronin isi poate permite sa-si faca publice, prin alte guri, planurile unei Moldove pina la Carpati. Pentru ca voci batjocoritoare de ziaristi asa zisi-moldoveni de peste Prut sa stea potolite, Romania ar fi avut nevoie astazi de cele 48 de Grippen ori F-16, de 300 de tancuri Leopard 2 (grecii au in aceasta cantitate), 2-3 fregate clasa 23 (nu vechiturile 22) sau frantuzesti, 4-7 corvete stealth suedeze, alte citeva purtatoare de rachete stealth finlandeze, 6-7 submarine germane clasa U212/U214, 100 de tunuri autopurtate Archer, plus ceea ce ar mai fi putut produce bun industria nationala. Asta in afara unei Romanii prospere si dezvoltate, cu salarii mari, pe masura belsugului cu care Dumnezeu ne-a daruit tara. Dar Romania a pierdut prin tilhariile postdecembriste peste 3000 de miliarde de dolari, conform celor publicate in ziare – daca mint ziarele atunci mint si eu – iar banii Romanie sunt astazi la Patriciu, la Tiriac si la altii asemeni lor, iar Romania are datorii de 50 miliarde dolari, tot conform presei. Si atunci nici nu va acuz pe dumneavoastra, nici nu va intreb pe dumneavoastra, ci ma intreb alaturi de dumneavoastra, intr-un moment de adevar: unde sunt banii pe care Romania ar fi trebuit sa-i aiba acum, daca ar fi fost cu adevarat bine guvernata? Si cum v-ati nimerit si dumneavoastra si alti presedinti colaboratorii de a fost Romania distrusa in asa hal incit isi permit toti nenorocitii sa-si bata joc de noi? Cu respect.

 8. ciripcirip Says:

  Sunteti de felicitat pentru integrarea in blogosfera!
  Va atrag atentia ca la Iasi aniversati, din cate imi dau seama, “Mica Unire” nu “Marea Unire”. Pentru ultima, cred ca Alba Iulia e locul cel mi potrivit.

 9. oanastoicamujea Says:

  De data asta am lipsit, nu pentru ca nu mi-as fi dorit sa ajung, ci pentru ca nu am reusit. Sper sa ne mai invitati si alta data la o astfel de intalnire. Numai bine!

 10. florinsinteza Says:

  Dl. Ion Iliescu are doua merite:

  1. Este unul dintre putinii politicieni din Romania pentru care ceea ce face e cu adevarat legat de o ideologie. Sa ne punem o intrebare – cati din cei mai inversunati dusmani ai dlui Iliescu si l-ar imagina pe aceasta trecand la … doctrina populara ca sa ramana in Parlament? Despre cati alti politicieni se poate spune acest lucru cu mana pe inima?

  2. Reuseste sa integreze o anumita doza de schimbare – atat la nivel de discurs cat si prin anumite actiuni. Un exemplu e atitudinea fata de Regele Mihai care a evoluat in timp. Unii ar zice insa ca aceasta schimbare e facuta cam scrasnind din dinti.

  Cele de mai sus nu inseamna ca sunt de acord cu dumnealui. In pozitii gen cota unica mi se pare chiar ca se cramponeaza pe o pozitie pur ideologica.

  Referitor la acest blog cred ca sunt 2 extreme care au un impact negativ:

  >> Tipul Marelui Laudator in stil “Domnule Iliescu, intoarceti-va sa salvati PSD-ul, e jale mare in tara, e dezastru …” si “…bogatasii care castiga mai mult de 1000 de euro sa platesca, traiasca modelul suedez…”;

  >> Tipul Marelui Inchizitor: “Domnule Iliescu – sunteti un bolsevic irecuperabil si din cauza dumneavoastra a fost jaf in tara.” sau “Daca nu erati dumneavoastra acum eram Elvetia Estului si curgea lapte si miere”;

  Bineinteles ca fiecare are dreptul la parerea lui. Problema este ca aceste atitudini nu conving pe nimeni si oricum multe din lucrurile care s-au intamplat in ultimii 18 ani sunt fie prea complexe fie au avut circumstante ce nu sunt de discutat pe un blog. Oricum mai important e ce se va intampla in viitor.

  Din fericire sunt si multi participanti care incearca sa-i exprime o parere sau o convingere intr-un mod destul de echilibrat si eventual argumentat.

  Ce ar putea aduce acest blog?
  – Impact pe scara larga mai putin – se poate face o intreaga argumentatie aici;
  – Potential un mic grup de lideri de opinie mai receptivi la ideile de stanga – asta daca dl Iliescu va continua mai mult de 1 an in acest mediu de comunicare;

  Deasemenea, va fi interesat de vazut cum o sa evolueze audienta blogurilor politice in timpul campaniei.

 11. bucur Says:

  Revin dupa ce am facut o pauza pentru ca … sa fiu politicos a trebuit sa las ,,scursurile” sa treaca ,sa-si reverse in acest blog frustrarile si complexele. Initial am incercat chiar sa iau atitudine impotriva acelora care se trezeau injurand de mama focului ,,mai cu voal”, insa apoi am realizat ca nu voi putea schimba nimic. Acum la revenire ma bucur sa revad oameni cu idei solide exprimate in conformitate cu regulile bunului simt daca pot spune asa . Domnul Iliescu merita cel putin asta de la noi Romanii – Bun Simt. Reveferitor la ceea ce ati scris mai sus despre China permiteti-mi va rog sa fac o mica observatie la raportarea numarului de Chinezi care scriu in blog-uri si la concluzia ca in Romania ar trebui sa fim vreo 500.000 aplicand regula de trei simpla . La ei (la Chinezi) scrisul in blogosfere este si o forma oarecum de protest intr-o societate de tip comunist care asa cum si noi stim nu lasa calea spre liber dialog prea deschisa . Cred ca acest lucuru face ca o tara precum China sa fie atat de prezenta in virtual. Plus ca am curaj sa paries ca sunt bloguri in China la care prezenta in fiecare seara este obligatorie (cu verificare de I.P_ :))) asta imi starneste rasul . As vrea sa mai spun -,,sugerez” mi se pare un cuvant mult prea mare ,inca ceva pentru dumneavostra domnule presedinte Iliescu. Daca nu ve-ti mai candida la nici o funtie politica foarte importanta in Statul Roman nu credeti ca ar trebui sa fiti mai degajat. Acum 5 minute am vazut interviul dumneavoastra la http://www.peteava.ro si nu stiu cum sa spun .Ati ramas cu frica de intrebari incomode .Nu ca ele ar exista ,insa sunteti oricand pregatit pentru orice …ca sa zic asa ..si asta se vede .

  Cu deosebit respect ,
  Tiberiu Bucur .

 12. troco Says:

  Se spune, Domnule Presedinte, ca PSD-ul va iesi cu candidati independenti sau transpartinici in aceste alegeri!!!
  Cel putin pentru Bucuresti… Gusa, Piedone, Mitica Dragomir…
  Ce parere aveti?
  Partidul acesta nu mai are membrii de partid care sa-l reprezinte in acest tip de batalii!!!! Presedintii de organizatii, in afara faptului ca au acces la aceste functii cu sprijinul membrilor de partid, nu sunt acum in stare sa-si asume si aceasta responsabilite si sa candideze pentru organizatiile lor???
  Vor aparea in fata organizatiilor si vor spune:” noi nu suntem in stare ,aducem pe X sau pe Y”…
  Eu cred ca acest tip de candidaturi vor fii un fiasco pentru acest partid, recunoscut chiar de toti dusmanii lui ca fiind un partid cu cele mai multe si mai bine pregatite profesional. Si acum?
  Ce parere aveti dumneavoastra?

 13. vassian Says:

  http://www.vassian.wordpress.com

 14. ciprian blidaru Says:

  Am senzatia ca se ajunge la o supralicitare a fortei blog-ului si a internetului in general. Spatiul virtual tinde azi sa-si depaseasca menirea initiala, aceea de a inlesni comunicarea si de a apropia oameni de la departari, prin simplul fapt ca devine o arma intr-un conflict politic sau de ce nu, intr-unul personal. Recentele cazuri cu persoane obisnuite care se trezesc cu poze intime, puse pe net in vazul tuturor, mi se par grave mai ales prin prisma efectelor pe care poate sa le aiba asupra vietii celui sau celei aflate in cauza. Societatea noastra nu e pregatita pentru asemenea dezinhibitii. In vest, un caz ca al profesoarei care s-a trezit cu poze nud, puse pe net de catre fostul sot, nu ar duce la oprobriu public sau la izolarea sociala a persoanei respective. Asta dovedeste ca noi romanii avem o relatie schizofrenica cu modernitatea. Pe deoparte, vrând, nevrând suntem utilizatori ai tehnicii moderne, dar pe de alta mentalitatea conservatoare-taraneasca nu ezita sa iasa la suprafata cu prilejul oricarui scandal de moravuri. De ales intre cele doi cai nu se poate, pentru ca fara tehnica, astazi esti mort, iar ca romanul sa-si uite peste noapte fiinta sa de secole, e iarasi imposibil. Asa ca se naste pentru societatea noastra, aceasta relatia frustranta si nefericita intre propria mentalitate subconstienta si tentatiile pe care le ofera tehnica. Nu cred ca noi romanii ne vom schimba mult ca popor, pentru ca nu am facut-o nici pana acum prea mult, cu toate ca am avut timp berechet (2000 de ani). Asa ca noi vom adapta in continuare tehnica, dar o vom face mereu cu ajutorul cenzurii date de propriile noastre habitudini.

 15. ciprian blidaru Says:

  Erata: a se citi intre cele doua cai si nu intre cele doi cai cum ar zice un cetatean roman de limba maghiara.

 16. ancaf Says:

  Mi-e scarba de ce am vazut azi la tv de la Ziua Unirii – de conducatori, de oamenii de partid care au reusit sa transforme aceasta zi intr-o zi a rusinii nationale. Au fost acolo trei partide: PD-L, PNL si PSD!
  Eram cu fetita mea de 11 ani care tocmai invatase la istorie despre Cuza si Unire. Mi-a fost rusine de privirea cu care se uita la tv, la huidieli, la cele doua-trei( ?!) hore, la mizeria care a fost la Iasi. Mi-a fost rusine sa-i mai spun ceva! Deja lucurile au depasit orice limita la toti politicienii!
  Faceti ceva – daca totusi vreti sa traim intr-o tara si nu intr-o troaca de porci!
  Pana si pe front se mai opreau ostilitatile cateodata! Chiar am ajuns ultimii oameni?!
  Porniti la lupta in PSD, apoi mergeti mai departe, nu va marginiti doar la declaratii politice si incercati sa redati romanilor sentimentul de natiune ce merita respectata!!!
  Sunt atat de indignata de ce am vazut si auzit la tv (nu ma refer la comentariile tv) incat am uitat sa va felicit pentru curajul de a participa la intalnirea cu bloggerii.

 17. krudus Says:

  Scria cineva mai sus despre modul in care se prezentau pantofii impecabili ai domnului Iliescu in seara de 22 in Club A.

  Ai spirit de observatie,prietene !..felicitari !Mai completez doar ca in general, cine il cunoaste pe dl. Iliescu stie ca intotdeauna a avut o tinuta ireprosabila.Este pedant si foarte elegant, indiferent de ocazie.

  Baietii de la SPP pot confirma.

  Parerea mea ca intanlirea cu bloggerii a fost un succes,mi-ar place ca in fiecare an pe 22 ianuarie sa se repete povestea…..

 18. Bloombiz Blog » Blog Archive » Blogurile si provocarile sociale Says:

  […] Sursa […]

 19. Maria Barbu Says:

  @Domnule Presedinte,

  regret ca nu am ajuns la intalnirea dumneavoastra cu bloggerii, dar inteleg ca a fost oricum un eveniment total. Din nefericire pentru ei, unii nu au capacitatea de a intelegea valoarea modelului de lider politic echilibrat si responsabil, model pe care il reprezentati dumneavoastra .
  De aceea cred ca este inca problematica situatia politica din Romania, atat timp cat electoratul are handicapuri de educatie politica.
  Mai este mult de lucru in societatea romaneasca, atat in virtual cat si in real, pentru a ii face pe oameni, chiar si pe cei foarte tineri, sa se deschida catre modelele politice cu adevarat democratice, care sa fie preocupate de interesul national si nu de retorica demagogica, ce da inca satisfactii triviale unui electorat obnubilat.

 20. Bibliotecaru Says:

  Depinde cum merg statisticile astea. Eu am făcut 10 bloguri pe care scriu aproape zilnic, am mai făcut poate 10 de site-uri tematice lăsate, recunosc, cam în paragină, plus, poate, 50 de grupuri de publicări informaţii, muzica, filme. Asta într-un an şi o lună. Ştiţi ce am descoperit în acest timp? Am descoperit că 99% dintre cei care-şi facu un blog nu au nimic de spus. Fie că sunt tineri care-şi pun o poză “sexoasă” ca să “agaţe” ceva, fie că sunt persoane care se plictisesc şi încearcă să găsească un subiect de discuţie.
  Marele adevăr este că doamna China, cu 210 milioane de utilizatori de Internet si 47 de milioane de bloggeri şi probabil un miliard de Tera Byts trafic pe an, este încă închisă într-o sferă de sticlă. Ei au probleme de a accesa orice din afara continentului “vorbitor de ideograme”, au probleme de a accesa informaţiile externe, au probleme de download, de IRC, de messenger, de DC++. La ei totul e închis strict la poporul chinez.
  Am întrebat şi eu pe cineva din China cum este cu internetul pe acolo. Ştiţi ce mi-au răspuns? Mi-au răspuns că atunci când se face modernizarea la o stradă se schimbă tot ce este sub asfalt. Când a ajuns la ei, muncitorii le-au băgat în casă, o dată cu firele de curent electric, un mănunchi de fire gros de 10 centimetrii pentru ca în caz că apare un alt internet, o altă firmă de cablu optic, orice altceva… toate aşteptau sub asfalt să fie folosite. La noi încă se trage internetul prin copaci, prin iarbă verde…
  Un PC care merge la Internet, fără mari performante, este, poate, 150 de euro. Un abonament de internet este 25, 30 de RON. În acest moment toată lumea îşi permite aşa ceva. De ce nu avem cu toţii? La această întrebare trebuie să răspundă politica, ea are instrumentele necesare.
  Eu cred că peste 10 ani va exista cel puţin un celular şi o conexiune internet în fiecare casă. S-ar putea ca atunci să fie prea târziu şi să fim nu dezvoltatori ci consumatori.

 21. Bibliotecaru Says:

  Sunt absolut de acord cu ancaf. Unii purtau în piept floricele tricolore, eu am purtat astăzi în piept o mare durere. Nu am găsit alt cuvânt decât RUŞINE. De mult nu mai găsesc alt cuvânt pentru politica românească. Astăzi nu au fost fluieraţi Băsescu şi Tăriceanu ci întreaga clasă politică. Astăzi am avut confirmarea că poporul este prea scârbit pentru a se mai revolta. Pentru prima dată am avut sentimentul că am ajuns cu mult mai rău ca în etapa 1989.

 22. SorinPLATON Says:

  Un Emil BOC poate fi totusi batut la “locale” si prin continuitate un Traian BASESCU la prezidentiale…
  http://sorinplaton.wordpress.com/2008/01/26/un-emil-boc-poate-fi-totusi-batut-la-locale/

  1=

 23. Ion Bargan Says:

  Ma bucur pentru cresterea numarului de bloguri in lume datorita chinezilor, dar cu parere de rau majoritatea sunt in limba chineza, ceea ce inseamna ca e pentru uz intern.

  Apreciez calitatea si nu cantitatea. De aceea vad in blogosfera romaneasca un lider puternic, cu toate ca sunt mai putine bloguri.

 24. radualexandrupsd3 Says:

  Remarc consistenta si documentarea solida a comentatorilor de pe blogg .
  Ma intreb daca mesajul PSD nu ar trebui sa fie dominat de teme economice, iar la nivelul de simplu membru nu ar trebui dat un mesaj simplu si clar pe care acestia sa-l transmita catre alegatori.
  Poate ca dupa 3 ani de figuratie in opozitie ar trebui sa iesim la atac .

 25. nagyattila Says:

  Stimata Ion Iliescu!

  Mi a placut foarte mult ca ati facut un blog. Mam mirat pe Dumneavoastra, ce tiner santeti, inca aveti mare vitalitate. Dumneavoastra totdeauna ati avut un elan “profetic” in politica. Santeti un om harismatic. Eu locuiesc in Secuime, si aicea sant foarte folositoare blogurile, din cauza, ca in presa maghiara, in Secuime nu ai dreptul ca sa-l publici un articol inpotriva autonomiei. Asta inseamna ca presa maghiara in secuime nu este libera, parerea antiautonomista nu exista. Eu spun, ba din contra. Eu trebuie mentionez ca am facut teologie si jurnalistica, dar nu profesez niciuna, momentan sant fara loc de munca. Va atrag atentia, Domnului Iliescu, ca am avut curaj ca sa-l fac un blog impotriva autonomiei Secuimii. In blog puteti citi un articol, despre intalnirea mea cu un spion maghiar. Titlul blogului meu: SECUIME – BLOG MAGHIAR IMPOTRIVA AUTONOMIEI SECUIMII http://antiautonomie.blogspot.com Va astept pe blogul meu. Cred ca veti sprijini un blog antiautonomist, cu o parere.

  Cu stima Nagy Attila din Chichis, jud Covasna

 26. lauratirsolea Says:

  V-am descoperit cu placere blog-ul si am sa increc sa ma implic in discutiile generate de opiniile postate de Dvs. Mult succes!

 27. dianadragomir Says:

  Poate ca blogurile ar trebui sa ajute nu doar la afirmarea unor pareri, idei, opinii, convingeri. Poate ca ar trebui sa nu reducem Internetul doar la “puterea blogurilor”. O sa revin! :)

 28. Ion Iliescu, despre dezbatere « Horea Mihai Badau Says:

  […] info By horeabadau Categories: Uncategorized Aici si […]

 29. Ion Iliescu, despre dezbatere « Asociatia Consumatorilor de Media Says:

  […] aici si […]

 30. La rece, despre dezbaterea Ion Iliescu-bloggeri « Horea Mihai Badau Says:

  […] Rosca, Adina David, Gabriela Savitsky , Mihnea Dumitru, Mihnea Georgescu, Ion Iliescu a scris AICI si AICI, Simina […]

 31. La rece, despre dezbaterea Iliescu - bloggeri « Asociatia Consumatorilor de Media Says:

  […] Rosca, Adina David, Gabriela Savitsky , Mihnea Dumitru, Mihnea Georgescu, Ion Iliescu a scris AICI si AICI Simina […]

 32. radualexandrupsd3 Says:

  Multumesc pentru invitatia de a intra in blogosfera pe 27.01.2008.
  A fost pentru mine un bun prilej de studiu , meditatie si perfectionare .
  A fost in primul rand o provocare catre cunoastere .
  Din punctul meu de vedere emigrantul este lider pe acest blog.
  Mi-am propus din start sa fiu mai bun decat emigrantul din toate punctele de vedere: strategie , inteligenta strategica , informare , putere de reactie ,umor si cursivitate a scrisului .
  Am ajuns aproape de nivelul la care banuiesc ca pot face acest lucru .
  Insa in acest moment am constat ca o asemenea disputa contravine principiului de echilibru nuantat manifestat de DOMNUL PRESEDINTE ION ILESCU motiv pentru care am decis sa parasesc acesta disputa .
  Sincer regret ca trebuie sa pun capat acestei dispute .
  Recunosc ca am studiat toate site-urile enumerate de emigrant , am cautat si altele , mi-am reactivat lecturile si biblioteca .
  Mie chiar imi place acest emigrant si il consider un partener redutabil indiferent de scopul sau real .
  Inca odata accentuez ca regret faptul ca trebuie sa parasesc aceasta disputa.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: