SARBATORI FERICITE!

Cu ocazia Sarbatorilor Pascale va doresc multa fericire, bucurii, sanatate si liniste sufleteasca.

CHRISTOS A INVIAT !

45 Responses to “SARBATORI FERICITE!”

  1. rhorvath Says:

    VA DORESC UN PASTE FERICIT !

    BASESCU – CEAUSESCU – BASESCU

    ( UNITI PRIN ASPIRATII SI DESTIN )

    DOCUMENTUL CARE A PECETLUIT SOARTA LUI CEAUSESCU !
    Ceasescu discuta cu un grup de tovarasi despre un proiect dement . In conversatie apar referinte la bomba atomica, bacterioogica, rachete, arme cu laser etc. Filmat inopinat in satul natal Scornicesti , materialul ajunge in occident. Cineastul Robert Horvath intra peste cateva luni in ancheta securitatii si este acuzat de inalta tradare . O scrisoare a presedintelui american Carter ai salveaza in ultimul moment viata si il trimite peste in SUA. Scriitorul Victor Nicolae preia in serialul ” ” DACĂ TRECI PRIN CASA MORŢII ” aceste evenimente de un dramatism deosebit si incepe publicarea lor in editia de miercuri 7 Aprilie 2010 al revistei NEW YORK MAGAZIN.

    VICTOR NICOLAE
    ” DACĂ TRECI PRIN CASA MORŢII ”

    “Printre locurile de anchetă ale Securităţii, era şi o veche sală de sport, golită de echipament. În mijlocul ei, se afla o simplă masă de lemn, de obicei goală, şi două scaune. În spatele anchetatorului, pe un perete ucigător de alb, trona portretul uriaş, supradimensionat, al lui Nicolae Ceauşescu. Privirea lui fixă m-a urmărit zi şi noapte, mult timp după aceea – îşi aminteşte astăzi, în exclusivitate pentru ‘New York Magazin’ operatorul şef al televiziunii române din anii ’70. Anchetatorii mai oboseau şi ei, dar aveau grijă ca la plecarea spre alte treburi de-ale lor să mă lase în grija celor mai negre gânduri. Atunci am încercat să pătrund în mintea, sau în lipsa de minte, a acestui ţăran / neţăran extrem de şiret, de care depindea ‘ziua de mâine” a peste 20 milioane de oameni. Pe mine mă obseda întrebarea dacă mai prindeam oare această ‘zi de mâine’? Cu cât mă speriam mai tare că totul depindea de o fracţiune de secundă pe muchia cuţitului, de o toană sau de câteva rânduri aşternute din oboseală pe-o hârtie, portretul dictatorului creştea în dimensiune şi importanţă funestă. Încercam uneori, ca în transă, să văd ce scrie pe coala destinului meu. Pentru mulţi dintre cei care au trecut prin această veche sală de gimnastică, de box sau de lupte, hotărârea finală depindea de anchetatori, de rezultatul lor final în urma anchetei. În cazul meu, între mine şi personajul atotputernic proiectat pe perete nu se mai aflau nimeni şi nimic. Uneori, în disperare, i-aş fi cerut scuze pentru curajul de a-l înfrunta direct, încercând chiar să-l conving de inconştienţa mea. Iar în alte zile mă copleşea mândria de a fi avut această îndrozneală. Încercam să-i conving pe toţi anchetatorii că, în cele 5 / 6 minute în care s-a făcut cel mai important film despre Ceauşescu, m-a dominat doar instinctul de operator cu camera-n priză, nu un obiectiv voit politic. Acesta este de altfel şi adevărul. Anchetatorii păreau că mă cred, mulţumiţi de un răspuns ce umplea o etapă a interogatoriului. Lucrurile se complicau însă la o altă întrebare, la care nu am dat răspunsul niciodată: De ce am trimis materialul filmat despre preşedinte Serviciului Francez? Scurtul film încă nedevelopat de mine mi-a schimbat destinul, pe o dorinţă mereu vie de a nu uita nimic. Trebuie să recunosc faptul de a nu fi ghicit atunci că tocmai aceste câteva minute de filmare ar fi reuşit să schimbe şi soarta lui Ceauşescu, împingându-l cu încă un pas spre zidul de la Târgovişte. Totul a început într-o zi friguroasă de toamnă, la Scorniceşti, unde liniştea unei ploi mocnite a fost întreruptă de girofarele maşinilor negre ale convoiului prezidenţial.”

    -ARTICOLUL COMPLECT PRELUAT DIN NEW YORK MAGAZIN POATE GASIT PE BLOGUL ROBERT HORVATH- DEVA 
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

    • emigrantul Says:

      Ceasescu discuta cu un grup de tovarasi despre un proiect dement . In conversatie apar referinte la bomba atomica, bacterioogica, rachete, arme cu laser etc. Filmat inopinat in satul natal Scornicesti , materialul ajunge in occident. Cineastul Robert Horvath intra peste cateva luni in ancheta securitatii si este acuzat de inalta tradare .

      As fi curios sa vad filmul acela. Nu am auzit niciodata pina acum de existenta sa. Ar fi interesant.

  2. dorucoarna Says:

    SARBATORI FERICITE DOMNULE PRESEDINTE,

    PASTE FERICIT, SANATATE SI ZILE SENINE ALATURI DE CEI APROPIATI.

    CHRISTOS A INVIAT!

  3. Hristos a înviat ! « M's blog Says:

    […] prins un trup şi de Dumnezeu a fost lovit. A prins Pământ şi s-a întâlnit cu Cerul. A primit ceea ce vedea şi a căzut prin ceea ce nu vedea. Unde-ţi este moarte, boldul ? Unde-ţi este iadule, biruinţa ? Înviat-a Hristos şi tu ai fost […]

  4. stansebastian Says:

    SARBATORI FERICITE!
    MULTA SANATATE DVS SI CELOR DRAGI DVS!
    PASTE FERICIT!

  5. theodora0303 Says:

    Domnule Presedinte Ion Iliescu.
    Va urez PASTE FERICIT, SANATATE SI BUCURII dumneavoastra, doamnei Iliescu si tuturor celor dragi si apropiati dumneavoastra.
    PASTE FERICIT tuturor cititorilor acestui blog.
    Cu deosebit respect
    Theodora Marinescu

  6. emigrantul Says:

    Fragment dintr-o scrisoare pe care Robert Horvath pretinde ca a trimis-o lui Mark Gitenstein, ambasadorul SUA in Romania:
    ARMELE ROMANESTI UN PERICOL PENTRU SECURITATA USA
    United States Diplomatic Mission to Bucharest,
    Romania
    Ambassador Mark Gitenstein
    Domnule Ambasador

    
În aceste zile asistăm la un uriaş scandal naţional şi în curând internaţional. … În calitate de cetăţean american şi ziarist specializat în investigaţii am trimis o scrisoare oficială Senatorului John Kerry … .
Armamentul provenit din România reprezintă un pericol şi o ameninţare directă la adreasa
securităţii Statelor Unite şi a cetăţenilor ei.

    Robert Horvath- DEVA ZIARIST DE INVESTIGATII USA New York

    Sursa: http://devanewyork.blogspot.com/2009/11/armele-romanesti-un-pericol-pentru.html

  7. emigrantul Says:

    In legatura cu “Hristos a înviat”

    Este obiceiul printre creştinii ortodocşi ca în perioada de la Înviere şi până la Înălţare să salute cu “Hristos a înviat” şi să răspundă cu “Adevărat a înviat”. Acest salut nu este o urare (cum ar fi, de pildă, “Bună ziua”), ci mai degrabă o mărturisire a credinţei în înviere în această perioadă liturgică.

    Deşi această salutare pascală a fost răspândită mai mult în lumea ortodoxă, astăzi şi mulţi catolici o practică.

    Sursa: http://ro.orthodoxwiki.org/Hristos_a_%C3%AEnviat

    Deci atentie, nu se foloseste in nici un caz formula de salut “Hristos a înviat” inainte de momentul cind incepe Duminica Pastelui iar raspunsul trebuie sa fie “Adevărat a înviat” si nu tot “Hristos a înviat”.

  8. popalumi Says:

    Paste fericit dumneavoastra si sotiei dvs . Cata nevoie avem de ioni iliesti.

  9. ema Says:

    Sarbatori fericite alaturi de cei dragi, sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa, bucurie in inima si multa sanatate si putere de munca. Paste fericit!

  10. PASTE FERICIT ROMANILOR! « Hai ca se poate! Says:

    […] ION ILIESCU […]

  11. George Serban Says:

    Domnule presedinte, va doresc un Paste fericit, sanatate si putere sa fiti prezent in viata politica a acestei tari.

  12. emigrantul Says:

    Afirmatie corecta facuta de Robert Horvath intr-unul din rarele sale momente de luciditate:
    Americanii … Te intrebuinteaza atat cat au nevoie de tine si cand nu mai au nevoie ati dau un sut in fund….chiar daca acest fund este prezidential.

    Robert Horvath ziarist USA.

    Sursa: http://devanewyork.blogspot.com/2010/02/din-triungul-de-negutatori-ai-mortii.html

  13. Bibliotecaru Says:

    Paşte Fericit!

  14. rhorvath Says:

    EMIGRANTUL.
    NU NUMAI CA AM TRIMIS SCRISOAREA CI AM PRIMIS RASPUNS. 2 DIRECTORI FBI SAU DEPLASAT LA BUCURESTI SI AU DISCUTAT CU DOAMNA COVESI. PROBABIL FARA REZULTAT. ARMELE MAFIEI CONDUSE DE BASESCU CONTINUA SA INVADEZE
    SUA. CUTITI AMANUNTE PE BLOGUL MEU.http://devanewyork.blogspot.com/

  15. leo Says:

    PAŞTE FERICIT, domnule Preşedinte, în tihnă şi pace, alături de soţia dumneavoastră!

  16. mgabim Says:

    Christos a Inviat!
    Dumneavoastra, sotiei, si familiei un Paste fericiri cu multe bucurii!

  17. disica Says:

    Dumnezeu sa ne invredniceasca pe toti sa primim cu pace si bucurie vestea sfanta a Invierii Mantuitorului!
    Paste fericit, domnule Presedinte!

  18. Sibilla Says:

    “Hristos a înviat din morţi, cu moartea pe moarte călcînd şi celor din morminte viaţă dăruindu-le”
    Sărbători Binecuvântate, Luminate, domniei dumneavoastră, d-le Preşedinte Ion Iliescu şi distinsei d-na Nina Iliescu ! Hristos a Înviat !
    stimă şi deosebită consideraţie,
    Sibilla

    Tuturor colegilor,
    Hristos a Înviat ! Sărbători în Lumină, tihnă şi linişte sufletească ! Doamne Ajută !
    respecte şi stimă,
    Sibilla

  19. krudus Says:

    Paste fericit familiei Iliescu !….din tot sufletul va doresc multa sanatate !

  20. Ovidiu Says:

    Hristos a inviat!
    ————————
    D-le Vladimir Tismaneanu,
    ieri intamplator v-am vizitat blogul, tot ceea ce ati publicat in legatura cu Ion Iliescu nu este adevarat, domnul Iliescu a citat o sursa (Claudiu Iordache).

    Dar vedeti cum il insultati pe domnul Iliescu, “Un trecut de inchizitor: Ion Iliescu, Europa Libera si “asanarea strazii””

    Un trecut de inchizitor: Ion Iliescu, Europa Libera si “asanarea strazii”

    Eu, d-le Tismaneanu, am scris multe dar nu l-am insultat public prin articole pe domnul Iliescu!

    Ion Iliescu a facut ceva pentru aceasta tara, dumneavoastra ce ati facut ? Aveti un blog de propaganda pro-Basescu ca sa zic asa.

    Dumneavoastra nu sunteti istoric, si nu aveti calitatea sa-l condamnati pe domnul Iliescu.

    D-le Tismaneanu ceea ce dumneavoastra faceti se numeste linsaj mediatic impotriva lui Ion Iliescu, dar pe Traian Basescu il ridicati ati facut din el un fel de Dumnezeu. Se stie ca Basescu nu a fost revolutionar ci a profitat de schimbarea sistemului. De ce nu publicati mesajul lui Basescu catre Ceausescu din ziarul Scintea ? Basescu oare nu a fost comunist ?
    —————-
    Si eu il crtic pe domnul Ion Iliescu, dar nu servesc nici-un fel de interes, o fac pentru ca cred ca si domnul Iliescu poate gresi ca fiecare om.

    Sincer de multe ori chiar imi pare rau ca exagerez, dar eu o fac ca sa inteleg cum domnul Iliescu a ajuns la putere si o fac din pasiune, pentru ca-mi place istoria.

    Si promit ca-l voi critica in continuare asta si domnul Iliescu o stie foarte bine, si nu m-a cenzurat. D-le Tismaneanu ca sa vorbim si despre dumneavoastra, de ce nu da-ti voie bloggerilor sa comenteze ? asta-i tot un fel de cenzura!

  21. Vladimir Tismăneanu şi “stupiditatele fără margini” « StireaPress Ediţie OnLine Vedete Istorie Politică Says:

    […] Says: 04/04/2010 at 5:51 am | Reply Hristos a inviat! ———————— D-le Vladimir Tismaneanu, ieri intamplator v-am […]

  22. Sibilla Says:

    Lacheul Cotroceniului Volodea T NU PERMITE COMENTARII !
    La duduia Angela F e moderare, lăsai răvaş :
    Sibilla Says:
    Comentariul tău e în așteptare.
    aprilie 4, 2010 at 10:07 pm

    Volodea Tismăneanu NU PERMITE COMENTARII, un LAŞ ! Şi nu numai…
    Nu prea are timp să răspundă ocupat fiind cu intonarea odelor Băsescului închinate, deh…
    Cine e răspunzător de nelegiuiriile la care se dedau pedelacheii în teritoriu ?
    Sunteţi vai steaua voastră, sub simbrie, pt un codru de pâine şi un pic de atenţie, ca să vă gâdilaţi orgoliile vă dedaţi la orice, penibili !
    Trădători şi vânzători de neam şi ţară ??? Ia căscaţi ochii bine da nu la punga de gologani ce vi s-a aruncat, ci la aserviţii pt moment la putere !
    Nu sunt membru de partid, am suportat nedreptăţi şi-am luptat cu putinţa mea de-a lungul anilor, dar… eu nu am fugit din ţară, nu m-am căsătorit din interes ca să obţin vreo cetăţenie, nu am turnat la CIA, KGB, nu scriu la comandă, etc.
    Sunt un OM LIBER !
    Abgela, Volodea… voi… mai ştiţi izul libertăţii sau vă place lesa ? Halal!

    Ăstora uşor NU le e, să scri la ordin, să te pretezi să te prostituezi intelectual…. cine să-i invidieze şi de ce… Vai steaua lor ! Silă mi-e de asemenea soi rău, scârbă mi-a fost mereu de astfel de specimene…

    Că bine mai zicea majka mea, Darinka că geaba au unii carte şi nicio fărâmă de Înţelepciune nu se prinde de ei… că-s fuduli şi au slăbiciuni, cam multe… Nişte prăpădiţi.

  23. rhorvath Says:

    DESCONSPIRAREA SOBOLANULUI ROSU VLADIMIR TISMANEANU !
    ( APARITIA UNOR NOI DOCUMENTE COMPROMITATOARE )
    ATENTIUNE ! EXPLOZIV ! ATENTIUNE !
    In decursul anului care a trecut am incercat fara succes sa atrag atentia autaritatilor despre activitatea lui Vladimir Tismaneanu. Plicul meu cu documente
    a fost refuzat de Ambasadoarea Romaniei la ONU Simona Miculescu, la care am avut o audienta.
    Dansa a refuzat sa se uite la documente, precizand ca in cazul in care descid plicul
    compromitator audienta mea a luat sfarsit. Dansa a refuzat deasemenea scrisorea
    mea adresata presedintelui Traian Basescu. Deasemenea mentionez ca memoriile mele oficiale trimise directorilor servicilor speciale romanesti au ramas fara raspuns. Scisoarea catre Basescu ca si celalate au fost trimise retransmise prin intermediul Ambasadei Romaniei in SUA. Aceste actiuni de musumalizare sunt de o gravitate speciala facand parte dintr-o conspiratie institutonala urmarind sa salveze pe Presedinte de un urias scandal politic cu largi repercusiuni internationale.
    DESCHIDETI : http://devanewyork.blogspot.com/
    Tot pe acest blog puteti urmarii serialul ” DESCONSPIRAREA LUI VOLODEA “. Cele 12 Articole urmareasc inceputurile si intreaga cariera de agent fidel comunismului pana la EXPULZAREA DIN SUA care va avea loc datorita denuntului meu adresat
    Serviciului de Emigratie American.

    Robert Horvath Deva Cineast http://www.devagallery.com/

    • emigrantul Says:

      Ma intreb cum au ramas fara raspuns memoriile trimise de Robert Horvath serviciilor speciale romanesti, cu privire la activitatea lui Vladimir Tismaneanu, daca acelasi Robert Horvath sustine ca a primit o scrisoare de la SRI in care Serviciul Roman de Informatii accepta deschis ca V. Tismaneanu este un spion.

      1) Citat din scrisoarea pe care Robert Horvath pretinde ca a primit-o de la SRI:
      Domnule Horvath
      Nimeni din cadrul serviciilor romanesti contesta faptul ca Vladimir Tismaneanu este un spion al strain infiltrat in Romania.

      G.J.- Serviciul Roman de Informatii.

      2) Citat Robert Horvath:
      In decursul anului care a trecut am incercat fara succes sa atrag atentia autaritatilor despre activitatea lui Vladimir Tismaneanu. … mentionez ca memoriile mele oficiale trimise directorilor servicilor speciale romanesti au ramas fara raspuns.

  24. Ovidiu Says:

    Ca sa vedeti cine este de-fapt Vladimir Tismaneanu.

    In cartea “NOUA STANGA SI SCOALA DE LA FRANCFURT” pagina. 66
    Editura Politica a PCR, 1976.

    Vladimir Tismaneanu scrie urmatoarele:

    “Cel putin din ce reiese astazi, Stalin fusese simbolul a tot ce putea sa fie mai pur, mai frumos, mai antifascist, mai umanist, pentru multa lume a fost un mit extraordinar de puternic.”
    ———————————————–
    Pagina. 9. Vladimir Tismaneanu scrie urmatoarele.

    “Un raspuns de principiu, menit sa ne asigure intelegerea limpede a semnificatiei autentice a aparitiei in prezent a unor forte anticapitaliste din ce in ce mai diverse, il aflam in definirea de catre tovarasul Nicolae Ceausescu, secretarul general al Partidului Comunist Roman, de pe pozitiile marxismului creator, a actualei faze a crizei sistemului mondial capitalist: “Situatia lumii contemporane se caracterizeaza printr-o profunda ascutire a contradictiilor economice, sociale, nationale si politice la scara mondiala. Se poate spune ca ne aflam la inceputul unei noi faze a crizei sistemului capitalist, care cuprinde toate sferele vietii societatii si afecteaza – intr-o masura mai mare sau mai mica – toate continentele. Aceasta situatie, deosebit de complexa, grabeste procesul revolutionar de schimbare a raportului de forte pe plan international in favoarea progresului social, a fortelor ce se pronunta pentru o lume mai buna si mai dreapta”

  25. Boc vrea isi faca blog si cont pe Facebook « Hai ca se poate! Says:

    […] Domnul Ion Iliescu are blog din 12 noiembrie 2007. […]

  26. emigrantul Says:

    DESCONSPIRAREA SOBOLANULUI ROSU VLADIMIR TISMANEANU !
    ( APARITIA UNOR NOI DOCUMENTE COMPROMITATOARE )
    ATENTIUNE ! EXPLOZIV ! ATENTIUNE !
    In decursul anului care a trecut am incercat fara succes sa atrag atentia autaritatilor despre activitatea lui Vladimir Tismaneanu. Plicul meu cu documente
    a fost refuzat de Ambasadoarea Romaniei la ONU Simona Miculescu, la care am avut o audienta.

    Unde sunt acele documente compromitatoare? La ce adrese precise le pot gasi cei interesati?

  27. emigrantul Says:

    Robert Horvath considera Romania tara incompetentei generalizate, cea mai corupta din Europa si probabil din lume. Solutia pentru iesirea din asemenea stare de fapte injositoare ar fi, in opinia sa, preluarea conducerii statului de catre Regele Nicolae si Dan Voiculescu pe post de prim ministru.

    SOLUTIA SALVATOARE PENTRU ROMANIA !

    SOLUTIA PENTRU IESIREA DIN CRIZA ECONOMICA, MORALA SI RASIALA !
    – UN REGE TANAR EDUCAT LA LONDRA NE BALCANIZAT ACCEPTAT DE CURTIILE REGALE ALE EUROPEI. UN ARBITRU NEUTRU AL VIETII POLITICE , DEASUPRA PARTIDELOR SI INTERESELOR DE GRUP.
    Conducatorul statului- REGELE NICOLAE ( singurul urmas legal al coranei Romaniei )
    PRIM MINISTRU : DAN VOICULESCU -UN OM COMPETENT IN TARA INCOMPETENTEI GENERALIZATE, IN TARA CEA MAI CORUPTA DIN EUROPA SI PROBABIL DE PE MAPAMOND.

    Robert Horvath Deva cineast New York

    Sursa: http://devanewyork.blogspot.com/2010/02/solutia-salvatoare-pentru-romania.html

  28. ioanastefan Says:

    Adevarat a inviat!

    Paste fericit si dumneavoastra si familiei dumneavoastra!

  29. ligianitulescu Says:

    HRISTOS A INVIAT1

    Ma simt onorata pebtru urarile primite de la dumneavoastra si va rog sa primiti cele mai frumoase ganduri de la mine impreuna cu Lumina Divina a TATALUI CERESC.

    Cu stima,
    Ligia

  30. rhorvath Says:

    EMIGRANTUL.
    PROBABIL CAND SOBOLANUL ROSU URAT MIROSITOR VOLODYA TISMANEANU VA FI DEPORTAT IN VENEZUELA ,VETI FI REVOLTAT SI VETI CERE DOCUMENTE. IATA O PROBA CARE O PUTETI VERIFICA SINGUR. VA VOI FURNIZA TELEFOANELE NECESARE.

    O LOVITURA TERMINALA PENTRU REGIMUL BASESCU. AGENTUL ROSU VLADIMIR TISMANEANU A INTRAT IN USA CU UN PASAPORT SI UN NUME FALS !
    AMBASADA ROMANIEI IN SUA.
Ministru Consilier
Domnule Cristian Gaginsky
Va rog trimiteti Presedintelui Romniei acest document.

    Presedintele Romaniei Traian Basescu.
    Excelenta
    Trimit atentiei dumneavoastra un memoriu cu o importanta deosebita. El relefeaza pentru prima data fatul ca Vladimir Tismaneanu a fost trimis in Statele Unite ca agent al securitatii romane. Surse absolut sigure documenteaza faptul ca infiltrarea
    sa produs sub un nume fals cu un pasaport fals . In consecinta va adresez rugamintea de a deschide de urgenta o ancheta la nivel prezidential. Mentionez ca in calitate de cetatean american am cerut o ancheta organizatilor de investigatie si de emigratie a SUA. O copie a acesteui document a fost trimisa Ambasadei SUA de la Bucuresti.
    Va rog a confirma primirea memoriul si numarul de inregistrare.
    Robert Horvath Deva
    cineast USA
    DESCHIDETI: http://devanewyork.blogspot.com/

    DESCONSPIRAREA AGENTULUI VLADIMIR TISMANEANU
    Actiunea de infiltrare a Europei Libere cunoscuta sub numele de cod Cain a fost o
    actiune bilaterala a securitatii romane ( Unitatea 0617 din Directia 2 DDS spionaj ) -Brigazile Rosii Intenationale format din fosti luptatori ai razboiului civil din Spania ( controlat de NKVD ) – Partidul Comunist Spaniol. Cordonarea sa facut zilnic prin mesajele codificate al postului de radio Pirinei in limba spaniola.cu sediul la Bucuresti. Documente despre aceasta actiune pot fi gasite in arhivele sectiei internationale a PCR.
    In Septembrie 1981 Gizela Vass sefa sectiei deschide un pasaport cu o viza turistica unica pe numele Vladimir Tismaneanu cu dreptul de a vizita toate tarile din vestul Europei. Ajuns cu mama sa in Franta vorbeste la Europa Libera impotriva dictatorului Ceausescu si a familiei sale. In curand actiunea de infiltrare intra pe linia moarta. Cererea sa de azil politic in Franta este respinsa ca si cea de intrare in SUA . Intrand in filajul serviciului francez si a celui american agentul Volodea se ascunde sau calatoreste vestul european cu un pasaport fals, timp de 4 ani de zile. ( Ceausescu avea la dispozitie cinci sute de paşapoarte în alb, originale, obţinute de comuniştii lui care lucrau în poliţia spaniolă.).
    Dupa patru ani situatia devenise disperata. Nu se putea intoarce in Romania, avea interdictia de a sta in Franta….etc. Cazul este transferat serviciului cubanez. Conform documentelor, Tismaneanu a sosit in SUA, prin Philadelphia, la 1 octombrie 1985, dupa ce i s-a refuzat a viza de intrare in SUA. Brigazile Rosii Internationale l-au ajutat sa plece in Venezuela si abia in 1985 serviciile roman si sovietic si-au realizat scopul. Sa organizat o casatorie ….. cu o cetateanca romana americana de care a divortat curand. –PENTRU A SE iINFILTRA IN SUA AGENTULUI VOLODYA I SA CREIAT O NOUA BIOGRAFIEi ,UN NUME NOU SI UN NOU PASAPORT !
    PASAPORTUL DE INTRARE IN USA POARTA NUMELE VLADIMIR TISMANETKY SI ESTE DIFERIT DE CEL PE NUMELE VLADIMIR TISMANEANU, CU CARE A PLECAT DIN ROMANIA. AM LUAT CUNOSTINTA DE ACEST LUCRU FIIND PRIETEN CU FOSTA SOTIE A LUI VOLODEA, PE NUME TAMARA TISMANESKY CU CARE AM FOST CHIAR VECINI CU MAI MULTI ANI IN URMA. DOAMNA TISMANETKY ESTE UN TALENTAT ARTIST CARE PREDA ILUSTRATIA DE MODA LA UNIVERSITATE, (FIT NEW YORK.) DANSA A PRECIZAT CA A PRELUAT ACEST NUME PRIN CASATORIE. Orice comentariu in plus este de prisos, agentul Volodya fiind desconspirat.
    Robert Horvath DEVA Cineast USA
    http://devanewyork.blogspot.com/
    http://www.devagallery.com/

    • emigrantul Says:

      Robert Horvath nu spune nimic nou despre V. Tismaneanu. Tot ce scrie este luat din ziare. Asa zisele sale dezvaluiri sunt lucruri arhicunoscute.

      Un lucru este cert, romanii au in general o parere proasta despre Tismaneanu.

      Ce parere aveti despre Vladimir Tismaneanu?
      Buna — 3.33 %
      Neutra — 10.00 %
      Proasta — 83.33 %
      Alte raspunsuri — 3.33 %
      Numar voturi: 30

      Sursa: http://sondaje.php0h.com/pareretismaneanu.php

      • Mihnea Georgescu Says:

        Domnul Horvath şi Emigrantul se întâlnesc în cel puţin un punct – antisemitismul. Faptul că românii au o părere proastă despre Vladimir Tismăneanu nu dovedeşte nimic, decât poate faptul că acesta a fost special ales ca să discrediteze ideea de anticomunism, ceea ce este, în sine, o mutare inteligentă.

      • emigrantul Says:

        Ai si ceva argumente in sprijinul afirmatiilor ca Horvath şi Emigrantul ar fi antisemiti?
        Te astept Mihnea Georgescu cu dovezile de rigoare.

  31. rhorvath Says:

    PROPUNERE

    NU SUNT UN PARTIZAN POLITIC AL DOMNULUI ILIESCU CI DIMPOTRIVA.
    DAR APRECIEZ DIN PLIN OPINIA DANSULUI IN LEGATURA CU VLADIMIR TISMANEANU. MA INTREB CAT TIMP SOCIETATEA ROMANEASCA VA ACCEPTA
    UN SPION IN APROPIEREA PRESEDINTELUI BASESCU ?. PROPUN PE BLOGULUI POLITIC ROMANESC, INCEPAND PE ACEST BLOG DE REFERINTA, POSTAREA UNEI INTREBARI – VLADIMIR TISMANEANU A FOST UN AGENT AL SECURITATII ROMANE SI UN PROBABIL ESTE UN SPION KGB SAU NU ? IN FELUL ACESTA VOM
    PRIMI UN RASPUNS LA INTREBAREA MEA CE PAREA DOAR RETORICA.
    http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

  32. doruioantaracila Says:

    Adevarat a inviat!
    Va dorim Dumneavoastra si dnei Nina,liniste sufleteasca si sanatate!

  33. Lady Allia Says:

    Hristos a Înviat!

    Vă doresc ca Sfintele Sărbători de Paşte să vă aducă multă linişte, bucurii, senin şi zâmbete alături de cei dragi Dumneavoastră, iar Lumina acestei zile să vă fie de-a dreapta sufletului, oriunde vă veţi afla!

  34. siones Says:

    Adevarat a inviat! sa fiti sanatos si sa va pastrati buna dispozitie si atitudinea pozitiva, care va vin atat de bine!

  35. theodora0303 Says:

    Daca nu Elena Udrea, atunci cine?

  36. crissdinu Says:

    MULTA SANATATE!!!

  37. instalatorul Says:

    Adevarat a inviat, domnule Iliescu!

  38. Mihai-Radu Says:

    Intr-o lume sceptica si agnostica, marturisirea dumneavoastra este o raza de speranta!
    … din cauza ca si eu sunt un sceptic va rog!!!!, ati putea sa mai confirmati o data aceasta credinta a dumneavoastra???

    Adevarat a inviat?!?

  39. Cezar Pesclevei Says:

    Constat cu surprindere ca nu mai sunteti ateu! E o constatare reala?

Leave a comment