EVENIMENT – 20 Noiembrie

Aula Academiei Romane gazduieste marti 20 noiembrie a.c. o lansare de carte. Autorul volumului isi marcheaza prin acest eveniment aniversarea zilei de nastere. Voi participa la acest eveniment rememorand cu placere spiritul “Declaraţiei de la Snagov” la a carei materializare a contribuit esential academicianul Tudorel Postolache. “Acest spirit se cere a fi promovat în continuare”, în vederea instaurării unui climat de realism politic, de solidaritate activă, care să orienteze confruntarea de opinii în sens constructiv, în slujba interesului naţional, a destinului României în lumea contemporană ”.
Această concluzie, susţinută de liderii tuturor partidelor parlamentare de guvernământ şi de opoziţie, capătă o rezonanţă şi acuitate deosebite şi în contextul actual.

                                  LA MULTI ANI !

DOMNULE  ACADEMICIAN   T U D O R E L   P O S T O L A C H E  !

Advertisements

16 Responses to “EVENIMENT – 20 Noiembrie”

 1. Ovidiu Says:

  Stimate Presedinte Ion Iliescu, vedeti o poza si un articol un interviu cu Basescu, dar din poza Basescu pare un actor de filme violente ….

  Traian Basescu cel MARE !….

 2. ion18 Says:

  Cu regret, dar tocmai credinta Dv. “în vederea instaurării unui climat de realism politic, de solidaritate activă, care să orienteze confruntarea de opinii în sens constructiv, în slujba interesului naţional, a destinului României în lumea contemporană ”, a fost considerata o naivitate si exploatata in diverse moduri. Si asta pentru ca majoritatea oamenilor politici urmaresc nu instaurarea unui climat de confruntari de opinii in sens constructiv, de care probabil nici nu ar fi in stare, ci instaurarea bunei stari pentru ei si acolitii lor. Din pacate, nu vom scapa curand de acest “soi” de politicieni si viitorul este destul de sumbru. S-a facut deja un jaf foarte mare in bogatia acestei tari pentru a mai spera in bine. Cu deosebit respect,

 3. ghmatei Says:

  Romania in lumea contemporana!

  ROMANIA Egal Software Point RO

  Motto: Acum ori niciodată!

  Un scenariu foarte realist:
  Va aflaţi la Brussels şi trebuie sa raspundeţi la intrebarea:
  „Ce poate face ROMANIA cel mai bine pentru Comunitatea Europeană?”
  Şi puteţi răspunde:
  „ROMANIA poate asigura cu software aplicativ de bază nu numai Europa dar şi întreaga lume! Vă cheltuiţi inutil banii şi timpul pe modelele software actuale!”

  Oferta mea este urmatoarea:

  Urmare unei activitaţi de cercetare software pe cont propriu din ultimii 9 ani (ca matematician, inginer, informatician) am realizat cea mai mare invenţie posibilă in stiinţa calculatoarelor!!
  Romania are ocazia unică în întreaga ei istorie de a se ridica la nivelul potenţialului uman pe care îl deţine si al prestigiului pe care îl merită. Putem deveni furnizori de software aplicativ de bază şi de consultanţă pentru intreaga lume, nu doar sursă de specialişti cu înaltă calificare. Acum ori niciodată!

 4. Razvan Zlavog Says:

  Pe principiul citatului ales de dumneavoastra pentru blog, societatii noastre ii lipseste, intre altele, prima etapa a formarii ei: educatia. Poate ca nu e de mirare daca putini cunosc cine a fost Tudorel Postolache. Mai grav insa este ca pe prea putin ii intereseaza. Teatrul, pe care din intamplare il slujesc, sufera de pe urma acestui fenomen. Dezinteresul. valoare insa exista, si ea trebuie promovata cum se cuvine.
  Cate ceva despre teatru si nu numai, daca aveti curiozitatea, pe

  http://www.razvanzlavog.wordpress.com

 5. alekxandra Says:

  hmm… am o intrebare… ca tanara studenta viitoare licentiata (cu tema proiectului din domeniul hidrologie)… care ar fi sansa unei posibile discutii cu dvs? Am i dreaming too much? :D

 6. Gabriela Savitsky Says:

  Da, “climat de realism politic de solidaritate activa” constructiv. Inca mai e posibil. Sper.

 7. beranger Says:

  Hmm… destinul României in lumea contemporana… iata ce spunea Alexandru Mironov astazi (20/11/2007), la 17:35, pe Radio Romania Cultural: “România are o situatie unica in Europa: din copiii din mediul rural, doar 2% ajung in invatamantul superior.”

 8. Articol EVENIMENT - 20 Noiembrie « Ion Iliescu Weblog Necenzurat Says:

  […] Sursa: EVENIMENT – 20 Noiembrie […]

 9. curent01 Says:

  Dn. Iliescu! Desi stiu ca nu este genul dumneavoastra poate ca ar fi bine sa participati fata in fata (sa-l provocati eventual!) cu Basescu, vineri, in legatura cu dezbaterea pentru votul uninominal. Imi amintesc cum ati stralucit dupa revolutie in CFSN, unde cu echilibru ati reusit sa estompati tendintele autoritariste si sa dati o directie democratiei romanesti. Sunt sigur ca extremismele gen Basescu ar primi replica necesara din partea dumneavoastra.

 10. senzational Says:

  Stimate domn Ion Iliescu, va doresc multe succese in noua aventura web in lumea dura a blogurilor! Sper sa aveti succese si cat mai multe posturi …

 11. marianoprisan Says:

  Comunismul este societatea care garantează prostia ca încremenire în proiect.

 12. Horia Blidaru Says:

  D-le Presedinte, ce parere aveti despre negocierile dintre PSD si PNL privind realizarea unei coalitii guvernamentale dupa alegerile europarlamentare?

  Eu cred ca latraii fara substanta, care au pus in 2005 mana pe putere în PSD, simt ca li se clatina scaunele si, incapabili sa faca opozitie adevarata, cauta solutii pentru a-si acoperi previzibilul esec in alegerile de duminica. Dupa cum ziceam intr-un articol (http://blidaru.wordpress.com/2007/11/14/ultima-sansa-pentru-psd/), PSD isi joaca ultima sansa dupa acest scrutin.

 13. dadatroll Says:

  JOS BASESCU!!!

 14. mihaimatei Says:

  As vrea sa stiu daca v-au placut caricaturile de pe http://www.ironic.ro
  Ma refer la cele cu dumneavoastra.Cu respect

 15. papasnykos Says:

  luptati alaturi de nastase, dle iliescu ! da-ti-l jos pe geoana ! se duce partidul de rapa !

 16. penuulmeni Says:

  admin,

  conform unei reguli democratice acceptati si lozinca:

  JOS ILIESCU!!! :)))

  …nu-i asa, democratia inseamna si a te bate pt dreptul celuilalt de-a nu fi de acord cu tine. ….cam greu de la o anumita varsta si cu anumite deprinderi mentale.

  `om vedea reactia…5` …10` 15`??? ar fi un record. :-)

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: